تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
سیستم من این هست
Intel Core i5-2400
Asus P8h67
2*2g corsair
Amd 6770
این سیستم رو تازه بستم برد گرافیکم biostar بود وقتی بستمش تا 1 روز بدون هیچ مشکلی بازی ها رو اجرا میکرد بعد از یک روز وارد بازی که میشدم حدوده 3 یا 4 دقیقه بعد صدای نسبتا بلندی از اسپکر میامد و صفحه روی همون تصویر بازی قفل میکرد طوری که فقط باید ریست میشد و بعد از اینکه ریست میشد ویندوز بالا نمیامد مجبور بودم حدوده 3-4 دقیقه کامپیوتر رو خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد فکر کردم مشکل از کارت گرافیکه پسش دادم به فروشنده تا امروز که یه supphire گرفتم و دوباره همون مشکلات رو دارم ویندوز رو هم عوض کردم ولی جواب نداد لازمه بگ که این اتفاق فقط توی بازی میوفته اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام به همگی دوستان
من امروز یک هارد وسترون اکسترنال خریدم که 2 ترابایت هست ولی توی ویندوز نوشته 1.81 ترابایت.؟
حالا سوال من اینه که برای چی هارد ها همیشه کمتر از حجمشون رو نشون میدن این حجم اصلا برای چی کم میشه؟
بعدش این غیر عادی نیست که این قدر زیاد از حجم هارد من کم شده؟(یعنی هارد مشکلی نداره؟)
باتشکر فراوان!
هارد شما مشکل نداره ، کمپانی سازنده هر 1K/B رو 1000Byte در نظر میگیره اما سیستم عامل هر 1K/B رو 1024Byte ، در نتیجه هارد شما که 2T/B یا بهتر بگم 2,000,000,000,000Byte هستش وقتی 4 بار تقسیم بر 1024 بشه (تا تبدیل به TB بشه) میشه 1.81tb.
2,000,000,000,000Byte/1024=1,953,125,000KB
1,953,125,000KB/1024=1,907,348MB
1,907,348MB/1024=1,862GB
1,862GB/1024=1,81TB
سلام
سیستم من این هست
Intel Core i5-2400
Asus P8h67
2*2g corsair
Amd 6770
این سیستم رو تازه بستم برد گرافیکم biostar بود وقتی بستمش تا 1 روز بدون هیچ مشکلی بازی ها رو اجرا میکرد بعد از یک روز وارد بازی که میشدم حدوده 3 یا 4 دقیقه بعد صدای نسبتا بلندی از اسپکر میامد و صفحه روی همون تصویر بازی قفل میکرد طوری که فقط باید ریست میشد و بعد از اینکه ریست میشد ویندوز بالا نمیامد مجبور بودم حدوده 3-4 دقیقه کامپیوتر رو خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد فکر کردم مشکل از کارت گرافیکه پسش دادم به فروشنده تا امروز که یه supphire گرفتم و دوباره همون مشکلات رو دارم ویندوز رو هم عوض کردم ولی جواب نداد لازمه بگ که این اتفاق فقط توی بازی میوفته اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
خوب در مورد پاور چیزی نگفتی مدل و خروجی (w) رو بگو.
کارت گرافیک قبلیت چی بود ؟! کارت جدیدت چیه ؟! دقیق توضیح بده ببینیم داستان چیه.
اینطور که به نظر میاد مشکل باید از طرف پاور باشه.
پاورم 480 گرین هست
همه جزییات رو بالا توضیح دادم
قطعات رو هم کلا با هم تغییر دادم
با توجه به توضیحات اینکه مشکل از طرف پاور باشه بعید به نظر میاد (در صورتیکه خود پاور مشکلی نداشته باشه) ، به نظر میاد یکی یا چنتا از قطعات این سیستم با هم مشکل دارن حالا یا با main هستش یا...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
لپ تاپ من مدلش اینه Acer Aspire 5742G
دو تا کارت گرافیک داره یکیNvidia GeForce GT 540M و یکی Intel HD
وقتی اینتل کم اورد سویچ می کنه رو انویدیا ولی جدیدا این کار رو نمی کنه و بازی هام فقط اینتل رو شناسایی میکنن
چه طور باید درستش کنم؟ اصلا می خوام سویچ مویچ تو کار نباشه و همش با انویدیا کار کنه
خیلی افتضاحه نمی دونم چکار کنم
لطفا راهنمایی کنین

توی تنظیمات درایور گرافیک شما گزینه ای هست که درایور گرافیکی اینتل رو بصورت پیش فرض قرار می ده و در صورتی که بار گرافیکی سنگین بشه باید بصورت هوشمند روی گرافیک NVIDIA سوییچ کنه، که البته همیشه اینکار رو نمی کنه

باید اون گزینه رو که گرافیک ارجح رو انتخاب می کنه روی NVIDIA قرار بدی تا مشکل حل بشه، گزینش هم اسمی مثل "Preffered Display Device" یا مثل این هست.

خوب در مورد پاور چیزی نگفتی مدل و خروجی (w) رو بگو.
کارت گرافیک قبلیت چی بود ؟! کارت جدیدت چیه ؟! دقیق توضیح بده ببینیم داستان چیه.
اینطور که به نظر میاد مشکل باید از طرف پاور باشه.
پاورم 480 گرین هست
همه جزییات رو بالا توضیح دادم
قطعات رو هم کلا با هم تغییر دادم

توی تنظیمات درایور گرافیک شما گزینه ای هست که درایور گرافیکی اینتل رو بصورت پیش فرض قرار می ده و در صورتی که بار گرافیکی سنگین بشه باید بصورت هوشمند روی گرافیک NVIDIA سوییچ کنه، که البته همیشه اینکار رو نمی کنه

باید اون گزینه رو که گرافیک ارجح رو انتخاب می کنه روی NVIDIA قرار بدی تا مشکل حل بشه، گزینش هم اسمی مثل "Preffered Display Device" یا مثل این هست.
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
رفتم تو Device Manger (اینتل اچ دی) رو (دیزیبل) کردم بدتر شد که بهتر نشد
دیوانه شدم

هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
رفتم تو Device Manger (اینتل اچ دی) رو (دیزیبل) کردم بدتر شد که بهتر نشد
دیوانه شدم

اشتباه کردی خب، نباید اونو غیر فعال کنی
شما روی دسکتاپ کلیک راست می کنی و باید گزینه ی Nvidia Control Panel رو داشته باشی، توی خود Control Panel ویندوز هم باید باشه، Nvidia Optimus Technology هم اسم برنامه ی سوییچ کنندست.

در ضمن می تونی برای فایل اجرایی هر بازیی که بخوای با منوی کلیک راست و انتخاب گزینه ی Run With Graphic Proccessor و انتخاب NVIDIA اونو مجبور کنی با گرافیک 540 اجرا بشه:
Profiles.jpg

ContextMenu.jpg

اساتید ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی فرقی هم تو اجرای نرم افزارای گرافیکی و بازی ها داره ؟؟؟؟

از این لحاظ که توی استفاده از حداکثر حافظه برای برنامه محدودیت ندارن و از تمام حافظه رم استفاده ی کامل میشه نسخه ی 64 بیتی برتری داره و بعضی جاها ممکنه عملکرد بهتر هم بشه.

برای رم بالای 4 گیگ که دیگه از 32 بیتی هم نمیشه استفاده کرد چون نمی تونه بیشتر از 4 گیگ رو ببینه.

• Like
Reactions: samss
سلام
سیستم من این هست
Intel Core i5-2400
Asus P8h67
2*2g corsair
Amd 6770
دوستان کسی نبود کمک کنه دیروز یکی از رم ها مرخص شد یه 2g corsair از دیروز که رم خراب شد دیگه مشکلی تو اجرای بازی نداشتم تا حالا
آقا فرشید شما نظری نداری؟

دوستان کسی نبود کمک کنه دیروز یکی از رم ها مرخص شد یه 2g corsair از دیروز که رم خراب شد دیگه مشکلی تو اجرای بازی نداشتم تا حالا
آقا فرشید شما نظری نداری؟

خب اگه مشکل از رم بوده که باید ببری تعویضش کنی و یه نو جاش بگیری، کار دیگه ای نمی خواد بکنی
پاورتون چیه؟ چرا رم مرخص شده؟

دوستان من یک tower 120 led دارم .دمای cpu در حالت نرمال 43 هست.یکی از دوستان گفت خیلی زیاده
cpu من q9400 بنظرتون مشکل از چیه

شوخی میکنی ؟ دمای سی پی یو من تو وسط تابستون نزدیک 90 میرسید و گاهی حتی بیشتر از 90 میشد ! بعدا متوجه شدم فنش رو خوب جا نزدم که سریع درستش کردم
اما الان تو حالت نرمال دمای سی پی یو بالای 50 - 60 هست . مطمئن باش دمای 43 خیلی دمای خوبی هست

دوستان من یک tower 120 led دارم .دمای cpu در حالت نرمال 43 هست.یکی از دوستان گفت خیلی زیاده
cpu من q9400 بنظرتون مشکل از چیه

نخیر، یکی از دوستان شما اشتباه کرده و بدون اطلاعات دقیق نظر داده
این حرارت توی تابستون طبیعی هست و تازه خوبه، اگر فن استوک بود بالای 50 درجه هم میرسید.

• Like
Reactions: manhatan
دیشب شیطونه گفت سیستم بیرون کیس تست کنم.دمای cpu از 45 به 33 رسید:-o.حتی دمای سیستم که همیشه میزد 57 به 42 رسید.
http://
من 2 تا فن 12 سانتی پاور(کارش خوبه)جلو کیس و 2 تا 8 سانتی عقب کیس گزاشته بودم.

دیشب شیطونه گفت سیستم بیرون کیس تست کنم.دمای cpu از 45 به 33 رسید:-o.حتی دمای سیستم که همیشه میزد 57 به 42 رسید.
http://
من 2 تا فن 12 سانتی پاور(کارش خوبه)جلو کیس و 2 تا 8 سانتی عقب کیس گزاشته بودم.

تعداد فن های زیاد به تنهایی برای تهویه ی خوب کافی نیست،طراحی و فضای مناسب هم فاکتورهای مهمی هستن، این نشون میده که کیستون احتمالا کوچیکه و واسه قطعات مناسب نیست،یا فن ها راندمانشون پایینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or