تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

آیا برای ssd vertex 3 تنظیمات ویندوز 7 و بایوس را روی AHCI قرار دهیم؟

خیر، برای تمام کاربران احتیاجی نیست،
شما که هنوز نخریدی چرا جزییات رو می پرسی؟؟ تا نصب نکنی اصلا نمی تونی بفهمی که تغییری توی سیستم لازم داره یا نه.

سلام
من یه HDD Ext 2TB WD Essential دارم چند وقت پیش برای Backup گرفتن از PS3م بهش وصل کردم اما وصل بکاپ کنسول فریز کرد منم کنسول رو خاموش کردم هارد رو زدم به PC که چیزی بریزم توش دیدم Write Protect میده !
جالبیش اینجاست که تو Win XP راحت هر فایلی رو که میخوام میتونم Cut , Delete ,Paste کنم !
مونم مشکل از OSه یا HDD ؟!

یک سری بهینه سازیها و دستور العمل های جدید نسبت به نسل قبل دارن که باعث افزایش راندمان و کاهش مصرف قابل توجهی شده
برای جزییات دقیقتر باید به مقاله های تخصصی مانند این رجوع کنی

اگر مانیتورت رو با کابل HDMI به کامپیوتر وصل کرده باشی و کارتت هم دیکودر صدا داشته باشه در اینصورت باید صدا رو هم داشته باشی.

ممنون اره با کابل اچ دی ام ای وصل کردم نمیدونم دیکودر صدا داره یا نه گرافیکم جی تی اس 250 مادربوردم پی فایو کیو

سلام
من یه HDD Ext 2TB WD Essential دارم چند وقت پیش برای Backup گرفتن از PS3م بهش وصل کردم اما وصل بکاپ کنسول فریز کرد منم کنسول رو خاموش کردم هارد رو زدم به PC که چیزی بریزم توش دیدم Write Protect میده !
جالبیش اینجاست که تو Win XP راحت هر فایلی رو که میخوام میتونم Cut , Delete ,Paste کنم !
مونم مشکل از OSه یا HDD ؟!

ممکنه از OS باشه، یه بار پارتیشن و فرمتش کن، دوباره بکاپ بگیر ببین درست میشه یا نه

ممنون اره با کابل اچ دی ام ای وصل کردم نمیدونم دیکودر صدا داره یا نه گرافیکم جی تی اس 250 مادربوردم پی فایو کیو

نخیر، کارت GTS 250 دیکودر صدا نداره و باید صدا رو از جای دیگه بگیری یا کابل اضافی داخل جعبه ی گرافیک رو به مادربرد وصل کنی که صدا رو به کارت منتقل کنه.

ممکنه از OS باشه، یه بار پارتیشن و فرمتش کن، دوباره بکاپ بگیر ببین درست میشه یا نه

نخیر، کارت GTS 250 دیکودر صدا نداره و باید صدا رو از جای دیگه بگیری یا کابل اضافی داخل جعبه ی گرافیک رو به مادربرد وصل کنی که صدا رو به کارت منتقل کنه.

ممنون یه سیم کوچیک داخل جعبه گرافیکم بود یه سرشو زدم روی کارت و سر دیگشو زدم به روی برد مادربوردم اسمش بود SPDIF بعد این کار هدفونو زدم همش خش خش میکنه

ممنون یه سیم کوچیک داخل جعبه گرافیکم بود یه سرشو زدم روی کارت و سر دیگشو زدم به روی برد مادربوردم اسمش بود SPDIF بعد این کار هدفونو زدم همش خش خش میکنه

راهنماییهای این فروم رو هم امتحان کن( نصب درایور جدید Realtek، نصب درایور NVIDIA HDMI، تغییر پین SPDIF...)
در کل کارتای قدیمی NVIDIA مثل کارت شما در خروجی HDMI ضعف داشتن، در حالی که همون موقع کارتای همرده از ATI خروجی کامل HDMI به همراه صدا رو براحتی فراهم می کردن.

راهنماییهای این فروم رو هم امتحان کن( نصب درایور جدید Realtek، نصب درایور NVIDIA HDMI، تغییر پین SPDIF...)
در کل کارتای قدیمی NVIDIA مثل کارت شما در خروجی HDMI ضعف داشتن، در حالی که همون موقع کارتای همرده از ATI خروجی کامل HDMI به همراه صدا رو براحتی فراهم می کردن.
درایو جدید صدا نصبه درایو جدید گرافیک نصبه تغییر پین یعنی چیکارکنم؟

سلام
من بلاخره سیستم خریدم ولی یه صدای بوق تیز از پاور میاد ، فروشنده میگه مشکل ار تنظیمات پاوره و میگه برات میپرسم که چه کار باید بکنی خبرشو بهت میدم ، حالا خواستم از شما هم بپرسم
آقا فرشید فکر میکنید مشکل از چیه ؟
پاور میخواستم گرین بگیرم ولی چون گیرم نیومد مجبور شدم acbel 1100 بگیرم که میگه نشان سیلور داره ، 257 تومن هم خریدم
سیستمم هم اینه :

Mb : p8z68 v pro
CPU : core I7 2600k
ram : 2*3G 2000 corsair
vga : GTX570

لطقاً حتماً کمکم کنید که سرم رو درد اورده ، اعصابمو خورد کرده ، میره تو مخم
-------------------------------------------------------------------------------------------
راستی هارد اکسترنالم رو هم که وصل میکنم ویندوز بالا نمیاد و میگه هارد شناخته نشد بعدش هم میگه press Ctrl + Alt + del to restart ولی وقتی میکنمش بالا میاد
این مال چیه ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
من بلاخره سیستم خریدم ولی یه صدای بوق تیز از پاور میاد ، فروشنده میگه مشکل ار تنظیمات پاوره و میگه برات میپرسم که چه کار باید بکنی خبرشو بهت میدم ، حالا خواستم از شما هم بپرسم
آقا فرشید فکر میکنید مشکل از چیه ؟
پاور میخواستم گرین بگیرم ولی چون گیرم نیومد مجبور شدم acbel 1100 بگیرم که میگه نشان سیلور داره ، 257 تومن هم خریدم
سیستمم هم اینه :

Mb : p8z68 v pro
CPU : core I7 2600k
ram : 2*3G 2000 corsair
vga : GTX570

لطقاً حتماً کمکم کنید که سرم رو درد اورده ، اعصابمو خورد کرده ، میره تو مخم
-------------------------------------------------------------------------------------------
راستی هارد اکسترنالم رو هم که وصل میکنم ویندوز بالا نمیاد و میگه هارد شناخته نشد بعدش هم میگه press Ctrl + Alt + del to restart ولی وقتی میکنمش بالا میاد
این مال چیه ؟
ممنون

تنظیمات پاور؟؟!
از کی تا حالا پاور هم تنظیمات داره؟! خود پاور مشکلی داره توی یکی از قطعات که داره اون صدا رو ایجاد می کنه،باید عوضش کنی و اگر باز هم مشکل داشت کلا یه مدل دیگه رو برداری. مگه می خواستی انرژی هسته ای بسازی که پاور 1100 وات خریدی؟؟

تنظیمات پاور؟؟!
از کی تا حالا پاور هم تنظیمات داره؟! خود پاور مشکلی داره توی یکی از قطعات که داره اون صدا رو ایجاد می کنه،باید عوضش کنی و اگر باز هم مشکل داشت کلا یه مدل دیگه رو برداری. مگه می خواستی انرژی هسته ای بسازی که پاور 1100 وات خریدی؟؟
نمیدونم ، شاید منظورش تنظیمات بایوس هست ؟ برای اورکلاک ؟
خب آخه پاور گیرم نیومد مگر نه خودم میخواستم 885 گرین بگیرم ولی هیچ جا نداشتن

نمیدونم ، شاید منظورش تنظیمات بایوس هست ؟ برای اورکلاک ؟
خب آخه پاور گیرم نیومد مگر نه خودم میخواستم 885 گرین بگیرم ولی هیچ جا نداشتن

نه عزیز، هیچ تنظیمی نداره،

من کیس رو بردم گفت پاورتو برات عوض میکنم من هم گفتم Acbel 900 بذاره به جاش حالا میخواستم بپرسم 900 وات کافیه ؟ ( برای سیستمم که بالا ذکر کردم )
900 وات که قطعا کافیه، ولی فقط واتش مهم نیست، مهم اینه که خود اون مدل پاور هم به مشخصاتش و قدرت خروجی تایید شده باشه، همه ی مدلای 900 واتی از همه ی برندها در یک سطح نیستن، من CORSAIR TX 850 یا 950 رو توصیه می کنم. مدل 850 حدود 200 تومن هست ولی حرف نداره.

من یه کیبورد وایرلس دارم به مدل : multimedia keyboard 1.1
چند روز پیش یکم شربت ریخت روش الان بعضی دکمه ها وقتی می خواد پایین بره حالت نوچی داره !
برای این که زیر دکمه ها رو تمیز کنم باید کلا کیبورد رو باز کنم ؟

من یه کیبورد وایرلس دارم به مدل : multimedia keyboard 1.1
چند روز پیش یکم شربت ریخت روش الان بعضی دکمه ها وقتی می خواد پایین بره حالت نوچی داره !
برای این که زیر دکمه ها رو تمیز کنم باید کلا کیبورد رو باز کنم ؟

برای تمیز کردن کامل بله، باید بازش کنی و قطعات غیر الکترونیک رو بشوری یا تمیز کنی
برای تمیز کردن بخشی از اون اما می تونی تک تک کلیدها رو با یه اهرم از جا بیرون بکشی و اطرافش رو تمیز کنی.

• Like
Reactions: Arman210
با سلام

دو تا سوال مشکل داشتم با یه دونه سوال.

1-سیستم من اینه cpu:2300_m.b:asus p8p67_ram:4g ddr3 1600_vga:evga 460gtx_HDD:500gb western s.sata 32mو.... قبلا تو pc زغالیم سرعت کپی تو ویندوز7 25-30 بودش ولی حالا 20-25 شده.و اینکه یه دونه هارد اکسترنال trancend 750 usb3 خریدم سرعت کپی اونم از هارد pc به هارد اکسترنال usb3 حداکثر 100 هستش.میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟

2-پرینتر بنده canon mg5140 هستش تازه گی هر چی تنظیمات پرینتر رو از قسمت canon my printer تغییر میکنم تو خود برنامه easy photo printer اعمال نمیشه(پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم هیچی)البته اگه با خود wiin7 کپی کنم تنظیمات اعمال میشه.

3-سوال سوم هم اینکه من قبلا ps3 60 gig داشتم که مرحوم شدن میخاستم ببینم میشه از بلوری ps3 تو pc استفاده کنم

پیشاپیش از جناب فرشیدخان(وبقیه دوستان) به خاطر زحمت پاسخ دادن تشکر میکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or