تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام

دو تا سوال مشکل داشتم با یه دونه سوال.

1-سیستم من اینه cpu:2300_m.b:asus p8p67_ram:4g ddr3 1600_vga:evga 460gtx_HDD:500gb western s.sata 32mو.... قبلا تو pc زغالیم سرعت کپی تو ویندوز7 25-30 بودش ولی حالا 20-25 شده.و اینکه یه دونه هارد اکسترنال trancend 750 usb3 خریدم سرعت کپی اونم از هارد pc به هارد اکسترنال usb3 حداکثر 100 هستش.میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟

2-پرینتر بنده canon mg5140 هستش تازه گی هر چی تنظیمات پرینتر رو از قسمت canon my printer تغییر میکنم تو خود برنامه easy photo printer اعمال نمیشه(پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم هیچی)البته اگه با خود wiin7 کپی کنم تنظیمات اعمال میشه.

3-سوال سوم هم اینکه من قبلا ps3 60 gig داشتم که مرحوم شدن میخاستم ببینم میشه از بلوری ps3 تو pc استفاده کنم

پیشاپیش از جناب فرشیدخان(وبقیه دوستان) به خاطر زحمت پاسخ دادن تشکر میکن

1-سرعت کپی از درایو USB همیشه همین محدودیت رو داره و برای USB 2.0 حداکثر 30 مگابایت هست و برای USB 3.0 هم درایوایاکسترنال فعلی معمولا بیشتر از 70 80 یا مثل درایو شما 100 مگابایت سرعت ندارن، بنابراین مشکلی نیست، بسته به اندازه ی فایلها و حجمی از دایوا که پر شده ممکنه سرعت پایینتر هم بیاد
2-مشکل از درایور پرینتر هست، ببین اگه سایتش آپدیت داره دانلود و نصب کن
3-درایوش باید قابل استفاده باشه ولی نه رابطش با PCیکی هست و نه محفظه ی درایوش.

آقا کیس فالکون بخرم و همه ی فن هاش رو نصب کنم کیسم خنک می شه؟
راستی مگه نمیگن gtx560ti کارت خنکیه؟پس چرا تو بازی های گرافیک بالا دمای کارتم تا 80 درجه میره؟
اون صفحه ی آبی که یکسری کد و ارور نوشته هم چند بار دیدم ، مشکل از چیه؟
اول بوت شدن هم یک اروری می ده که هارت وصل نیست ! ولی الان دارم از هارد استفاده می کنم ولی برا چی میاد؟

آقا کیس فالکون بخرم و همه ی فن هاش رو نصب کنم کیسم خنک می شه؟
راستی مگه نمیگن gtx560ti کارت خنکیه؟پس چرا تو بازی های گرافیک بالا دمای کارتم تا 80 درجه میره؟
اون صفحه ی آبی که یکسری کد و ارور نوشته هم چند بار دیدم ، مشکل از چیه؟
اول بوت شدن هم یک اروری می ده که هارت وصل نیست ! ولی الان دارم از هارد استفاده می کنم ولی برا چی میاد؟

کیس فالکون هم مناسبه، ولی از اون خیلی بهتر از لحاظ تهویه همون INFINITY هست
کارت خنک توی گرافیکای حرفه ای دماشون در حالت لود تا همین 80 یا 85 میرسه، وقتی کارتی داغ باشه تا 90 یا 95 هم میرسه، معنی داغ و خنک توی گرافیکای High End اینه!

صفحه آبی بیشتر مشکل سخت افزاری هست،ممکنه از تداخل درایورها هم باشه.

کیس فالکون هم مناسبه، ولی از اون خیلی بهتر از لحاظ تهویه همون INFINITY هست
کارت خنک توی گرافیکای حرفه ای دماشون در حالت لود تا همین 80 یا 85 میرسه، وقتی کارتی داغ باشه تا 90 یا 95 هم میرسه، معنی داغ و خنک توی گرافیکای High End اینه!

صفحه آبی بیشتر مشکل سخت افزاری هست،ممکنه از تداخل درایورها هم باشه.
نیاز نشد کیس رو عوض کنم مشکل از این بود که تو فضای بسته کیس رو گذاشته بودم الان تو بازی هایی مثل crysis2 دما تا 70 میره و وقتی هیچ کار نمی کنم 35 می شه. کلا خیلی بهتر شد آوردمش تو فضای باز.

1-سرعت کپی از درایو USB همیشه همین محدودیت رو داره و برای USB 2.0 حداکثر 30 مگابایت هست و برای USB 3.0 هم درایوایاکسترنال فعلی معمولا بیشتر از 70 80 یا مثل درایو شما 100 مگابایت سرعت ندارن، بنابراین مشکلی نیست، بسته به اندازه ی فایلها و حجمی از دایوا که پر شده ممکنه سرعت پایینتر هم بیاد
2-مشکل از درایور پرینتر هست، ببین اگه سایتش آپدیت داره دانلود و نصب کن
3-درایوش باید قابل استفاده باشه ولی نه رابطش با PCیکی هست و نه محفظه ی درایوش.

خیلی ممنون از جوابت ولی آخه رو هاردای usb3 نوشته 10x faster رو چه حسابی نوشته؟

سلام
من مادربرد P8P67 Deluxe - Asus دارم...
خروجی صدا 6 تا داره! ولی نمی‌دونم چرا هم زمان نمی‌تونم از تمام خروجی‌هاش استفاده کنم. فقط یه خروجی کار می‌کنه! تمام خروجی هاش سالم هست؛ تست کردم ولی فقط یه خروجیش کار می‌کنه! یعنی مثلآ نمی‌تونم همزمان هم هدفون رو داشته باشم هم اسپیکر و هم مانیتور! چه کنم؟!
2.gif

پ.ن: مانیتورم رو با HDMI به مانیتور وصل کردم؛ ممکن هست مشکل از این باشه؟!

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از جوابت ولی آخه رو هاردای usb3 نوشته 10x faster رو چه حسابی نوشته؟

رو این حساب که سرعت تئوری USB 2.0 رو با USB 3.0 در حالت ماکزیمم مقایسه کرده، هارددیسکای معمولی هنوز با سقف سرعت USB 3.0 خیلی فاصله دارن، بنابراین هنوز 10 برابر سریعتر نیستن.

سلام
من مادربرد P8P67 Deluxe - Asus دارم...
خروجی صدا 6 تا داره! ولی نمی‌دونم چرا هم زمان نمی‌تونم از تمام خروجی‌هاش استفاده کنم. فقط یه خروجی کار می‌کنه! تمام خروجی هاش سالم هست؛ تست کردم ولی فقط یه خروجیش کار می‌کنه! یعنی مثلآ نمی‌تونم همزمان هم هدفون رو داشته باشم هم اسپیکر و هم مانیتور! چه کنم؟!
2.gif

پ.ن: مانیتورم رو با HDMI به مانیتور وصل کردم؛ ممکن هست مشکل از این باشه؟!

خروجی ها هر کدوم برای یه کار هستن، 3 تاشون برای خروجی اسپیکرهای جلو، اسپیکرهای عقب و اسپیکرهای جانبی و ساب ووفر هستن، یکی برای میکروفون و یکی هم برای AUX-In ، قرار نیست بصورت همزمان بتونی از یه کارت صدا یه مدل خروجی برای چن تا دستگاه بگیری.

خروجی ها هر کدوم برای یه کار هستن، 3 تاشون برای خروجی اسپیکرهای جلو، اسپیکرهای عقب و اسپیکرهای جانبی و ساب ووفر هستن، یکی برای میکروفون و یکی هم برای AUX-In ، قرار نیست بصورت همزمان بتونی از یه کارت صدا یه مدل خروجی برای چن تا دستگاه بگیری.

خب مشکل همینه؛ قبلآ که مادربورد گیگا داشتم وقتی می رفتم تو کنترل پنل صدا؛ می‌تونستم مثلآ وقتی هدفون نصب کردم اسپیکرهامو بزارم اسپیکرهای جانبی اون وقت همزمان کار می‌کرد. ولی الان وقتی یکی از خروجی‌ها رو تنظیم می‌کنم رو هدفون مثلآ؛ دیگه خروجی‌های دیگه رو نمی‌تونم تو پنلش تنظیم کنم؛ اتوماتیک بقیه دی‌اکتیو میشه؛ نشون میده وصل شده ها ولی وقتی روی خروجی کلیک می‌کنم تنظیمات تعریف کردن رو نمیاره...

--
یه چیز دیگه؛ الان من فرکانس رمم رو بردم رو 1600 چند روز پیش ولی به مشکلی برخوردم... رمم 2*2 Gig aircross 1600 هست.
اولش که ویندوز بالا نیومد یه ریست کردم درست شد. اخر شب که سیستم رو خاموش کردم موقع خاموش کردن ارور بلو پیج داد! ریست کردم موقعی که ویندوز داشت میومد بالا انگار چهار رنگ لوگوی ویندوز رو می پاشن رو مانیتور! بعد ویندوز میاد بالا! این قضیه رو رنگ پاشیدن رو تا حالا دو بار بهش برخوردم ولی بلو پیج همون یه بار بود. مشکل از چی میتونه باشه؟

--
یه چیز دیگه؛ الان من فرکانس رمم رو بردم رو 1600 چند روز پیش ولی به مشکلی برخوردم... رمم 2*2 Gig aircross 1600 هست.
اولش که ویندوز بالا نیومد یه ریست کردم درست شد. اخر شب که سیستم رو خاموش کردم موقع خاموش کردن ارور بلو پیج داد! ریست کردم موقعی که ویندوز داشت میومد بالا انگار چهار رنگ لوگوی ویندوز رو می پاشن رو مانیتور! بعد ویندوز میاد بالا! این قضیه رو رنگ پاشیدن رو تا حالا دو بار بهش برخوردم ولی بلو پیج همون یه بار بود. مشکل از چی میتونه باشه؟

راجع به فرکانس 1600 که قبلا چند بار گفتم، شما نباید فرکانس رو بصورت دستی روی 1600 تنظیم کنی، باید پروفایل حافظه رو روی XMP قرار بدی اگر مادربردت ساپورت می کنه

مشکلی که با تنظیم دستی فرکانس پیش میاد اینه که اینکارو بدون تنظیم Timing انجام می دی و خودش ممکنه باعث ناپایداری سیستم بشه. و برای سیستم شما هم شد
اگر تجربه بیشتری داشته باشی می تونی مشخصات Timing رو دقیقا مشابه مشخصات ماجولهای خودت توی بایوس تنظیم کنی تا دیگه اروری نبینی.

راجع به فرکانس 1600 که قبلا چند بار گفتم، شما نباید فرکانس رو بصورت دستی روی 1600 تنظیم کنی، باید پروفایل حافظه رو روی XMP قرار بدی اگر مادربردت ساپورت می کنه

مشکلی که با تنظیم دستی فرکانس پیش میاد اینه که اینکارو بدون تنظیم Timing انجام می دی و خودش ممکنه باعث ناپایداری سیستم بشه. و برای سیستم شما هم شد
اگر تجربه بیشتری داشته باشی می تونی مشخصات Timing رو دقیقا مشابه مشخصات ماجولهای خودت توی بایوس تنظیم کنی تا دیگه اروری نبینی.
میشه آمورش بدین چجوری تغییر بدم؟
ram ;1*4g vengance corsair
motherbord: p8p67

خب منم دقیقآ همین کار رو کردم که گفتی؛ چون اول اومدم اینجا چند باری که گفتی رو دیدم بعد رفتم گذاشتم رو XMP....
گفتم که مادر بوردم P8P67 Deluxe - Asus ؛ فکر کن ساپورت نکنه!! رمم هم 2 تا 2 گیگ crossair 1600 هست. مشکل یعنی از کجا میتونه باشه؟ :(
---

در مورد خروجی صدا نظری نداشتی؟!

ببخشید نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم...هرچی گشتم نفهمیدم کجا بپرسم....ناچارا اومدم اینجا....من یه DELL Vostro 1520 موقتا اومده دستم ولی نمیدونم چه جور Wireless رو روشن کنم؟؟؟؟؟؟ جون هر کی دوست دارید کمک کنید.....از دیشب دارم بهش ور میرم ولی هنوز روشن نشده......اسم درایور و قطعه هم اینه....Dell Wireless 1397 WLAN mini-Card
خواهشا کمک کنید...تا حالا اینجور گیر نکرده بودم.......

ببخشید نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم...هرچی گشتم نفهمیدم کجا بپرسم....ناچارا اومدم اینجا....من یه DELL Vostro 1520 موقتا اومده دستم ولی نمیدونم چه جور Wireless رو روشن کنم؟؟؟؟؟؟ جون هر کی دوست دارید کمک کنید.....از دیشب دارم بهش ور میرم ولی هنوز روشن نشده......اسم درایور و قطعه هم اینه....Dell Wireless 1397 WLAN mini-Card
خواهشا کمک کنید...تا حالا اینجور گیر نکرده بودم.......

شکل وایرلس اومده ؟ اصلا درایور مخصوص لب تاپبت رو نصب کردی ؟ برو تو قسمت Device manager ببین گزینه این به نام bluetooth هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or