اکثرا دروغ میگن برای از سر باز کردن!zadam migan modemeto config kon jaleb injast config nemishe !?
واسه من حدود یک ماه پیش این مشکل پیش اومده بود مودم رو بردم ISP یه پولی گرفتُ درست شد!!شاید مشکل از مودم باشه.ip modemo to html mizanam hichi nemiare
با سلام
دوستان من سرعت امروز شدیدا اومده پاین از 120 دانلود اومده روی 30
از صبا نت هم استفاده میکنم
اگه از دوستان فرد دیگری هم این مشکل براش پیش اومده بگه
اخه ما کابل های توی ساختمون رو هم عوض کردیم یعنی یه جعبه تقسیم اون پایین زدن
گفتم شاید به خاطر اونه:confused:
با سلام
دوستان من سرعت امروز شدیدا اومده پاین از 120 دانلود اومده روی 30
از Rapidshare یا کلا از همه جا ؟
با توضیحی که دادین مشکل احتمالاً مربوط به کامپیوترتون هست. وقتی مشکل پیدا می کنه شما اگر مودمتون Telnet رو ساپورت می کنه (مثل Asus یا Symphontyf برای پارسآنلاین) به مودم وصل شید و از کنسول مودم پینگ کنید ببینید که باز هم مشکل داره یا نه؟سلام
آقا یه سوال
من چند وقت پیش وقتی به اینترنت وصل میشدم بعد از 5 دقیقه یه دفه پینگم میرفت بالای 2000 -3000 و اونقدر سرعت میومد پایین که دیگه نمیشد کار کرد احتمال دادیم ویروسه بعد ویندوز رو عوض کردم درست شد اما الان هم هر چند دقیقه این جوری میشه اما به سرعت درست میشه میخواستم بدونم این مشکل ویروسه یا مثلا از مودمه یا این که از سرویسه (سرویس اینترنتم 256 پارس آن لاینه )البته اگر 4-5 ساعت وصل باشم دیگه کلاقطع میشه و کار نمیکنه یعنی پینگش میره بالا و دیگه درست نمیشه وقتی هم کامپیوتر رو خاموش میکنم چند ساعت بعد بر میگردم درست میشه.
ممنون میشم جواب بدین
خیلی ممنون از جوابتون ولی من نفهمیدم چی گفتید میشه یکم توضیح بدین و روش انجام این کار رو هم بگید .با توضیحی که دادین مشکل احتمالاً مربوط به کامپیوترتون هست. وقتی مشکل پیدا می کنه شما اگر مودمتون Telnet رو ساپورت می کنه (مثل Asus یا Symphony برای پارسآنلاین) به مودم وصل شید و از کنسول مودم پینگ کنید ببینید که باز هم مشکل داره یا نه؟
یا آیپی مودمتون رو از کامپیوتر پینگ کنید ببینید باز هم مشکل داره؟