تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

مشخصات سيستم:
geforce8600 gt silent
ram:2gig 667 (2*1gig
mbord:m2n xplus asus
cpu:amd 5200+
power:(golden 500w. elegance 1000w)c
پاور خودش هم golden 500w هست كه بجز اون با دوتا پاور ديگه هم (بالا نوشتم)امتحان كردم.
3 4 ماه پيش تو گيم شديدا افت فريم داشتم كه نميشد اصلا بازي كرد. (افت فريم بعد 3 4 دقيقه شروع ميشد) بعد 2 ماه اين مشكل خاموش شدن پيش اومد.(قبل از اين مشكلات 2سال به خوبي كار ميكرد)
ولي فكر نكنم از پاور باشه چون اگه بود با تعويض پاور بايد درست ميشد.
اینطور که مشخصه یکی از قطعات اصلی سیستم خراب شده و فک نمیکنم از پاور باشه یا شاید هم قبلش پاور کار خودشو کرده و باعث خرابی اون قطعه شده ، بهتره کارت گرافیک و پاورت رو ، رو یه سیستم دیگه امتحان کنی ببینی چی میشه.

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
اقایون من یه چند ماهی هست که اون پایین سمت راست تو task bar بغل ایکان sound ایکان کانکشنم روش یه علامته تعجب اومده که وقتی تو ویندوز Seven عیب یابی میکنه میگه کانکشنم Valid Ip Adress نداره به سرویس دهنده هم قبلا زنگ زده بودم گفته بودن مشکلی نیست و اگر میخواین میشه دستی هم تنظیم کرد .... به دلیل اینکه من میتونستم کانکت بشم و مشکلی نداشتم بی خیال شدم حالا مشکل جدیدی برام پیش اومده :
امروز بازی Castle Crasher رو واسه Ps3 از Psn خریدم ولی مشکل join شدن داشتم یعنی کلا تو بازی هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه . رفتم تو سایت سازنده گفته بود نگاه کنیم که تو ps3 تنظیمات کانکشن Nat Type یا 1 باشه یا 2 ( ماله من 1 هست ) و همینطور Upnp هم Availble باشه که ماله من Not Availble بود . گفته بود وارد تنظیمات روتر بشیم و این رو دستی on کنیم ... من هر چی سعی کردم با زدن IP و یا زدن کد 192.168.11 , و خیلی های دیگه وارد اپشن روتر بشم نتونستم از طریق CMD هم دستور Ipconfig رو زدم ولی جلوی Defult geteway اعداد 0 مشخص بود ( قضیه بر میگرده ظاهرا به همون Valid ip ) من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم خلاصه اعداد ip رو دستی وارد کردم تو تنظیمات TCp/IPv4 و .... درست نشد
الان من هیچ مشکلی ندارم چه تو دانلود و چه تو گیم انلاین فقط میخوام وارد Router بشم و اون Upnp رو دستی فعال کنم تا تو Castle crasher مشکلم حل بشه با توجه به حرفایی که زدم میخوام کمکم کنید یه راه حلی چیزی پیش روم بزارید . مرسی

یه کامپیوتر هست که CD مادربوردش گم شده
الان طرف به من مدل کارت گرافیکش رو داده میگه واسم Driver ش رو پیدا کن واسش پیدا کردم اما میگه که نمیشناسه از تو سایت خوده Asrock هم دانلود کردم !
مدلش اینه : Asrock VM800 VGA 1 R3437
حالا باید چیکار کرد !؟

سلام به همه دوستان
اقایون من یه چند ماهی هست که اون پایین سمت راست تو task bar بغل ایکان sound ایکان کانکشنم روش یه علامته تعجب اومده که وقتی تو ویندوز Seven عیب یابی میکنه میگه کانکشنم Valid Ip Adress نداره به سرویس دهنده هم قبلا زنگ زده بودم گفته بودن مشکلی نیست و اگر میخواین میشه دستی هم تنظیم کرد .... به دلیل اینکه من میتونستم کانکت بشم و مشکلی نداشتم بی خیال شدم حالا مشکل جدیدی برام پیش اومده :
امروز بازی Castle Crasher رو واسه Ps3 از Psn خریدم ولی مشکل join شدن داشتم یعنی کلا تو بازی هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه . رفتم تو سایت سازنده گفته بود نگاه کنیم که تو ps3 تنظیمات کانکشن Nat Type یا 1 باشه یا 2 ( ماله من 1 هست ) و همینطور Upnp هم Availble باشه که ماله من Not Availble بود . گفته بود وارد تنظیمات روتر بشیم و این رو دستی on کنیم ... من هر چی سعی کردم با زدن IP و یا زدن کد 192.168.11 , و خیلی های دیگه وارد اپشن روتر بشم نتونستم از طریق CMD هم دستور Ipconfig رو زدم ولی جلوی Defult geteway اعداد 0 مشخص بود ( قضیه بر میگرده ظاهرا به همون Valid ip ) من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم خلاصه اعداد ip رو دستی وارد کردم تو تنظیمات TCp/IPv4 و .... درست نشد
الان من هیچ مشکلی ندارم چه تو دانلود و چه تو گیم انلاین فقط میخوام وارد Router بشم و اون Upnp رو دستی فعال کنم تا تو Castle crasher مشکلم حل بشه با توجه به حرفایی که زدم میخوام کمکم کنید یه راه حلی چیزی پیش روم بزارید . مرسی

مشکل شما یکم تخصصیه که تا یجاش رو خودت پیش اومدی
راجع به IP که ISP بهتون درست گفته،در حالت عادی لازم نیست حتما IP Valid داشته باشید،اما برای تنظیم مودم و وارد شدن به کنسولش چرا

حالا اینکه آدرس IP مودم شما چی هست،دقیقا به مدلش بستگی داره که از روی اون آدرس باید IP خود کامپیوتر رو هم ست بکنید که Valid بشه و علامت سوال بره

کافیه مدل دقیق مودم رو بگی تا من بگم چیکار کنی.

الان طرف به من مدل کارت گرافیکش رو داده میگه واسم Driver ش رو پیدا کن واسش پیدا کردم اما میگه که نمیشناسه از تو سایت خوده Asrock هم دانلود کردم !
حالا باید چیکار کرد !؟
خب شاید یه کارت مجزا روی مادربردش نصب کرده و داره استفاده می کنه و خبر نداره،اما به شما مدل گرافیک آنبردش رو اشتباهی داده،برا همین هم نصب نمیشه.

ازش بپرس اون پورتی که کابل مانیتور بهش وصله روی خود مادربرد زیر کابل کیبورد هست یا پایینتر روی یه کارت جدا خورده.

حالا باید چیکار کرد !؟
این مشخصاتی که دادی مدل کارت گرافیک نیست مدل مین هستش ، به احتمال زیاد یه کارت گرافیک رو سیستمش نصبه شما باید ببینی مدل اون چیه تا بشه دنبال درایورش گشت.

مشکل شما یکم تخصصیه که تا یجاش رو خودت پیش اومدی
راجع به IP که ISP بهتون درست گفته،در حالت عادی لازم نیست حتما IP Valid داشته باشید،اما برای تنظیم مودم و وارد شدن به کنسولش چرا

حالا اینکه آدرس IP مودم شما چی هست،دقیقا به مدلش بستگی داره که از روی اون آدرس باید IP خود کامپیوتر رو هم ست بکنید که Valid بشه و علامت سوال بره

کافیه مدل دقیق مودم رو بگی تا من بگم چیکار کنی.
مرسی والا صبحی زنگ زدم پدرم در اومد تا به اوپراتور بگم قضیه رو بهم گفت باید ip رو دستی ست کنم بهم گفت برم تو قسمت Tcp/ip v4 اونجا از حالت اتوماتیک در بیارم و یه ای پی بهم گفت زدم بعدش فایروال و انتی ویروس رو هم غیر فعال کردم و این دفه وارد تنظیمات روتر شد
اونجا upnp رو پیدا کردم و ظاهرا فعال هم بوده نمیدونم چرا تو ps3 میزنه Not availvble ولی در کل بازم مشکل علامت تعجب رو دارم مدل مودم هم Asus DSL-G31 هست

مرسی والا صبحی زنگ زدم پدرم در اومد تا به اوپراتور بگم قضیه رو بهم گفت باید ip رو دستی ست کنم بهم گفت برم تو قسمت Tcp/ip v4 اونجا از حالت اتوماتیک در بیارم و یه ای پی بهم گفت زدم بعدش فایروال و انتی ویروس رو هم غیر فعال کردم و این دفه وارد تنظیمات روتر شد
اونجا upnp رو پیدا کردم و ظاهرا فعال هم بوده نمیدونم چرا تو ps3 میزنه Not availvble ولی در کل بازم مشکل علامت تعجب رو دارم مدل مودم هم Asus DSL-G31 هست
خب هر IP که بهت گفته ،که باید 192.168.1.1 بوده باشه رو دو رقم آخرش رو تغییر میدی و در همون قسمت TCP/IP 4 به ترتیب از بالا به پایین در حالت دستی (گزینه دوم)وارد می کنی:
192.168.1.10
255.255.255.0
192.168.1.1(ادرس مودم)

DNS:
192.168.1.1(ادرس مودم)
4.2.2.4
دیگه علامت تعجب نمیده و وارد مودم هم می تونی بشی.

خب هر IP که بهت گفته ،که باید 192.168.1.1 بوده باشه رو دو رقم آخرش رو تغییر میدی و در همون قسمت TCP/IP 4 به ترتیب از بالا به پایین در حالت دستی (گزینه دوم)وارد می کنی:
192.168.1.10
255.255.255.0
192.168.1.1(ادرس مودم)

DNS:
192.168.1.1(ادرس مودم)
4.2.2.4
دیگه علامت تعجب نمیده و وارد مودم هم می تونی بشی.
خیلی ممنون همه چیز درست شده به جز علامت تعجب که کاریم بهم نداره چون هم وارده تنظیمات مودم میتونم بشم هم کانکشنم اوکی هست فقط هر کاری میکنم Upnp تو ps3 میزنه Not Available که اونم تو تاپیکش میرم دنبالش تا درست بشه . در هر صورت مرسی بابت راهنمایی.

سلام!
لپ تاپ یکی از بچه ها ویروسی شده و ویندوزش به هم ریخته، الان که میخواد ویندوز نصب کنه یه صفحه Error میاد که اولش نوشته "Check for Virus" و نمیگذاره صفحه نصب ویندوز اجرا بشه. الان لپ تاپش در دسترس نیست و نمیدونم کد خطاش چی هست، گفتم اگه کسی برخورد کرده راهنمایی کنه تا ببینم چطور میشه ویندوزش را عوض کرد. ممنون.

سلام!
لپ تاپ یکی از بچه ها ویروسی شده و ویندوزش به هم ریخته، الان که میخواد ویندوز نصب کنه یه صفحه Error میاد که اولش نوشته "Check for Virus" و نمیگذاره صفحه نصب ویندوز اجرا بشه. الان لپ تاپش در دسترس نیست و نمیدونم کد خطاش چی هست، گفتم اگه کسی برخورد کرده راهنمایی کنه تا ببینم چطور میشه ویندوزش را عوض کرد. ممنون.
یک آنتی ویروس بوت بگیره میتونه کارشو راه بندازه (یک سرچ کوچولو تو نت میخواد :دی)

سلام

رفیق من از بد روزگار یک هارد دست دو 500گیگ وسترن میخره ، بعد توی ویندوز سون ارور میده که هارد مشکل داره و بک آپ بگیر از اطلاعات ، و نورتون diagnostic هم نشون میده ! یعنی مشکل داره =>

من با برنامه low level format یک بار کار کردم باز این مشکل بود ! البته از تو محیط ویندوز (هارد خودم بوت هست) !
مث اینکه جواب نداد و الان دارم از HDD Regenerator استفاده میکنم میبینید که تا 42 درصد هیچ بد سکتوری پیدا نکرده ... و این واسم عجیبه ولی ارور میده !

حالا نظرتون چیه ؟؟

سلام!

اگه با دیسک Bootable خود ویندوز بالا بیاد و پارتیشن ویندوز رو فرمت کنه دیگه هیچ ویروسی جلودار نصب ویندوز نیست و هیچ پیغام خطایی مربوط به اون هم نمیاد.

یک آنتی ویروس بوت بگیره میتونه کارشو راه بندازه (یک سرچ کوچولو تو نت میخواد :دی)

سلام

رفیق من از بد روزگار یک هارد دست دو 500گیگ وسترن میخره ، بعد توی ویندوز سون ارور میده که هارد مشکل داره و بک آپ بگیر از اطلاعات ، و نورتون diagnostic هم نشون میده ! یعنی مشکل داره =>

من با برنامه low level format یک بار کار کردم باز این مشکل بود ! البته از تو محیط ویندوز (هارد خودم بوت هست) !
مث اینکه جواب نداد و الان دارم از HDD Regenerator استفاده میکنم میبینید که تا 42 درصد هیچ بد سکتوری پیدا نکرده ... و این واسم عجیبه ولی ارور میده !

حالا نظرتون چیه ؟؟

دلیل نمیشه که سالم باشه،شاید کنترلر هارد مشکل داشته باشه ،مشکل فیزیکی هم ممکنه نباشه
تنها راهش اینه که دوباره یه ویندوز از اول روی سیستم نصب کنی و بعد بزاری Scan بشه،اگه مشکلی باشه مشخص میشه.

حتی لینوکس نصب کرده بود میگفت لینوکس هم اخطار هارد میداد !
خودش اینطور که میگه یکبار داداشش میخواسته پاریتشن بندی کنه بدون از دست دادن اطلاعات از اون روز اینطوری داغون شده !
راستی اینک Low Level Format مغناطیس هارد رو ضعیف میکنه حرف درستیه ؟!

حتی لینوکس نصب کرده بود میگفت لینوکس هم اخطار هارد میداد !
خودش اینطور که میگه یکبار داداشش میخواسته پاریتشن بندی کنه بدون از دست دادن اطلاعات از اون روز اینطوری داغون شده !
راستی اینک Low Level Format مغناطیس هارد رو ضعیف میکنه حرف درستیه ؟!
نه عزیز،همچین چیزی صحت نداره،
ولی کلا افزایش درصد نوشتن سکتورها روی هارد ، ریسک خرابی زودتر از موعدش رو بالا میبره.

من یه مودم adsl دارم که هم usb داره هم کابل lan.
برای اینکه به صورت بی سیم بخوام اینترنتمو روی یه لپ تاپ شیر کنم فقط خرید یه اکسس پوینت کافیه؟ اگه جواب مثبته، باید این اکسس پوینت رو مستقیم به مودم وصل کنم یا به کامپیوتر؟
اگه ممکنه حداقل و حداکثر قیمت یه اکسس پوینت با مشخصاتش که کار منو راه بندازه رو هم بگید. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or