تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

اگه میخوای این کار رو بکنی باید مودمت رو به حالت بریج در بیاری و این کار رو هم باید از سایت خود مودمت این کار رو بکنی بعد یه کانکشن تو pc بساز دیگه ردیفه >:d<

ممنون.ولی الان واقعا فکر میکنی با این راهنمایی من میتونم اینکارو انجام بدم؟:d
اگه قدم به قدم راهنمایی کنید ممنون میشم.

سلام دوستان

من تا یک هفته قبل پینگم با سرورهای انگلیس 160-200 ms بود و الان یک هفتست پینگم بالای 300 ms شده و نمیتونم درست بازی کنم(بازی FPS) :(

41387379.png

پینگم با یاهو 250 و با گوگل 180 هست .دوستان نظرتون چیه ؟ چطور این مشکل حل میشه ؟

دست شما نیست ... مربوط به مخابرات میشه !

خوب دوست عزیز جالبیش اینه که با یه سرور که از انگلیس هم فاصلش نسبت به ما دورتره پینگم 200 . اونوقت با سرورهای انگلیس که باید پینگ بهتری داشته باشم پینگ بدتره ! :((

41553479.png

41553613.png

اگر بخوام به شرکت ISP زنگ بزنم با کدوم بخش باید صحبت کنم ؟ چی بهشون بگم ؟

آخرین ویرایش:
خداییش خیلی مسخرس . من 512 دارم و سرعت دانلودم بین 60 تا 70 هست . مشکل اینجاست که موقعی که یه فایلی در حال دانلوده موقعی که به اخرای دانلود میرسه سرعت دانلود یهویی میاد پایین و واسه چند KB کلی طول میکشه !!!!!!! واقعا واسه وزیر ارتباطات متاسفم ................................................

مثل اینکه همچنان کسی نمیتونه بگه مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و چطور میشه حلش کرد .

من الان 2 تا تست گرفتم یکی از اروپا و یکی از امریکا دوستان لطفا" به من بگن که چرا باید پینگ با اروپا از امریکا بیشتر باشه ؟

41591838.png

41591970.png

مثل اینکه همچنان کسی نمیتونه بگه مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و چطور میشه حلش کرد .

من الان 2 تا تست گرفتم یکی از اروپا و یکی از امریکا دوستان لطفا" به من بگن که چرا باید پینگ با اروپا از امریکا بیشتر باشه ؟

41591838.png

41591970.png

دوست عزیز پینگ رو نه شما میتونی کاری بکنی نه اون پشتیبانی

تنها راه کم شدن پینگ افزایش پهنای باند ه

که اونم باید به طور کلی کل سرعتشونو افزایش بدن

که این کار رو نمیکنن

پس دنبال راه حل نگرد

سلام دوستان!
یه مشکلی جدیدا برام پیش اومده . شبانه وقتی وصل میشم بدون V P N هیچ Send/Receive انجام نمیشه. یعنی عملا یک صفحه هم نمیتونم باز کنم.اما تا از ساعات شبانه میام بیرون درست میشه.
بدبختی اینجاست V P N که استفاده میکنم افت سرعت وحشتناکی داره.
حالا چکار کن این مشکل حل بشه تا بدونه V P N هم از ساعات شبانه استفاده کنم و به حالت اولش برگرده؟!!

دوستان من با گوشیم به وسیله wifi به اینترنت وصل میشم ولی وقتی یه فایل مثلا یه عکس رو می خوام دانلود کنم سرعتش خیلی کمه مثلا 0.70 k هستش!!!
من adsl دارم و سرعتم با کامپیوتر خیلی خوبه ولی با گوشی کمه...
این مشکل چجوری حل میشه؟

دوستان من با گوشیم به وسیله wifi به اینترنت وصل میشم ولی وقتی یه فایل مثلا یه عکس رو می خوام دانلود کنم سرعتش خیلی کمه مثلا 0.70 k هستش!!!
من adsl دارم و سرعتم با کامپیوتر خیلی خوبه ولی با گوشی کمه...
این مشکل چجوری حل میشه؟
سیگنال باید قوی باشه . اگه قوی باشه مشکل گویشه که نمیتونه .

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید صبانت 128 دارم چند وقته سرعت دانلود بعد از چند ثانیه از 250 میاد رو 50 دیگه بالاتر نمیره چندتا فروم دیگه هم بچه ها همین مشکل و داشتن به خاطر سیاستای isp ؟؟؟ یا تنظیمات خاصی داره
اخه شبانه ثابته منم از همه جا بی خبر امروز دانلود میکردم فهمیدم

سلام کسی در مورد مشکل من میتونه کمک کنه؟
از دیشب تا الان سرعت دانلودم افتضاح شده! از 240 که با IDM دانلود میکردم الان چند ثانیه میاد روی 40-50 و بعد میره روی 14-15 و سایت ها رو هم بزور باز میکنه(یه حالت قطع و وصلی آنی داره)
زنگ زدم پشتیبانی گفت که مشکل از اونا نیست، مودمم رو خاموش روشن کردم و با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم اما بازم همونطوره بنظرتون اشکال از کجاست و باید چکار کنم؟

سلام کسی در مورد مشکل من میتونه کمک کنه؟
از دیشب تا الان سرعت دانلودم افتضاح شده! از 240 که با IDM دانلود میکردم الان چند ثانیه میاد روی 40-50 و بعد میره روی 14-15 و سایت ها رو هم بزور باز میکنه(یه حالت قطع و وصلی آنی داره)
زنگ زدم پشتیبانی گفت که مشکل از اونا نیست، مودمم رو خاموش روشن کردم و با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم اما بازم همونطوره بنظرتون اشکال از کجاست و باید چکار کنم؟
عزیز شک نکن که مشکل از isp ت کی اینا گردن گرفتن که مشکل از خودشونه اونم مخابرات(تا اونجایی که یادمه از مخابرات سرویس میگیری)

سلام دوستان!
یه مشکلی جدیدا برام پیش اومده . شبانه وقتی وصل میشم بدون V P N هیچ Send/Receive انجام نمیشه. یعنی عملا یک صفحه هم نمیتونم باز کنم.اما تا از ساعات شبانه میام بیرون درست میشه.
بدبختی اینجاست V P N که استفاده میکنم افت سرعت وحشتناکی داره.
حالا چکار کن این مشکل حل بشه تا بدونه V P N هم از ساعات شبانه استفاده کنم و به حالت اولش برگرده؟!!

internet option

connection

انتخاب کانکشنی که مشکل داره

و تیک use a pr...y server رو بر دارین

اگه باز حل مشد

lan setting

در اونجا هم تیک

use a pr...y server

رو بر دارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟