تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوست عزیز من پاور رو عوض کردم 650 وات گرفتم دیگه cpu داغ نمیشه
رستارت میکرد که یکی از رم ها رو در آوردم اون مشکل برطرف شده
ولی موقع نصب این دفعه همون ارور رو میده ولی نام crc نداره ، به همون شکل قبلیه
موقع اجرای بازی ها هم همشون میپرن دسکتاپ

دوست عزیز من پاور رو عوض کردم 650 وات گرفتم دیگه cpu داغ نمیشه
رستارت میکرد که یکی از رم ها رو در آوردم اون مشکل برطرف شده
ولی موقع نصب این دفعه همون ارور رو میده ولی نام crc نداره ، به همون شکل قبلیه
موقع اجرای بازی ها هم همشون میپرن دسکتاپ
اینطوری نمی شه نظر داد، شما هم که دقیق توضیح نمی دی، مشکل هم که هنوز پابرجاست

ممکنه رمهای شما اصلا با مادربردت خوب کار نکنن، باید یه مدل از یه برند دیگه هم بگیری تست کنی. عکس اروری رو هم که میده بزار،ویندوزت رو هم از اول نصب کن، قبلش هارد رو هم کامل فرمت کن.

اینطوری نمی شه نظر داد، شما هم که دقیق توضیح نمی دی، مشکل هم که هنوز پابرجاست

ممکنه رمهای شما اصلا با مادربردت خوب کار نکنن، باید یه مدل از یه برند دیگه هم بگیری تست کنی. عکس اروری رو هم که میده بزار،ویندوزت رو هم از اول نصب کن، قبلش هارد رو هم کامل فرمت کن.
با تشکر از آقا فرشید
الان همون رم هارو به دو تا اسلات دیگه جاگذاری کردم همه ی مشکلات یکجا برطرف شدن.
حالا به نظرتون او اسلاتهای قبلی خراب هستن؟

راهی که بنظرم میزسه اینه که درایور جدید NVIDIA رو دانلود کنی و نصب کنی
راه دیگه اینه که از Device Manager هر دوتا درایور مانیتور رو پاک کنی و درایور همراه خود مانیتور رو نصب کنی اگر داره.

مرسی فرشیدجان.
درایور nVidia رو نصب کردم (nVidia Driver 280.26 - Desktop (Windows 7 - 32bit)، درایو مانیتور را هم از سایت سامسونگ دانلود و نصب کردم ولی هنوز مشکل حل نشده.
مانیتور قبلی CRT بود و با کابل VGA وصل میکردم و مشکلی نداشتم.
مشکل از چی میتونه باشه و راه حل چی هست؟
مرسی.

دوستان
دیروز 8800 gt ام را دادم ریبالش کردن حالا 2 تا مشکل دارم اول اینکه سیستم خیلی طول میکشه روشن بشه و دوم اینکه فریم بازی ها بدجور پایین کشیده یعنی فیفایی که راحت 60 تا میگرفتم حالا بالای 30 نمیره؟؟
مشکل از چیه؟

Last edited by a moderator:
با تشکر از آقا فرشید
الان همون رم هارو به دو تا اسلات دیگه جاگذاری کردم همه ی مشکلات یکجا برطرف شدن.
حالا به نظرتون او اسلاتهای قبلی خراب هستن؟
نخیر، خراب نبودن، شما اشتباه جا زده بودی، احتمالا شما ماجولها رو توی بانک دوم مادربرد گذاشته بودی و بایوسش ساپورت نمی کرده،
فقط دقت کن که ماجولها نباید کنار هم باشن، باید یکی در میون باشن تا دو کاناله کار کنن.

مرسی فرشیدجان.
درایور nVidia رو نصب کردم (nVidia Driver 280.26 - Desktop (Windows 7 - 32bit)، درایو مانیتور را هم از سایت سامسونگ دانلود و نصب کردم ولی هنوز مشکل حل نشده.
مانیتور قبلی CRT بود و با کابل VGA وصل میکردم و مشکلی نداشتم.
مشکل از چی میتونه باشه و راه حل چی هست؟
مرسی.
دیگه فک کنم راه حل خرید یه کارت جدید هست،
اول با یه کارت دیگه تست کن تا مطمئن بشی خروجی درستی میده یا نه.
دوستان
دیروز 8800 gt ام را دادم ریبالش کردن حالا 2 تا مشکل دارم اول اینکه سیستم خیلی طول میکشه روشن بشه و دوم اینکه فریم بازی ها بدجور پایین کشیده یعنی فیفایی که راحت 60 تا میگرفتم حالا بالای 30 نمیره؟؟
مشکل از چیه؟

دادی چیکارش کردن؟! متوجه نشدم یعنی چی؟

دادی چیکارش کردن؟! متوجه نشدم یعنی چی؟
نمیدونم والا مشکل داشت هنگ میکرد طرف گفت باید ریبال بشه!!!برو 2 ساعت دیگه بیا:-/حالا امتحانش میکنم مشکل هنگش حل شده ولی انگار فریم بازی هام خیلی کم شده میشه گفت نصف

آقا فرشید حداکثر دمای نرمال cpu من چند درجه میتونه باشه؟ (AMD 955)
وقتی گیم بازی میکنم تا 60 الی 64 میره بالا. صدای فن هم بلند میشه. البته اگه در کیس رو باز نگهدارم یکم پایینتر میاد.
با تشکر

آخرین ویرایش:
آقا فرشید حداکثر دمای نرمال cpu من چند درجه میتونه باشه؟ (AMD 955)
وقتی گیم بازی میکنم تا 60 الی 64 میره بالا. صدای فن هم بلند میشه. البته اگه در کیس رو باز نگهدارم یکم پایینتر میاد.
با تشکر
خب این کاملا طبیعیه، به نسبت پایین هم هست، تازه بالاتر هم جا داره.

خب این کاملا طبیعیه، به نسبت پایین هم هست، تازه بالاتر هم جا داره.

آخه صدای فن وقتی که گیم بازی میکنم میره بالا وگرنه در حالت عادی تو دسکتاپ معمولیه حرارتش و صداش. یه کاری میشه کرد اونطوری صدا نده؟ وسط گیم تمرکزم میره به صدای اون، چون کیس قبلیم همچین صدایی نمیداد برام عجیبه.

آخه صدای فن وقتی که گیم بازی میکنم میره بالا وگرنه در حالت عادی تو دسکتاپ معمولیه حرارتش و صداش. یه کاری میشه کرد اونطوری صدا نده؟ وسط گیم تمرکزم میره به صدای اون، چون کیس قبلیم همچین صدایی نمیداد برام عجیبه.

راهش اینه که فن CPU رو عوض کنی و یه فن قویتر و کم صداتر بخری، ارزونترینش هم ازGREEN Buffalo شروع میشه که 20 تومن هست، تا فن حرفه ای CoolerMaster Hyper 212 که 49 تومن هست.
نمیدونم والا مشکل داشت هنگ میکرد طرف گفت باید ریبال بشه!!!برو 2 ساعت دیگه بیا
yahoo_7.gif
حالا امتحانش میکنم مشکل هنگش حل شده ولی انگار فریم بازی هام خیلی کم شده میشه گفت نصف
من که نفهمیدم، ولی هر کاری کرده احتمالا مشکل برطرف نشده

با سلام
یه چند ماهیه یه مشکل اساسی برام پیش اومده و اونم اینکه بیشتر برنامه هام اجرا نمیشن و وقتی میخام اجرا کنم و یا نصب کنم این پیغام میاد

47803062340339619143.jpg

5-6 تا هم ویندوز عوض کردم(وین 7)هاردو فرمت کردم برنامه رو دوباره از یه جا دیگه دان کردم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم.دیگه چیزی به فکرم نمیرسه الا اینکه مشکل سخت افزاری دارم

سلام
چند مدت وقتی سیستم رو روشن میکنم گاهی اوقات بالا نمیاد . مجبور میشم رم هارو در بیارم 2باره بزارم سرجاش یا جاشون رو عوض کنم .
مشکل چیه به نظر شما ؟؟؟

با سلام
یه چند ماهیه یه مشکل اساسی برام پیش اومده و اونم اینکه بیشتر برنامه هام اجرا نمیشن و وقتی میخام اجرا کنم و یا نصب کنم این پیغام میاد

47803062340339619143.jpg

5-6 تا هم ویندوز عوض کردم(وین 7)هاردو فرمت کردم برنامه رو دوباره از یه جا دیگه دان کردم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم.دیگه چیزی به فکرم نمیرسه الا اینکه مشکل سخت افزاری دارم

اگه مطمئن هستی از ویروس نیست دیگه فقط مشکل سخت افزاری می تونه باشه، اول از همه هم ماجولهای رمت مظنون هستن، تک تک امتحانشون کن روی سیستم ببین مشکل حل میشه یا نه.

سلام
چند مدت وقتی سیستم رو روشن میکنم گاهی اوقات بالا نمیاد . مجبور میشم رم هارو در بیارم 2باره بزارم سرجاش یا جاشون رو عوض کنم .
مشکل چیه به نظر شما ؟؟؟

این مشکل اول از همه از پاور تقلبی می تونه باشه و بعد خرابی ماجولهای رم یا مادربرد،
با یه پاور اوریجینال تست کن یه مدت ببین حل میشه یا نه.

سلام دوستان.من می خواستم برنامه ای معرفی کنید برای اور سی پی یو اطلاعات زیادی درباره اور سی پی یو ندارم یه توضیح کوچیکی هم درباره برنامه هم بدید عالی میشه.با تشکر.:">>:d<
cpu:intel quad core i7 860 2.8 ghz\+ coller master v8 silent cool
windows 7 64bit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or