koorosh sh
کاربر سایت
امتحان كردم قبلابا برنامه ی Partition Magic یا Paragon Disk Manager فرمت دیسک رو NTFS کن، شاید درست شد.
نميشه
امتحان كردم قبلابا برنامه ی Partition Magic یا Paragon Disk Manager فرمت دیسک رو NTFS کن، شاید درست شد.
به نظر نمیاد توی کارایی فرق کنن، فقط تراشه ی Asmedia ساختنش واسه ASUS ارزونتر میفته.Rev 3.1 و3.0 فرقشون کنترلر usb3 هست!! بع ترتیب Asmedia و NEC !! مسلما ASmedia بهتره!!
پس باید پارتیشن رو پاک کنی و از اول بسازی.امتحان كردم قبلا
نميشه
اگه هدفونت USB هست که خب تنها راه اینه که جای پورت ماوست رو عوض کنی یا هدفونت رو به یه پورت دیگه وصل کنی، درایور هر دو تا رو هم عوض کنی بد نیست.دوستان من به یه مشکلی واسه کامپیوترم پیش اومده
هر موقعی که این هدفون رو وصل میکنم به کامپیوتر موس کار نمیکنه بعد که هدفون رو میکشم موس مثل اولش هست .... باید چی کار کنم ؟
نبود؟ من همچنان خود درگیرممن کیبورد و موس MK320 گرفتم(logitech)
این مدل وایرلس هست.میخواستم ببینم.موقع خاموش کردن باید هم موس و هم کیبرد رو خاموش کنم یا اینکه خودشون بصورت اوتوماتیک بعد از مدتی خاموش میشن؟؟؟(کنترلر 360 که بعد از مدتی خاموش میشد،میخواستم ببینم اینم اینفرمی هست یا داستان داریم باهاش؟)
2 هفته پیش یه سیستم خریدم .... دیروز کیس و باز کردم تا سیماشو مرتبش کنم ......
ولی حالا دیگه vga led سبز نمیشه ... قرمز هست ....
تمام کابل های پاور و امتحان کردم ولی نشد ..... با یه vga دیگه هم امتحان کردم بازم قرمز شد .... power 785 w green هست ....vga 560 gtx ti مادربرد هم p6p87 pro هست ...
سوکت jumper هم تست کردم ....
مشکل ار چی میتونه باشه ؟
با تشکر
راه حمش بهتون گفته شد و اینکه از چه نرم افزاری استفاده کنید، لازمش اینه که دو تا سیستم رو از طریق مودم DSL یا بصورت مستقیم شبکه کنید.سلام به دوستان
من یه لب تاب دارم و یه کیس
می خواهم کیسم را از طریق مانیتورلب تابم کنترل کنم
و نیازی نداشته باشم که یه مانیتورواسه کیسم بخرم
شما چه راهی را پیشنهاد می دین
چرا وقتی میخوام رزولوشن رو از 768*1024 به 1024*1280 تغییر بدم همه چیز ریزه ریز میشه؟ اونقده ریز که اصلا نمیشه تحملش کرد! مانیتورم Hansol از نوع CRT هست که تا رزولوشن 1024*1280 رو پشتیبانی میکنه.
سلام دوستان.اين ال اي دي که من گرفتم(سامسونگ 6960) يه حالت بازي هم تو تنظيماتش هست.نميدونم بايد حالت بازي رو فعال کنم يانه؟!
حالت بازي که فعال باشه بازي با سرعت بالا تري اجرا ميشه وسريع تره اما کيفيت تصويرا مياد پايين و قابليت motion plus هم ازکار ميفته. حالت بازي که فعال نباشه کيفيت تصاوير خوبه وحرکات تصاوير واقعا نرم هست اما سرعت کند تره(که خيلي برام مهم نيست) اما چيزي که مهمه اينه که تو بعضي جاها شکست تصوير خيلي به وجود مياد علي الخصوص بازيهاي قديمي تر...
خودم به خاطر قابلیت motion plus دوست دارم حالت بازی غیر فعال باشه اما شکست تصویر و کند شدن بازی لذتو از بین میبره!!دوستان بد جوري گيج شدم لطفا مثل هميشه راهنماييم کنید ممنون.
من 1 موری سونی دارم که دیشب 1دفعه دسگام(psp fat) نشناخت و حالا هم هیچ رم ریدری نمیشناستش وکلا فکر میکنم بلاک شده نرم افزاریهست که بشه ok کردش؟؟؟؟؟؟
دوستان سوالمو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم جواب داده نشد...لطفا اینجا جواب بدید ممنون: