Captain Mitchell
کاربر سایت
پینگم با یاهو 250 و با گوگل 180 هست .دوستان نظرتون چیه ؟ چطور این مشکل حل میشه ؟
دست شما نیست ... مربوط به مخابرات میشه !
پینگم با یاهو 250 و با گوگل 180 هست .دوستان نظرتون چیه ؟ چطور این مشکل حل میشه ؟
دست شما نیست ... مربوط به مخابرات میشه !

مثل اینکه همچنان کسی نمیتونه بگه مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و چطور میشه حلش کرد .
من الان 2 تا تست گرفتم یکی از اروپا و یکی از امریکا دوستان لطفا" به من بگن که چرا باید پینگ با اروپا از امریکا بیشتر باشه ؟
![]()
![]()
سیگنال باید قوی باشه . اگه قوی باشه مشکل گویشه که نمیتونه .دوستان من با گوشیم به وسیله wifi به اینترنت وصل میشم ولی وقتی یه فایل مثلا یه عکس رو می خوام دانلود کنم سرعتش خیلی کمه مثلا 0.70 k هستش!!!
من adsl دارم و سرعتم با کامپیوتر خیلی خوبه ولی با گوشی کمه...
این مشکل چجوری حل میشه؟
عزیز شک نکن که مشکل از isp ت کی اینا گردن گرفتن که مشکل از خودشونه اونم مخابرات(تا اونجایی که یادمه از مخابرات سرویس میگیری)سلام کسی در مورد مشکل من میتونه کمک کنه؟
از دیشب تا الان سرعت دانلودم افتضاح شده! از 240 که با IDM دانلود میکردم الان چند ثانیه میاد روی 40-50 و بعد میره روی 14-15 و سایت ها رو هم بزور باز میکنه(یه حالت قطع و وصلی آنی داره)
زنگ زدم پشتیبانی گفت که مشکل از اونا نیست، مودمم رو خاموش روشن کردم و با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم اما بازم همونطوره بنظرتون اشکال از کجاست و باید چکار کنم؟
سلام دوستان!
یه مشکلی جدیدا برام پیش اومده . شبانه وقتی وصل میشم بدون V P N هیچ Send/Receive انجام نمیشه. یعنی عملا یک صفحه هم نمیتونم باز کنم.اما تا از ساعات شبانه میام بیرون درست میشه.
بدبختی اینجاست V P N که استفاده میکنم افت سرعت وحشتناکی داره.
حالا چکار کن این مشکل حل بشه تا بدونه V P N هم از ساعات شبانه استفاده کنم و به حالت اولش برگرده؟!!