تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان ! یه مشکل فوتی فوری ، آقا این هارد ما از رو میز افتاد رو زمین حالا هرچی وصل میکنم به لپتاپ هیچ اتفاقی نیموفته ! صدای وصل شدن USB میاد چراغ هارد روشن هم میشه ولی هیچی نمیاره ! :( :(((((( هارد 1TB seagate ـه ! بردمش پایتخت میگه هزینش حداقل 150 تومن میشه تازه باید یه هارد بگیرم اطلاعاتشو از رو این برزه رو اون ! :| :(((( راه دیگه ای نیست که من پول هارد ندم دیگه ؟! :((
your HDD is dead:|
sorry

سلام دوستان ! یه مشکل فوتی فوری ، آقا این هارد ما از رو میز افتاد رو زمین حالا هرچی وصل میکنم به لپتاپ هیچ اتفاقی نیموفته ! صدای وصل شدن USB میاد چراغ هارد روشن هم میشه ولی هیچی نمیاره ! :( :(((((( هارد 1TB seagate ـه ! بردمش پایتخت میگه هزینش حداقل 150 تومن میشه تازه باید یه هارد بگیرم اطلاعاتشو از رو این برزه رو اون ! :| :(((( راه دیگه ای نیست که من پول هارد ندم دیگه ؟! :((

وقتی ضربه خورده باشه درست شدنی نیست، نمیشه قسمش داد که!
تمام هاردها اگر ضربه ی فیزیکی بخورن ریسک خراب شدن بالایی دارن،

سلام
ببخشید من یه مشکلی دارم با پورت USb3 سیستمم این که سرعت انتقالش تقریبا مثل پورت معمولی USB 2 هست من یه هارد اکسترنال usb 3 دارم وقتی میخوام اطلاعاتش رو به هارد خود سیستم که یه هارد WD 2TB SATA 2 Green داره منتقل کنم مثلا چیزی در حدود 450 گیگ رو زمان باقیمانده رو 7 ساعت میزنه و سرعت انتقالش از 110 مگ بر ثانیه شروع میشه و همین طوری کم میشه و به حتی 30 مگ در ثانیه میرسه اما با usb 2 زمانش کمتر میشه تمام درایورهای usb 3 رو هم به خوبی نصب کردم و از این نظر مشکلی نیست سیستم هم تازه خریدم اینم مشخات سیستمم
ASUS - P8B75-V
Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470
GTX 660 TI
RAM 2*4 GB 1600

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید من یه مشکلی دارم با پورت USb3 سیستمم این که سرعت انتقالش تقریبا مثل پورت معمولی USB 2 هست من یه هارد اکسترنال usb 3 دارم وقتی میخوام اطلاعاتش رو به هارد خود سیستم که یه هارد WD 2TB SATA 2 Green داره منتقل کنم مثلا چیزی در حدود 450 گیگ رو زمان باقیمانده رو 7 ساعت میزنه و سرعت انتقالش از 110 مگ بر ثانیه شروع میشه و همین طوری کم میشه و به حتی 30 مگ در ثانیه میرسه اما با usb 2 زمانش کمتر میشه تمام درایورهای usb 3 رو هم به خوبی نصب کردم و از این نظر مشکلی نیست سیستم هم تازه خریدم اینم مشخات سیستمم
ASUS - P8B75-V
Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470
GTX 660 TI
RAM 2*4 GB 1600

شما خودت می گی سرعت انتقال به 110 مگابایت بر ثانیه میرسه! این یعنی اینکه USB 3.0 داره به خوبی کار می کنه، اگر مد USB 2.0 بود خودش رو می کشت سرعت به زور به 30 مگابایت بر ثانیه میرسید! در اینصورت چجوری امکان داره سرعت USB 2.0 بیشتر بوده باشه؟!!
نکته ای که هست هاردهای اکسترنال معمولی(نه SSD ها) بنا به محدودیت مکانیکی که دارند در نوشتن فایلها و مخصوصا فایلهای کوچکتر و بلاکهای 4، 8 و 16 کیلوبایتی روی دیسک سرعتی در حد فقط چند مگابایت بر ثانیه دارند که این خودش عامل کند شدن سرعت نوشتن بنا به اندازه و حجم فایل روی دیسک هست، این نکته هیچ ربطی به پهنای باند انتقال بین دو دستگاه نداره و اگر رابط 10 برابر هم از این سریعتر باشه باز خود هارد هست که عملیات رو به کندی انجام میده.

برای مقایسه و تست سرعت هارد رو یکبار به پورت USB 2.0 و یکبار هم به پورت USB 3.0 وصل کنید و با نرم افزار CrystalDiskMark اندازه بگیرید.

سلام من یه لپ تاپsonu vaio vpc3b2ffx/b دارم.
از این لپ تاپ فقط برای مولتیmw3استفاده میکنم.قبلا هیچ مشکلی نبوده و خوب کار میکرده ولی چند روزیه که لگ دارم.میزان استفاده از cpu داخل بازی به 75 درصد میرسه و گاهی 95 هم میشه.
حرارتcpu تو حالت ویندوز 65 درجست که تو بازی تا 70یا75 هم بالا میره.
اینا طبیعیه؟ برای کولینگ لپ تاپ چی پیشنهاد میکنید؟
چی باعث لگم میشه؟

سلام من یه لپ تاپsonu vaio vpc3b2ffx/b دارم.
از این لپ تاپ فقط برای مولتیmw3استفاده میکنم.قبلا هیچ مشکلی نبوده و خوب کار میکرده ولی چند روزیه که لگ دارم.میزان استفاده از cpu داخل بازی به 75 درصد میرسه و گاهی 95 هم میشه.
حرارتcpu تو حالت ویندوز 65 درجست که تو بازی تا 70یا75 هم بالا میره.
اینا طبیعیه؟ برای کولینگ لپ تاپ چی پیشنهاد میکنید؟
چی باعث لگم میشه؟

می تونه از داغ کردن پردازنده یا کارت گرافیکی اون باشه، می تونه هم از ویروس یا تروجان باشه، در هر صورت هم باید فن داخلی دستگاه رو بدی سرویس بشه و هم اینکه ویندوزت رو از نظر آلودگی به موارد گفته شده بررسی کنی و در صورت لزوم از ابتدا ویندوز هم نصب کنی.
اگه اینا حل شد بعدش برای کولینگ جانبی می تونی یه Cooling PAD با فن پر بازده بخری.

سلام
فرشید جان سوال داشتم
کیس من همینیه که تو امضام نوشته و همونطور که میدونی این کیس دو تا فن بالاش داره
تقریبا همون موقع ها که خریدمش یکی از اون فن های بالای کیس از کار افتاد و تا الان فرصت نشد درستش کنم
میخواستم بپرسم که خودم میتونم کاریش کنم یا حتما باید ببرم تعمیر بشه؟
یعنی شما میتونی ندیده بهم بگی اشکالش از چیه؟

سلام
فرشید جان سوال داشتم
کیس من همینیه که تو امضام نوشته و همونطور که میدونی این کیس دو تا فن بالاش داره
تقریبا همون موقع ها که خریدمش یکی از اون فن های بالای کیس از کار افتاد و تا الان فرصت نشد درستش کنم
میخواستم بپرسم که خودم میتونم کاریش کنم یا حتما باید ببرم تعمیر بشه؟
یعنی شما میتونی ندیده بهم بگی اشکالش از چیه؟

فن دیگه هر بلایی هم سرش اومده باشه قابل تعمیر نیست و ارزشش رو هم نداره، اگه با شرکت گرین تماس بگیری شاید بگن که فن رو برات تعویض می کنن اما اگر هم نکردن باید از بازار یه فن هم اندازه و کم صدای مناسب جایگزینش کنی، خود شرکت گرین هم فن های حرفه ای خوبی وارد می کنه.

سلام...
من یه سوال دارم جایه دیگه ای پیدا نکردم که بشه پرسیدش...اگه جواب بدین ممنون میشم...
من از گوگل کروم استفاده میکنم دو سه بار تا حالا شده که وقتی تو اینترنتم یهو صفحه مانیتور سیاه میشه و بعدش یه صفحه ی آبی با یه عالمه نوشته! میاد و بعدش کامپیور ریستارت میشه و میره توی اون قسمتی که باید انتخاب کنی تو چه حالتی بیاد تو ویندوز(safe mode و Start Windows Normaly و ...) و فن سی پی یو به شدت شروع به کار میکنه و بعد خاموش روشن کردن درست میشه...
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟...

سلام...
من یه سوال دارم جایه دیگه ای پیدا نکردم که بشه پرسیدش...اگه جواب بدین ممنون میشم...
من از گوگل کروم استفاده میکنم دو سه بار تا حالا شده که وقتی تو اینترنتم یهو صفحه مانیتور سیاه میشه و بعدش یه صفحه ی آبی با یه عالمه نوشته! میاد و بعدش کامپیور ریستارت میشه و میره توی اون قسمتی که باید انتخاب کنی تو چه حالتی بیاد تو ویندوز(safe mode و Start Windows Normaly و ...) و فن سی پی یو به شدت شروع به کار میکنه و بعد خاموش روشن کردن درست میشه...
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟...

می تونه از حرارت بالا باشه، می تونه از خرابی رم باشه، حتی می تونه مشکل نرم افزاری و درایورها هم باشه! باید دقیقتر بررسی بشه و در صورت لزوم ویندوز از اول نصب بشه.

می تونه از حرارت بالا باشه، می تونه از خرابی رم باشه، حتی می تونه مشکل نرم افزاری و درایورها هم باشه! باید دقیقتر بررسی بشه و در صورت لزوم ویندوز از اول نصب بشه.

ممنون
نه حرارتی که نشون میده همون حرارت معمولی رو به پایینه...
یعنی ممکنه از ویندوز باشه؟...آخه نزدیک 3 ساله که با همین ویندوز دارم کار میکنم...

سلام ببخشید من گرافیکم 670
الانم اخرین اپدیتم....نمیدونم چرا تو فیفا 13 رو اخرین تنظیمات لگ دارم....فریم درسته 300 تا میده ولی لگ میده....رو همه ی اپدیت ها اینطور بوده الانم رو 326.19 ام

سلام من یه 10 روز PC 24 ساعته روشن بود که امروز رفتم بازی کنم وسط بازی هنگ کرد بعد یه صفحه ی ابی اومد با چندتا نوشته بد PC ریستارت شد و توی همون اولش گیر کرد یعنی بوت نشد بعد خاموش کردم دوباره روشن درست شد که رفتم تو بازی دوباره هنگ کرد ولی صفحه آبی نشد مشکل از کجاست سخت افزاری یا نرمافزاری ؟

ممنون
نه حرارتی که نشون میده همون حرارت معمولی رو به پایینه...
یعنی ممکنه از ویندوز باشه؟...آخه نزدیک 3 ساله که با همین ویندوز دارم کار میکنم...

پس دیگه وقتشه یه خونه تکونی درست و حسابی انجام بدی، ویندوز رو کامل از اول نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه.

سلام ببخشید من گرافیکم 670
الانم اخرین اپدیتم....نمیدونم چرا تو فیفا 13 رو اخرین تنظیمات لگ دارم....فریم درسته 300 تا میده ولی لگ میده....رو همه ی اپدیت ها اینطور بوده الانم رو 326.19 ام

شما Vsync رو توی تنظیمات بازی روشن کن ببین فرقی می کنه یا نه.

سلام من یه 10 روز PC 24 ساعته روشن بود که امروز رفتم بازی کنم وسط بازی هنگ کرد بعد یه صفحه ی ابی اومد با چندتا نوشته بد PC ریستارت شد و توی همون اولش گیر کرد یعنی بوت نشد بعد خاموش کردم دوباره روشن درست شد که رفتم تو بازی دوباره هنگ کرد ولی صفحه آبی نشد مشکل از کجاست سخت افزاری یا نرمافزاری ؟

من اونطرف بهت گفتم مشکل از هاردت هست، بدسکتور گرفته و ممکنه بخشی از فایلای سیستمی خراب شده باشن و یا قابل خوندن و نوشتن نباشه که صفحه آبی میاد،
همون کاری که گفتم رو برو بکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or