سلام.دوستم یه مشکلی با کارت گرافیکش داره.مدلش:EVGA GTX 580 هستش.من خودم رفتم پیشش دیدم که برای بازیای مثلا GTA IV یا metro
20 الی 30 فریم و پایین تر اجرا میکنه...گاهی اوقات هم به 12 تا 13 فریم میرسه...crycis 2 رو هم خیلی افتضاح (گاهی اوقات با تیک ) اجرا میکنه.من بش گفتم deriver جدید نصب کن/نصب کرد ولی اصلا تغییری نکرد.رو ویندوز 32 بیت و 64 بیت Windows 7 هم امتحان کردش ولی انگار که نه نگار این سیستم کارت گرافیک داره ..یه 1 هفتس که سیستمشو خریده و اینه:
CPU:Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
RAM:CORSAIR-Dual Channel 8GB-2000-(2x4GB)
M/B:ASUS P8P67-Deluxe
VGA:EVGA GTX580
HDD:Western Digital-SATA 3-1 TeraByte-64MB/WD Caviar Black
SsD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:ASUS 24X SATA
POWER:885W GREEN-GP885B
CASE:GREEN X9
monitor:ASUS - 23" - ML238H - LED
سیستمش خیلی خوبه ولی نمیدونم مشکلش چیه؟؟؟؟؟
بدبخت آرزو به دل مونده که یه بازیو راحت و بدون مشکل تموم کنه...لطفا کمک کنید
ممنون
نه نه .من که خودم سیستممو از مرکز کامپیوتر اصفهان خریدم خیلیم خوب بود و عالی این دوستمم رفت از همونجایی که من رفتم خرید .کاملا معتبره.این جایی که میگم یه مجتمع بزرگه که بیش از 30 40 تا فروشگاه فقط سخت افزار و نوت بوک و لپ تاپ و از این جور چیزا هستش.من ساکن تهران نیستم ولی مطمئنم مرکز کامپیوتر و سخت افزار اصفهان از مرکز کامپیوتر تهران دست کمی نداره.گارانتیه کارت گرافیکشم ویستاست.دیگه این ایراد گردن فروشندس که بدون تست و بررسی کارکرد سیستم برداشته همه چیز رو سرهم کرده و تحویل داده، ممکنه مشکل ربطی به گرافیک نداشته باشه
ممکنه توی مونتاژ یا تنظمات سیستم یا بایوس و یا انتخاب قطعات اشتباه کرده باشه، اینقدر که می گیم از یه جای معتبر خرید کنید همینه! واسه 10 تومن پایینتر هم که شده می رید سیستم رو از دست فروش سرکوچتون(تشبیه!) می گیرید سیستم به این عظمت مشکل دار میشه، خودتون هم به زحمت میوفتید.
نه نه .من که خودم سیستممو از مرکز کامپیوتر اصفهان خریدم خیلیم خوب بود و عالی این دوستمم رفت از همونجایی که من رفتم خرید .کاملا معتبره.این جایی که میگم یه مجتمع بزرگه که بیش از 30 40 تا فروشگاه فقط سخت افزار و نوت بوک و لپ تاپ و از این جور چیزا هستش.من ساکن تهران نیستم ولی مطمئنم مرکز کامپیوتر و سخت افزار اصفهان از مرکز کامپیوتر تهران دست کمی نداره.گارانتیه کارت گرافیکشم ویستاست.
حالا راهی چیزی نیست که درست بشه؟
اینم یه تصویر از GPU-z این کارت گرافیک:
جاییش نیست که باید تغییرش بدی؟
کسی هست که همین مدل کارت گرافیکو(EVGA) داشته باشه؟
کلا این مدل گرافیک مشکل داره یا فقط تو ایران اینطوریه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یک سوال داشتم و اون هم این هست که آیا مادربورد سیستم هم مانند کارت گرافیک احتیاج به بروز رسانی داره؟
آیا نصب درایور جدید مادربورد، در کارایی و راندمان سیستم تاثیر داره؟
مدل مادر برد بنده در حال حاضر "EP45-UD3R" از برند "GIGABYTE" هست!
اگه میشه لطف کنید بگید باید از کجا اخرین درایور عرضه شده برای مادربردم رو بگیرم!
ممنون.
با سلام خدمت دوستان من دیروز سیستمم رو یه خورده ارتقا دادم ولی از دیروز هم مشکلات زیادی دارم
یک مشکل این بود که حرارت cpu زودی بالا میرفت، که اونو با باز گذاشتن درب case کنترل کردم، مشکل دوم اینکه سیستم خودبخود خاموش میشه، مشکل سوم اینکه هر گیمی که نصب میکنم خطای CRC میده که همونا رو قبلا تست کرده بودم.
مشخصات سیستم رو میگم ممنون میشم راهناییم کنین:
amd4 955
asrock 870extream
ram1600 pqi 4G
که البته کارت گرافیکم رو تغییر ندادم که 9800gtx بود
دوست عزیز ممنون از پاسختون، این پاور رو قبلا استفاده میکردم، green 535 وات هستش، شما توصیه میکنین چه پاوری استفاده کنم؟اینایی که می گی می تونه از یه مشکل باشه ، اونم درست جا نزدن فن CPU هست، یا درست کار نکردن فن اگه فن خود پردازنده هست، بهرحال دمای پردازنده ی شما بالاست و باید کیست هم تهویه ی مناسبی داشته باشه
در درجه ی دوم هم عدم توانایی پاور سیستم، یعنی پاورت از این تقلبیها باشه یا توانش پایینتر از اونی باشه که برای قطعات فعلی سیستم بتونه جریان مورد نیاز رو تامین کنه.
دوست عزیز ممنون از پاسختون، این پاور رو قبلا استفاده میکردم، green 535 وات هستش، شما توصیه میکنین چه پاوری استفاده کنم؟
حالا خطای CRC که همش بهم میده به نظرتون از چی میتونه باشه؟ هیچ چیزی نمیتونم نصب کنم. از رم؟ یا دیویدی رایتر جدید؟
راهی که بنظرم میزسه اینه که درایور جدید NVIDIA رو دانلود کنی و نصب کنیسلام.
به تازگی مانیتور Samsung P23500 خریداری کردم ، یه مشکلی دارم با مانیتور.
وقتی سیستم restart میشه یا کلا Boot میشه در ابتدا 2 مانیتور شناخته میشه و به همین علت چیدمان آیکون های دسکتاپ بهم ریخته میشه ، و من مجبورم بعد از هربار boot شدن سیستم برم توی devise manager و در قسمت monitors دوباره scan کنم تا فقط یک مانیتور رو به درستی تشخیص بده.
با DVI وصل کردم.
چکار کنم؟
مرسی.
مدل گرافیک MSI nVidia 7300GS 256MB