تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان، من PC رو با VGA به LCD TV وصل میکنم، ولی وقتی ورودی کامپیوتر رو میزنم مینویسه این حالت پشتیبانی نمی شود!
مدل TV هم Samsung 21 اینچ هست، گرافیکم هم ATI Radeon HD 2600 Pro هست و درایورش هم آپدیته!
چون نمیدونم مشکل از چیه اینجا پرسیدم
باید رزولوشن دسکتاپ رو پایینتر بیاری تا بتونی روی TV هم تصویر بگیری

کارتای گرافیک جدیدتر می تونن رزولوشن های مختلف و متفاوتی رو برای مانیتور و TV پشتیبانی کنن.

• Like
Reactions: Karchect
سلام
در مورد فرکانس رم های سیستم جدیدم یه سوال دارم که ساید قبلاً مطرح شده و تکراری باشه.
سیستم من اینه
Cpu:Intel i7 870
MB: ASUS P7P55D-E PRO
RAM: Corsair 2x2GB 1600 CL8 Dominator
VGA: ZOTAC 460 AMP
Power: Green 685 EPS
HDD: WD 1TB 64MB
رم من از برند CORSAIR به مشخصات کامل زیر هستش:
CMP4GX3M2B1600C8 2x2GB DDR3 1600 8-8-8-24 1.65v
http://www.corsair.com/products/dominator/default.aspx
الان روی فرکانس 1333 با زمان 24-9-9-9 کار میکنه. توی بایوس مادربوردم تعداد تنظیمات زیادی قرار داره که برام گیج کننده بود.
1st Information
CAS# Latency ------------------ 9 Auto
RAS# to CAS# Delay ---------- 9 Auto
RAS# PRE Time --------------- 9 Auto
RAS# ACT Time ------------- 24 Auto
RAS# to RAS# Delay --------- 5 Auto
REF Cycle Time -------------- 74 Auto
WRITE recovery time -------- 10 Auto
READ To PRE Time ------------ 7 Auto
FOUR ACT WIN Time -------- 20 Auto
Back-To-Back CAS# Delay ---- 0 Auto
هر چی تو سایت خود Corsair گشتم از چیزی از ردیف 5 به بعد نگفته بود.
آیا برای تغییر زمان بندی رم به 24-8-8-8 لازم هستش که باقی موارد هم تغییر داده بشه یا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام
در مورد فرکانس رم های سیستم جدیدم یه سوال دارم که ساید قبلاً مطرح شده و تکراری باشه.
سیستم من اینه
Cpu:Intel i7 870
MB: ASUS P7P55D-E PRO
RAM: Corsair 2x2GB 1600 CL8 Dominator
VGA: ZOTAC 460 AMP
Power: Green 685 EPS
HDD: WD 1TB 64MB
رم من از برند CORSAIR به مشخصات کامل زیر هستش:
CMP4GX3M2B1600C8 2x2GB DDR3 1600 8-8-8-24 1.65v
http://www.corsair.com/products/dominator/default.aspx
الان روی فرکانس 1333 با زمان 24-9-9-9 کار میکنه. توی بایوس مادربوردم تعداد تنظیمات زیادی قرار داره که برام گیج کننده بود.
1st Information
CAS# Latency ------------------ 9 Auto
RAS# to CAS# Delay ---------- 9 Auto
RAS# PRE Time --------------- 9 Auto
RAS# ACT Time ------------- 24 Auto
RAS# to RAS# Delay --------- 5 Auto
REF Cycle Time -------------- 74 Auto
WRITE recovery time -------- 10 Auto
READ To PRE Time ------------ 7 Auto
FOUR ACT WIN Time -------- 20 Auto
Back-To-Back CAS# Delay ---- 0 Auto
هر چی تو سایت خود Corsair گشتم از چیزی از ردیف 5 به بعد نگفته بود.
آیا برای تغییر زمان بندی رم به 24-8-8-8 لازم هستش که باقی موارد هم تغییر داده بشه یا نه؟
از ردیف 5 به بعد دیگه فقط به سرعت ماجول رم شما مربوط نیست،هم به فرکانس CPU و هم تنظیمات بایوس بستگی داره و احتیاجی نیست تغییرش بدی،گزینه ی دستی نامتناسب ممکنه باعث بوت نشدن سیستم بشه.

برای تنظیم سرعت رم روی Timing مورد نظر که ماجول شما پشتیبانی می کنه، کافیه فقط مقادیر اولی مربوط به ماجول رو از حالت AUTO روی مقادیر دستی تنظیم کنی و با بقیه کاری نداشته باشی ،در صورت لزوم اون مقادیر اتوماتیک تغییر می کنن.

خوب الان یه مقدار داستان مبهمه ، شما با مانیتور سیستمت مشکل داری یا با tv ؟!
یا وقتی با tv تصویر داری میخوای مانیتور سیستمت رو هم همزمان بهش وصل کنی و تصویر بگیری درسته ؟!
بیا روشنمون کن.:d

رزولیشن PC رو بیاد روی 600*800 ببین درست میشه

باید رزولوشن دسکتاپ رو پایینتر بیاری تا بتونی روی TV هم تصویر بگیری

کارتای گرافیک جدیدتر می تونن رزولوشن های مختلف و متفاوتی رو برای مانیتور و TV پشتیبانی کنن.

مرسی از همه، رزولیشن رو بردم بالاتر درست شد، روی 1280x720
میتونم همزمان هم روی monitor و هم روی TV تصویر داشته باشم؟ تبدیلی هست که بتونه خروجی گرافیک رو دو تا VGA کنه ؟

میتونم همزمان هم روی monitor و هم روی TV تصویر داشته باشم؟ تبدیلی هست که بتونه خروجی گرافیک رو دو تا VGA کنه ؟
مگه کارت گرافیکت دوتا خروجی نداره؟

شدنش که میشه ، اگه کارتت 2 تا خروجی داشته باشه با یه تنظیم ساده تو پروفایل درایور کارت میتونی این کارو انجام بدی اگر کارتت قدیمی باشه باید از یه سخت فزار جداگانه مثل اسپلیتر vga استفاده کنی که خوب میشه یه هزینه ی جداگانه.

مگه کارت گرافیکت دوتا خروجی نداره؟

چرا! شما به بزرگیه خودت ببخش :d حواسم نبود! یه خروجیش تبدیل روش نیست

با یه تنظیم ساده تو پروفایل درایور کارت میتونی این کارو انجام بدی

میشه بگین تنظیمش چجوریه ؟

چرا! شما به بزرگیه خودت ببخش :d حواسم نبود! یه خروجیش تبدیل روش نیست

میشه بگین تنظیمش چجوریه ؟
-باید برنامه ی ATI Catalyst Control Center رو اجرا کنی، این برنامه با درایور کارت گرافیک نصب میشه.

-از سمت چپ گزینه ی Displays Manager رو اجرا کنی و رزولوشن TV رو به دلخواه و جدا از مانیتور تنظیم کنی.

از اینجا می تونی اطلاعات بیشتری بگیری:
attachment.php

Attachments

• tvoutati_001-large.png
    tvoutati_001-large.png
    52.3 KB · مشاهده: 18
سلام
بچه ها من یه سیستم گرفتم با این مشخصات :
cpu :AMD phentom II x4 965 processor 3.40 ghz
vga :evga -GeForce 460 gtx 1 GB
powr: 550 w
memory: 4 GB
سیستمم خیلی صدا میده ، نمی دونم عادیه یا نه ....صداشم از Cpu هست ، vga اصلا صدا نمیده
بعد سیستم رو چند دقیقه روشنش میکنم به طرز وحشتناکی داغ میکنه اینقدر داغ میکنه که میترسم سیم های داخل کیس بسوزه..
میدونید مشکل از کجاست؟
کیسم یه کیس معمولی هست 20 t خریدم .

سلام
بچه ها من یه سیستم گرفتم با این مشخصات :
cpu :AMD phentom II x4 965 processor 3.40 ghz
vga :evga -GeForce 460 gtx 1 GB
powr: 550 w
memory: 4 GB
سیستمم خیلی صدا میده ، نمی دونم عادیه یا نه ....صداشم از Cpu هست ، vga اصلا صدا نمیده
بعد سیستم رو چند دقیقه روشنش میکنم به طرز وحشتناکی داغ میکنه اینقدر داغ میکنه که میترسم سیم های داخل کیس بسوزه..
میدونید مشکل از کجاست؟
کیسم یه کیس معمولی هست 20 t خریدم .
خودت جواب خودت رو دادی دیگه
خیلی اشتباه کردی کیس معمولی گرفتی واسه این سیستم،وقتی فرکانس پردازنده بالاس ،مشخصه که حرارت بیشتری داره و تهویه ی داخل کیس باید مناسب باشه

اگر می خوای برا سیستمت مشکل ایجاد نشه کیس رو عوض کن، یه چیزی مثل GREEN INFINITY بگیر، اگر نه که حداقل فن های جلو و عقب کیس رو تقویت کن،هر چند مثل یه کیس بزرگ و مناسب جوابگو نیست.

سلام
از ردیف 5 به بعد دیگه فقط به سرعت ماجول رم شما مربوط نیست،هم به فرکانس CPU و هم تنظیمات بایوس بستگی داره و احتیاجی نیست تغییرش بدی،گزینه ی دستی نامتناسب ممکنه باعث بوت نشدن سیستم بشه.

برای تنظیم سرعت رم روی Timing مورد نظر که ماجول شما پشتیبانی می کنه، کافیه فقط مقادیر اولی مربوط به ماجول رو از حالت AUTO روی مقادیر دستی تنظیم کنی و با بقیه کاری نداشته باشی ،در صورت لزوم اون مقادیر اتوماتیک تغییر می کنن.
تشکر از فرشیدخان. یه سوال دیگه؛
نیاز هست ولتاژ رم رو هم دستی تغییر بدم؟ الان روی auto هستش. دستی به 1.65 تغییر بدمش؟

سلام

تشکر از فرشیدخان. یه سوال دیگه؛
نیاز هست ولتاژ رم رو هم دستی تغییر بدم؟ الان روی auto هستش. دستی به 1.65 تغییر بدمش؟
از توی بایوس با برنامه ی مانیتورینگ مادربردت چک کن، اگر ولتاژ روی 1.5 باشه باید بری توی بایوس و مقدارش رو دستی 1.65 قرار بدی.

سلام دوستان >:d<

من بتازگی یک جفت رم 2 گیگ corsair xms3 دوتایی ، جمعا چهار گیگ (2*2g) با باس 1600 گرفتم که از داخل بایوس مادربردم به مدل asus P5Q3 مطابق شکل زیر پروفایل XMP رم رو فعال کردم
تا سرعت کاریه رم به حد نهایی اون یعنی 1600 برسه .

udkqhb2v7lh7d0k4p0z.jpg

Dram- frequency رو هم از داخل تنظیمات بایوس روی DDR3-1600 MHZ بصورت دستی ست کردم و تغییرات هم سیو شد .

تا اینجای قضیه همه چی ظاهرا ردیفه الا اینکه توی محیط ویندوز 7 و با استفاده از برنامه CPUZ مطابق شات زیر ، سرعت رم 800 نشون داده میشه و نه 1600 MHZ !!

c8of9lm6aby734gud6.jpg

توی تب SPD نرم افزار CPU-Z هم یه چیز عجیب تر نشون داده میشه اونم اینکه سرعت 667MHZ (نه 800 و نه 1600 )نشون داده شده مثل شات زیر : :((:((

m1ic6q12nmsaq4eg51e.jpg

حالا سوالم از دوستان اینه که مشکل از کجاست و چیکار کنم تا رم هام با فرکانس 1600 کار کنند و توسط چه نرم افزار دیگه ای مطمئن شم که از همه توانایی اونا ( بخصوص توی گیم ) دارم استفاده میکنم :-/:-/

( ضمنا CPU من اینتل CORE 2 QUAD-Q9400 با باس 1333 است و مادربرد هم رم های تا 1800MHZ رو ساپورت میکنه )
سپاس از همگی...

سلام دوستان >:d<

من بتازگی یک جفت رم 2 گیگ corsair xms3 دوتایی ، جمعا چهار گیگ (2*2g) با باس 1600 گرفتم که از داخل بایوس مادربردم به مدل asus P5Q3 مطابق شکل زیر پروفایل XMP رم رو فعال کردم
تا سرعت کاریه رم به حد نهایی اون یعنی 1600 برسه .

udkqhb2v7lh7d0k4p0z.jpg

Dram- frequency رو هم از داخل تنظیمات بایوس روی DDR3-1600 MHZ بصورت دستی ست کردم و تغییرات هم سیو شد .

تا اینجای قضیه همه چی ظاهرا ردیفه الا اینکه توی محیط ویندوز 7 و با استفاده از برنامه CPUZ مطابق شات زیر ، سرعت رم 800 نشون داده میشه و نه 1600 MHZ !!

c8of9lm6aby734gud6.jpg

توی تب SPD نرم افزار CPU-Z هم یه چیز عجیب تر نشون داده میشه اونم اینکه سرعت 667MHZ (نه 800 و نه 1600 )نشون داده شده مثل شات زیر : :((:((

m1ic6q12nmsaq4eg51e.jpg

حالا سوالم از دوستان اینه که مشکل از کجاست و چیکار کنم تا رم هام با فرکانس 1600 کار کنند و توسط چه نرم افزار دیگه ای مطمئن شم که از همه توانایی اونا ( بخصوص توی گیم ) دارم استفاده میکنم :-/:-/

( ضمنا CPU من اینتل CORE 2 QUAD-Q9400 با باس 1333 است و مادربرد هم رم های تا 1800MHZ رو ساپورت میکنه )
سپاس از همگی...
هیچ مشکلی وجود نداره!

اون 800MHz که توی CPU-Z نوشته باید ضربدر 2 بشه تا فرکانس واقعی تراشه ی رم مشخص بشه ،بنابراین فرکانس 1600 هست و درسته

همه ی اینا بکنار ،چیزی که مشخصه اینه که پردازنده های نسل Core 2 Dou/Quad بدلیل طراحی کنترلر حافظه نمی تونن از تمام قابلیتهای ماجولهای DDR3 استفاده کنن و بیشتر از 50 یا 60 درصد از عرض باند این حافظه ها رو بکار نمی برن، در واقع ماجولهای DDR2 مناسب این پردازنده ها هستن و نه DDR3 ها

برای بدست آوردن عرض باند کاری ماجولها ، می تونی از برنامه ی Sisoft Sandra و یا Everest Ultimate استفاده کنی.

اون 667 هم درسته، سرعت ماجول شما با XMP مقدارش 1600 هست،چون توی استاندارد JEDEC هنوز 1600 نداریم.

اگه یه Ram Raider نشه باهاش یه Ram Micro SD رو فرمت کرد و یا انتقال فایل داد، ایراد داره؟
همش مشکل Write Protection مید ـه ...
در ضمن کیس ـه من به غیر از فن های CPU و Power دیگه هیچ Fanـی نداره البته یه فن داره که حدود یکسال پیش که واسه تعمیر کیس رو برده بردم یارو گفت این رو اصلا وصل نکن مشکل ساز میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or