تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

سلام
مودم من D-LINK DSL 2640T وایرلس هست . از اونجایی که من اکثر اوقات تو اتاقم هستم ، و باز هم از اونجایی که این مودم تو اتاقم آنتن نمیده ، می خواستم بپرسم آنتن قوی تر برای این مودم هست؟

سلام به همه دوستان
اقایون من یه چند ماهی هست که اون پایین سمت راست تو task bar بغل ایکان sound ایکان کانکشنم روش یه علامته تعجب اومده که وقتی تو ویندوز Seven عیب یابی میکنه میگه کانکشنم Valid Ip Adress نداره به سرویس دهنده هم قبلا زنگ زده بودم گفته بودن مشکلی نیست و اگر میخواین میشه دستی هم تنظیم کرد .... به دلیل اینکه من میتونستم کانکت بشم و مشکلی نداشتم بی خیال شدم حالا مشکل جدیدی برام پیش اومده :
امروز بازی Castle Crasher رو واسه Ps3 از Psn خریدم ولی مشکل join شدن داشتم یعنی کلا تو بازی هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه . رفتم تو سایت سازنده گفته بود نگاه کنیم که تو ps3 تنظیمات کانکشن Nat Type یا 1 باشه یا 2 ( ماله من 1 هست ) و همینطور Upnp هم Availble باشه که ماله من Not Availble بود . گفته بود وارد تنظیمات روتر بشیم و این رو دستی on کنیم ... من هر چی سعی کردم با زدن IP و یا زدن کد 192.168.11 , و خیلی های دیگه وارد اپشن روتر بشم نتونستم از طریق CMD هم دستور Ipconfig رو زدم ولی جلوی Defult geteway اعداد 0 مشخص بود ( قضیه بر میگرده ظاهرا به همون Valid ip ) من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم خلاصه اعداد ip رو دستی وارد کردم تو تنظیمات TCp/IPv4 و .... درست نشد
الان من هیچ مشکلی ندارم چه تو دانلود و چه تو گیم انلاین فقط میخوام وارد Router بشم و اون Upnp رو دستی فعال کنم تا تو Castle crasher مشکلم حل بشه با توجه به حرفایی که زدم میخوام کمکم کنید یه راه حلی چیزی پیش روم بزارید . مرسی

سلام به همه دوستان
اقایون من یه چند ماهی هست که اون پایین سمت راست تو task bar بغل ایکان sound ایکان کانکشنم روش یه علامته تعجب اومده که وقتی تو ویندوز Seven عیب یابی میکنه میگه کانکشنم Valid Ip Adress نداره به سرویس دهنده هم قبلا زنگ زده بودم گفته بودن مشکلی نیست و اگر میخواین میشه دستی هم تنظیم کرد .... به دلیل اینکه من میتونستم کانکت بشم و مشکلی نداشتم بی خیال شدم حالا مشکل جدیدی برام پیش اومده :
امروز بازی Castle Crasher رو واسه Ps3 از Psn خریدم ولی مشکل join شدن داشتم یعنی کلا تو بازی هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه . رفتم تو سایت سازنده گفته بود نگاه کنیم که تو ps3 تنظیمات کانکشن Nat Type یا 1 باشه یا 2 ( ماله من 1 هست ) و همینطور Upnp هم Availble باشه که ماله من Not Availble بود . گفته بود وارد تنظیمات روتر بشیم و این رو دستی on کنیم ... من هر چی سعی کردم با زدن IP و یا زدن کد 192.168.11 , و خیلی های دیگه وارد اپشن روتر بشم نتونستم از طریق CMD هم دستور Ipconfig رو زدم ولی جلوی Defult geteway اعداد 0 مشخص بود ( قضیه بر میگرده ظاهرا به همون Valid ip ) من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم خلاصه اعداد ip رو دستی وارد کردم تو تنظیمات TCp/IPv4 و .... درست نشد
الان من هیچ مشکلی ندارم چه تو دانلود و چه تو گیم انلاین فقط میخوام وارد Router بشم و اون Upnp رو دستی فعال کنم تا تو Castle crasher مشکلم حل بشه با توجه به حرفایی که زدم میخوام کمکم کنید یه راه حلی چیزی پیش روم بزارید . مرسی

ببخشد ولی اگر همین کدی رو که نوشتی زدی ، اشتباه زدی 192.168.1.1 درست هست

ISP من دانلودش از 2 تا 7 صبح رایگان ـه ...
منم تازه 6 گیگ شارژ کرده بودم اکانتمو ولی بدون اینکه دانلود های قابل توجه ای توی ساعات غیر رایگان انجام بدم توی 14 روز تموم شد ...
ولی دانلود شبانم که رایگان بود زیاد بود ...
خواستم ببینم ممکنه ISP اون لینک هایی رو که برای دانلود گذاشته بودم رو رایگان تشخیص نداده باشه و شارژمو کشیده باشه؟

سلام دوستان یه سوال
من از مودم d-link
adsl+2 rputer استفاده مکینم
خواستم بپرسم به نظر شما از چه حدی دور شدن رو سرعت تاثیر میذاره ( دیوار ها و . .. . )
چون یه روز ps3 رو تو حال نصب کردم بازی کردم به نظرم سرعتم کم شده بود !

اقا یه مشکل دارم از وقتی adsl گرفتم
نمیدونم چرا وقتی تلفونمون زنگ میخوره یا میخوایم زنگ بزنیم adslم از کار میافته
علتش چیه؟؟تنظیمات خاصی داره؟؟

سلام دوستان
من یک مودم LevelOne WBR-6601 و اینترنت 2Mb از صبانت دارم که از دیروز پیش تا حالا گوریده شدید. دانلود درست حسابی دیگه ندارم و مثل اینکه فقط من این مشکلو دارم. مسئله عجیبی که هست یهو سرعت دان از 40KB به 12MB میرسه ( البته اینو می نویسه ولی فکر کنم با 20KB میگیره) و بعضی وفتها هم قطع میشه به مدت 3 ثانیه ولی چراغ مودم روشنه و دیگه نمیشه درست به PSN Network وصل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or