تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
512 با محدودیت 3 گیگ ماهانه 19 تومن ماهی

طرف میگفت که ما با مودم خودمون سرعت 64 رو برای دانلود تضمین میکنیم و اگه مودم رو از خودمون بخرید یه ماه مجانی میدیم

با توجه به قیمت های دیگه ای که امروز دیدم ماله شاتل شدیدا می صرفه.

دوستان من 256 پارس انلاین دارم... اخیرا تو ps3 بازی fifa world cup وقتی با friend هام میخوام بزنم بعد دقیقه 20 قطع میشه و دیگه نمیشه join شد ... دیوونه کرده ... چیکار کنم؟؟؟

سلام دوستان.
من اطلاعات کوچولویی در مورد مودم و ADSL و ... داشتم خواستم به اشتراک بزارم (ازون حرفا :دی )
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هر 15 دقیقه چراغ internet روی مودم خاموش میشه دو سه دقیقه ای هم طول میکشه تا دوباره وصل شه ممنون میشم دوستان کمک کنن
دوست عزیز خط تلفنت نویز داره،اگر تلفنتون یکمی خش خش میکنه،دقیقاً نویز داره.برایه برطرف کردن مشکل نویز باید سیم تلفن که به SPLITTER میخوره رو از پریز تلفن در بیاری و مستقیماً به خود سیم تلفن پشت پریز وصل کنی.این رو یه نفر بهم گفت انجام دادم عمل کرد!میگفت خود پریز تلفن نویز ایجاد میکنه.
پس بجایه اینکه مستقیم SPLITTER رو به دو شاخ (یا 3 شاخ) تلفن بزنی،سیم هاش رو به سیم پشت پریز تلفن بزن.مستقیم با چسب برق بچسبون بهش.
در غیر اینصورت سیم هایه اون منطقتون کلاً نویز داره که باید عوض بشه.
سلام.
من adsl سفارش دادم اما میگن منع قانونی داره.منظور از منع قانونی چی هست.
منع قانونی یعنی اینکه نری تو سایت هایه *&^%$ ،البته سلیقه ای هست و اجبار توش نیست،یوقت فکر نکنی اگر بری میگیرنت!نه بابا،اینا همش حرفه،چرا؟چونکه شما که خط ADSL سفارش میدی،اون خط SHARE شدست یعنی IP شما،مخصوص شما نیست!بلکه ماله چندین نفر هست.
اگر دقت کرده باشی،شب که میخوای با ADSLـت از RAPID دانلود کنی،بهت میگه:شما در حال دانلود هستید،لطفاً صبر کنید دانلودتون تموم شه بعداً شروع کنید" با اینکه تو دانلود نمیکنی،ولی یه نفر با IP تو داره دانلود میکنه.مثلاً فلانی.
در کل بگم،منع قانونی هیییچ گونه مشکلی ایجاد نمیکنه.

سلام دوستان یه سوال داشتم بتهرین و عالی ترین مودم دیال اپ چیه و قیمتش چنده؟؟؟؟:-/:-/
مودم دایال آپ بهترین و عالیترین نداره.کلاً هر چی تویه بازار هست از حداکثر سرعت دایال آپ استفاده میکنه.شما بجایه اینکه 10 یا 20 تومن بدی مودم دایال آپ بخری،که بعدش بخوای کارت بخری که با هزار زور و زحمت وارد اینترت با سرعت 56 کیلوبیت (یا حدود7 کیلوبایت) بشی،ارزشش رو نداره.بیا ماهی 14 هزار تومن بده ADSL بخر (البته یه مودم باید بخری واسه کل عمرت میشه 40 تومن و یه هزینه ی نصب میشه 10 تومن،دیگه ازون به بعد فقط ماهی 7 یا 10 تا 20 تومن میدی برایه اینترنت،بستگی به سرعتی داره که میگیری)

طرف میگفت که ما با مودم خودمون سرعت 64 رو برای دانلود تضمین میکنیم و اگه مودم رو از خودمون بخرید یه ماه مجانی میدیم

طرف غلط کرد.
میدونی 512 یعنی چی؟ یعنی 512Kilo BIT یعنی با یه تقسیم بر 8 میشه 64 کیلوبایت بر هر ثانیه.
یعنی تو حداکثر میتونی با سرعت 64 کیلوبایت در هر ثانیه آپلود و دانلود کنی.ازونجایی که حدود 10%ش برایه آپلود به هدر میره یعنی حداکثر با سرعت 56 کیلوبایت در هر ثانیه میتونی دانلود کنی.بخاطر همینه که من،که خط 256 دارم،باید با سرعت 32 کیلوبایت در هر ثانیه دانلود کنم،ولی بخاطر اینکه حدود 10 % خط به صورت اتوماتیک به آپلود اختصاص داره،پس من میتونم حداکثر با سرعت 28.8 کیلوبایت در هر ثانیه دانلود کنم.یه محاسبات ساده داره.

دوستان من 256 پارس انلاین دارم... اخیرا تو ps3 بازی fifa world cup وقتی با friend هام میخوام بزنم بعد دقیقه 20 قطع میشه و دیگه نمیشه join شد ... دیوونه کرده ... چیکار کنم؟؟؟
این برمیگرده به مشکل نویز یا Free TRANSFER .
اخیرا شرکت ها قابلیت Free Transfer یا به قول معروف ترنسفر رایگان،یا ترنسفر شبانه میدن.
این قابلیت مسخره اینطوریه که مثلاً از ساعت 2 شب تا 6 صبح هر کی دانلود کنه،از TRANSFERـش کم نمیشه.این باعث میشه که یه دفعه مردم از 2 تا 6 بشینن دانلود کنن و چنان PING (تاخیر) بالا میره و تا حد 1 ثانیه هم میرسه!!!!!!در صورتی که Ping خوب یعنی حدود 100 میلی ثانیه (ی دهم ثانیه) و اگر به 200 میلی ثانیه برسه،بازی پر از لگ و تاخیر میشه و غیر قابل بازی میشه،حالا اگر به 1000 میلی ثانیه (یک ثانیه) برسه،یعنی هیچ!میشینی نگاه میکنی فقط همین!و بازی آنلاین بی بازی آنلاین :دی
با تشکر.:x
سوالی داشتید در خدمتتونم.

سلام
یه سوال داشتم
تقریبا دو روز هست که سرویس جدید اینترنت پرسرعت از لایزر گرفتم
اما متاسفانه همون روز اول ما نتونستم ارتباطی برقرار کنیم
چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم اما میگویند خط وصل هست؛مشکل اینجاست که این چراغ استاتوس(status)خاموشه و هر کاری میکنم که منجر به روشن شدن این چراغ بشه فایده ای نداره
معمولا این ارتباط مربوط به خط و سیم ارتباطی به پریز هست منتها من از سالم بودن آنها مطمئنم
با این حال بعد از کلی جر و بحث با پشتیبانی شرکت لایزر ایشون گفتن مودم سوخته یا خرابه
میخواستم بپرسم راهی هست که خودم شخصا بفهمم مودم سالم هست یا نه؟
احتمال نیم سوز شدن این دستگاه چقدره؟دستگاه رو من دقیقا چهار سال هست که گرفتم مدل asus am602 هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام
من ماهی 28000 تومن می دادم 128 با 4 گیگ می گرفتم , سرعتم حدود 13-14 بود ...
الان 3 روزه 256 گرفتم 38000 با 6 گیگ محدودیت , سرعتم روی 11-16 تغییر می کنه ...
این چه وضعشه ؟

سلام
یه سوال داشتم
تقریبا دو روز هست که سرویس جدید اینترنت پرسرعت از لایزر گرفتم
اما متاسفانه همون روز اول ما نتونستم ارتباطی برقرار کنیم
چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم اما میگویند خط وصل هست؛مشکل اینجاست که این چراغ استاتوس(status)خاموشه و هر کاری میکنم که منجر به روشن شدن این چراغ بشه فایده ای نداره
معمولا این ارتباط مربوط به خط و سیم ارتباطی به پریز هست منتها من از سالم بودن آنها مطمئنم
با این حال بعد از کلی جر و بحث با پشتیبانی شرکت لایزر ایشون گفتن مودم سوخته یا خرابه
میخواستم بپرسم راهی هست که خودم شخصا بفهمم مودم سالم هست یا نه؟
احتمال نیم سوز شدن این دستگاه چقدره؟دستگاه رو من دقیقا چهار سال هست که گرفتم مدل asus am602 هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خوب بهترین راه برای امتحانش اینه که ببری پیش یکی ار رفقا که ADSL داره مودمت رو امتحان کنی .. مودم اون رو هم بگیری بیاری با خط خودت امتحان کنی.
اشتباه کردی رفتی لایزر .. از بقیه این شرکت ها دزد تره (تاکید روی کلمه تر) .. پشتیبانیش هم در حد بـُز (با عرض معذرت از بـُز).
یک سر هم برو مخابرات بپرس (اگه دم دسته و خیلی زحمت نیست) که خطت واقعاً رانژه شده و این "بوخت" (اگه درست گفته باشم کلمه اش رو) از سمت شرکت درست به مخابرات ابلاغ شده یا نه، یکی از بچه ها همینجور شده بود. یک هفته ای درگیر بود که شماره رو دوباره شرکت بفرست ـه

من 1مگ رو با 2 گیگ میگیرم 18500 با سرعت 240 شبانش هم از 2-7ـه! بنظرم نمیصرفه 512 با این قیمت! البته باید دید که چه انتخاب هایی داری ممکنه این بهترینش باشه

من 1مگ رو با 2 گیگ میگیرم 18500 با سرعت 240 شبانش هم از 2-7ـه! بنظرم نمیصرفه 512 با این قیمت! البته باید دید که چه انتخاب هایی داری ممکنه این بهترینش باشه
ببخشید شما از کجا اینترنت میگیری بگو من هم برم از همون جا اینترنت بگیرم من الان از دایال اپ استفاده میکنم دیگه دارم بالا میارم)x...ولی من یه سوال دیگه هم داشتم من یکی از دوستان میگه که پارس انلاین 128 خریده با سرعت 50 دانلود میکنه:-/:-/ این واقعیت داره یا نه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم من از اینترنت صبا نت تو خونه ی فامیلمون استفاده کردم 3 سال پیش تا به حال دارن 128 هم هستش با سرعت 80 تا 90 دانلود میکرد داشتم از تعجب شاخ در میاوردم
واقعا صبا نت این قدر عالیه؟؟؟:-/:-/

درود دوستان یه سوال

من وقتی مودم رو با کابل lan به pc وصل میکنم نمی تونم وصل شم و ارور 910 میده

اما با usb راحت وصل میشم

حالا چی کار کنم این ارور به قول معروف Fix شه؟!:دی

این برمیگرده به مشکل نویز یا Free TRANSFER .
اخیرا شرکت ها قابلیت Free Transfer یا به قول معروف ترنسفر رایگان،یا ترنسفر شبانه میدن.
این قابلیت مسخره اینطوریه که مثلاً از ساعت 2 شب تا 6 صبح هر کی دانلود کنه،از TRANSFERـش کم نمیشه.این باعث میشه که یه دفعه مردم از 2 تا 6 بشینن دانلود کنن و چنان PING (تاخیر) بالا میره و تا حد 1 ثانیه هم میرسه!!!!!!در صورتی که Ping خوب یعنی حدود 100 میلی ثانیه (ی دهم ثانیه) و اگر به 200 میلی ثانیه برسه،بازی پر از لگ و تاخیر میشه و غیر قابل بازی میشه،حالا اگر به 1000 میلی ثانیه (یک ثانیه) برسه،یعنی هیچ!میشینی نگاه میکنی فقط همین!و بازی آنلاین بی بازی آنلاین :دی
با تشکر.:x
سوالی داشتید در خدمتتونم.

سلام

1- فرمایش شما درست ولی من شبها بازی نمیکنم ...
2- صحبت اینجاس که بازی خیلی روون و عالیه و یهو قطع میشه.... درسته من پینگم خوب نیس و وقتی با خارجی ها میزنم کنده ولی حداقل قطع نمیشه ... نمیدونم چی شده که با friend هام که تو ایران هستن این مشکل هست... این مشکل قبلا نبود اخیرا شده... مرسی

با سلام خدمت دوستان
من ازونجایی که از مشکل محدودیت حجم دانلود رنج میبرم و ازونجایی که پهنای باندم بالاست (2mb) در هر دوره خیلی سریع محدودیتم به اتمام میرسه و برای رفع این مشکل هیچ چاره ای جز محدود کردن سرعت دانلود و آپلودم از طریق مودم ندارم. مودم من D-LINK 2640T هست ولی در Setup Systrem مودمم چنین جایی رو پیدا نکردم تا بتونم یک Limit speed بوجود بیارم. تو سایت D-LINK هم رفتم تا ببینم آیا یک Firmware جدید واسه مودمم اومده یا نه که دیدم متاسفانه فریمور جدیدی عرضه نشده. کسی از دوستان میدونه باید چیکار کنم ؟

خوب بهترین راه برای امتحانش اینه که ببری پیش یکی ار رفقا که ADSL داره مودمت رو امتحان کنی .. مودم اون رو هم بگیری بیاری با خط خودت امتحان کنی.
اشتباه کردی رفتی لایزر .. از بقیه این شرکت ها دزد تره (تاکید روی کلمه تر) .. پشتیبانیش هم در حد بـُز (با عرض معذرت از بـُز).
یک سر هم برو مخابرات بپرس (اگه دم دسته و خیلی زحمت نیست) که خطت واقعاً رانژه شده و این "بوخت" (اگه درست گفته باشم کلمه اش رو) از سمت شرکت درست به مخابرات ابلاغ شده یا نه، یکی از بچه ها همینجور شده بود. یک هفته ای درگیر بود که شماره رو دوباره شرکت بفرست ـه

همون روز مودم رو بردم پیش یکی از دوستان با کلی اکراه که آی مودمم قطع میشه دارم استفاده میکنم با کلی فیلم مودم خودم رو جایگزین مودم خودش کردم آخر هم فهمیدیم مودم سالمه و استاتوس کار میکنه
فردای همون روز رفتم مخابرات گفت هنوز اینجا بخشنامه ای از لایزر نیامده؛این درحالی بود که دو سه روز پیش خود لایزر گفت سرویستون فعاله فقط مونده بودم تو روز روشن چرا دروغ میگن؟
در مورد دزد بودنش لایزر چیزی نمیدونم شاید حق باشما باشه
اما در مورد پشتیبانی با شما موافقم به قدری آدم های نفهمی هستند که حد نداره
طرف همه چی ادعاش میشد آخر یه جورایی نتونست تو ویندوز هفت بهم بگه چیکار کنم برای وارد کردن آی پی همش میگفت برو تو صفحه سیاه من میگفتم منظورتون داسه ببین اینا کی هستند یه مشت بی سواد عقده ای
خلاصه ما هم مجبور شدیم از لایزر بگیریم چون هیچ شرکت دیگه ای نبود که پورت خالی بهمون بده حتی خود مخابرات هم نمیداد چاره چی بود مجبور بودم:((
با این حال عنقریب بود که یه 100 هزار تومان الکی سر مودم خرج کنم خدا لعنت کنه لایزر رو

با سلام خدمت دوستان
من ازونجایی که از مشکل محدودیت حجم دانلود رنج میبرم و ازونجایی که پهنای باندم بالاست (2mb) در هر دوره خیلی سریع محدودیتم به اتمام میرسه و برای رفع این مشکل هیچ چاره ای جز محدود کردن سرعت دانلود و آپلودم از طریق مودم ندارم. مودم من D-LINK 2640T هست ولی در Setup Systrem مودمم چنین جایی رو پیدا نکردم تا بتونم یک Limit speed بوجود بیارم. تو سایت D-LINK هم رفتم تا ببینم آیا یک Firmware جدید واسه مودمم اومده یا نه که دیدم متاسفانه فریمور جدیدی عرضه نشده. کسی از دوستان میدونه باید چیکار کنم ؟

برای دانلود کردن از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟ از توی خود برنامه میتونی اینکار رو انجام بدی ...
مثلا IDM اینکار رو انجام میده ...
روی Icon بالا ... Scheduler میزانی ...
پایین تیک Download Limit رو میزانی ... بعد تنظیم کن :)

اگه کلا منظورت هست برای همچی ...
http://bandwidthcontroller.com/trafficShaperXp.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or