تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اگه روی سیستمی رم 4 یا 8 گیگ نصب باشه و سیستم عامل هم 32 بیتی ، آیا هنگام اجرای بازی ها حداکثر استفاده از رم ها همون 2.5 گیگ خواهد بود ؟؟؟؟ یعنی 8 گیگ رم روی سیستم 32 بیتی هیچ تاثیری واسه بازی ها نداره ؟؟

اگه روی سیستمی رم 4 یا 8 گیگ نصب باشه و سیستم عامل هم 32 بیتی ، آیا هنگام اجرای بازی ها حداکثر استفاده از رم ها همون 2.5 گیگ خواهد بود ؟؟؟؟ یعنی 8 گیگ رم روی سیستم 32 بیتی هیچ تاثیری واسه بازی ها نداره ؟؟
در 32 بیت تا3 گیگ برای ویندوز قابل شناسایی هست و همون مقدار هم برای محاسبات استفاده می کنه ونه بیشتر یعنی 5 گیگ بی استفاده

نمیدونم جاش اینجاست یا نه اینکه جوابی میگیرم یا نه ولی من یه کابل VGA برای اتصال Loptop به LCD گرفتم الان که وصلش کردم رو LCD نوشته Out of Range ! چجوری این مشکل حل میشه !؟
نگید لپ تاپتو بنداز دوز !

همون سیستمی هست که پایین ترین مدل سیستم واسه گیم بود که معرفی کردی
برند رم هم corsare هست.

سیستم مشکلی نداره، ولی نمیدونم چرا 2 بار اینطوری شده. فروشنده هم خودش سر در میاره ، پرسیدم میگه یا سخت فزار جدیدی نصب کردی روش یا نرم افزار جدیدی نضب کردی.
خود ارور هم نشوته که سخت افزار یا نرم افزاری ممکنه نصب شده باشه که سازگار نیست
فروشنده گفت کابل lan مودم اینترنت رو چک کن. حالا نمیدونم چشه دیگه. گفتم شاید قبلا به این مشکل برخورده باشی، ازت راهنمایی بگیرم
شرمنده زحمت میدم
دوست عزیز، فروشنده اگه وارد بود نمی گفت که واسه ارور صفحه آبی کابل LAN مودم رو چک کنی!!! اینا هیچ ربطی به هم ندارن!!
این مشکل ممکنه تا حالا یک میلیون بار برای انواع مختلف سیستمهایی که کار کردم اتفاق افتاده باشه ولی علتش فقط یه عامل نیست، ولی عوامل اصلیش بیشتر مشکلات سخت افزاری هستن.
تا دیر نشده ببر ماجولهای رم رو عوض کن، ضرر که نداره شاید مشکل برطرف شد.

ویندوز 32 بیتی فقط تا سقف 3 یا 3.5 گیگ از رم نصب شده روی مادربرد رو می بینه و بالاتر از اون رو اصلا نمی تونه استفاده کنه، حالا چه 4 گیگ باشه و چه 8 گیگ.

نمیدونم جاش اینجاست یا نه اینکه جوابی میگیرم یا نه ولی من یه کابل VGA برای اتصال Loptop به LCD گرفتم الان که وصلش کردم رو LCD نوشته Out of Range ! چجوری این مشکل حل میشه !؟
نگید لپ تاپتو بنداز دوز !
این یعنی رزولوشن دسکتاپ ویندوز شما بالاتر از اونی هست که LCD بتونه نشون بده، رزولوشن رو مرحله به مرحله کم کن تا LCD بتونه ساپورت کنه و نشون بده.

این یعنی رزولوشن دسکتاپ ویندوز شما بالاتر از اونی هست که LCD بتونه نشون بده، رزولوشن رو مرحله به مرحله کم کن تا LCD بتونه ساپورت کنه و نشون بده.
همه این کارا رو کردم که اومد اینجا پست دادم وساه اینکه درست نشد پست دادم اینجا !!

همه این کارا رو کردم که اومد اینجا پست دادم وساه اینکه درست نشد پست دادم اینجا !!

خب مشکل دیگه ای نمی تونه داشته باشه، مگه اینکه تنظیمات خروجی TV و رزولوشن LCD رو بتونی از داخل پانل درایور کارت گرافیکت تغییر بدی و تست کنی.

هر وقت میخواهم سیستم را روشن کنم چند لحظه بعد (قبلا از اینکه تصویر بدهد) همه فن ها می ایستند و دوباره کار میکنند(البته مطمئن نیستم که برق قطع میشه یا نه) و سیستم روشن میشود تقریبا مانند عمل ری استارت
نمیدونم تونستم کامل منظورمو برسونم یا نه مشکل از چیست؟درضمن سیستم را تازه خریدم و از همون اول که اسمبل کردم اینطوری شد.

در سیستم قبلیم هم یادم میاد بعد از اسمبل همچین حالتی پیش اومد ولی یادم نیست که چیکار کردم درست شد.

آخرین ویرایش:
هر وقت میخواهم سیستم را روشن کنم چند لحظه بعد (قبلا از اینکه تصویر بدهد) همه فن ها می ایستند و دوباره کار میکنند(البته مطمئن نیستم که برق قطع میشه یا نه) و سیستم روشن میشود تقریبا مانند عمل ری استارت
نمیدونم تونستم کامل منظورمو برسونم یا نه مشکل از چیست؟درضمن سیستم را تازه خریدم و از همون اول که اسمبل کردم اینطوری شد.

در سیستم قبلیم هم یادم میاد بعد از اسمبل همچین حالتی پیش اومد ولی یادم نیست که چیکار کردم درست شد.

نباید اینطوری باشه، حتما دفه پیش هم یه کاری رو اشتباه انجام دادی که اینطوری شده، اگه تنظیمات بایوس رو دست کاری کردی یا اورکلاک کردی همه چی رو Default کن ببین برطرف میشه یا نه.

مادربردم asus p8p67 deluxe فرکانس رم corsair 1600 را 1333 میشناسه حالا کدام از این دو راه ( از داخل ست آپ مادربرد ) درست است

1-
Ai Tweaker
Ai Overclock Tuner
گزینه X.M.P را انتخاب کنم که خودش اتوماتیک میره رو 1600 فقط همون 1600 رو هم داره

2-
اAi Tweaker
از گزینه Memory Frequence به صورت دستی 1600 را انتخاب کنم

آیا راه دیگه ای داره و اینکه این کار اورکلاک نباشه؟

سلام دوستان

من یه
CPU Intel duel core E5300 @ 2.60 GHZ

دارم روی 1.60ghz تنظیم شده

امروز رفتم تو بایوس دیدم یه قسمت هست که می تونی عدد بدی min :6 و max :13 میخوام ببینم رو
کدوم باشه بهتره الان گذاشتمش روی 10 و شد 2.00ghz
ram 2*2g
power green 320w
motherboard GigaByte EP43-UD3L

عکس از صفحه بایوس

البته قبلش روی 8 بود و وقتی اوجاگزینه ی دیفالت رو زدم شد 13

مشخصات کاملcpu

یه راهنمایی بکنید تا روی یه عدد بزارم که به cpu فشار نیاد یه وقت بسوزه

مادربردم asus p8p67 deluxe فرکانس رم corsair 1600 را 1333 میشناسه حالا کدام از این دو راه ( از داخل ست آپ مادربرد ) درست است

1-
Ai Tweaker
Ai Overclock Tuner
گزینه X.M.P را انتخاب کنم که خودش اتوماتیک میره رو 1600 فقط همون 1600 رو هم داره

2-
اAi Tweaker

باید روی XMP بزاری

سلام دوستان

من یه
CPU Intel duel core E5300 @ 2.60 GHZ

دارم روی 1.60ghz تنظیم شده

امروز رفتم تو بایوس دیدم یه قسمت هست که می تونی عدد بدی min :6 و max :13 میخوام ببینم رو
کدوم باشه بهتره الان گذاشتمش روی 10 و شد 2.00ghz
ram 2*2g
power green 320w
motherboard GigaByte EP43-UD3L

عکس از صفحه بایوس

البته قبلش روی 8 بود و وقتی اوجاگزینه ی دیفالت رو زدم شد 13

مشخصات کاملcpu

یه راهنمایی بکنید تا روی یه عدد بزارم که به cpu فشار نیاد یه وقت بسوزه
این گزینه انتخابی نیست که شما به دلخواه هر کدوم رو که خواستی بزاری، مربوط میشه به فرکانس CPU که بصورت اتوماتیک هم تنظیم میشه،

اگرم بالاتر ببری در واقه پردازنده رو اورکلاک کرده که بسته به شرایط و قطعات دیگه و ولتاژها ممکنه سیستم رو ناپایدار کنه و توی ویندوز صفحه آبی بگیری.

با سلام
وقتی سیستم رو بعد از مدت زیادی که خاموش باشه روشن میکنم ، صفحه ای که باید آرم مادربرد رو نشون بده نمیاد و تصویری مثل برفک تلویزون نشون داده میشه و بعد از اون وارد ویندوز میشه
جالبه که اگر موقع کار باسیستم ریستارت کنم ، دیگه اینطوری نمیشه و فقط مواقعی اینطوریه که بعد از چند ساعت خاموش بودن بخوام سیستم رو روشن کنم
از این نگرانم که این مساله بخاطر مشکل در قطعات مخصوصا گرافیک باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
- و اما -
سیستم رو با برنامه 3DMark 11 تست کردم
نتیجه تست
نا گفته نماند وقتی داشت تست میکرد تصویر یکم کند بود و بر خلاف انتظارم روون و راحت نبود
کلی ضد حال خوردم
تو بازی کرایسیس هم معمول فریم بین 50 تا 60 هست اما بعضی جاها تا 43 هم میاد
به نظرتون با این مشخصات طبیعی هست و گرافیک مشکل دار نیست؟

با سلام
وقتی سیستم رو بعد از مدت زیادی که خاموش باشه روشن میکنم ، صفحه ای که باید آرم مادربرد رو نشون بده نمیاد و تصویری مثل برفک تلویزون نشون داده میشه و بعد از اون وارد ویندوز میشه
جالبه که اگر موقع کار باسیستم ریستارت کنم ، دیگه اینطوری نمیشه و فقط مواقعی اینطوریه که بعد از چند ساعت خاموش بودن بخوام سیستم رو روشن کنم
از این نگرانم که این مساله بخاطر مشکل در قطعات مخصوصا گرافیک باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
- و اما -
سیستم رو با برنامه 3DMark 11 تست کردم
نتیجه تست
نا گفته نماند وقتی داشت تست میکرد تصویر یکم کند بود و بر خلاف انتظارم روون و راحت نبود
کلی ضد حال خوردم
تو بازی کرایسیس هم معمول فریم بین 50 تا 60 هست اما بعضی جاها تا 43 هم میاد
به نظرتون با این مشخصات طبیعی هست و گرافیک مشکل دار نیست؟
3DMARK11 یه بنچمارکه عزیز، بازی نیست که حتما روون باشه، اونقد سنگین کار کردن روش که روی 90 درصد کارتای گرافیکی همینطوری کنده و دلیل ضعف کارت و سیستم هم نیست.

اما اون مشکلی که موقع Cold Boot برات پیش میاد عادی نیست و احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه

با سلام خدمت اساتید گرامی ......
حدود 1 ماه پیش یه سیستم خریدم با مشخصات زیر :
p8p67 pro 560 gtx ti i5 2500 k 4 gig corsair 1600 cl9 hard 500 seagate 7200 case falcon
اوایل vga led مادربرد سبز میشد ولی 10 روز پیش کیس و باز کردم تا سیمهای پاور و مرتب کنم و گرد گیری و ......
ولی حالا دیگه led vga قرمز ه .... البته افت فریم اصلا ندارم .... کاملا ثابت هست .....
فقط بعضی وقتا ( نه همیشه ) وقتی تو بازی ام .... تصویر شکسته میشه ( وقتی ماوس و تکون میدم تصویر میشکنه ) ولی افت فریم ندارم ..... حتی تو دستکتاپم این شکستگی هست و فیلم و.... ( به سنگین بودن گیم بستگی نداره )
vsync هم فعال کردم بازم نشد .....
در ضمن اور هم نکردم ..
ممنون میشم کمکم کنید ....

1-
Ai Tweaker
Ai Overclock Tuner

2-
اAi Tweaker

سلام
در نسل ddr3 تمام رم ها روی فرکانس های پایین تنظیم شدن تا هر مادر بردی بتونه با اون ها boot بشه برای بالا بردن فرکانس شما نیاز داری که ولتاژ ram هاتو بالا ببری
منم مادر بوردم همین مدل هست شما وقتی توی بایوس اول باید به قسمت تنظیمات پیشرفته بری تو همون قسمتی که خودت گفتی یه قسمت برای تنظیم ولتاژ داره
بعد باید زمان تاخیر رمو ببری پایین بعد فرکانس رو تنظیم کن تنظیم کن
شما برای اینکه بدونی رمت تا چقدر ظرفیت داره وتنظیمات آخر تا چه حد می تونه باشه می تونی از نرم افزار AI suit ایسوس قسمت System information >>SPD
استفاده کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or