سلام دوستان.من می خواستم برنامه ای معرفی کنید برای اور سی پی یو اطلاعات زیادی درباره اور سی پی یو ندارم یه توضیح کوچیکی هم درباره برنامه هم بدید عالی میشه.با تشکر.>:d<
cpu:intel quad core i7 860 2.8 ghz\+ coller master v8 silent cool
windows 7 64bit
با سلام
یک سوال در مورد مشکل فریم دهی کارت گرافیک دارم که نمیدونم تاپیک مناسبی رو انتخاب کردم یا نه، به هر حال عذر خواهم از اینکه تاپیک مناسب تری برای سوالم پیدا نکردم
- وقتی گفته میشه یک کارت گرافیک در یک بازی باید مثلا 60 فریم داشته باشه ، آیا این 60 فریم باید کاملا ثابت باشه و به هیچ عنوان کم و زیاد نشه یا اینکه نه ؟ -
و اما مشکل من
من هیچ موقع فریم کاملا ثابتی در بازی ها نمیگیرم و مثلا وقتی فریمم در یک بازی 60 هست ، به دفعات فریم به 59 ، 58 و حتی پایین تر میاد و دوباره به 60 برمیگرده
این مساله در بعضی از بازی ها به چشم نمیاد و اصلا مهم نیست. اما در بعضی از بازی ها مثل PES2012 ،این تغیر فریم باعث کند شدن لحظه ای بازی میشه که آزار دهندست
ممنون میشم کمکم کنید این مشکل رو حل کنم
سلام.
کامپیوتر قبلی ام رو خواستم گردگیری کنم فن cpu باز کرم و شستم.بعد گذاشتم سرجاش و روز بعد روشنش کردم ولی تصویر نیومد هم به کارت گرافیک جدا
وصل کردم و هم آنبرد.راستی فن پاور و cpu میچرخن.
سلام آقا فرشید
من اخیرا یه هارد 1 ترا وسترن گرین خریدم که میانگین سرعت خوندنش توی HD tuner به 80(یعنی از 95 شروع میشه میربسه به 65) می رسه می خواستم بدونم توی بازی ها افت فریم دارم با این وضعیت
به همه دوستان توصیه می کنم سراغ هر هاردی رفتید سراغ گرین وسترن نرید
و باز هم توصیه می کنم برید سراغ ساسونگ f3 چون تقریبا بهترین سرعت رو بین هارد ها داره(البته اگه گیر بیاد)
البته نظر شخصیم بود
پس به نظرتون نگهش دارم؟درود بر شما
هارد خوبیه و توی راندمان بازیها فقط در هنگام LOAD یا SAVE بازیها تاثیر داره، ولی محسوس نیست، از مدلهای دیگه در راندمان خطی یکم کندتر هست ولی برای بازی فرق زیادی نمی کنه
راندمان خیلی سریعتر و متفاوت رو فط با SSD های نسل جدید میشه تجربه کرد، میاگین خواندن توی اون دیسکها در SATA 6GB بالای 500 مگابایت بر ثانیه هست، یعنی 5 برابر هاردی که خریدید، در عوض 5 برابر هم گرونتره!
دوستان لطفا راهنمایی کنید
بعضی مواقع پیش میاد که مجبورم دو تا ایمج dvd9 رو هم زمان رایت کنم که هر دو ایمیج هم تو یه هارد هستن..این مشکل بعد یه مدت باعث میشه هد هاردم ضعیف بشه و سرعت هارد به شدت افت کنه ..تا حالا هم چند تا هارد سر این موضوع عوض کردم..
میخوام بدونم raid0 کردن دوتا هارد با هم میتونه این مشکل رو حل کنه و جلوی فشار وارده به هارد رو بگیره..هاردها hitachi sata3 2tb هستن تو حالت عادی تا 110 مگ نرخ جابجاییشون هست
مادربورد m4a768 evo usb3
4گیگ(2x2gig) رم CORSAIR XMS3 خریدم .ولی وقتی رو سیستم گذاشتم و اورکلاک کردم .سیستم هنگ کرد.نتونست حتی 2% اورکلاک شه.قبلا 2گیگ ژل داشتم باس 1600 (GV34GB1600C9sC) تا 1800 هم بردم باس رم رو راحت جواب داد.
حتی 2x2 gig Adata 1600 از دوستان گرفتم تست کردم بازم اورکلاک نمیشه.امکان داره از قدیمی بودن مادربرد باشه؟(p5q3 asus)
دوستان اگر فروشگاهی میشناسن که این مدل رم رو داره بگن تا مشکلم حل شه.حتی زمانی که اورکلاک نمیکنم تو bf3 beta سیستم هنگ میکنه مجبور میشم دستی ریست کنم.ولی با 2 گیگ ژل اصلا مشکل ندارم .
در ضمن تایمینگ رم ژل(28-9-9-9)