در 32 بیت تا3 گیگ برای ویندوز قابل شناسایی هست و همون مقدار هم برای محاسبات استفاده می کنه ونه بیشتر یعنی 5 گیگ بی استفادهاگه روی سیستمی رم 4 یا 8 گیگ نصب باشه و سیستم عامل هم 32 بیتی ، آیا هنگام اجرای بازی ها حداکثر استفاده از رم ها همون 2.5 گیگ خواهد بود ؟؟؟؟ یعنی 8 گیگ رم روی سیستم 32 بیتی هیچ تاثیری واسه بازی ها نداره ؟؟
دوست عزیز، فروشنده اگه وارد بود نمی گفت که واسه ارور صفحه آبی کابل LAN مودم رو چک کنی!!! اینا هیچ ربطی به هم ندارن!!همون سیستمی هست که پایین ترین مدل سیستم واسه گیم بود که معرفی کردی
برند رم هم corsare هست.
سیستم مشکلی نداره، ولی نمیدونم چرا 2 بار اینطوری شده. فروشنده هم خودش سر در میاره ، پرسیدم میگه یا سخت فزار جدیدی نصب کردی روش یا نرم افزار جدیدی نضب کردی.
خود ارور هم نشوته که سخت افزار یا نرم افزاری ممکنه نصب شده باشه که سازگار نیست
فروشنده گفت کابل lan مودم اینترنت رو چک کن. حالا نمیدونم چشه دیگه. گفتم شاید قبلا به این مشکل برخورده باشی، ازت راهنمایی بگیرم
شرمنده زحمت میدم
اگه روی سیستمی رم 4 یا 8 گیگ نصب باشه و سیستم عامل هم 32 بیتی ، آیا هنگام اجرای بازی ها حداکثر استفاده از رم ها همون 2.5 گیگ خواهد بود ؟؟؟؟ یعنی 8 گیگ رم روی سیستم 32 بیتی هیچ تاثیری واسه بازی ها نداره ؟؟
این یعنی رزولوشن دسکتاپ ویندوز شما بالاتر از اونی هست که LCD بتونه نشون بده، رزولوشن رو مرحله به مرحله کم کن تا LCD بتونه ساپورت کنه و نشون بده.نمیدونم جاش اینجاست یا نه اینکه جوابی میگیرم یا نه ولی من یه کابل VGA برای اتصال Loptop به LCD گرفتم الان که وصلش کردم رو LCD نوشته Out of Range ! چجوری این مشکل حل میشه !؟
نگید لپ تاپتو بنداز دوز !
همه این کارا رو کردم که اومد اینجا پست دادم وساه اینکه درست نشد پست دادم اینجا !!این یعنی رزولوشن دسکتاپ ویندوز شما بالاتر از اونی هست که LCD بتونه نشون بده، رزولوشن رو مرحله به مرحله کم کن تا LCD بتونه ساپورت کنه و نشون بده.
همه این کارا رو کردم که اومد اینجا پست دادم وساه اینکه درست نشد پست دادم اینجا !!
هر وقت میخواهم سیستم را روشن کنم چند لحظه بعد (قبلا از اینکه تصویر بدهد) همه فن ها می ایستند و دوباره کار میکنند(البته مطمئن نیستم که برق قطع میشه یا نه) و سیستم روشن میشود تقریبا مانند عمل ری استارت
نمیدونم تونستم کامل منظورمو برسونم یا نه مشکل از چیست؟درضمن سیستم را تازه خریدم و از همون اول که اسمبل کردم اینطوری شد.
در سیستم قبلیم هم یادم میاد بعد از اسمبل همچین حالتی پیش اومد ولی یادم نیست که چیکار کردم درست شد.
باید روی XMP بزاریمادربردم asus p8p67 deluxe فرکانس رم corsair 1600 را 1333 میشناسه حالا کدام از این دو راه ( از داخل ست آپ مادربرد ) درست است
1-
Ai Tweaker
Ai Overclock Tuner
گزینه X.M.P را انتخاب کنم که خودش اتوماتیک میره رو 1600 فقط همون 1600 رو هم داره
2-
اAi Tweaker
از گزینه Memory Frequence به صورت دستی 1600 را انتخاب کنم
آیا راه دیگه ای داره و اینکه این کار اورکلاک نباشه؟
این گزینه انتخابی نیست که شما به دلخواه هر کدوم رو که خواستی بزاری، مربوط میشه به فرکانس CPU که بصورت اتوماتیک هم تنظیم میشه،سلام دوستان
من یه
CPU Intel duel core E5300 @ 2.60 GHZ
دارم روی 1.60ghz تنظیم شده
امروز رفتم تو بایوس دیدم یه قسمت هست که می تونی عدد بدی min :6 و max :13 میخوام ببینم رو
کدوم باشه بهتره الان گذاشتمش روی 10 و شد 2.00ghz
ram 2*2g
power green 320w
motherboard GigaByte EP43-UD3L
عکس از صفحه بایوس
البته قبلش روی 8 بود و وقتی اوجاگزینه ی دیفالت رو زدم شد 13
مشخصات کاملcpu
یه راهنمایی بکنید تا روی یه عدد بزارم که به cpu فشار نیاد یه وقت بسوزه
3DMARK11 یه بنچمارکه عزیز، بازی نیست که حتما روون باشه، اونقد سنگین کار کردن روش که روی 90 درصد کارتای گرافیکی همینطوری کنده و دلیل ضعف کارت و سیستم هم نیست.با سلام
وقتی سیستم رو بعد از مدت زیادی که خاموش باشه روشن میکنم ، صفحه ای که باید آرم مادربرد رو نشون بده نمیاد و تصویری مثل برفک تلویزون نشون داده میشه و بعد از اون وارد ویندوز میشه
جالبه که اگر موقع کار باسیستم ریستارت کنم ، دیگه اینطوری نمیشه و فقط مواقعی اینطوریه که بعد از چند ساعت خاموش بودن بخوام سیستم رو روشن کنم
از این نگرانم که این مساله بخاطر مشکل در قطعات مخصوصا گرافیک باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
- و اما -
سیستم رو با برنامه 3DMark 11 تست کردم
نتیجه تست
نا گفته نماند وقتی داشت تست میکرد تصویر یکم کند بود و بر خلاف انتظارم روون و راحت نبودتو بازی کرایسیس هم معمول فریم بین 50 تا 60 هست اما بعضی جاها تا 43 هم میادکلی ضد حال خوردم
به نظرتون با این مشخصات طبیعی هست و گرافیک مشکل دار نیست؟
مادربردم asus p8p67 deluxe فرکانس رم corsair 1600 را 1333 میشناسه حالا کدام از این دو راه ( از داخل ست آپ مادربرد ) درست است
1-
Ai Tweaker
Ai Overclock Tuner
گزینه X.M.P را انتخاب کنم که خودش اتوماتیک میره رو 1600 فقط همون 1600 رو هم داره
2-
اAi Tweaker
از گزینه Memory Frequence به صورت دستی 1600 را انتخاب کنم
آیا راه دیگه ای داره و اینکه این کار اورکلاک نباشه؟