تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

دوستان یه سوال؟
قبض تلفنم بالاس حدود 250 ندادم الان دو طرفه قطع شده تلفن خونه ولی دارم از adsl استفاده میکنم میخواستم بدونم کسی میدونه تا کی میتونم استفاده کنم؟؟؟؟قطع میشه یا نه؟؟؟
ممنون
تا وقتی نیان کابلا رو قطع کنن میشه:d
-----------------------------------------
بچه ها نت من داغونه یا برا همس؟
الان یه هفتس پینگ رفته بالا قطعی داره
الان به قندشکن یور فریدوم هم وصل نمیشه

• Like
Reactions: ™MASOUD 3
:d چه خوبه.ولی قول میدم دیگه کم صحبت کنم با موبایل.حالا کی میان بکنن کابلو؟؟؟=))

خدا کنه نیان.از اقا حمید و علی اقا ممنونم خیلی جدی اومدم جوابارو بخونم خندتون باعث شد چند دقیقه بخندم.ممنون

قطع کردن خط

سلام من به adsl از عصر انتقال گرفتم بعد 4 5 ماه قطع کردن زنگ زدم گفتم چرا قطع کردین گفت شما از چند تا اکانت استفاده کردین خط تون لاک شده حالا من میخواستم بدونم من می تونم از یه شرکت دیگه سرویس یگیرم؟ اخه یکی از بپه ها می گفت دیگه نمیتونی باید بری یه خط دیگه ثبت نام کنی من ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام من به adsl از عصر انتقال گرفتم بعد 4 5 ماه قطع کردن زنگ زدم گفتم چرا قطع کردین گفت شما از چند تا اکانت استفاده کردین خط تون لاک شده حالا من میخواستم بدونم من می تونم از یه شرکت دیگه سرویس یگیرم؟ اخه یکی از بپه ها می گفت دیگه نمیتونی باید بری یه خط دیگه ثبت نام کنی من ممنون میشم راهنماییم کنین
مگه از چند تا اکانت استفاده کردی ؟

نه تا وقتی که اونا خط تو رو جمع آوری نکردن ! نامرد 10 تا اکانت ؟ بابا تو دیگه کی هستی !:o! حالا از گلوت رفت پایین ؟ >:)

میدونم باید درخواست جمع اوری بدم اخه رفیقم می گفت جمع اوری هم بکنی بازم نمیتونی سرویس بگیری اینجوریه؟

دوستان من ریسیورم به مودم وصله با کابل شبکه ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم ارتباط ریسیور با اینترنت قطع میشه...!!!
چجوری مشکل رو حل کنم؟؟؟

سلام . من درایور مودم d-link dsl-200 رو یک بار نصب کردم که نا موفق بود . چون ویندوزم سون 64 بیتی هست که به اشتباه xp 64 بیتی ریختم ...
حالا که درایور seven 64 bit رو که میخوام بریزم ، فقط مرحله آخر installing یعنی جایی سوال در مورد restart کردن میپرسه میاد ! چی کار کنم ؟؟ ( درایور هیچ جا هم نصب نشده که بخوام uninstall کنم )

آقا چه جوری میشه این کار رو انجام داد!؟ :

تغییر مود مودم به LLC ADSL2
multiplexing method to LLC-BASED and change the DSL Mode to ADSL2+

؟
ممنون میشم جواب بدید. با تشکر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or