تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

آقا یه نفر که پارس آنلاین داره به من بگه که آیا خوبه یا نه؟
من شهرستان هستم میخوام فردا برم پارس آنلاین بگیرم تعرفه هاش اینه:
512 + 5 Gig رو میده 14900 و خودش هم میگه سرعتش تا 1.5 مگ بالا میره آیا این صحت داره؟
1 مگ + 8 گیگ رو هم میده 19900 و میگه سرعتش تا 3 مگ هم بالا میره.
حالا بگید من چیکار کنم؟

برای دانلود کردن از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟ از توی خود برنامه میتونی اینکار رو انجام بدی ...
مثلا IDM اینکار رو انجام میده ...
روی Icon بالا ... Scheduler میزانی ...
پایین تیک Download Limit رو میزانی ... بعد تنظیم کن :)

اگه کلا منظورت هست برای همچی ...
http://bandwidthcontroller.com/trafficShaperXp.html
تورج جان انجام این کار و گذاشتن یک Limit برای سرعت دانلود و آپلود تو PC که کاری نداره ! اغلب استفاده من تو psn و xbl هست و چون امکان share کردن کنسول با pc برام امکان پذیر نیست تنها راه گذاشتن یک Client از طریق تنظمیات داخلی مودم هست که کاری خیلی پیچیده ای هست و من منظورم اون بود.

دوستان من 1 هفته ای هست که با یک مشکلی برخورد کردم که فکر نمیکنم ویروس باشه من Adsl دارم و یه مدتی از v p n استفاده میکردم نزدیک 1 هفته ای هست که توی بعضی از سایت ها که میخوام وارد بشم سیستم ری استارت میشه اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم (مطمئن هستم که ویروس نیست چون با انتی ویروس اپدیت شده ویروس کشی کردم ویروسی رو پیدا نکرد ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم این اتفاق افتاد)

من با مخابرات world of warcraft بازی میکنم (سرور اروپا) و پینگم معمولا بین 100-300 هست، ولی چند وقته که آخر loading گیر میکنه! یعنی 100% میشه ولی توی بازی نمیره! جالبه که دائمی نیست، یعنی 1-2 روز اینجوریه، بعد درست میشه! کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

اقا الان سرعت دانلود شما از رپیدشیر(پریمیوم)چنده؟؟واشه من الان رو 2 kb چیکار کنم؟؟
بعدش واسه شما اون برنامه ultra که هستش میزنم not soppurted چیکار کنم؟؟

مشکل با دانلود تورنت اونم فقط تو ساعت های شبانه

من الان دو شبه که به محض اینکه ساعت میشه 1 دیگه با uTorrent نمی تونم دانلود کنم و اصلا به شبکه وصل نمیشه، آیکونش سبز نمیشه در حالیکه تو روز با همون پورت و تنظیمات به راحتی دانلود می کنه. غلط نکنم پورت ها رو تو شب می بندن . کسی همچین تجربه ای داشته ، اصلا حق اینکارو دارن . می خوام زنگ بزنم پشتیبانی قشنگ بشورمش و لی قبلش گفتم یه سوال بپرسم ، مطمئن شم
که بعد نتونه منو بپیچونه ، آخه اگه مشکلی هست چرا تو روز ، که از حساب کم میکنه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی شب که میشه
وقتی Free هست یه هو همه چی پر.. اگه مخابرات هم بسته خوب چرا فقط شب ها ....

سلام
این امکان هست درصورت Down شدن شبکه، مودم لاین رو ریست کنه ؟ توی مودم که چیزی تنونستم پیدا کنم (tplink8811)

به طور مستقیم نه.
ولی من یه اسکریپت نوشتم که یه جایی رو پینگ کنه و اگه جواب نیومد اسکریپت دومی رو اجرا می کنه که Telnet می کنه به مودم و از طریق دستورات Command Line اون خط رو UP & DOWN می کنه. و در آخر هم توی Windows Task Scheduler گذاشتم که هر 5 دقیقه اجرا شه!
چند خط بود ولی 2-3 ساعتی وقت برد.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
یکی میاد بگه nat router رو چه جوری از حلات stricted به حالت open تغییر میدن؟
درود!
اگر مودم در حالت bridge هست باید به pppoe تغییر بدید!
اگر روی pppoe هست ولی نت روتر هنوز در حالت stricted هست یک صفحه مرورگر باز کنید و این ip رو وارد کنید و اینتر بزنید: http://192.168.1.1/
یوزر و پسورد رو بدید: admin
سپس وارد قسمت access management شوید و سپس وارد قسمت UPnP شوید و اونرو از حالت غیر فعال به فعال تغییر بدیو و تغییرات رو ذخیره کنید و مودم رو خاموش و بعد از 1 دقیقه روشن کنید.

من یه روتر wireless دارم (Siemens gigaset 540 agu) میخوام از طریق browser وارد تنظیماتش بشم. اما وقتی با کابل وصلش میکنم به PC نمیتونه ip address رو بدست بیاره، ip دستی هم وارد کردم هیچ فایده ای نداره و نمیتونم وارد setting بشم.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or