تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من یه مودم adsl دارم که هم usb داره هم کابل lan.
برای اینکه به صورت بی سیم بخوام اینترنتمو روی یه لپ تاپ شیر کنم فقط خرید یه اکسس پوینت کافیه؟ اگه جواب مثبته، باید این اکسس پوینت رو مستقیم به مودم وصل کنم یا به کامپیوتر؟
اگه ممکنه حداقل و حداکثر قیمت یه اکسس پوینت با مشخصاتش که کار منو راه بندازه رو هم بگید. ممنون
بله، یه AP برای شما کفایت می کنه،باید مستقیم به مودم وصلش کنی،

البته اگه بخوای کامپیوترتم همزمان از USB وصل کنی باید اون مودمت Router هم باشه،چون فقط بعضی مدلها شون هستن که می تونن همزمان هم USB و هم LAN رو جوابگو باشن.(مثل مدلای ASUS )
قیمت این مدل AP ها هم از 60 تومن به بالاست.

اقا فرشید من باید برای ویندوز 7 چیکار کنم؟؟
اون فایلی که لینک داده بودی برای XP بود.
لطفا کمکم کن.
اگه می تونی فایلا تو روی یه درایو اکسترنال پشتیبان بگیر و هاردت رو کامل از اول پارتیشن کن و دوباره ویندوز نصب کن،شاید، شاید جواب بده.

من یه مودم adsl دارم که هم usb داره هم کابل lan.
برای اینکه به صورت بی سیم بخوام اینترنتمو روی یه لپ تاپ شیر کنم فقط خرید یه اکسس پوینت کافیه؟ اگه جواب مثبته، باید این اکسس پوینت رو مستقیم به مودم وصل کنم یا به کامپیوتر؟
اگه ممکنه حداقل و حداکثر قیمت یه اکسس پوینت با مشخصاتش که کار منو راه بندازه رو هم بگید. ممنون
خوب واسه بیسیم کردن نت همون ap کفایت میکنه اما چون از نظر قیمت و هزینه با یه gateway یا همون wireless modem تفاوت چندانی نداره بهتره که شما یدونه gateway تهیه کنی و بی دردسر بری نت ، الان یه linksys wag120n رو میشه با 80 تومن ردیف کرد.

بعد از مدتها کیسمو از Repair آوردم ...
تنها مشکل این بودـه که مودم Dial مشکل داشته و حالا نمیدونم واسه چی نمیزاشته که سیستم به خوبی Start Up بشه، البته دیگه با کابل VGA هم نمیشه کار کرد ولی طرف پورت DVI رو درست کرده و دیگه میشه با یه مبدل کار کرد.
فقط یه مشکل هست اونم اینه که بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم فن Cpu خیلی خفن صدا میده و اعصاب خورد کن میشه ...
البته اینو بگم که این مشکل همیشگی نیست، فقط میخوام بدونم واسه اینم مشکلی هست یا نه ؟!

اقا فرشید من دیشب داشتم بازی می کردم که یهو سیستم خاموش شد بعد دوباره اومد روشن شه از کار افتاد و تو کیس جرقه خورد.کیس رو باز کردم باور سوخته بود چون خیلی داغ کرده بود و بوی سوختگی می داد.حالا می خوام بدونم احتمال داره به mb و سایر قطعات از جمله هارد اسیب زده باشه؟؟؟
شانس ما رو می بینی؟؟

بعد از مدتها کیسمو از Repair آوردم ...
تنها مشکل این بودـه که مودم Dial مشکل داشته و حالا نمیدونم واسه چی نمیزاشته که سیستم به خوبی Start Up بشه، البته دیگه با کابل VGA هم نمیشه کار کرد ولی طرف پورت DVI رو درست کرده و دیگه میشه با یه مبدل کار کرد.
فقط یه مشکل هست اونم اینه که بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم فن Cpu خیلی خفن صدا میده و اعصاب خورد کن میشه ...
البته اینو بگم که این مشکل همیشگی نیست، فقط میخوام بدونم واسه اینم مشکلی هست یا نه ؟!
شاید خوب متوجه نشده باشم،اما اگر الان مشکلت فقط صدای فن هست که فک نکنم جای نگرانی داشته باشه

فن CPU قبل از پایان مرحله ی POST یا همون بوت شدن،روی بیشتر مادربردا با سرعت 100 درصد کار می کنه که طبیعیه که صدای زیادی تولید می کنه اما بعدا باید به حالت عادی برگرده

اقا فرشید من دیشب داشتم بازی می کردم که یهو سیستم خاموش شد بعد دوباره اومد روشن شه از کار افتاد و تو کیس جرقه خورد.کیس رو باز کردم باور سوخته بود چون خیلی داغ کرده بود و بوی سوختگی می داد.حالا می خوام بدونم احتمال داره به mb و سایر قطعات از جمله هارد اسیب زده باشه؟؟؟
شانس ما رو می بینی؟؟

خب ظاهرا به پاور توجه نداشتی،وگرنه نباید این مشکل پیش میو مد،این حالت یکی از بدترین اتفاقاتیه که میشه واسه PC بیفته
یکی از استانداردای ابتدایی که سازندگان پاور باید رعایت کنن همینه که در صورت افزایش حرارت یا بالا رفتن جریان خروجی بالاتر از حد تعیین شده،پاور خاموش بشه تا آسیبی به قطعات نرسه.

احتمال آسیب دیدن قطعات هست.

درود
نزدیک 3ماه پیش یکی از دوستام کیسش رو آورد خونمون و گرافیکش رو رو کیس من بست(HD 5750) اینم سیستم من:main:intel D945PSN CPU: pentium4 3.4 2mg ram:4gb
هیچ مشکلی پیش نیومد و GRID رو با بالاترین تنظیمات رزولوشن راحت اجرا کرد.(البته فن CPU نزدیک بود با اون سرعتش از زمین بلند شه)
ولی چند روز پیش که اومد و 2باره این کارو کردیم اصلا سیستم بالا نیومد! انگار که گرافیک اصلا وجود نداره رو مین. چند بار دیگه هم امتحان کردیم ولی هیچ تغییری نکرد.
این اتفاق رو چگونه تحلیل میکنید؟

درود
نزدیک 3ماه پیش یکی از دوستام کیسش رو آورد خونمون و گرافیکش رو رو کیس من بست(HD 5750) اینم سیستم من:main:intel D945PSN CPU: pentium4 3.4 2mg ram:4gb
هیچ مشکلی پیش نیومد و GRID رو با بالاترین تنظیمات رزولوشن راحت اجرا کرد.(البته فن CPU نزدیک بود با اون سرعتش از زمین بلند شه)
ولی چند روز پیش که اومد و 2باره این کارو کردیم اصلا سیستم بالا نیومد! انگار که گرافیک اصلا وجود نداره رو مین. چند بار دیگه هم امتحان کردیم ولی هیچ تغییری نکرد.
این اتفاق رو چگونه تحلیل میکنید؟
دوتا حالت داره:
یا پاور سیستم شما برای بالا آوردن کارت ضعیفه (زیر 450 وات واقعی هست) که الان ضعیفتر هم شده و دیگه از پس بوت کردن اون کارت هم برنمیاد،مخصوصا با اون پردازنده ی پر مصرف و کم سرعتی که شما داری

یا اون کانکتور 6 پین رو وصل نکرده بودی اصلا.

دوتا حالت داره:
یا پاور سیستم شما برای بالا آوردن کارت ضعیفه (زیر 450 وات واقعی هست) که الان ضعیفتر هم شده و دیگه از پس بوت کردن اون کارت هم برنمیاد،مخصوصا با اون پردازنده ی پر مصرف و کم سرعتی که شما داری

یا اون کانکتور 6 پین رو وصل نکرده بودی اصلا.
احتمالا بخاطر پاور بوده.
اون کانکتور رو وصل کرده بودم.

مرسی فرشید جان ...
و اما یه سوال دیگه، مدتی ـه این DVD Writerــم مشکل پیدا کردـه و باید چند دفع دکمه Eject رو بزنم تا بیاد بیرون، بعضی اوغات به هیچ صراتی مستقیم نمیشه و مجبورم از طریق سوراخ جلوی DVD Writer یه سوزن وارد کنم تا بیاد بیرون ...
راهی هست ؟

مرسی فرشید جان ...
و اما یه سوال دیگه، مدتی ـه این DVD Writerــم مشکل پیدا کردـه و باید چند دفع دکمه Eject رو بزنم تا بیاد بیرون، بعضی اوغات به هیچ صراتی مستقیم نمیشه و مجبورم از طریق سوراخ جلوی DVD Writer یه سوزن وارد کنم تا بیاد بیرون ...
راهی هست ؟
کنترلر Eject درایوت خراب شده
راهش اینه که بدی تعمیرش کنن یا کلا یه درایو دیگه بخری.

سلام دوستان، من PC رو با VGA به LCD TV وصل میکنم، ولی وقتی ورودی کامپیوتر رو میزنم مینویسه این حالت پشتیبانی نمی شود!
مدل TV هم Samsung 21 اینچ هست، گرافیکم هم ATI Radeon HD 2600 Pro هست و درایورش هم آپدیته!
چون نمیدونم مشکل از چیه اینجا پرسیدم

خوب الان یه مقدار داستان مبهمه ، شما با مانیتور سیستمت مشکل داری یا با tv ؟!
یا وقتی با tv تصویر داری میخوای مانیتور سیستمت رو هم همزمان بهش وصل کنی و تصویر بگیری درسته ؟!
بیا روشنمون کن.:d

سلام دوستان، من PC رو با VGA به LCD TV وصل میکنم، ولی وقتی ورودی کامپیوتر رو میزنم مینویسه این حالت پشتیبانی نمی شود!
مدل TV هم Samsung 21 اینچ هست، گرافیکم هم ATI Radeon HD 2600 Pro هست و درایورش هم آپدیته!
چون نمیدونم مشکل از چیه اینجا پرسیدم

رزولیشن PC رو بیاد روی 600*800 ببین درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or