سلام به همه دوستان
اقایون من یه چند ماهی هست که اون پایین سمت راست تو task bar بغل ایکان sound ایکان کانکشنم روش یه علامته تعجب اومده که وقتی تو ویندوز Seven عیب یابی میکنه میگه کانکشنم Valid Ip Adress نداره به سرویس دهنده هم قبلا زنگ زده بودم گفته بودن مشکلی نیست و اگر میخواین میشه دستی هم تنظیم کرد .... به دلیل اینکه من میتونستم کانکت بشم و مشکلی نداشتم بی خیال شدم حالا مشکل جدیدی برام پیش اومده :
امروز بازی Castle Crasher رو واسه Ps3 از Psn خریدم ولی مشکل join شدن داشتم یعنی کلا تو بازی هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه . رفتم تو سایت سازنده گفته بود نگاه کنیم که تو ps3 تنظیمات کانکشن Nat Type یا 1 باشه یا 2 ( ماله من 1 هست ) و همینطور Upnp هم Availble باشه که ماله من Not Availble بود . گفته بود وارد تنظیمات روتر بشیم و این رو دستی on کنیم ... من هر چی سعی کردم با زدن IP و یا زدن کد 192.168.11 , و خیلی های دیگه وارد اپشن روتر بشم نتونستم از طریق CMD هم دستور Ipconfig رو زدم ولی جلوی Defult geteway اعداد 0 مشخص بود ( قضیه بر میگرده ظاهرا به همون Valid ip ) من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم خلاصه اعداد ip رو دستی وارد کردم تو تنظیمات TCp/IPv4 و .... درست نشد
الان من هیچ مشکلی ندارم چه تو دانلود و چه تو گیم انلاین فقط میخوام وارد Router بشم و اون Upnp رو دستی فعال کنم تا تو Castle crasher مشکلم حل بشه با توجه به حرفایی که زدم میخوام کمکم کنید یه راه حلی چیزی پیش روم بزارید . مرسی