Little John
کاربر سایت
اول از همه باید با چن تا Media Player قوی مثل VLC یا Power DVD امتحان کنی، باید گزینه ی شتاب دهنده ی سخت افزاری رو توی نرم افزار پخش فعال کنی تا بتونه کیفیت و سرعت بهتری بدهسلام به همه دوستان عزیز
من لپ تاپ acer aspie 5935G دارم
بعد از اینکه نمیتونستم گرافیکم رو روی ویندوز 7 / 64 نصب کنم بالاخره بعد از کلی دنگ و فنگ و آپدیت بایوس و ویندوز و خلاصه بالاخره تونستم گرافیک رو نصب کنم(گرافیک Geforce GT130M)
حالا یه مشکلی دارم
داشتم ویدئوهای Full HD 1080P نگاه میکردم که احساس کردم تصویر شدیدا نویز و پیکسل داره انگار که داریPAL نگاه میکنی قبلا این مشکل رو نداشتم
تمام تنظیمات گرافیک هم High Perform هست
کارت آنبوردم هم نصب هست
و در ادامه این مشکل که فکر کنم ایراد از اینجا هم بتونه باشه اینه که screen refresh rate روی 60 هرتز هست که هیچ گزینه ی دیگه ای نداره
تمام درایورها آپدیت و به روز هستند
تو PC خونگیم با اون LCD داقون 15 اینچ ال جی با همین ویندوز و گرافیک Geforce G210 که نصف گرافیک لپ تاپم توانایی داره الآن روی 85 هرتز هست ضمن اینکه تصویر هم خیلی با کیفیت هست
قبلا لپ تاپم فوق العاده اجرا میکرد این تصاویر رو
کسی میتونه کمکم کنه دارم خل میشم !!!
کلی جون کندم تا تونستم گرافیک رو نصب کنم حالا هم که نصب کردم اینجوری
ضمنا یه بار هم گرافیک آنبورد رو پاک کردم تا فقط با انویدیا اجرا کنه ولی بازم نشد که نشد
مگه میشه بیشتر از 60 هرتز نشه؟؟؟
اول از همه باید با چن تا Media Player قوی مثل VLC یا Power DVD امتحان کنی، باید گزینه ی شتاب دهنده ی سخت افزاری رو توی نرم افزار پخش فعال کنی تا بتونه کیفیت و سرعت بهتری بده
بعدم گرافیک لپ تاپ شما فقط حدود 20 یا 30 درصد از گرافیک PC شما قویتر هست، نه 100 درصد
تنظیمات درایور گرافیک شما هم باید روی High Quality باشه ، نه High Performance که کیفیت پایینتری داره
ربطی هم به Refresh Rate یا به قول شما هرتزش نداره، برا LCD باید 60 باشه.
بله، فقط مانیتورای LCD که سه بعدی باشن 120 هرتز هستن، بقیه همه 60 هرتز هستن.ممنون دوست عزیز به خاطر بذل توجهتون
فقط میخوام بیشتر روشن بشم
یعنی باید LCD لپ تاپم که البته LED هست همون 60 هرتز باشه؟؟؟ یعنی اشتباه میکنم که قبلا بالاتر بود؟؟؟
ضمنا با Power DVD 11 هم تنظیمات رو رو آخرش گذاشتم باز هم نشد
این یکی رو دیگه قول میدم اشتباه نمیکنم
1080P رو عین آینه میدیدم و الآن با کابل HDMI هم که به Tv 42 اینچ وصل کردم با همون کیفیت پایین و نویز دار پخش میشد در حالی که قبلا با همون 123 یا همون Media Player Classic بدون هیچ تنظیم خاصی تو گرافیک یه پرفورمانس عالی داشت
در هر صورت ممنون از راهنماییتون
در پناه اورمزد باشید
با سلام
من اومدم فن روی cpu رو عوض کنم با یک مشکلی مواجه شدم
cpu مثل سنگ چسبیده به هیتسینگ فن هر کاری میکنم باز نمیشه لعنت به این amd
اینو چی کارش کنم؟راه حلی هست؟
من به تازگی ویندوز 7 لپ تاپم رو به xp تغییر دادم.اما از اون موقع به بعد لپ تاپ دیگه صدا نداره.هرکاریش میکنم صدایی بیرون نمیاد.مشکل از کجاست؟ کارت صدا؟ چطوری باید نصبش کنم؟ سی دیش چی روش نوشته .؟
بنظر میرسه عادیه، گرمای لامپای پشت صفحه هست ، اونقد زیاد نیست که مشکل ایجاد کنه.درود
خدمت شما عارضم که امروز یدونه ML238H گرفتم. (LED ASUS ML238H)
وقتی چنتا ویدئو 720p و 1080p اجرا کردم پس از یک ساعت جلوی پنل رو (اطراف Button ـها) دست زدم گرمای نسبتاً زیادی احساس کردم.
میخواستم از دوستانی که این مدل دارن یا تجربه کافی در زمینه مانیتور دارن بپرسم که این دما عادیه ؟
سپاس فراوان
دوستان امروز pc من blue screen داد.
طبق گفته خودش که چه برنامه ای رو به تازگی نصب کردید.
من AVG PC TUNE اپ رو نصب کردم و دادم ارور ها رو گرفت.
بعد رجیستری تشخیص داد که ویندوز کپی هست ، برنامه رو پاک کردم ، کرک جدید رو ریختم!
ORIGIN رو هم اپدیت کردم.
به نظرتون مشکل از چیه؟؟
این BLUE SCREEN خیلی جدیه؟؟
ویرایش:
دوستان این راه restore جواب میده ??
از بین اینا کدو؟؟
بار اول بوده.این که خوبه که، هر چی محکمتر به هم بچسبن دفع حرارت هم بهتره
باید با یه اسپری تمیز کننده روغنی محل اتصال رو آغشته کنی و یه مقدار صبر کنی و دوباره امتحان کنی ، زودترو راحتتر از هم جدا میشن،
کار خوبی نکردی، برای دستگاهی که با ویندوز 7 عرضه میشه برگشتن به XP کار منطقی نیست، به هر دلیلی که می خواد باشه
شما باید درایور کارت صدات رو از سایت شرکت سازنده پیدا کنی و دانلود کنی .
من از اینجا بگم رو سی دی لپ تاپ شما چی نوشته؟؟!
بنظر میرسه عادیه، گرمای لامپای پشت صفحه هست ، اونقد زیاد نیست که مشکل ایجاد کنه.
دوست عزیز اگه دفه اول هست احتمالا نرم افزاری باشه و با System Restore یا نصب مجدد ویندوز برطرف بشه، اگه دوباره و متوالی تکرار بشه اونموقع ممکنه مشکل جدی باشه و باید سخت افزار رو چک کرد.
بار اول بوده.
حالا موندم ریستور کنم یا نه؟؟
چون دیشب ویندوز رو اپدیت کردم ، با ریستور میپره؟؟ اگه اره یکم زورم میاد دوباره بگیرم
اما اگه راه موثری باسه پیشگیری هست بگید حتما انجام میدم
ممنون
سلام یه سوال دارم.
مشکل نیستش
این مادربرد های P8P67 rev 3.0 فرقشون با Rev 3.1 چیه؟
مادربرد های Rev 3 کلا چند نوع هستن؟Pro و Deluxe و اینا.
بعد این Revision b3 همون rev 3.0 هست؟
مدل عادی این مادربورد rev 3 توانایی SLI کردن رو دارند؟
ممنون.
دوستان خسته نباشيد !
من يه هارد اكسترنال دارم كه 500 گيگ ظرفيتشه
فرمتش شده fat و هركاري ميكنم ديگه برنميگرده به ntfs
حالا اين هيچي !!
امروي ظرفيتش به نصف رسيد (250 تاش پر شد)
الان هرچي ميخوام بريزم ميگه ظرفيت پره يا كنسل كن يا ديسك رو clean up كن !!
مشكلش چيه؟
سلام یه سوال دارم.
مشکل نیستش
این مادربرد های P8P67 rev 3.0 فرقشون با Rev 3.1 چیه؟
مادربرد های Rev 3 کلا چند نوع هستن؟Pro و Deluxe و اینا.
بعد این Revision b3 همون rev 3.0 هست؟
مدل عادی این مادربورد rev 3 توانایی SLI کردن رو دارند؟
ممنون.