تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
این سیستم منه CPU:Intel Core i3 - 3.1GHz - 2100
M/B:Asus P8P67
Asus Directcu II GTX 560 Ti
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
Case: Green Magnum 2+
Power Supply: GREEN - GP585B

اینم نمره های ویندوز 7(32bit) چرا اینقدر گرافیک رو پایین داده؟):
597a6cfa74de.jpg

خب منم دقیقآ همین کار رو کردم که گفتی؛ چون اول اومدم اینجا چند باری که گفتی رو دیدم بعد رفتم گذاشتم رو XMP....
گفتم که مادر بوردم P8P67 Deluxe - Asus ؛ فکر کن ساپورت نکنه!! رمم هم 2 تا 2 گیگ crossair 1600 هست. مشکل یعنی از کجا میتونه باشه؟ :(
---

در مورد خروجی صدا نظری نداشتی؟!

مشکل اینه که درست تنظیمش نکردی، وگرنه هم مادربرد رم رو ساپورت می کنه و هم رمت بهترین مدل بازار هست، تا حالا شاید بیشتر از 20 یا 30 تا سیستم دقیقا با مشخصات مادربرد و رم شما تست و تحویل شده
در مورد صدا خیر، چیزی به ذهنم نمیرسه

ببخشید نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم...هرچی گشتم نفهمیدم کجا بپرسم....ناچارا اومدم اینجا....من یه DELL Vostro 1520 موقتا اومده دستم ولی نمیدونم چه جور Wireless رو روشن کنم؟؟؟؟؟؟ جون هر کی دوست دارید کمک کنید.....از دیشب دارم بهش ور میرم ولی هنوز روشن نشده......اسم درایور و قطعه هم اینه....Dell Wireless 1397 WLAN mini-Card
خواهشا کمک کنید...تا حالا اینجور گیر نکرده بودم.......
اسم درایورش مهم نیست، یا وایرلس شما باید روی خود دستگاه کلید روشن و خاموش داشته باشه، یا ازطریق نرم افزار خود DELL که توی ویندوز نصبه روشن و خاموش بشه

یا همونطور که دوستمون گفتن از توی Device Manager روش کلیک راست کنید و حالت رو به فعال یا غیر فعال که Enable یا Disable باشه تغییر بدید ببینید تفاوتی می کنه یا نه.

سلام
این سیستم منه CPU:Intel Core i3 - 3.1GHz - 2100
M/B:Asus P8P67
Asus Directcu II GTX 560 Ti
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
Case: Green Magnum 2+
Power Supply: GREEN - GP585B

اینم نمره های ویندوز 7(32bit) چرا اینقدر گرافیک رو پایین داده؟):
597a6cfa74de.jpg
شما درایور کارت گرافیکت نصب هست و آپدیت شده؟ آخرین نسخه هست؟
کارت رو توی اسلات اشتباهی نصب نکردی؟
مشخصاتی که برنامه ی CPU-Z میده از مادربردت رو اینجا نشون بده چک کنیم.

وقتی سیستم رو روشن میکنم یه عکس میاد بعد میگه :no hard detected!
بعد دوباره همون عکسه میاد و بعدش ویندوز .مشکل از چیه؟
میخوام یه ویندوز دیگه بریزم دردسر درست نشه؟
اینم سیستم ما:
mother board: P8p67
H.D.D:seagate 1T

توی بایوس میری Advanced Setting و بعد AI Tweaker و گزینه ی مربوطه رو روی XMP Profile قرار می دی، همین!
فرشید جان
من تا حالا مشکلی با رم نداشتم ، برای همین کاری هم به تنظیماتش نگرفتم
اما از اونجا که شما گفتی حتما باید پروفایل مربوط به رم انتخاب بشه ، به مسیری که گفتی رفتم ، گزینه ای به نام AI Overclock Tuner بود که گزینه XMP رو انتخاب کردم
1.گزینه ی مربوطه که گفتی همین AI Overclock Tuner هست ؟ :d (برای اطمینان میپرسم)
2.میخواستم بدونم تنظیمات دستی رو که فروشنده قبلا برای رم اعمال کرده بوده رو هم باید تغییر بدم ؟ یا با انتخاب این گزینه همه چیز ردیفه
3.و آخرین سوال اینکه در قسمت بایوس 3 تا گزینه داره که مربوط به energy saving و performance و ... هست. الان روی حالت Normal هست .اگر ممکنه یک توضیحی در مورد گزینه آخر بده که آیا نوعی اور هست و روی قطعات فشار میاره یا نه؟
اصلا انتخاب این گزینه تاثیر محسوسی تو بازی (نسبت به حالت Normal) داره ؟

اقا من امروز سیستممو روشن کردم یکی از درایوام گم شده نیست جریانش چیه؟؟؟؟

اگه منظورت یکی از هاردا باشه که به دلیلی توی بایوس شناخته نشده حتما،مثل قطع برق و کابل SATA و غیره
اگه یکی از پارتیشن هات کم شده که می تونه از خرابی FAT و مشکل خود هارد باشه

سلام
بله اخرین درایور نصب هست ورژن 280.26 والا من خودم قطعات رو نصب نکردم ولی کسی که نصب کرد به نظر حرفه ای میومد
73448411df19.jpg
خب ایراد مشخصه، اسلات گرافیک شما الان به جای 16X داره 1X کار می کنه!
حالا یا سیستم و بدون بهینه سازی اورکلاک کردی یا کارت رو توی اسلات اشتباه گذاشتی یا یه کاری کردی که این داستان پیش اومده، دوباره از توی بایوس تنظیمات رو پیش فرض کن و همین قسمت بالا رو توی CPU-Z چک کن ، هر دو قسمت باید 16X باشن.
در ضمن نباید بایوس روی Power Saving تنظیم شده باشه.

وقتی سیستم رو روشن میکنم یه عکس میاد بعد میگه :no hard detected!
بعد دوباره همون عکسه میاد و بعدش ویندوز .مشکل از چیه؟
میخوام یه ویندوز دیگه بریزم دردسر درست نشه؟
اینم سیستم ما:
mother board: P8p67
H.D.D:seagate 1T
یعنی اینکه هاردشما شناسایی نمیشه، حالا نمی دونم چن تا هارد داری و اون پیام روی کدوم کنترلر مادربرد هست، اما می تونه روی یکی از کنترلرهای اضافی مادربرد باشه که چیزی هم بهش وصل نیست و پیامش هم طبیعی باشه.
فرشید جان
من تا حالا مشکلی با رم نداشتم ، برای همین کاری هم به تنظیماتش نگرفتم
اما از اونجا که شما گفتی حتما باید پروفایل مربوط به رم انتخاب بشه ، به مسیری که گفتی رفتم ، گزینه ای به نام AI Overclock Tuner بود که گزینه XMP رو انتخاب کردم
1.گزینه ی مربوطه که گفتی همین AI Overclock Tuner هست ؟ :d (برای اطمینان میپرسم)
2.میخواستم بدونم تنظیمات دستی رو که فروشنده قبلا برای رم اعمال کرده بوده رو هم باید تغییر بدم ؟ یا با انتخاب این گزینه همه چیز ردیفه
3.و آخرین سوال اینکه در قسمت بایوس 3 تا گزینه داره که مربوط به energy saving و performance و ... هست. الان روی حالت Normal هست .اگر ممکنه یک توضیحی در مورد گزینه آخر بده که آیا نوعی اور هست و روی قطعات فشار میاره یا نه؟
اصلا انتخاب این گزینه تاثیر محسوسی تو بازی (نسبت به حالت Normal) داره ؟
1-بله، همون هست
2-فروشنده تنظیمی اعمال نمی کنه، تنظیمات پیش فرض بایوس و روی 1333 هستن از اول
3-بخش Maximize Performance نوعی اورکلاکینگ خودکار هست که یه مقدار فرکانس پردازنده رو ممکنه افزایش بده و معمولا هم تا حد ایمن اورکلاک میشه که نه فشاری ایجاد می کنه و نه مشکلی.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Tuco
سلام
این موس منه
وقتی که باهاش 1 کلیک می کنم 2 بار کلیک می کنه(رفتم تو تنظیمات موس مشکل از Double-click speed نیست)
بهش توجه کردم دیدم وقتی کلیک رو فشار میدم 1 کلیک می کنه و قتی دستمو تو همون حالت بیشتر فشار بدم 2 کلیک حساب می کنه!
از اول این طور نبود بعد چند ماه به این روز افتاد،البته همیشه تو این حالت نیست(بعضی وقتا واسه چند روز درست می شه ولی از دو باره خراب میشه)
لطفا راهنمایی کنید،ممنون

اگه منظورت یکی از هاردا باشه که به دلیلی توی بایوس شناخته نشده حتما،مثل قطع برق و کابل SATA و غیره

ممنون نه یکی از پارتیشنام ناپدید شد رفتم ازتوی گزینه manage>>>>hard management اونجا بود ولی کلش خالی بود و پیام داد باید فرمتش کنی منم فرمتش کردم فقط میخواستم بدونم در اثر چی اینطوری شده؟؟؟؟هاردم رو با برنامه مخصوص بد سکتور چک کردم هیچ مشکلی نداشت

خب ایراد مشخصه، اسلات گرافیک شما الان به جای 16X داره 1X کار می کنه!
حالا یا سیستم و بدون بهینه سازی اورکلاک کردی یا کارت رو توی اسلات اشتباه گذاشتی یا یه کاری کردی که این داستان پیش اومده، دوباره از توی بایوس تنظیمات رو پیش فرض کن و همین قسمت بالا رو توی CPU-Z چک کن ، هر دو قسمت باید 16X باشن.
در ضمن نباید بایوس روی Power Saving تنظیم شده باشه.
سلام
والا من کاری نکردم با این اورکلاک هم بلد نیستم رفتم قسمت بایوس تنظیمات رو زدم default پاور هم همون نرمال بود ولی هنوز link width 1x هست شاید همون تو اسلات اشتباه زدن برام
ممنون

درست شد
کارت گرافیک رو تو اسلات سیاه رنگ زده بودن که نوشته بود pciex16_2 در اوردم زدم تو اسلات ابی pciex16_1 درست شد ممنون از راهنمایی
ولی هنوز نمره یه قسمت گرافیک پایین مونده و تغییری نکرده در کل نمراتی که داده به انداره مشخصات سیستم میخوره الان یا پایین تره؟
092aed5316b5.jpg

b199f42a9909.jpg

سلام
این موس منه
وقتی که باهاش 1 کلیک می کنم 2 بار کلیک می کنه(رفتم تو تنظیمات موس مشکل از Double-click speed نیست)
بهش توجه کردم دیدم وقتی کلیک رو فشار میدم 1 کلیک می کنه و قتی دستمو تو همون حالت بیشتر فشار بدم 2 کلیک حساب می کنه!
از اول این طور نبود بعد چند ماه به این روز افتاد،البته همیشه تو این حالت نیست(بعضی وقتا واسه چند روز درست می شه ولی از دو باره خراب میشه)
لطفا راهنمایی کنید،ممنون
ممکنه احتیاج به تمیز کاری سوییچ زیر کلید داشته باشه که با یه اسپری روغنی درست می شه

اگر نشد خود ماوس از لحاظ مکانیکی کیفیت نداشته و خراب شده، برای بازی حرفه ای همیشه سراغ برندای معتبر برید و از خرید مدلای متفرقه و گمنام مثل این پرهیز کنید.

ممنون نه یکی از پارتیشنام ناپدید شد رفتم ازتوی گزینه manage>>>>hard management اونجا بود ولی کلش خالی بود و پیام داد باید فرمتش کنی منم فرمتش کردم فقط میخواستم بدونم در اثر چی اینطوری شده؟؟؟؟هاردم رو با برنامه مخصوص بد سکتور چک کردم هیچ مشکلی نداشت
پارتیشنت بدلیلی پریده، حالا یا ایراد از نوسان برق پاور بوده یا مشکل نرم افزاری یا ویروس بهرحال باید دوباره پارتیشن و فرمتش کنی اگر داده های مهمی داخلش نیست.

درست شد
کارت گرافیک رو تو اسلات سیاه رنگ زده بودن که نوشته بود pciex16_2 در اوردم زدم تو اسلات ابی pciex16_1 درست شد ممنون از راهنمایی
ولی هنوز نمره یه قسمت گرافیک پایین مونده و تغییری نکرده در کل نمراتی که داده به انداره مشخصات سیستم میخوره الان یا پایین تره؟
092aed5316b5.jpg

نه دیگه، مشکل حل شد و الان امتیازها هم برای سیستم شما طبیعیه
البته امتیاز قسمتی که 6.7 هست هم باید هم اندازه ی 3D Performance میشده ممکنه با اجرای دوباره تست درست بشه ولی بهرحال برای اجرای بازیها همون قسمتی که امتیازش بالاتر هست مهمه.

دوستان من یه مادربرد Giga PA65 گرفتم و قطعات رو روش نصب کردم ولی وقتی سیستم را روشن میکنم بعد از 5 ثانیه خاموش میشه، پاور و قطعات دیگه را هم جداگونه تست کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن. حتی پاور را هم عوض کردم ولی باز همین مشکل وجود داشت. بعد رفتم یه دونه Giga P61 واسه تست مادربرد گرفتم ولی بازم دقیقا همین مشکل را داشت. یعنی از وقتی سیستم را روشن میکنم نهایتا 5 ثانیه بعد کلا خاموش میشه (پاور خاموش میشه) و رو هر 2 تا مادربرد همین مشکل عینا تکرار میشه. حتی واسه محکم کاری کابل برق و اینا را هم عوض کردم، خواستم ببینم یعنی هر 2 تا مادربرد مشکل دارن یا اینکه مشکل از یه جای دیگه هست. در ضمن یه بار کل قطعات را از مادربرد برداشتم و فقط پاور را وصل کردم ولی بازم بعد از چند ثانیه پاور خاموش شد. اینم سایر قطعات:
CPU: Intel Core i5 2500
Ram: 2*2G
H.D.D: 1TB
VGA: MSI 430GT
Power: Green 430

دوستان من یه مادربرد Giga PA65 گرفتم و قطعات رو روش نصب کردم ولی وقتی سیستم را روشن میکنم بعد از 5 ثانیه خاموش میشه، پاور و قطعات دیگه را هم جداگونه تست کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن. حتی پاور را هم عوض کردم ولی باز همین مشکل وجود داشت. بعد رفتم یه دونه Giga P61 واسه تست مادربرد گرفتم ولی بازم دقیقا همین مشکل را داشت. یعنی از وقتی سیستم را روشن میکنم نهایتا 5 ثانیه بعد کلا خاموش میشه (پاور خاموش میشه) و رو هر 2 تا مادربرد همین مشکل عینا تکرار میشه. حتی واسه محکم کاری کابل برق و اینا را هم عوض کردم، خواستم ببینم یعنی هر 2 تا مادربرد مشکل دارن یا اینکه مشکل از یه جای دیگه هست. در ضمن یه بار کل قطعات را از مادربرد برداشتم و فقط پاور را وصل کردم ولی بازم بعد از چند ثانیه پاور خاموش شد. اینم سایر قطعات:
CPU: Intel Core i5 2500
Ram: 2*2G
H.D.D: 1TB
VGA: MSI 430GT
Power: Green 430
خب حتما از پاورت هم دیگه عزیز
پاورت رو عوض کن و یه 485 وات به بالا بردار.

اگر از پاور نبود چک کن ببین فن پردازنده و کانکتورش درست وصل شده باش.

خب حتما از پاورت هم دیگه عزیز
پاورت رو عوض کن و یه 485 وات به بالا بردار.

اگر از پاور نبود چک کن ببین فن پردازنده و کانکتورش درست وصل شده باش.
اتصالات را کلا چک کردم و درست بودن. پاور را جداگونه رو سیستم خودم تست کردم و هیچ مشکلی نداشت. پاور از این بالاتر هم گیرم نیومد واسه تست مجدد.
اینم مشخصات سیستم خودم:
M.B: Asus P5KPL
CPU: E7400
Ram: 4G
VGA: MSI GTS 250
H.D.D: 500
==
الان یه سوال وقتی پاور را جداگانه به مادربرد وصل می کنیم (یعنی کلیه قطعات را جدا کنیم) و مادربرد را روشن میکنم پاور باید روشن بمونه؟ آخه من واسه تست به مادربرد خودم اینجوری وصل کردم و روشن موند ولی وقتی به این مادربرد وصل میکنم پاور و چراغ ها روی مادربرد روشن میشه ولی پاور بعد از چند ثانیه خاموش میشه. چون مادربرد تا شنبه مهلت تست داره میخوام مطمئن باشم که ببینم مشکل از مادربرد هست یا پاور چون می ترسم یه پاور بالاتر بگیرم باز اینجوری بشه :دی

پ.ن: الان یادم اومد پاور سیستم خودم Green 535 هست، البته بیشتر از 2 ساله داره کار میکنه :دی میشه واسه تست قطعی از اون استفاده کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or