تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

سلام
دوستان چطور میشه user و pass که داخل مودم سیو شده رو پاک کرد تا بشه دستی از داخل ویندوز با کانکشن pppoe کانکت شد؟؟؟
من مودم رو reset کردم بی فایده بود! تنظیمات مودم رو دستکاری کردم نشد! یعنی یوزر و پس رو از تو تنظیمات پاک کردم و با کانکشن داخل win خواستم کانکت بشم ارور 691 داد و خلاصه هر کاری کردم جواب نداد به تنظیمات کارخانه ای هم که برگشتوندم کلا قطع شد
مودم هم tp-link td8811 هست

من از وقتی که ویندوز 7 نصب کردم xp کانکت نمیشه در حالی که سیم تلفن نصبه ولی میگه there was no dial tone خواهسا کمک خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ضروریه

سلام دوستان وقتی من مودم. از ppoe به bridge تغییر میدم دیگه نمیتونم به ppoe برگردونم وقتی بر میردونم خود به خود کانکت نمیشه اصلا کانکت نمیشه یکی بیاد کامل توضیح بده با عکس مودمم dlink هست

دوستان من الان مودم 2520دیلینک دارم هم با یو اس بی هم با لن ازش استفاده میکنم.یو اس بی دسکتاپ و لن لپ تاپ.همزمان جواب میده.مشکلی واسه مودم پیش نمیاد که؟

آخه مودم قبلیم تیپیلینک بود هم با یو اس بی هم با لن ازش استفاده کردم کوچکترین مشکلی پیش نیومد. حدود3ماه ازش استفاده کردم.ولی ییهو قات زد و یو اس بیش دیگه کار نکرد.:-"

بچه ها من هر سه ماه یکبار پول ADSL میدم و الان 5 ماهه که گذشته و پول ندادم,اما دسترسیم قطع نشده و هنوز وصلم,چطور شده که اینطوری شده؟:دی , خیلی حال میده :دی
حالا یه سوال من دسترسیم همینطوری ادامه پیدا میکنه یا ممکنه قطعش کنن؟

سلام..
یه مشکل اساسی:
تا چند روز پیش حجم اینترنتم تموم شده بود امروز که تمدید کردم سرعت خیلی خیلی پایین بود به طریکه حتی گوگل رو هم باز نمیکنه!!!!!!!!! به شرکتی که ADSL میگیرم زنگ زدم و میگه هیچ مشکلی نیست و سرعتا خوبه اما من همچنان مشکل دارم
لطفعا اگه میدونید کمک کنید!!!!!!
TNX

ArAsH_hidden عزیز،مشکل از خود isp هست و دروغ میگن! اگه تا یکی دو روز حل نشد زنگ به مخابرات بزن بگو خط رو تست کنن که نویز داره یا نه! اگه داشت سیم کشی رو از درب منزل عوض کن! (یا یه راه دیگه که اگه نویز داشت بهت میگم) اگر نویز نداشت کار خود isp هست و مثل سگ دروغ میگن.

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هر 15 دقیقه چراغ internet روی مودم خاموش میشه دو سه دقیقه ای هم طول میکشه تا دوباره وصل شه ممنون میشم دوستان کمک کنن

بچه ها توی آپلود برام مشکل ایجاد شده! هم سرعت آپلود adsl و هم gprs برام محدود شده!
و توی گیم آنلاین مشکل پیدا کردم! دانلود مشکل نداره اما آپلود به شدت کم شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or