تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

Intel Core 2Due E8400 3.00GHz
متاسفانه کسیو پیدا نکردم که پاور 480 یا 480 گیرین داشته باشه. بودجه هم نیست که برم یکی دیگه بگیرم.:|
کپی کردن چی؟ اینم باز باید همین قدر فشار بیاره؟:-/
برای اطمینان پارتیشن ویندوز رو پاک کن و ویندوز رو از اول بریز
بعدش یه آنتی ویروس نصب کن و آپدیتش کن تا مطمئن بشی مشکل از ویروس نیست،اگه مشکل حل نشد دیگه احتمال زیاد مورد سخت افزاریه.

• Like
Reactions: Mr.boss
سلام دوستان من یه مشکل با سیستم دارم و اینکه یه درایوم قبلا ویروسی شده بود حالا ویروس از بین رفته ولی برای ورود به فولدر و باز کردن عکس و مشاهده فیلم باید PERMISON فایل هارو درست/عوض کنم تا باز شن.راهی هست که بشه کلی درستشون کرد؟؟؟

سلام دوستان من یه مشکل با سیستم دارم و اینکه یه درایوم قبلا ویروسی شده بود حالا ویروس از بین رفته ولی برای ورود به فولدر و باز کردن عکس و مشاهده فیلم باید PERMISON فایل هارو درست/عوض کنم تا باز شن.راهی هست که بشه کلی درستشون کرد؟؟؟
مراحل گفته شده توی این تاپیک رو کامل اجرا کن،احتمالا مشکلت حل میشه،اینم تاپیک کمکی
قبلش از اطلاعت ضروری پشتیبان بگیر.
شاید سیستم شما ویروس Conficker گرفته بوده،نتیجه نداشتن آنتی ویروس روی سیستم همینه دیگه.

مراحل گفته شده توی این تاپیک رو کامل اجرا کن،احتمالا مشکلت حل میشه،اینم تاپیک کمکی
قبلش از اطلاعت ضروری پشتیبان بگیر.
شاید سیستم شما ویروس Conficker گرفته بوده،نتیجه نداشتن آنتی ویروس روی سیستم همینه دیگه.
دستت درد نکنه ولی من انتی ویروس رو سیستمم همیشه نصبه و اپدیته ولی نمی دونم چرا اینجوری شده بود.انتی ویروسم BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2010 بود اون موقع الان 2011 نصبه.

دستت درد نکنه ولی من انتی ویروس رو سیستمم همیشه نصبه و اپدیته ولی نمی دونم چرا اینجوری شده بود.انتی ویروسم BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2010 بود اون موقع الان 2011 نصبه.
مهم نیست که چه نسخه ای باشه،مهم اینه که همیشه آپدیت باشه،ویندوزت هم همیشه باید آپدیت باشه.
اگه آپدیت بود احتمال آلوده شدنش خیلی کم بود.

دوست عزیز لینک هایی که دادی چیزی سر در نیاوردم و کمکم نکرد.حالا چیکار کنم.
خودت راهنماییم می کنی لطفا:(؟؟؟؟please
یکم توضیحات فنی هست،چاره ای نیست،این یه خلاصه ی ساده:

1- یه فایل اینجا هست اول دانلودش کن و ذخیرش کن.

2-فایلی به اسم MicrosoftFixit50198.msi هست،اجراش کن و بعد سیستم رو ریست کن.

جدیدا یه مشکلی با لپ تابم ایسر 5635 extensa برخورد کرذم و او اینه که دی وی دی هایی که حودم کپی کردم رو با ینکه نو هستش رو باز نمی کنه ولی دی وی دی بازی ها و نرم افزارهای شرکتی رو باز می کنه کسی می تونه کمک کنه؟

دوست عزیز فایلو گرفتم ولی میگه با سیستم شما همخوانی نداره ویندوزم 7 هست.
بله؛اون برای ویندوز XP هست،یعنی روی ویندوز 7 اون ویروس رو گرفته بودی؟

جدیدا یه مشکلی با لپ تابم ایسر 5635 extensa برخورد کرذم و او اینه که دی وی دی هایی که حودم کپی کردم رو با ینکه نو هستش رو باز نمی کنه ولی دی وی دی بازی ها و نرم افزارهای شرکتی رو باز می کنه کسی می تونه کمک کنه؟
خب لنزش ضعیف شده دیگه،چون خوندن دیسکای رایتی یا طلایی از خوندن دیسکای نقره ای سخت تره ،اصلا مدل نوشتن دیسکای نقره ای تفاوت داره.
بهتره بدی تعمیرش کنن.

با سلام.
كامپيوترم دچار يه مشكلي شده كه وقتي وارد بازي ميشي 2 3 دقيقه بعد خاموش ميشه . اوايل فكر ميكردم فقط تو گيم اينطور ميشه. ولي خارج از گيم هم حتي تو اينترنت وقتي 6 7 تا لينك با هم باز ميكنم خاموش ميشه. (وقتي يكمي زياد ازش كار ميكشم )
دوستان گفتن احتمالا از پاور باشه ولي 2 تا پاور عوض كردم نشده. ويندوزهم 7 و vista , xp زدم بازم نشد.
دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد ديگه نميدونم چكار كنم:(...

مشخصات سیستم شما چیه ؟ (دقیق بگو)
جدیدا اینطوری شده یا... ؟
احتمال که زیاد هست ولی نمیشه گفت 100 در 100 از پاور هستش.
مشخصات سيستم:
geforce8600 gt silent
ram:2gig 667 (2*1gig
mbord:m2n xplus asus
cpu:amd 5200+
power:(golden 500w. elegance 1000w)c
پاور خودش هم golden 500w هست كه بجز اون با دوتا پاور ديگه هم (بالا نوشتم)امتحان كردم.
3 4 ماه پيش تو گيم شديدا افت فريم داشتم كه نميشد اصلا بازي كرد. (افت فريم بعد 3 4 دقيقه شروع ميشد) بعد 2 ماه اين مشكل خاموش شدن پيش اومد.(قبل از اين مشكلات 2سال به خوبي كار ميكرد)
ولي فكر نكنم از پاور باشه چون اگه بود با تعويض پاور بايد درست ميشد.

مشخصات سيستم:
geforce8600 gt silent
ram:2gig 667 (2*1gig
mbord:m2n xplus asus
cpu:amd 5200+
power:(golden 500w. elegance 1000w)c
پاور خودش هم golden 500w هست كه بجز اون با دوتا پاور ديگه هم (بالا نوشتم)امتحان كردم.
3 4 ماه پيش تو گيم شديدا افت فريم داشتم كه نميشد اصلا بازي كرد. (افت فريم بعد 3 4 دقيقه شروع ميشد) بعد 2 ماه اين مشكل خاموش شدن پيش اومد.(قبل از اين مشكلات 2سال به خوبي كار ميكرد)
ولي فكر نكنم از پاور باشه چون اگه بود با تعويض پاور بايد درست ميشد.
من حدس می زنم که مشکل اول رو همون پاور ایجاد کرده و به قطعه ای صدمه زده
این پاورهایی که معرفی کردی هم هر دوشون تقلبی هستن و اصلا مهم نیست که چند وات باشن،به تست کردن سیستم با اینا اطمینانی نیست.
حالا اول با پاور Green چک کن،اگر نشد کارت گرافیکت رو -بدلیل اینکه فن نداره-که اونم احتمال خرابیش میره با یه کارت دیگه عوض کن و تست کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or