تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اون کارایی که گفتم انجام بده، بعد دوباره بیا راههای دیگه رو امتحان کنیم،منم فکر می کنم گرافیکت سالم باشه.

از هارد نمی تونه باشه،اما از رم چرا، بایوسای گیگا هم توی این ایرادات بی ربط و ناسازگاری با قطعات پیشینه ی خوبی دارن.

باشه.مرسی امروز صبح بایوس و آپدیت کردم یه چند مدت صبر میکنم ببینم اگه دیدم باز همون مشکل ادامه داره که کارت گرافیک و رمو عوض میکنم.

با سلام من ديروز يك Hard 1 TB seagate خريداري كردم (به قيمت 69 تومان با كارانتي شركت Digital )وقتي ديشب ويندوز 7 رو نصب كردم موقعي كه روشن ميكنم و ويندوز بالا مياد يه صداي تق تق خيلي خفيف و كمي به همراه هارد مياد در حالي كه اين هارد قبليم كه 160 GIG IDE ماكستور بود 3 سال قبل كه خريداري كردم و نصب شد صىداي تق تق نمي داد در حالي كه اين هارد جديدم كابل SATA هم هستش و كمي عجيبه !
سوال من از اساتيد اينه ايا اين صىداي تق تق خفيف تو هاردهاي 1TB عادي هستش يا نه؟ و اينكه ايا garanty digital معتبر هستش ؟
خوب باید بررسی شه که این صدای تق تق در چه حدی هستش اگه غیر عادیه (یعنی تو هیچ هارد دیگه ای نشنیدی) بهتره سریعتر اقدام کنی دیجیتال هم شرکت معتبری هستش کلا بازار هارد دست سازگار ، دیجیتال و ویستا رایانه هستش.

با سلام من ديروز يك Hard 1 TB seagate خريداري كردم (به قيمت 69 تومان با كارانتي شركت Digital )وقتي ديشب ويندوز 7 رو نصب كردم موقعي كه روشن ميكنم و ويندوز بالا مياد يه صداي تق تق خيلي خفيف و كمي به همراه هارد مياد در حالي كه اين هارد قبليم كه 160 GIG IDE ماكستور بود 3 سال قبل كه خريداري كردم و نصب شد صىداي تق تق نمي داد در حالي كه اين هارد جديدم كابل SATA هم هستش و كمي عجيبه !
سوال من از اساتيد اينه ايا اين صىداي تق تق خفيف تو هاردهاي 1TB عادي هستش يا نه؟ و اينكه ايا garanty digital معتبر هستش ؟

مدلش power MBC 400 وات هستش يك نكته كه يادم رفت اين بود كه من به دليل كمبود كابل ساتا از power به هارد (تنها يك كابل power ساتا داشت كه اونهم به dvd rom وصل كردم) مجبور شدم كابل IDE از power رو به SATA تبديل كنم يعني از مبدل IDE به SATA براي نصب هارد 1TB استفاده كردم يعني ممكن از اين تبديل باشه؟

دوست عزیز، پاور تقلبی باعث این قبیل مشکلات میشه و در دراز مدت هم باعث خرابی میشه،
حرف منو گوش بده و برو پاورت رو عوض کن، این مشکل ربطی به خود هارد نداره.

خوب باید بررسی شه که این صدای تق تق در چه حدی هستش اگه غیر عادیه (یعنی تو هیچ هارد دیگه ای نشنیدی) بهتره سریعتر اقدام کنی دیجیتال هم شرکت معتبری هستش کلا بازار هارد دست سازگار ، دیجیتال و ویستا رایانه هستش.

آقای رامین خان، شما که همه جوره پستا رو پاک می کنی یا منتقل می کنی حداقل جواب من رو هم منتقل کن لطفا،وقت گذاشتیم جوابا رو نوشتیم.

دوست عزیز، پاور تقلبی باعث این قبیل مشکلات میشه و در دراز مدت هم باعث خرابی میشه،
حرف منو گوش بده و برو پاورت رو عوض کن، این مشکل ربطی به خود هارد نداره.

هارد منم 1 tb WD هست یه صدای تق تق میده بعضی وقتا من پاورم thermaltake 850 w با گارانتی ماتریکس هست.اونم تقلبیه ؟ 200 هزار تومن خریدمش.

هارد منم 1 tb WD هست یه صدای تق تق میده بعضی وقتا من پاورم thermaltake 850 w با گارانتی ماتریکس هست.اونم تقلبیه ؟ 200 هزار تومن خریدمش.
نخیر ، پاور شما تقلبی نیست
اما اون صدایی که دوستمون شنیده غیر طبیعی بوده و می تونسته از پاور تقلبی ایشون باشه که نمی تونه جریان مورد نظر رو تامین کنه
شما که مشکل پاور نداری ممکنه یه صدای عادی رو بشنوی یا ممکنه هاردت در حال خراب شدن باشه.

نخیر ، پاور شما تقلبی نیست
اما اون صدایی که دوستمون شنیده غیر طبیعی بوده و می تونسته از پاور تقلبی ایشون باشه که نمی تونه جریان مورد نظر رو تامین کنه
شما که مشکل پاور نداری ممکنه یه صدای عادی رو بشنوی یا ممکنه هاردت در حال خراب شدن باشه.

آها.آره چون من هاردمو تازه با سیستم جدیدم خریدم.یه سوال فنی هم داشتم از شما این که چطوری میشه کارت گرافیک رو از نظر سخت افزاری چک کرد منظورم اینه که از کجا میشه فهمید که مثلا یکی از ای سی هاش نسوخته باشه.

آها.آره چون من هاردمو تازه با سیستم جدیدم خریدم.یه سوال فنی هم داشتم از شما این که چطوری میشه کارت گرافیک رو از نظر سخت افزاری چک کرد منظورم اینه که از کجا میشه فهمید که مثلا یکی از ای سی هاش نسوخته باشه.
همینطوری که نمی تونه سوخته باشه،
می تونی با برنامه ی GPU Cap Viewer یا با برنامه ی Furmark کارتت رو تست کنی که تحت فشار زیادی قرار می گیره،اگر مشکلی باشه توی همین استرس تست خودش رو نشون می ده.

آخرین ویرایش:
آقای رامین خان، شما که همه جوره پستا رو پاک می کنی یا منتقل می کنی حداقل جواب من رو هم منتقل کن لطفا،وقت گذاشتیم جوابا رو نوشتیم.
مگه جابجا کردن یا پاک کردن هم جور میخواد ؟! خوب وقتی تو پستت چنتا نقل قول داشتی من چجوری پستت رو انتقال بدم به اینجا ؟ قصد و غرض که نداریم بخوایم پست کسی رو پاک کنیم !

آخرین ویرایش:
همینطوری که نمی تونه سوخته باشه،
می تونی با برنامه ی GPU Cap Viewer یا با برنامه ی FUREmark کارتت رو تست کنی که تحت فشار زیادی قرار می گیره،اگر مشکلی باشه توی همین استرس تست خودش رو نشون می ده.

ممنون.منظور شما Futuremark PCMark Vantage هست ؟.همینطوری که نه ولی به خاطر وصل کردن برق کارت گرافیک در موقع روشن بودن سیستم یکم نگرانم که نکنه کم کم مشکل ساز بشه.فعلا که راحت بازی میکنم.

آخرین ویرایش:
دوستان مشکل از کارت گرافیک تیست
مافیا 2 رو رو بهترین تنظیمات گذاشتم چپتر 1 رو شروع کردم هیچی گیر نمیکرد(حتی 1 میلی متر هم افت فریم نداشتم) بعد یهو عین قبل از زمانی که وین رو عوض کنم افت شدید گرفت(هر 5 ثانیه تصاویر حرکت میکردند)
تو تمام بازیا هم اینجوری میشه.
آپدیت های بازی هم ریختم بازم نشد.
(تازه مافیا 2 اوپن ورد هم هست)مشکل چیه!!؟

مافیا 2 رو رو بهترین تنظیمات گذاشتم چپتر 1 رو شروع کردم هیچی گیر نمیکرد(حتی 1 میلی متر هم افت فریم نداشتم) بعد یهو عین قبل از زمانی که وین رو عوض کنم افت شدید گرفت(هر 5 ثانیه تصاویر حرکت میکردند)
می تونه مشکل نرم افزاری باشه،ما که خبر نداریم شما چه ویندوزی نصب کردی با چه برنامه هایی

وقتی می گی یهو گیر کرد یعنی هنوز از خود کارت هم می تونه باشه( مشکل حرارتی داشته باشه یا خود کارت نیم سوز شده باشه)
پاورت رو هم باید عوض کنی و تست کنی، بعد از پاور هم خود کارت گرافیک و رم ...
تا اینکارا رو نکنی علت مشکل مشخص نمیشه.

اتفاقا چند روزه که بنده هم با مشکل این دوستمون دارم دستُ پنجه نرم میکنم
ویندوز 7 64 bit نصب کردم درایو 64 بیتی هم دانلود و نصب کردم قکر نمیکنم مشکل نرم افزاری باشه چون مثکه دمای کارت گرافیک یه دفعه به شدت بالا میره تا 120 درجه !! و فریم میره روی 4/5 !!!
دارم به این نتیجه میرسم که فن کارت گرافیک از کار افتاده ! الان در کیس رو باز کردم و متاسفانه حدسم درست بود!

اتفاقا چند روزه که بنده هم با مشکل این دوستمون دارم دستُ پنجه نرم میکنم
ویندوز 7 64 bit نصب کردم درایو 64 بیتی هم دانلود و نصب کردم قکر نمیکنم مشکل نرم افزاری باشه چون مثکه دمای کارت گرافیک یه دفعه به شدت بالا میره تا 120 درجه !! و فریم میره روی 4/5 !!!
دارم به این نتیجه میرسم که فن کارت گرافیک از کار افتاده ! الان در کیس رو باز کردم و متاسفانه حدسم درست بود!
مشکل شما شاید فرق داشته باشه
بعدم کارت گرافیک نباید اجازه بده که دمای کارت به 120 درجه برسه و خودش فرکانس رو انقدر پایین میاره تا حرارت کمتر بشه،اگر نشد باید اتوماتیک GPU خاموش بشه و سیستم Shut Down بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or