تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خوبکی کم شده ، نسبت به 70 خوبه ! ولی بنظر من اگه تا 100 هزینه میکردی به 40 هم میتونستی برسونیش !
حالا تست کن ، نتیجه رو اعلام کن !
همین مارک Deepcool که میگی فن داشت که تو هیتسینک هاش گاز هم بود, 80-90 تومن, ولی خوب نمی ارزه یک دهم ه سیستمت فن بخری:| یادش بخیر 6 سال پیش گرفتمش 900 تومن! الان معادل همون میشه 3500 به بالا:|

همین مارک Deepcool که میگی فن داشت که تو هیتسینک هاش گاز هم بود, 80-90 تومن, ولی خوب نمی ارزه یک دهم ه سیستمت فن بخری:| یادش بخیر 6 سال پیش گرفتمش 900 تومن! الان معادل همون میشه 3500 به بالا:|

تمام فن هایی که pipe دارن (لوله) ، یه همچین چیزی در موردشون صادقه ..
خوب معادلش الان چند نسل جلوتر و بهتر هست !
شما نسبت به معادل بخوای در نظر بگیری 100ت میشه ، 1 به 30 !
پس بازم میرزید .

سلام دوستان
سیستم من چند وقتیه خیلی هنک میکنه مخصوصا تو بازی ها حتی توی بازی های 6 سال پیش هم هنک میکنه بازی هایی که قبلا خیلی روون اجرا میشدن!
اینم بگم که سیستمم قدیمیه!
شاید مشکل از دما باشه ، با HWMonitor تست کن ببین توی بازی دمای cpu و vga به چند میرسه ..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
سیستم من چند وقتیه خیلی هنک میکنه مخصوصا تو بازی ها حتی توی بازی های 6 سال پیش هم هنک میکنه بازی هایی که قبلا خیلی روون اجرا میشدن!
اینم بگم که سیستمم قدیمیه!

یه کارت 5970 دارم که یک در میون تصویر میده. موقعی هم که تصویر نمیده داخل ویندوز میره. گاهی هم حتما باید از اسلات مادربورد درش یارم و دوباره جا بزنم یا چند بار سیستم رو به طور کامل خاموش کنم وبرقشو قطع کنم تا تصویر بده. هزار تا روش رو امتحان کردم حتی بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد. پاورم هم Green 685b هست.

حداکثر دما واسه این کارت چقدر باید باشه چون گاهی دماش خیلی بالا میره؟

عزیزان جالبه من درایوری که تو خود سی دی کارت گرافیک بود نصب کردم مشکلم حل شد.ولی نسخش قدیمیه من نسخه جدید رو نصب می کنم مشکل داره
تو رو خدا جواب بدین

نتایج تست:
2013-07-29 13:45:44 - Crysis2
Frames: 2921 - Time: 90000ms - Avg: 32.456 - Min: 25 - Max: 45
تنظیمات:
1280*720
Hardcore(بالاترین تنظیمات:دی)
AA خاموش.
Vsync هم خاموش.
Still Better Than Console
شاترینگ هم رفع شد:دی
مهدی جان شما هم اگه مشکلت رفع شد بگو:دی
نتیجه: اگه بازی واستون لگ داره و تیک میزنه, ولی فریم ریت مشکلی نداره, بدونید که مشکل از دمای CPU ه:دی
مشخصات سیستم:
VGA: Zotac 9800 GT
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
Ram: PNY 4GB DDR2 800
هنوز تو کفم چطور تونستم رو بالاترین گرافیک اجراش کنم:|

آخرین ویرایش:
نتایج تست:
2013-07-29 13:45:44 - Crysis2
Frames: 2921 - Time: 90000ms - Avg: 32.456 - Min: 25 - Max: 45
تنظیمات:
1280*720
Hardcore(بالاترین تنظیمات:دی)
AA خاموش.
Vsync هم خاموش.
Still Better Than Console
شاترینگ هم رفع شد:دی
سروش جان شما هم اگه مشکلت رفع شد بگو:دی
نتیجه: اگه بازی واستون لگ داره و تیک میزنه, ولی فریم ریت مشکلی نداره, بدونید که مشکل از دمای CPU ه:دی
مشخصات سیستم:
VGA: Zotac 9800 GT
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
Ram: PNY 4GB DDR2 800
هنوز تو کفم چطور تونستم رو بالاترین گرافیک اجراش کنم:|

شما aa یا msaa بده ، مثلا 16xh ، بعد ببین میتونی نزدیکای 3 فرم بگیری یا نه :دی
عزیزان جالبه من درایوری که تو خود سی دی کارت گرافیک بود نصب کردم مشکلم حل شد.ولی نسخش قدیمیه من نسخه جدید رو نصب می کنم مشکل داره
تو رو خدا جواب بدین
خوب هر درایوری جدید میاد ، واسه بهینه شدن بیشتر هست ، بعضی موقع ها برعکس میشه ! یک سری اشکالات بوجود میاره !
شما هم صبر کن ، نسخه بعدی درایور بیاد ، اون رو بگیر نصب کن ، ببین نتیجه چیه !
دمای i5 3470 تو بازی به 67-70 درجه میرسه!عادیه؟؟
با فن استوک عادیه و مشکلی هم ایجاد نمیکنه .

سلام دوستان.
من امروز سیستممو از هم جدا کردم و دباره سر هم کردرم (اسمبل میگید بهش؟:دی) بعد که سیستم رو روشن کردم تصویر نمیده! اصلا اون صدایی که همیشه روشن میکردم رو هم نمیده! همیشه اولش یه بوق کوچیک میزد که فکر کنم ماله مادربرد بود و بعد تصویر میومد! ولی الان اتفاقی نمیفته-نه تصویر هست نه بوق. برق هم داره سیستم و فن ها کار میکنن (حتی فن vgaهم داره کار میکنه).
اشکال کار از چیه؟

سلام دوستان.
من امروز سیستممو از هم جدا کردم و دباره سر هم کردرم (اسمبل میگید بهش؟:دی) بعد که سیستم رو روشن کردم تصویر نمیده! اصلا اون صدایی که همیشه روشن میکردم رو هم نمیده! همیشه اولش یه بوق کوچیک میزد که فکر کنم ماله مادربرد بود و بعد تصویر میومد! ولی الان اتفاقی نمیفته-نه تصویر هست نه بوق. برق هم داره سیستم و فن ها کار میکنن (حتی فن vgaهم داره کار میکنه).
اشکال کار از چیه؟
یا یکی از اتصالات روی Main رو جا نزدی یا یکی از قطعات خوب جا نرفته ، همه رو به نوعی مسیر یابی کن مشخص میشه مشکل از کجاست.

یا یکی از اتصالات روی Main رو جا نزدی یا یکی از قطعات خوب جا نرفته ، همه رو به نوعی مسیر یابی کن مشخص میشه مشکل از کجاست.
من فنcpu هم جدا کردم و دوباره وصل کردم-نیاز هست که خمیر سیلیکون اش رو عوض کنم؟؟؟؟
از چک کردن اتصالات به نتیجه نرسیدم! موقع کار یکی دو بار برای خاموش کردن سیستم کلید پاور رو قطع کردم-احتمال سوختن قطعه هست؟

کسی نمیدونه مشکل از چیه؟سیستمم این دو روزه خیلی هنک میکنه!

شما مگه نشونه ی خاصی دادی که بشه از روی اون فهمید مشکل چیه؟!
از خیلی چیزا می تونه باشه، از خرابی فن پردازنده یا گرافیک می تونه باشه، با حرارت بالا سیستم هنگ کنه. از خرابی پاور و پاور تقلبی و بی کیفیت هم می تونه باشه.

شما مگه نشونه ی خاصی دادی که بشه از روی اون فهمید مشکل چیه؟!
از خیلی چیزا می تونه باشه، از خرابی فن پردازنده یا گرافیک می تونه باشه، با حرارت بالا سیستم هنگ کنه. از خرابی پاور و پاور تقلبی و بی کیفیت هم می تونه باشه.

شرمنده من زیاد وارد نیستم!
کیس من یه فن 20 سانتی متری سر خودش داشت که بعد از حدودا 6 سال چند وقت پیش وصلش کردم تا دمای کیس بیاد پایین و جواب هم داد
حالا ممکنه مشکل از پاور باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or