تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

کمک

من دیگه برنامه Bluetooth suite م که مال بلوتوث مادربوردم هست کار نمیکنه که بتونم باهاش فایل ارسال کنم یا خاموش روشنش کنم
نمیدونم چرا ولی فکر کنم به یکی از این دو دلیل باشه ( شاید هم نباشه ، واسه این میگم چون قبلش درست بود ) :
از وقتی درایور کنترلر ps3 رو رییخنم ( motioninjoy ) _ که باز بعدش پاکش کردم ولی درست نشد
از وقتی startup ویندوز رو از طریق برنامه TuneUP Utilities برنامه های بی موردم رو غیر فعال کردم _ که باز همه رو عین اولش کردم درست نشد

حتی برنامه Bluetooth suite رو هم دوباره پاک کردم و دوباره ریختم ولی باز هم درست نشد

لطفاً کمک کنید

ممنون
اگر از راهی که آقا فرشید گفت، درست نشد
از System Restore استفاده کن. تنظیمات سیستم رو به قبل از نصب برنامه ها برگردون ،همون موقع که مشکلی نداشتی.;)

درود

من این کارت گرافیک رو جدید خریدم GTX 550Ti

وقتی میرم تو بازیهای سنگین بعد چنددقیقه یک سری نویز میندازه و تصویر شروع میکنه به قطع و وصل شدن ولی تو همون حالت سریع میام تو محیط ویندوز مشکلی نیست.

درایورم آپدیت است.

مشکل چیه؟

سلام
دوستان کمک میخوام تازه ویندوز عوض کردم بعد 6ماه!!!!
دیروز هاردمو دیفراگمنت کردم 1ترا segate هست شب خاموشش کردم صبح که روشن کردم میخواد بیاد بیاد بالا توی همون صفحهی اول بوت سیستم این پیغامو میزنه
hard disk smart : status bad back up and replice
که با f1 میره سر ویندوز
توی ویندوز هم مدام با این پیغام رو به رو میشم
5ftkwglqrj2yoilqc84q.jpg

درود

من این کارت گرافیک رو جدید خریدم GTX 550Ti

وقتی میرم تو بازیهای سنگین بعد چنددقیقه یک سری نویز میندازه و تصویر شروع میکنه به قطع و وصل شدن ولی تو همون حالت سریع میام تو محیط ویندوز مشکلی نیست.

درایورم آپدیت است.

مشکل چیه؟

یه عکس از مشکلی که می گی بزار ببینیم چه جوریه،شاید خود کارت مشکل داره.

سلام
دوستان کمک میخوام تازه ویندوز عوض کردم بعد 6ماه!!!!
دیروز هاردمو دیفراگمنت کردم 1ترا segate هست شب خاموشش کردم صبح که روشن کردم میخواد بیاد بیاد بالا توی همون صفحهی اول بوت سیستم این پیغامو میزنه
hard disk smart : status bad back up and replice
که با f1 میره سر ویندوز
توی ویندوز هم مدام با این پیغام رو به رو میشم
خب پیغامشون که صوری هست، اما اگر پارتیشن ها رو دستکاری کرده باشی یا فایلی رو پاک کرده باشی که مربوط به بک آپ سیستمی بوده( بک آپ خود سازنده مربوط به دستگاههای لپ تاپ) ممکنه این پیغام های خطا اومده باشه
بهتره یه بک آپ جدید با برنامه ی سیستمی مادربرد یا سازنده ی لپ تاپ ایجاد کنی و بعد دوباره هارد دیسک رو Scan کنی و بعد CHKDSK /F رو توی CMD بزنی.

سلام
دو تا رم 2 گیگ داشتم و ازشون استفاده می کردم تصمیم گرفتم دو تا دیگه بگیرم مشخصات رم 1333 DDR3 CL=9-9-9-24
دو تا دیگه 2 گیگ همون برند با همون مشخصات خریدم اما وقتی سوارشون میکنم کامپیوتر یه لحظه روشن میشه و دوباره سریع خاموش میشه و پشت سر هم این عمل تکرار میشه رم ها رو هم دقیق سوار کردمو چک کردم
این مین بورد PA65-UD3-B3 برند گیگا
CPU CORE I3 2120
لطفا بگید مشکل از کجاست اگه از مینه بگید چی جاش بگیرم تا درست کار کنه با همین قیمت
در واقع 45 تومن ریختم دله اشغالی

سلام
دو تا رم 2 گیگ داشتم و ازشون استفاده می کردم تصمیم گرفتم دو تا دیگه بگیرم مشخصات رم 1333 DDR3 CL=9-9-9-24
دو تا دیگه 2 گیگ همون برند با همون مشخصات خریدم اما وقتی سوارشون میکنم کامپیوتر یه لحظه روشن میشه و دوباره سریع خاموش میشه و پشت سر هم این عمل تکرار میشه رم ها رو هم دقیق سوار کردمو چک کردم
این مین بورد PA65-UD3-B3 برند گیگا
CPU CORE I3 2120
لطفا بگید مشکل از کجاست اگه از مینه بگید چی جاش بگیرم تا درست کار کنه با همین قیمت
در واقع 45 تومن ریختم دله اشغالی
برند و مدل م رو نگفتی، اگه CORSIAR می گرفتی همه ی ماجولها رو حتما ساپورت می کرد، حداقل واسه ASUS که کامل جواب داده برای گیگا اگر جواب نده از بایوس نوشتنشون هست و کم کاری.

برند و مدل م رو نگفتی، اگه CORSIAR می گرفتی همه ی ماجولها رو حتما ساپورت می کرد، حداقل واسه ASUS که کامل جواب داده برای گیگا اگر جواب نده از بایوس نوشتنشون هست و کم کاری.
همین بایوسشو خودم راهی نداره درست کنم؟؟

اگه نه که فرشید جان میخوام مین رو عوض کنم ASUS P8H67 بگیرم رم ها هم TEAM GRUP هستن نظرت راجع به مین چیه 4 تا اسلاتش کارمیکنه یه سرچی کردم ظاهرا بعضی مین ها 2 تا از اسلات هاشون کار نمی کنه
بعد اینASUS P8H67 مدل معمولیش SLI ساپورت میکنه اخه جای دو تا کارت داره؟؟؟

درود

فرشید عزیز امروز کابل DVI وصل کردم اون نویزها دیگه نمیاد ولی بازم وقتی 20 دقیقه میگذره تصویر چشمک 1 تا 3 ثانیه میزنه ولی بازی در حالت اجراست فقط تصویر میره.

اعصابم داغون شده با این وضع خراب رفتم سیستم جمع کردم و کارت گرافیک 290 تومانی ببین چه جوری مغزمو داره له میکنه.

گارنتی (آواژنگ) هم که فقط میگه کارت رو بیار.

همین بایوسشو خودم راهی نداره درست کنم؟؟

اگه نه که فرشید جان میخوام مین رو عوض کنم ASUS P8H67 بگیرم رم ها هم TEAM GRUP هستن نظرت راجع به مین چیه 4 تا اسلاتش کارمیکنه یه سرچی کردم ظاهرا بعضی مین ها 2 تا از اسلات هاشون کار نمی کنه
بعد اینASUS P8H67 مدل معمولیش SLI ساپورت میکنه اخه جای دو تا کارت داره؟؟؟
این همه برند معتبر، قحطی بود که رفتی TeamGroup گرفتی؟!
کی گفته 4 تا اسلاتش کار نمی کنه؟؟! من گفتم هیچ مادربردی نیست که ادعا کنه با هر برند رمی سازگاری داره، ولی تمام مادربردها با برندهای اصلی و معتبر سازگارن، این مسئله سازگاری هست، نه اینکه اسلاتاش واسه خوشگلی روی مادربرد باشن!
بعدم هر مادربردی که دوتا اسلات گرافیک داره SLI ساپورت نیست، فقط باید حتما توی مشخصاتش SLI نوشته شده باشه، مثل ASUS P8P67 PRO.

درود

فرشید عزیز امروز کابل DVI وصل کردم اون نویزها دیگه نمیاد ولی بازم وقتی 20 دقیقه میگذره تصویر چشمک 1 تا 3 ثانیه میزنه ولی بازی در حالت اجراست فقط تصویر میره.

اعصابم داغون شده با این وضع خراب رفتم سیستم جمع کردم و کارت گرافیک 290 تومانی ببین چه جوری مغزمو داره له میکنه.

گارنتی (آواژنگ) هم که فقط میگه کارت رو بیار.

دیگه بدون تست نمیشه فهمید، شاید مشکل اصلا از گرافیک نباشه خب، گارانتی هم باید کارتت رو تست کنه، راه دیگه ای نیست.

این همه برند معتبر، قحطی بود که رفتی TeamGroup گرفتی؟!
کی گفته 4 تا اسلاتش کار نمی کنه؟؟! من گفتم هیچ مادربردی نیست که ادعا کنه با هر برند رمی سازگاری داره، ولی تمام مادربردها با برندهای اصلی و معتبر سازگارن، این مسئله سازگاری هست، نه اینکه اسلاتاش واسه خوشگلی روی مادربرد باشن!
بعدم هر مادربردی که دوتا اسلات گرافیک داره SLI ساپورت نیست، فقط باید حتما توی مشخصاتش SLI نوشته شده باشه، مثل ASUS P8P67 PRO
ممنون بابت توضیحات پس با تعویض رم حل میشه دیگه ؟؟؟
بله حرف شما درسته اسلات ها رو تست کردم کاملا سالم اند
پس دلیل اینکه جای 2 تا کارت دارن چیه؟؟

آخرین ویرایش:
درود.
دوستان الان داشتم black ops بازی میکردم از استیم تو مپ nuke بودم که یهو همه چی شطرنجی شد رنگ های به بنفش مایل شد و فریم رو 30 قفل شد (همیشه رو 60 هست) و بعدش بازی close program داد هر کاری کردم نتونستم عکس بگیرم.
میخواستم ببینم از گرافیکم هست؟(تازه یدونه xfx 6950 1gb خریدم) یعنی مشکلی داره؟آخه تو این چند روزه خیلی باهاش بازی کردم همچین چیزی ندیدم؟

آخرین ویرایش:
ممنون بابت توضیحات پس با تعویض رم حل میشه دیگه ؟؟؟
بله حرف شما درسته اسلات ها رو تست کردم کاملا سالم اند
پس دلیل اینکه جای 2 تا کارت دارن چیه؟؟

باید تست کنی اول، رم رو بگیر به شرط تست، اگه OK نبود ببر پس بده تا بعدش برای مادربرد تصمیم بگیری، ولی احتمال زیاد درست میشه
دلیل 2 تا اسلات هم استفاده از ترکیب دو کارتی برای AMD CrossFire هست، چون کارتای AMD بر خلاف Nvidia روی هر مادربردی که بیشتر از یه اسلات داشته باشه کار می کنن، البته اسلات دوم فقط ظاهرش ممکنه مثل اولی باشه و در عمل سرعتش بجای 16X مثلا 4X باشه که راندمانش پایینتر میاد، اما مادربردی که SLI گرفته باشه هیچ وقت کمتر از 8X نمیشه.

درود.
دوستان الان داشتم black ops بازی میکردم از استیم تو مپ nuke بودم که یهو همه چی شطرنجی شد رنگ های به بنفش مایل شد و فریم رو 30 قفل شد (همیشه رو 60 هست) و بعدش بازی close program داد هر کاری کردم نتونستم عکس بگیرم.
میخواستم ببینم از گرافیکم هست؟(تازه یدونه xfx 6950 1gb خریدم) یعنی مشکلی داره؟آخه تو این چند روزه خیلی باهاش بازی کردم همچین چیزی ندیدم؟

خب بله، بنظر میاد مقصر کارت گرافیکی هست.شاید دماش بیش از حد بالا رفته
البته اگه نسخه ی اورجینال با آخرین آپدیت رو داری مشکلات فنی BO کمتره، اگه با کرک و نسخه ی اصلی بازی می کنی احتمالش هست که از بازی باشه.

از نرم افزار FURMARK برای تست گرافیکت استفاده کن.

خب بله، بنظر میاد مقصر کارت گرافیکی هست.شاید دماش بیش از حد بالا رفته
البته اگه نسخه ی اورجینال با آخرین آپدیت رو داری مشکلات فنی BO کمتره، اگه با کرک و نسخه ی اصلی بازی می کنی احتمالش هست که از بازی باشه.

از نرم افزار FURMARK برای تست گرافیکت استفاده کن.
اینم نتیجه 5 دقیقه تست با همین برنامه.
چطوره؟

Attachments

• test.jpg
    test.jpg
    156.9 KB · مشاهده: 12
باید تست کنی اول، رم رو بگیر به شرط تست، اگه OK نبود ببر پس بده تا بعدش برای مادربرد تصمیم بگیری، ولی احتمال زیاد درست میشه
دلیل 2 تا اسلات هم استفاده از ترکیب دو کارتی برای AMD CrossFire هست، چون کارتای AMD بر خلاف Nvidia روی هر مادربردی که بیشتر از یه اسلات داشته باشه کار می کنن، البته اسلات دوم فقط ظاهرش ممکنه مثل اولی باشه و در عمل سرعتش بجای 16X مثلا 4X باشه که راندمانش پایینتر میاد، اما مادربردی که SLI گرفته باشه هیچ وقت کمتر از 8X نمیشه.
ممنون بابت توضیحات همیشه کار مارو راه میندازی دمت گرم اقا فرشید

راستش تو شهر ما فقط برندkingston هست گشتم می خوام 2 تا 4 گیگ بگیرم کار خودمو راحت کنم نظرت راجب برند چیه
crosair که اصلا گیر نمیاد

اینم نتیجه 5 دقیقه تست با همین برنامه.
چطوره؟
جالبه امروز دوباره همین طوری شد تو black ops هر وقت دکمه f12 رو میزنم تا استیم عکس بگیره صفحه شطرنجی میشه و هر چقدر بیشتر دکمه رو میزنم تا عکس بگیره شطرنجی بیشتر میشه تا آخری سر close program میده یعنی باگ استیم یا black ops هست؟ممکنه کارت مشکل داشته باشه؟آخه تازه خریدم یک مقدار استرسی شدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or