اینطور که مشخصه رابط molex تو اتصالات شما وجود نداره که بخوایم ازش انشعاب بگیریم ، شما باید تو محتویات جعبه پاورت دنبال یه کابلی که یه سرش مادگی molex یا همین شاتی که خودت گذاشتی باشه :سلام ، یک پاور جدید گرفتم بعد دادم یکی از دوستام برام بست ولی الان باز کردم کیسو دیدم فن کنار در کناری کیس وصل نیست این عکس کابل فن و کیسمه و مدل مادربورد هم p8p67 هستش.لطفا راهنمایی کنید به کجا باید کابل رو وصل کنم.
باید توی بایوس تنظیمات فرکانس رو 1600 کنی و پروفایل رم رو روی XMP بزاری.
سلام دوستان
من یه مشکل دارم که
وقتی del میزنم برنم توی ستاپ ماردبورد داخل میره اما هیچ کلیدی کار نمیکنه قبلا درس بود اما الان نه موس هم انگار گیره ووقتی تکونش میدم میلرزه
ماردبورد asus p8h67
درود
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده خواهشا کمک کنید.سیستم وسط بازی فریز میشه تا ری استارت نکنم درست نمیشه.تو محیط ویندوز مشکلی نداره ولی تو بازی ها مشکل داره.فن CPU و گرافیک هم بدون مشکل کار میکنه.پاور و رم رو هم رو یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت.ویندوز هم عوض کردم درست نشد.Help
ببخشید اینی که میگین کجاست من یک دستکاری هایی انجام دادم بعد از اینکه بزور سیستم بالا اومد DRAM 1648 شد الان از کجا بفهمم باس رم افزایش یافته؟؟؟
با درود بر شما و با اجازه از اساتید تاپیکدرود
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده خواهشا کمک کنید.سیستم وسط بازی فریز میشه تا ری استارت نکنم درست نمیشه.تو محیط ویندوز مشکلی نداره ولی تو بازی ها مشکل داره.فن CPU و گرافیک هم بدون مشکل کار میکنه.پاور و رم رو هم رو یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت.ویندوز هم عوض کردم درست نشد.Help
مرسی فرشید خان رمشاید با کیبورد و ماوس USB مشکل داره یا اصلا مشکل از ماجول رم هست، مدل رم چیه دقیقا؟
درود منم رمم رو به همین طریقی که شما گفتی 1600 کردم و تو تنظیمات بایوس هم 1600 میزنه ولی برنامه CPU-Z همون 800 تا رو نشون میده ایراد از برنامست؟):همین که زده 1648 یعنی فرکانسش زیادتر شده ، می تونی با برنامه ی CPU-Z ببینی، اما می تونستی از پروفایل XMP هم تنظیمش کنی.
درود منم رمم رو به همین طریقی که شما گفتی 1600 کردم و تو تنظیمات بایوس هم 1600 میزنه ولی برنامه CPU-Z همون 800 تا رو نشون میده ایراد از برنامست؟):
مرسی فرشید خان رم
2 تا corsair 2gb 1600 xms3
اینم مشخصات رم با cpu-z
معمولا اینجور مشکلات از طرف قطعات و کلا سخت افزاری هستش ، حالا میتونه HDD , CPU , RAM یا... باشه که به نظر میاد رو سیستم شما بخاطر گرد و خاک و از طرف RAM بوده با توجه به توضیحات خودت !سلام دوستــان عزیــــــــز.
من از وینـــدوز 7 استـــفاده میکنم.یک سالی هست که روی سیستـــمم نصـــب هست.معمولا با انجــام کارهای مثل دِفراگ ،شورت کات کِلینِر و امثــــالهم سعی کردم سلامت ویندوز رو حفـــظ کنـــم.
ولی آلات مدتـیه،وینـدوز در هر حالـتی مثـل بــازی کــردن،فیــلم دیـدن یا اصـــلا کار خاصی نکردن کِــرش میـکنه و وقتی سیستـم رو ری استارت میکنم،تنـــد،تنــد شروع میکنه به بوق زدن و پُشته هم بوق میزنــــه! گاهی اوقــات هم وسط کار با ویــندوز ناگهان اِروره صفحـــه آبی میاد و بعد سیـــستـم ری استــارت میـشه!! به نظرتــــون مشــــــــکل از کجاست؟
یک نکـــــــــــته!
دیــروز ماژول های رَم رو در اُوردم و خـــاک روش رو گرفتــم.از وقتی این کــار رو کردم هنـــــــوز که کـرش نکرده! یعنی ممکنه مشکل از اینــجا بـوده بــاشه؟
سلام
بازم ممکنه یکی از ماجولها مشکل داشته باشه، یکی یکی بزار روی سیستم و امتحان کن.
فرشید جان نگو،قلبم ضعیفه:dپس کارت گرافیکت مشکل داره یا پاورت ضعیفه و برای گرافیک جوابگو نیست.