تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

من یه روتر wireless دارم (Siemens gigaset 540 agu) میخوام از طریق browser وارد تنظیماتش بشم. اما وقتی با کابل وصلش میکنم به PC نمیتونه ip address رو بدست بیاره، ip دستی هم وارد کردم هیچ فایده ای نداره و نمیتونم وارد setting بشم.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

چند سوال ...
Firewall رو سیستم داری ؟ هم windows firewall و third party های دیگه ...
رو سیستم دیگه هم همینطوره ؟؟

چند سوال ...
Firewall رو سیستم داری ؟ هم windows firewall و third party های دیگه ...
رو سیستم دیگه هم همینطوره ؟؟

firewall که فقط مال خود ویندوز رو دارم که disable کردم بازم فایده نداره. رو سیستم های دیگه هم آره دقیقاً همینطوره.

ipconfig/all رو هم که تو cmd میزنم 169.254.21.20 میده که اصولاً نباید اینطوری باشه. ip default خودش هم 192.168.254.254 ـه ولی وقتی دستی هم وارد میکنم کانکت نمیشه.

اعصابم رو به هم ریخته...

firewall که فقط مال خود ویندوز رو دارم که disable کردم بازم فایده نداره. رو سیستم های دیگه هم آره دقیقاً همینطوره.

ipconfig/all رو هم که تو cmd میزنم 169.254.21.20 میده که اصولاً نباید اینطوری باشه. ip default خودش هم 192.168.254.254 ـه ولی وقتی دستی هم وارد میکنم کانکت نمیشه.

اعصابم رو به هم ریخته...

تو این شرایط مثلا مودم من ASUS هست ... با خاموش روشن کردن درست میشه ولی مطمئنا اینکار رو ۱۰ ار کردی ...

کردی دیگه ؟ :d

این IP Range که شما گرفتید ... Apipa هست کیوان جان ... این نشون میده که DHCPت نتونسته IP بده ...
دستی هم ست کردی ... بازم نشد..

IP که دادی : 192.168.0.1 بود ... یا 192.168.1.1 ??

دلیل اینکه به صفحه setup مودم نمیتونی وصل شی همین APIPA هست ...چون RANGE ش فرق داره ...

میشه احتمال داد Winsockت خراب شده اینجا برو :
http://support.microsoft.com/?kbid=811259

پایین صفحه بری ... یک FIX IT داره ... ok ?
کامل توضیح داده که چیکار کنی ... گرچه مطمئنم خودت واردی

یک پیشنهاد ...
پشت مودم یک سوراخ باید باشه برای factory reset ... فقط بلدی تنظیمات رو دوباره وارد کنی ؟ چون باید مودم رو از اول کانفیگ کنی ... اینو بزار آخرین مرحله ... خودم recommend نمیکنم

امیدوارم دفعه بعد بگی درست شد :d

• Like
Reactions: Victarion
مرسی تورج جان ولی هیچ از کدوم مراحل جواب نداد، Winscok هم reset کردم فایده نداشت.
یک پیشنهاد ...
پشت مودم یک سوراخ باید باشه برای factory reset ... فقط بلدی تنظیمات رو دوباره وارد کنی ؟ چون باید مودم رو از اول کانفیگ کنی ... اینو بزار آخرین مرحله ... خودم recommend نمیکنم

هدف من کانفیگ کردن مودم بود، بلدم بابا :دی مودم رو هم 10-20 بار ریست کردم هیچ فرقی نداره.

مودم درگاه USB هم داره، حتی اون هم وصل کردم به PC ولی پیغام malfunction میده. احتمالا مودم مرخص شده.

مرسی تورج جان ولی هیچ از کدوم مراحل جواب نداد، Winscok هم reset کردم فایده نداشت.

هدف من کانفیگ کردن مودم بود، بلدم بابا :دی مودم رو هم 10-20 بار ریست کردم هیچ فرقی نداره.

مودم درگاه USB هم داره، حتی اون هم وصل کردم به PC ولی پیغام malfunction میده. احتمالا مودم مرخص شده.

کیوان جان...

من شاید ۲ ساعت بیشتر هست که دارم دنبال MANUAL میگرم این مودم میگرم برای FACTORY RESET... ولی پیدا نکردم ...
یک جا نوشتی که ۱۰/۲۰ بر RESET کردی ... اگه FACTORY RESET نکردی ... ۱ بار اینو امتحان کن ...
مودم های معمولی ... یک سوراخ دارن ... با یک چیزی به ون اندازه مثل سنجاق...

اگه کردی (یا کرده بودی) که جواب نگرفتی ... اینکار های که گفتم هم انجام دادی ... فکر کنم انا الینا شده ... :(

بابت تشکر هم سپاسگزارم :d

سلام !
بچه ها من یه مشکل دارم وفتی روی روتر NAT کانفیگ میکنم اصلا انگار نه انگار یعنی توی بازی و بعضی برنامه ها میگه NAT ست نشده و باید کانفیگ بشه میشه راهنمایی کنید ؟!
ترکیدم بابا ! :))

یه مشکل با Dial Up لب تاب دارم...
وقتی با دیال آپ کانکت میشم چند دقیقه یه بار دیسکانکت میشم...ولی با Adsl مشکلی ندارم...

اون پایین properties رو بزن. تو تب آپشن گزینه Idle time before hanging up رو Never بزارید. باید درسته شه.

• Like
Reactions: Amino-Danger
کمک کمک فوری.

سلام.یه کمک فوری میخوام.همین سایت خودمون(بازی سنتر) برای من ***** شده و نمیاد و الان هم با اونتر شکن اومدم و اونترشکنم اکانتش امشب تموم میشه.دلیلش چیه؟موقعی که میخوام بیام تو سایت میزنه دسترسی به تارنمای خواسته شده مقدور نمیباشد.

سلام.یه کمک فوری میخوام.همین سایت خودمون(بازی سنتر) برای من ***** شده و نمیاد و الان هم با اونتر شکن اومدم و اونترشکنم اکانتش امشب تموم میشه.دلیلش چیه؟موقعی که میخوام بیام تو سایت میزنه دسترسی به تارنمای خواسته شده مقدور نمیباشد.

http://www.bazicenter.com/forums

آخرین ویرایش:
سلام
من هميشه ميرفتم توي سايت vimeo.com و يه سري ويدئو دانلود ميكردم.يعني چند دقيقه كه از اون ويدئو پخش ميشد خودش اعلام ميكرد كه با real player ميتوني دانلود كني و شروع ميشد.الان كه وارد ميشم اصلا اون ويديو ها ديگه پخش نميشن!يعني نه ديده ميشن نه دانلود ميشن مشكل از pc منه, سايت ايراد داره چجوريه ديگه پخش نميكنه؟
اين لينكو مثلا چك كنين http://vimeo.com/3807560

سلام
از بچه هایی که شاتل دارن میخوام بپرسم طی این 2. 3 روزه با موارد عجیب غریبی روبرو نشدن
اینترنت من 512 هست که همیشه حین دانلود 69کیلو بود تا 2هفته پیش شد 65 ولی الان تو این 2. 3روزه حین دانلود سرعت 280کیلو میده ولی تو خیلی از سایتا نمیره حتی پیغام **** بودن هم نمیده و خطای Server not found میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or