تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

لعنتی ها! اعصابمو ریختن به هم!
بهشون گفتماونام یه زنگ به مخابرات زدن و خطمو تست کردن گفتن نویز داری! سیم کشی رو عوض کن حله! هنوز اینکارو نکردم! چون این افتضاحشون بعد از برقراری سرور جدیدشون به وجود اومده!
نمیدونم ماله نویزه یا سرور؟ سیمکشیو عوض کنم؟

لعنتی ها! اعصابمو ریختن به هم!
بهشون گفتماونام یه زنگ به مخابرات زدن و خطمو تست کردن گفتن نویز داری! سیم کشی رو عوض کن حله! هنوز اینکارو نکردم! چون این افتضاحشون بعد از برقراری سرور جدیدشون به وجود اومده!
نمیدونم ماله نویزه یا سرور؟ سیمکشیو عوض کنم؟
اگر قبلاً مشکل نداشتید و بدون تغییر در سیم‌کشی مشکل به وجود آمده که واضحه که مشکل از نویز نیست.
شما یک تست BER توسط خودتون مودم خودتون بگیرید متوجه می‌شین که مشکل نویز هست یا نه.

من یه مشکلی با adsl ام دارم.بیشتر مواقع لینک ثابته ولی ارتباط قطعه.
مگه هر وقت لینک ثابته نباید ارتباط برقرار باشه؟
لطفا یکی راهنمایی کنه مشکل از کجاست؟

اگر قبلاً مشکل نداشتید و بدون تغییر در سیم‌کشی مشکل به وجود آمده که واضحه که مشکل از نویز نیست.
شما یک تست BER توسط خودتون مودم خودتون بگیرید متوجه می‌شین که مشکل نویز هست یا نه.
ببخشد بلد نیستم این تستو انجام بدم!
میشه راهنمایی کنید؟ ممنون میشم.

سلام دوستان ببخشید من میخواستم مودمم رو UPDATE کنم ولی میرم توی تنضیمات مودم بعدش نوشته SETTING و بعد توش نوشته UPDATE یه جای دیگه هم نوشته که UPDATE SOFTWARE من رو جفتش کلیک میکنم مثل اینکه ازم یه فایل میخواد و این جمله رو بالای یک کادر نوشته:
Update DSL router settings. You may update your router settings using your saved files.
پایینش هم یه کادر هست که اگه روش کلیک کنم ازم میخواد بهش یه فایل بدم من هرچی فایل میدم قبول نمیکنه یعنی فایل خالی میدم قبول نمیکننه ممنون میشم کمک کنید
مدل مودم من هم BROADKAM هست PJ 871 ممنون میشم اخرین اپدیتش رو بدید و بگید چه جوری نصب کنم ممنون
ممنون میشم یکی اپدیت مودم من رو بزاره من وارد نیستم راهنمایی کنید ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من میخوام مودمم رو یه سره کنم ( بدون کانکشن از ویندوز ) که بتونم از اون طرف هم با WLAN کار کنم

یه مشکل دارم :

وقتی PPPoE رو انتخاب میکنم و UN و PASS رو میزنم و Reboot میکنم وصل نمیشه !

توی ویندوز 7 دلیلش رو DNS میزنه ...

ممنون میشم کمک کنید ...

با تشکر

ببخشد بلد نیستم این تستو انجام بدم!
میشه راهنمایی کنید؟ ممنون میشم.
توی صفحه مودمتون بگریدید اگه این امکان رو داشته باشه همون جا باید باشه.
هر مودمی فرق داره مثلاً Asus & Symphony در Device info > Statistics > Adsl پایین یک دکمه داره Ber Test. این همون کاری هستش که پشتیبانی روی DSLAM انجام می‌ده و می‌گه نویز هست یا نه (اگه انجام بده!)
سلام دوستان ببخشید من میخواستم مودمم رو UPDATE کنم ولی میرم توی تنضیمات مودم بعدش نوشته SETTING و بعد توش نوشته UPDATE یه جای دیگه هم نوشته که UPDATE SOFTWARE من رو جفتش کلیک میکنم مثل اینکه ازم یه فایل میخواد و این جمله رو بالای یک کادر نوشته:
Update DSL router settings. You may update your router settings using your saved files.
پایینش هم یه کادر هست که اگه روش کلیک کنم ازم میخواد بهش یه فایل بدم من هرچی فایل میدم قبول نمیکنه یعنی فایل خالی میدم قبول نمیکننه ممنون میشم کمک کنید
مدل مودم من هم BROADKAM هست PJ 871 ممنون میشم اخرین اپدیتش رو بدید و بگید چه جوری نصب کنم ممنون
هر فایل الکی که نباید بدین! فایل آپدیت مربوط به مودم خودتون رو از سایت مودمتون دانلود کنید و اون فایل رو بدین بهش. دقت کنید که فایل اشتباه نباشه و وسط آپدیت هم دست بهش نزنید.

سلام دوستان
من میخوام مودمم رو یه سره کنم ( بدون کانکشن از ویندوز ) که بتونم از اون طرف هم با WLAN کار کنم
یه مشکل دارم :
وقتی PPPoE رو انتخاب میکنم و UN و PASS رو میزنم و Reboot میکنم وصل نمیشه !
توی ویندوز 7 دلیلش رو DNS میزنه ...
ممنون میشم کمک کنید ...
با تشکر
4.2.2.4 رو پینگ کنید اگه جواب داد یعنی از DNS هست اگه نه که جای دیگه.
تنظیمات مودم رو با پشتیبانی ISP چک کنید یا اگه امکانش هست براشون، فایل Config سیو شده و آماده رو ازشون بگیرید و restore settings کنید و فقط User & pass رو عوض کنید.

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاست که قبلا یه سره کرده بودم و استفاده هم میکردم ...

الان نمیدونم چرا اینجور شده ؟!

تنظییکات مودم هست شاید ...

تو اونجا تنظیماتی نیست که باید دست کاری کنم ؟
بردیا جان انجام دادم و نویزی نبود!
میدونی مشکل چیه؟ قط من اینجوریم! یکی از دوستانم که از همون isp و سرور هستن این مشکل رو ندارند! بنظرتون باید چیکار کنم؟ ویندوز بزنم؟ راه حلی وجود داره؟ کارم خیلی لنگه! 10 دقیقه صبر کردم تا این صفحه رو برام باز کرده!

بردیا جان انجام دادم و نویزی نبود!
میدونی مشکل چیه؟ قط من اینجوریم! یکی از دوستانم که از همون isp و سرور هستن این مشکل رو ندارند! بنظرتون باید چیکار کنم؟ ویندوز بزنم؟ راه حلی وجود داره؟ کارم خیلی لنگه! 10 دقیقه صبر کردم تا این صفحه رو برام باز کرده!
خوب اگه اون عدد 0 یا نزدیک 0 باشه می‌شه گفت مشکل از نویز نیست.
اگه با دوستتون در یک مرکز مخابراتی هستید، از یه سرور واحد و در یک زمان trace route بگیرید و مقایسه کنید.
همچنین خودتون که tracer route می‌گیرید دقت کنید که کلاً مشکل داره یا از یه نود خاصی تأخیر می‌ره بالا. اگه منبع تأخیر از یه سوییچ/روتر خاص باشه مربوط به آی‌اس‌پی اون وقت می‌تونین اطلاع بدین تا درستش کنند.

خوب اگه اون عدد 0 یا نزدیک 0 باشه می‌شه گفت مشکل از نویز نیست.
اگه با دوستتون در یک مرکز مخابراتی هستید، از یه سرور واحد و در یک زمان trace route بگیرید و مقایسه کنید.
همچنین خودتون که tracer route می‌گیرید دقت کنید که کلاً مشکل داره یا از یه نود خاصی تأخیر می‌ره بالا. اگه منبع تأخیر از یه سوییچ/روتر خاص باشه مربوط به آی‌اس‌پی اون وقت می‌تونین اطلاع بدین تا درستش کنند.
بردیا جان این لعنتی ها پینگو بستن نمیشه tracert گرفت!

ببخشید یه سوال دیگه اگر مودم من بریج باشه وقتی user و pass رو عوض کنم باید توی مودم هم عوض کنم یا نه ربطی نداره؟؟؟؟
ربطی نداره عزیز ....

اگه ببینی وقتی بریج رو فعال میکنی قسمت یوزر و پس بسته میشه ...

مشکل اینجاست که قبلا یه سره کرده بودم و استفاده هم میکردم ...

الان نمیدونم چرا اینجور شده ؟!

تنظییکات مودم هست شاید ...

تو اونجا تنظیماتی نیست که باید دست کاری کنم ؟
نبود کسی ؟

ADSL BER Test - Result

The ADSL BER test completed successfully.

Test Time (sec): 20
Total Transferred Bits: 0x000000000234F000
Total Error Bits: 0x0000000000000000
Error Ratio: 0.00e+00

این یعنی چی ؟ :d
20 ثانیه خط رو مورد آزمایش قرار داده و اون قدر بیت عبور کرده و یک بیت هم با اشکال مواجه نشده.
نسبت خطا رو هم نماد علمی نوشته 0. یعنی عاری از خطا و مشکل نویز ندارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or