تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام!
من یدونه msi 560 ti twin frozr II/oc گرفتم بعد با FurMark تست گرفتم دئیدم به طرز عجیبی ظرف کم تر از 5 مین دما به 98 درجه هم میرسه! خلااصه ترسیدم بستم! بعد با MsiKombusterتست کردم دیدم 80 بالاتر نمیره! بعد توی بازی های DeadIsland و Witcher 2 هم تست گرفتم همون دو رو ور 80 می چرخید. حالا به نظرتون گرافیک خرابه؟ بفرستمش گارانتی؟ یا اصولا مشکل از چیه؟

اصولا مشکلی نداره فک کنم!
برنامه ی FurMARK یه استثنا هست و فشاری که وارد می کنه برای تست پایداری گرافیک هست و بیشتر از حد طبیعیه، اون یه دونه برنامه رو نباید زیاد از این نظر ملاک قرار داد، البته نباید به 98 درجه می رسید باید نهایت تا 95 بالا می رفت، اگر تهویه ی کیستون هم خوب باشه.

اصولا مشکلی نداره فک کنم!
برنامه ی FurMARK یه استثنا هست و فشاری که وارد می کنه برای تست پایداری گرافیک هست و بیشتر از حد طبیعیه، اون یه دونه برنامه رو نباید زیاد از این نظر ملاک قرار داد، البته نباید به 98 درجه می رسید باید نهایت تا 95 بالا می رفت، اگر تهویه ی کیستون هم خوب باشه.
آخه آقا فرشید من توی فروم و یوو تیوب خوندم و دیدم که دمای لود خیلی ها که از کارت من دارن به 70 هم نمیرسه! من کیسم گرین x3 هست! تهویشم خیلی بد نیست. حالا به کارت گرافیک دقت کردم فک کنم یکم قابی که روی هیت سینک ها سواره انحراف داره! یعنی کجه! ممکنه مشکل از اون باشه؟

آخه آقا فرشید من توی فروم و یوو تیوب خوندم و دیدم که دمای لود خیلی ها که از کارت من دارن به 70 هم نمیرسه! من کیسم گرین x3 هست! تهویشم خیلی بد نیست. حالا به کارت گرافیک دقت کردم فک کنم یکم قابی که روی هیت سینک ها سواره انحراف داره! یعنی کجه! ممکنه مشکل از اون باشه؟

درست می گی،من ملاک درجه حرارت ماکزیمم روی فن استوک رو مثال زدم، وگرنه کارت شما که فن اختصاصی داره درجه حرارتش باید حدود 10 یا 15 درجه از چیزی که گفتم هم پایینتر باشه!
یعنی توی Crysis 2 نهایتش به همون 70 یا 75 برسه و توی FurMark هم 80 درجه،

کیست هم که تهویه ی خیلی خوبی داره ، با این حساب بله، حرارت کارت شما غیرطبیعی بالاست و باید کمتر از اینا باشه، بهرحال مشکوکه و بهتره ببری گارانتی بهشون نشون بدی،

فرشید جان سوال من هنوز مونده رو زمین:d

ببخشید، پست شما رو جا انداختم.
احتمال داره تبدیلی که برای کیبورد گرفتید متفرقه و ارزون بوده و روی خیلی از کیبوردها هم کار نکنه، بهتر بود از اول مدل USB دارش رو می گرفتید
دنبال یه تبدیل دیگه باشید که با کیبوردتون تست کنید ببینید روی سیستم شناسایی میشه یا نه، اگر نه که به فکر یه کیبور دیگه باشید. چون کار دیگه ای نمیشه کرد.

سلام!
من یدونه msi 560 ti twin frozr II/oc گرفتم بعد با FurMark تست گرفتم دئیدم به طرز عجیبی ظرف کم تر از 5 مین دما به 98 درجه هم میرسه! خلااصه ترسیدم بستم! بعد با MsiKombusterتست کردم دیدم 80 بالاتر نمیره! بعد توی بازی های DeadIsland و Witcher 2 هم تست گرفتم همون دو رو ور 80 می چرخید. حالا به نظرتون گرافیک خرابه؟ بفرستمش گارانتی؟ یا اصولا مشکل از چیه؟
کارتت مشکلی نداره عزیز .خنک ترین کارت موجود در جهان همین مدل frozer است. منتها شما فنت اتوماتیک نیست برای همین داغ میکنه .من همین کارت رو دارم و دماش در اوج مصرف کاری به زور به 60 درجه میرسه . برنامه MSI Afterburner رو که داخل خود cd هست نصب کن یا ورژن جدیدش رو از اینجا بگیر http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup210.zip
وقتی نصبش کردی اجراش کن و تو صفحه اصلی که باز میشه برو پایین صفحه نوشه fan speed یه گزینه خیلی کوچیک به نام Auto وجود داره که باید اون رو علامت دار کنی و حتما روی apply یا ok کلیک کنی تا فنت درست بشه . میتونی فن رو دستی هم تنظیم کنی که به طور خودکار که وقتی مثلا دماش به یه حدی رسید فن تا یه حد خاصی کار کنه و میتونی فریم ریت و مقدار مصرف رم و چرخش فن و دمای core و.. رو هم در هنگام بازی کردن روی مانیتورت ببینی

سلاماقا فرشید من این کارتی که چند روز پیش گرفتم)gtx 580) موقع بازی بتلفیلد ۲ با آخرین درجه گرافیک دماش به ۷۵ درجه میرسه....غیر طبیعی نیست؟؟؟ضمنا تو بازیا صدای کارت بیشتر میشه

کارتت مشکلی نداره عزیز .خنک ترین کارت موجود در جهان همین مدل frozer است. منتها شما فنت اتوماتیک نیست برای همین داغ میکنه .من همین کارت رو دارم و دماش در اوج مصرف کاری به زور به 60 درجه میرسه . برنامه MSI Afterburner رو که داخل خود cd هست نصب کن یا ورژن جدیدش رو از اینجا بگیر http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup210.zip
وقتی نصبش کردی اجراش کن و تو صفحه اصلی که باز میشه برو پایین صفحه نوشه fan speed یه گزینه خیلی کوچیک به نام Auto وجود داره که باید اون رو علامت دار کنی و حتما روی apply یا ok کلیک کنی تا فنت درست بشه . میتونی فن رو دستی هم تنظیم کنی که به طور خودکار که وقتی مثلا دماش به یه حدی رسید فن تا یه حد خاصی کار کنه و میتونی فریم ریت و مقدار مصرف رم و چرخش فن و دمای core و.. رو هم در هنگام بازی کردن روی مانیتورت ببینی
من الان ولتاژ کارت روبا AfterBurner از 1.025 آوردم رو 1.000 بعد فن هم خودم دورشو گذاشتم روی 100 بهد تست FurMark گرفتم بازم دما به راحتی به بالای 90 میرسه! کلا کارت معیوبی هست! خوشم نیومد ازش:دی

سلاماقا فرشید من این کارتی که چند روز پیش گرفتم)gtx 580) موقع بازی بتلفیلد ۲ با آخرین درجه گرافیک دماش به ۷۵ درجه میرسه....غیر طبیعی نیست؟؟؟ضمنا تو بازیا صدای کارت بیشتر میشه

نه دیگه، این حتما طبیعیه و خیلی هم خوبه برای همچین کارتی، صدای زیادش هم بابت زیاد شدن دور فنش هست.
در ضمن کارت جدید مبارک، کاشکی منم یکی داشتم!

سلام
اقا فرشید pc من واقعا سایلنته ، خیلی کم ازش صدا در میاد و خیلی خوبه مخصوصا باسه شبا.
اما تو بازی کی میرم یهو صدای زیادی میاد ... با خودم گفتم خوب همه چی که رو آخرین تنظیماته ، خوب حق هم داره 580 صدا بده .
بعد اما بعدا با چک کردن afterburner دیدم نه دوره فن GPU فقط 10 12 تا میره روش و حدود 20 30 میشه و از 40 50 با بالا صدای محسوس میده !
وا کردم کیسو موقع بازی کردن دیدم دور فن CPU هست که تو بازی خیلی صدا میده ، بعد مثلا تو انلاین کرایسیس 2 وقتی بازی میرفت تو لابی و جا های کم مصرف صدا کم و تو بازی دوباره زیاد میشد!
حالا خواستم بدونم این طبیعیه ؟؟؟ باسه CPU ضرر نداره؟؟ 2600K ؟؟؟

و اینکه نمیدونم به این مشکل من ربط داره یا نه
اما امروز تو کرایسیس زمانایی که تیر شلیک میشد یا یکم، حتی خیلی کم ، محیط شلوغ میشد ، وقتی زوم میکردم با این جور رنگ ها مواجح میشدم!!!
انا همون ارتیفک هستن ؟؟؟
مشکل چیه به نظرتون؟
http://up.vatandownload.com/images/m5xurj19zdmbxxs9wki3.jpg
http://up.vatandownload.com/images/gko8z3vxzymjvn6vza0q.jpg
http://up.vatandownload.com/images/3oiqcmgx10mpgqpvrkgw.jpg

دما CPU رو چطوری میتونم چک کنم؟؟ یه برنامه که زیادم تخصصی نباشه ! ممنون

سلام
اقا فرشید pc من واقعا سایلنته ، خیلی کم ازش صدا در میاد و خیلی خوبه مخصوصا باسه شبا.
اما تو بازی کی میرم یهو صدای زیادی میاد ... با خودم گفتم خوب همه چی که رو آخرین تنظیماته ، خوب حق هم داره 580 صدا بده .
بعد اما بعدا با چک کردن afterburner دیدم نه دوره فن GPU فقط 10 12 تا میره روش و حدود 20 30 میشه و از 40 50 با بالا صدای محسوس میده !
وا کردم کیسو موقع بازی کردن دیدم دور فن CPU هست که تو بازی خیلی صدا میده ، بعد مثلا تو انلاین کرایسیس 2 وقتی بازی میرفت تو لابی و جا های کم مصرف صدا کم و تو بازی دوباره زیاد میشد!
حالا خواستم بدونم این طبیعیه ؟؟؟ باسه CPU ضرر نداره؟؟ 2600K ؟؟؟

و اینکه نمیدونم به این مشکل من ربط داره یا نه
اما امروز تو کرایسیس زمانایی که تیر شلیک میشد یا یکم، حتی خیلی کم ، محیط شلوغ میشد ، وقتی زوم میکردم با این جور رنگ ها مواجح میشدم!!!
انا همون ارتیفک هستن ؟؟؟
مشکل چیه به نظرتون؟
http://up.vatandownload.com/images/m5xurj19zdmbxxs9wki3.jpg
http://up.vatandownload.com/images/gko8z3vxzymjvn6vza0q.jpg
http://up.vatandownload.com/images/3oiqcmgx10mpgqpvrkgw.jpg

دما CPU رو چطوری میتونم چک کنم؟؟ یه برنامه که زیادم تخصصی نباشه ! ممنون

اگه فن خود باکس CPU هست خوب اون صدا طبیعیه، چون فن اون CPU خیلی کوچیکه و فقط به درد فرکانس عادی پردازنده می خوره، تازه توی همون حالت عادی هم در دمای بالا و فشار زیاد دور فن بالا می ره و نویزش زیاد میشه، اگر می خوای کم صدا باشه یه فن حرفه ای مثل COOLERMASTER Hyper 212 بخر که مشکل صدا هم حل بشه.

اون عکسها هم گذاشتی طبیعی نیستن، البته Artifact هم نیست، به ظاهر مشکل نصب بازی یا Crack هست.

کارت 6870 سافایر گرفتم اما نسبت به 4670 قبلیم که روون بود در حال جون کندنه در بازیها. با اینکه فریم و هم با فرپس چک کردم و خوبه. 60 در مس افکت دو اما مثلا راه میره انگار لگ داشته باشه یه جوریه پاهاش .یواش یواش راه میره .دو روزه گرفتم اگه خرابه زود ببرم عوضش کنم.
GA-MA69G-S3H و AMD Athlon II X2 250http://forum.bazicenter.com/index.php?product_id=3156 و green 535 و 7 64bit و 4gig ram و دو تا خروجی تصویر گرفتم: 2261 lg با hdmi و dvi to hdmi ,وصل به lcd
پاورم یک 6 پین داشت که اونو زدم به کارت و دومی شو از تبدیل 6 به 4 استفاده کرده به کارت وصل کردم.ممنون راهنمایتون

کارت 6870 سافایر گرفتم اما نسبت به 4670 قبلیم که روون بود در حال جون کندنه در بازیها. با اینکه فریم و هم با فرپس چک کردم و خوبه. 60 در مس افکت دو اما مثلا راه میره انگار لگ داشته باشه یه جوریه پاهاش .یواش یواش راه میره .دو روزه گرفتم اگه خرابه زود ببرم عوضش کنم.
GA-MA69G-S3H و AMD Athlon II X2 250 و green 535 و 7 64bit و 4gig ram و دو تا خروجی تصویر گرفتم: 2261 lg با hdmi و dvi to hdmi ,وصل به lcd
پاورم یک 6 پین داشت که اونو زدم به کارت و دومی شو از تبدیل 6 به 4 استفاده کرده به کارت وصل کردم.ممنون راهنمایتون

پای کی یه جوریه؟! Commander Shepard رو می گی؟ اون که سالمه بنده خدا!

کارت قبلی شما یک سوم کارت جدیدت هم قدرت نداشت، نمی دونم چرا مقایسشون می کنی،اما اینجوری نمیشه ایرادی روی کارتت گذاشت،
با یه برنامه مثل 3DMARK 11 تستش کن ببین اگه امتیازش طبیعیه یعنی مشکل نداره،

در کل سیستم شما فقط پردازندش خیلی ضعیفه که ترمز بقیه ی قطعات رو می گیره، وگرنه کارتت نباید مشکلی داشته باشه.

نتیجه اینه: performance test =p3089 3dmark11
graphic score 4056
physic score 1868
combined score 1710
در حالت extreme هم
graphic score=1328
p1257
حالا نمیدونم خوبه یا نه .چون حرکت ها روون نیست برای همین گفتم راه میره با جون کندن.ممنون از راهنمایتون

نتیجه اینه: performance test =p3089 3dmark11
graphic score 4056
physic score 1868
combined score 1710
در حالت extreme هم
graphic score=1328
p1257
حالا نمیدونم خوبه یا نه .چون حرکت ها روون نیست برای همین گفتم راه میره با جون کندن.ممنون از راهنمایتون

راندمان کارت شما در حالت عادی برای 3DMARK 11 باید حدود 4300 باشه که شما حدود 1000 تا کمتر گرفتید و این خیلی زیاده و جالب نیست
از طرفی امتیاز پردازنده ی شما هم همونطور که انتظار می رفت خیلی پایین هست و ممکنه علت افت امتیاز کلی باشه،

راجع به بازی Mass Effect هم شما قبلا بازی رو حتما با تنظیمات پایینتزی اجرا می کردید والان گرافیک بالاتری رو تنظیم کردید، بنابراین ممکنه مشکل از تنظیمات بازی باشه و ربطی به کارت نداشته باشه، مگر اینکه توی بازیهای دیگه هم مشکل داشته باشید

در ضمن متوجه نشدم منظورتون از دوات خروجی گرفتن چیه، اگه همزمان به دوتا دستگاه متصل هست برای آزمایش فقط یکی رو وصل کنید.

سلام
من یک مودم وایرلس دارم که وقتی برای تنظیم بردم شاتل مشکلی نداشت الان آوردم خونه با Lan به نت وصل میشه ولی دستگاه های دیگه مثل تب یا لپ تاپ پیدا نمیکننش!
الان دقیقا نمیدونم مشکلش چیه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or