آیا برای ssd vertex 3 تنظیمات ویندوز 7 و بایوس را روی AHCI قرار دهیم؟
خیر، برای تمام کاربران احتیاجی نیست،
شما که هنوز نخریدی چرا جزییات رو می پرسی؟؟ تا نصب نکنی اصلا نمی تونی بفهمی که تغییری توی سیستم لازم داره یا نه.
آیا برای ssd vertex 3 تنظیمات ویندوز 7 و بایوس را روی AHCI قرار دهیم؟
یک سری بهینه سازیها و دستور العمل های جدید نسبت به نسل قبل دارن که باعث افزایش راندمان و کاهش مصرف قابل توجهی شده
برای جزییات دقیقتر باید به مقاله های تخصصی مانند این رجوع کنی
اگر مانیتورت رو با کابل HDMI به کامپیوتر وصل کرده باشی و کارتت هم دیکودر صدا داشته باشه در اینصورت باید صدا رو هم داشته باشی.
سلام
من یه HDD Ext 2TB WD Essential دارم چند وقت پیش برای Backup گرفتن از PS3م بهش وصل کردم اما وصل بکاپ کنسول فریز کرد منم کنسول رو خاموش کردم هارد رو زدم به PC که چیزی بریزم توش دیدم Write Protect میده !
جالبیش اینجاست که تو Win XP راحت هر فایلی رو که میخوام میتونم Cut , Delete ,Paste کنم !
مونم مشکل از OSه یا HDD ؟!
ممنون اره با کابل اچ دی ام ای وصل کردم نمیدونم دیکودر صدا داره یا نه گرافیکم جی تی اس 250 مادربوردم پی فایو کیو
ممکنه از OS باشه، یه بار پارتیشن و فرمتش کن، دوباره بکاپ بگیر ببین درست میشه یا نه
نخیر، کارت GTS 250 دیکودر صدا نداره و باید صدا رو از جای دیگه بگیری یا کابل اضافی داخل جعبه ی گرافیک رو به مادربرد وصل کنی که صدا رو به کارت منتقل کنه.
ممنون یه سیم کوچیک داخل جعبه گرافیکم بود یه سرشو زدم روی کارت و سر دیگشو زدم به روی برد مادربوردم اسمش بود SPDIF بعد این کار هدفونو زدم همش خش خش میکنه
درایو جدید صدا نصبه درایو جدید گرافیک نصبه تغییر پین یعنی چیکارکنم؟
سلام
من بلاخره سیستم خریدم ولی یه صدای بوق تیز از پاور میاد ، فروشنده میگه مشکل ار تنظیمات پاوره و میگه برات میپرسم که چه کار باید بکنی خبرشو بهت میدم ، حالا خواستم از شما هم بپرسم
آقا فرشید فکر میکنید مشکل از چیه ؟
پاور میخواستم گرین بگیرم ولی چون گیرم نیومد مجبور شدم acbel 1100 بگیرم که میگه نشان سیلور داره ، 257 تومن هم خریدم
سیستمم هم اینه :
Mb : p8z68 v pro
CPU : core I7 2600k
ram : 2*3G 2000 corsair
vga : GTX570
لطقاً حتماً کمکم کنید که سرم رو درد اورده ، اعصابمو خورد کرده ، میره تو مخم
-------------------------------------------------------------------------------------------
راستی هارد اکسترنالم رو هم که وصل میکنم ویندوز بالا نمیاد و میگه هارد شناخته نشد بعدش هم میگه press Ctrl + Alt + del to restart ولی وقتی میکنمش بالا میاد
این مال چیه ؟
ممنون
نمیدونم ، شاید منظورش تنظیمات بایوس هست ؟ برای اورکلاک ؟تنظیمات پاور؟؟!
از کی تا حالا پاور هم تنظیمات داره؟! خود پاور مشکلی داره توی یکی از قطعات که داره اون صدا رو ایجاد می کنه،باید عوضش کنی و اگر باز هم مشکل داشت کلا یه مدل دیگه رو برداری. مگه می خواستی انرژی هسته ای بسازی که پاور 1100 وات خریدی؟؟
نمیدونم ، شاید منظورش تنظیمات بایوس هست ؟ برای اورکلاک ؟
خب آخه پاور گیرم نیومد مگر نه خودم میخواستم 885 گرین بگیرم ولی هیچ جا نداشتن
900 وات که قطعا کافیه، ولی فقط واتش مهم نیست، مهم اینه که خود اون مدل پاور هم به مشخصاتش و قدرت خروجی تایید شده باشه، همه ی مدلای 900 واتی از همه ی برندها در یک سطح نیستن، من CORSAIR TX 850 یا 950 رو توصیه می کنم. مدل 850 حدود 200 تومن هست ولی حرف نداره.من کیس رو بردم گفت پاورتو برات عوض میکنم من هم گفتم Acbel 900 بذاره به جاش حالا میخواستم بپرسم 900 وات کافیه ؟ ( برای سیستمم که بالا ذکر کردم )
من یه کیبورد وایرلس دارم به مدل : multimedia keyboard 1.1
چند روز پیش یکم شربت ریخت روش الان بعضی دکمه ها وقتی می خواد پایین بره حالت نوچی داره !
برای این که زیر دکمه ها رو تمیز کنم باید کلا کیبورد رو باز کنم ؟