تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام خدمت اساتید گرامی ......
حدود 1 ماه پیش یه سیستم خریدم با مشخصات زیر :
p8p67 pro 560 gtx ti i5 2500 k 4 gig corsair 1600 cl9 hard 500 seagate 7200 case falcon
اوایل vga led مادربرد سبز میشد ولی 10 روز پیش کیس و باز کردم تا سیمهای پاور و مرتب کنم و گرد گیری و ......
ولی حالا دیگه led vga قرمز ه .... البته افت فریم اصلا ندارم .... کاملا ثابت هست .....
فقط بعضی وقتا ( نه همیشه ) وقتی تو بازی ام .... تصویر شکسته میشه ( وقتی ماوس و تکون میدم تصویر میشکنه ) ولی افت فریم ندارم ..... حتی تو دستکتاپم این شکستگی هست و فیلم و.... ( به سنگین بودن گیم بستگی نداره )
vsync هم فعال کردم بازم نشد .....
در ضمن اور هم نکردم ..
ممنون میشم کمکم کنید ....

خب اون LED نباید قرمز باشه، چون معنیش اینه که کابل برقش درست متصل نیست و برق رو نمی رسونه، باید دوباره چک کنی ببینی از چیه
اون شکستگی تصاویر هم از V Sync هست و مربوط به تنظیماته، مشکل خاصی نیست.

خب اون LED نباید قرمز باشه، چون معنیش اینه که کابل برقش درست متصل نیست و برق رو نمی رسونه، باید دوباره چک کنی ببینی از چیه
اون شکستگی تصاویر هم از V Sync هست و مربوط به تنظیماته، مشکل خاصی نیست.
کلا پاور 4 تا 6 پین داره با همشون امتحان کردم نمیشه !!!! پاور هم 785 گرین هست ..... ممکن هست مشکل از پاور باشه ؟

کلا پاور 4 تا 6 پین داره با همشون امتحان کردم نمیشه !!!! پاور هم 785 گرین هست ..... ممکن هست مشکل از پاور باشه ؟

اگر کانکتور 6 پین می خوره که باید 6 پین بزنی، اگه 8 پین می خوره باید از تبدیل 8 پین استفاده کنی، اگرم باز جوابگو نیست ممکنه پاور یا حتی خود کارت مشکلی پیدا کرده باشن.

سلام.
من مادربورد asus p8p67 رو دارم و رمم هم corsair 2*2 gig 1600 هست. حالا تو منوی اول بوت که برای مادربورد هست رم من رو میزنه 1333. در صورتی که رفتم و به 1600 تغییر دادم اما بازم میزنه 1333. چی کار کنم درست شه؟؟

3DMARK11 یه بنچمارکه عزیز، بازی نیست که حتما روون باشه، اونقد سنگین کار کردن روش که روی 90 درصد کارتای گرافیکی همینطوری کنده و دلیل ضعف کارت و سیستم هم نیست.
اما اون مشکلی که موقع Cold Boot برات پیش میاد عادی نیست و احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه
ممنون که خیالم رو راحت کردی:)
در مورد اون مشکل
کابل HDMI رو برداشتم و بجاش گرافیک رو با کابل DVI به مانیتور وصل کردم
دیگه اون مشکل رو ندارم و آرم مادربرد و صفحه بوت به صورت عادی نشون داده میشه !!!!!!!!!!:-/
خوشحالم که حل شد، اما به نظرت مشکل کجاست که وقتی از کابل HDMI استفاده میکنم اینطوری میشه؟

سلام.
من مادربورد asus p8p67 رو دارم و رمم هم corsair 2*2 gig 1600 هست. حالا تو منوی اول بوت که برای مادربورد هست رم من رو میزنه 1333. در صورتی که رفتم و به 1600 تغییر دادم اما بازم میزنه 1333. چی کار کنم درست شه؟؟

باید توی باید پروفایل AI Tweaker رو روی XMP بزاری، فقط فرکانس کافی نیست.

ممنون که خیالم رو راحت کردی:)
در مورد اون مشکل
کابل HDMI رو برداشتم و بجاش گرافیک رو با کابل DVI به مانیتور وصل کردم
دیگه اون مشکل رو ندارم و آرم مادربرد و صفحه بوت به صورت عادی نشون داده میشه !!!!!!!!!!:-/
خوشحالم که حل شد، اما به نظرت مشکل کجاست که وقتی از کابل HDMI استفاده میکنم اینطوری میشه؟

شاید کابل مشکل داره، شاید هم خروجی HDMI اولش نمی تونه مانیتورت رو درست شناسایی کنه.

• Like
Reactions: GrAy MooN
سلام اين مشكل من در حقيقت نرم افزاري هست اما چون فكر مي كنم مشكل از هارده اينجا مي پرسم
يه چنو وقتيه انتي ويروس من پيام كشف كردن يه تروجان رو مي داد و مي گفت مشكل رو بر طرف كرده
اما همين ١٠ دقيقه قبل ويندوز رو ريست كردم و به ارور c0000135 خوردم
سوالم اينه كه مشكل با ويروس كشي هارد برطرف مي شه؟يا بايد ويندوز رو عوض كنم؟

فکر کنم ویروس یا خود آنتی ویروس با پاک کردن یا قرنطینه ی اون فایل ویندوز رو خراب کردن،
بهترین کار استفاده از System Restore هست
اگه هیچ Restore Point یی نداشتی مجبوری ویندوزت رو Repair کنی یا اگه نشد از اول نصب کنی. ویندوز 7 به این راحتیها از دست نمیره.

• Like
Reactions: Morgoth
سلام.
من سیستممو یه چند روزی میشه گرفتم. روزای اول خوب کار میکرد. اما از دیروز که روشن میکنم یه چراغ قرمز سمت راست بالای رم ها روشن میشه. دکمه MEM OK رو هم نگه داشتم اون چراغ چشمک زن شد اما بعدش دوباره ثابت شد. وقتی اینطوری میشه سیستم روشن هست اما تصویر نمیده.
چی کارش کنم؟؟

سلام.
من سیستممو یه چند روزی میشه گرفتم. روزای اول خوب کار میکرد. اما از دیروز که روشن میکنم یه چراغ قرمز سمت راست بالای رم ها روشن میشه. دکمه MEM OK رو هم نگه داشتم اون چراغ چشمک زن شد اما بعدش دوباره ثابت شد. وقتی اینطوری میشه سیستم روشن هست اما تصویر نمیده.
چی کارش کنم؟؟
یکی از ماجولای رمت ایراد داره احتمال زیاد، یکی یکی ماجولها رو دربیار و سیستم رو روشن کن ببین باکدوم سبز میشه، مشخص که شد بده گارانتی عوض کنن.

آموزش کامل آپدیت و پشتیبان گیری از Firmware هارد های SSD OCZ VERTEX 3 را میخواستم

با تشکر
آموزش خاصی نداره که.
هر وقت خریدی خودم بهت توضیح می دم.

Last edited by a moderator:
دوستان یکم اطلاعات در مورد سندی بریج ها میخواستم. تفاوتشون با سری های قبلی چیه؟
تو یک مقاله خوندم که وقتی گرافیک مجزا روی مادربرد نصب بشه GPU مجتمع غیر فعال میشه ؟!

با سلام
من یه مانیتور 2261 وی پی ال جی دارم پشتش خروجی هدفون اچ دی ام ای داره اما وقتی هدفون بهش میزنم هیچ صدایی نمیاد لطفا راهنماییم کنید

دوستان یکم اطلاعات در مورد سندی بریج ها میخواستم. تفاوتشون با سری های قبلی چیه؟
تو یک مقاله خوندم که وقتی گرافیک مجزا روی مادربرد نصب بشه GPU مجتمع غیر فعال میشه ؟!
یک سری بهینه سازیها و دستور العمل های جدید نسبت به نسل قبل دارن که باعث افزایش راندمان و کاهش مصرف قابل توجهی شده
برای جزییات دقیقتر باید به مقاله های تخصصی مانند این رجوع کنی

با سلام
من یه مانیتور 2261 وی پی ال جی دارم پشتش خروجی هدفون اچ دی ام ای داره اما وقتی هدفون بهش میزنم هیچ صدایی نمیاد لطفا راهنماییم کنید

اگر مانیتورت رو با کابل HDMI به کامپیوتر وصل کرده باشی و کارتت هم دیکودر صدا داشته باشه در اینصورت باید صدا رو هم داشته باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or