تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خب اگه مشکل از رم بوده که باید ببری تعویضش کنی و یه نو جاش بگیری، کار دیگه ای نمی خواد بکنی
پاورتون چیه؟ چرا رم مرخص شده؟
پاورم 480 گرین هست نمیدونم چرا رم سوخت ولی از او موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم توی بازی
نمیدونم اگه مشکل از رم بوده ÷س چرا سیستم 4 گیگش رو میشناخت؟
احتمال اینکه مشکل از اسلات های رم روی مادربورد باشه هست؟

پاورم 480 گرین هست نمیدونم چرا رم سوخت ولی از او موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم توی بازی
نمیدونم اگه مشکل از رم بوده ÷س چرا سیستم 4 گیگش رو میشناخت؟
احتمال اینکه مشکل از اسلات های رم روی مادربورد باشه هست؟

خوب خیلی راحت میتونی تست کنی که ببینی مشکل از اسلات مادربردت هست یا رم ! اون رمت که سالم هست رو تو تمام اسلات ها یه بار تست کن و ببین اگه مشکلی نداشن پس مشکل از رمت بوده
ولی خیلی خیلی حواست باشه که رم رو حتما درست جا بزنی چون اگه درست جا نخوره وقتی سیستم رو روشن کنی میسوزه ( تجربه اینو خودم داشتم )

سلام
یکی از دوستان یه مادربرد داره که قسمت voice اش خرابه یعنی میکروفون وصل می کنی کار نمی کنه
بعد رفته به کارت صدا خریده میگه باکارت صداهم میکروفون کار نمی کنه رفته یکی بهش گفته قسمت voice مادر بردت خرابه
حالا من یه سوال داشتم معنی میده این حرف که قسمت صدای مادر بردت خرابه؟
در ضمن ضاهرا کاردت صدا کریتیو بوده و سی دی درایور هم نداشته.

خداحافظ
یاعلی

سلام
یکی از دوستان یه مادربرد داره که قسمت voice اش خرابه یعنی میکروفون وصل می کنی کار نمی کنه
بعد رفته به کارت صدا خریده میگه باکارت صداهم میکروفون کار نمی کنه رفته یکی بهش گفته قسمت voice مادر بردت خرابه

خداحافظ
یاعلی

نه اصلا ! وقتی کارت صدا خریده و بازم مشکل داشته پس مشکل از جایی دیگه هست . منم اولش بلد نبودم میکروفون رو به کار بندازم اما یکم باهاش ور رفتم و یه چندتا آموزش خوندم تا اینکه بالاخره فهمیدم چطوری باید میکروفون رو به کار بندازم ! البته الان خیلی وقته گذشته و یادم رفته

اگه کارت صداش خروجی صدا میده پس احتمال 99 درصد باید ورودیش هم سالم باشه

نه اصلا ! وقتی کارت صدا خریده و بازم مشکل داشته پس مشکل از جایی دیگه هست . منم اولش بلد نبودم میکروفون رو به کار بندازم اما یکم باهاش ور رفتم و یه چندتا آموزش خوندم تا اینکه بالاخره فهمیدم چطوری باید میکروفون رو به کار بندازم ! البته الان خیلی وقته گذشته و یادم رفته

اگه کارت صداش خروجی صدا میده پس احتمال 99 درصد باید ورودیش هم سالم باشه
منم یکی از دوستام همین مشکل داشت با درایور چکر درایورش رو دانلود کردم .درست شد.

سلام

خداحافظ
یاعلی

احتمال داره که تنظیمات نرم افزاریش مشکل داشته و نتونسته میکروفون رو فعال کنه، ممکنه کل خروجی صدا مشکل داشته باشه ولی ممکن نیست فقط میکروفونش کار نکنه،
چون کارت صدای جدید رو هم گرفتن همین بوده پس حتما مشکل سخت افزاری نبوده

کارتای اصل CREATIVE هم همشون درایور دارن، شاید دست دوم بوده.

سلام، دوستان گذاشتن لپ تاپ روی حالت sleep برای مدت های طولانی بهش آسیب نمی رسونه؟؟؟؟

نخیر، مشکلی نداره ولی مصرف باطری رو بالا می بره و فواصل شارژ رو کمتر می کنه.

• Like
Reactions: hitman rocker
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من background رو تک رنگ گذاشتم و وقتی روی بعضی از طیف های رنگی مثل بنفش یا خاکستر تیره میذارم 7..8 تا رگه عمودی سفید رنگ توی صغپفحه هست و پیش خودم گفتم شاید از کارت گرافیک باشه یا کایل
کایل رو عوض کردم نشد کارت رو هم عوض کردم نشد (باز هم خط ها بودن)
مانیتورم هم مدل ٌW2261 VP هست LG
اگه مانیتور مشکلی پیدا کرده باشه(از این نوعش)ببرم گارانتی حلش میکنن 2 ماه هم از گارانتیش مونده
و دلیل بوجود اومدنش رو هم اگه بگید ممنون میشم

من یه کیبورد A4 Tech گرفتم که مدلش KL - 7MU هست، متاسفانه موقع خرید بی دقتی کردمو درشو باز نکردم که نگاهی بندازم بینم چجوریه، وقتی اوردمش خونه میبینم چند Connector داره و پورت اتصالش PS2ه !؟ بعدش پشت جعبشو نگاه کردم میبینم نوشته PS2 Keyboard Connetor / Extension USB Connector ، حالا امروز رفتم یه مبدل PS2 به USB گرفتم و اووردم نصبش کردم ولی هیچ کدوم از ویندوزا شناییش نکردن (XP , 7) !؟ حالا باید چکار کنم تا به سیستمم حالی کنم که این قطعه کیبورده؟

من یه کیبورد A4 Tech گرفتم که مدلش KL - 7MU هست، متاسفانه موقع خرید بی دقتی کردمو درشو باز نکردم که نگاهی بندازم بینم چجوریه، وقتی اوردمش خونه میبینم چند Connector داره و پورت اتصالش PS2ه !؟ بعدش پشت جعبشو نگاه کردم میبینم نوشته PS2 Keyboard Connetor / Extension USB Connector ، حالا امروز رفتم یه مبدل PS2 به USB گرفتم و اووردم نصبش کردم ولی هیچ کدوم از ویندوزا شناییش نکردن (XP , 7) !؟ حالا باید چکار کنم تا به سیستمم حالی کنم که این قطعه کیبورده؟
خب چرا اصلا میخوای با USB وصل کنی مگه مادر بوردت PS2 نمیخوره؟
من خودم X7 G800 دارم با PS2 وصلش کردم مشکلی هم ندارم.

قبلا یه مشکل داشتم که فن cpu (نمیدونم بقیه فن ها هم اینطوری بودن یا نه)بیش از حد میچرخید و خیلی صدا میداد.بعد یه بار وسط witcher2 هنگ کرد و من ریستارت کردم و موقعی که سیستم داشت بالا میومد فکر کنم از تو بایوس یه پیغام اومد که میخواید تنظیمات default
شه یا نه؟منم قبول کردم و همه چی درست شد ولی الان دوباره خراب شده.مشکل چیه؟

سلام!
من یدونه msi 560 ti twin frozr II/oc گرفتم بعد با FurMark تست گرفتم دئیدم به طرز عجیبی ظرف کم تر از 5 مین دما به 98 درجه هم میرسه! خلااصه ترسیدم بستم! بعد با MsiKombusterتست کردم دیدم 80 بالاتر نمیره! بعد توی بازی های DeadIsland و Witcher 2 هم تست گرفتم همون دو رو ور 80 می چرخید. حالا به نظرتون گرافیک خرابه؟ بفرستمش گارانتی؟ یا اصولا مشکل از چیه؟

برای گرافیک میتونی از برنامه GPU-Z استفاده کنی
برای پردازنده هم CPU-Z
اینم دو تا برنامه دیگه در زمینه زیر نظر داشتن دمای سیستم و گرافیک
HWMonitor Pro و EVGA Precision
دوست عزیز این cpu-z دمای سی پی یو رو نمیگه! دوستان برنامه دیگه ای ندارند تا معرفی کنن برای سی پی یو؟ می خوام دما و میزانی که ازش استفاده میشه رو بدونم با تشکر

دوست عزیز این cpu-z دمای سی پی یو رو نمیگه! دوستان برنامه دیگه ای ندارند تا معرفی کنن برای سی پی یو؟ می خوام دما و میزانی که ازش استفاده میشه رو بدونم با تشکر

من که HWMonitor Pro رو هم براتون گذاشتم ، دمای پردازنده رو هم نشون میده
برنامه Core Temp هم هست
برای دیدن دمای پردازنده و میزان استفاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or