تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

zadam migan modemeto config kon jaleb injast config nemishe !?
اکثرا دروغ میگن برای از سر باز کردن!
از نمونه حرفایی هم که میزنن ایناس: رو خطت نویز هست-مشکل از مخابراته-سیم کشی داخل ساختمان مشکل داره-ویندوزت مشکل داره-انتی ویروست مشکل ایجاد کرده و هزارا هزار از این نوع خزعبلات!
حالا چرا کانفیگ نمیشه؟
خانه آخرش اینه که بگی یکی از اون لندهورارو بفرستن بیان ببینن چه خبره

واسه منم دیروز و پری روز وصل نمیشد زنگ زدم بهشون,گفتن خطت نویز داره,یعنی خالی میبندن؟پس مشکل از کجا بوده؟البته الان درست شده.

با سلام

دوستان من سرعت امروز شدیدا اومده پاین از 120 دانلود اومده روی 30

از صبا نت هم استفاده میکنم

اگه از دوستان فرد دیگری هم این مشکل براش پیش اومده بگه

اخه ما کابل های توی ساختمون رو هم عوض کردیم یعنی یه جعبه تقسیم اون پایین زدن

گفتم شاید به خاطر اونه:confused:

با سلام

دوستان من سرعت امروز شدیدا اومده پاین از 120 دانلود اومده روی 30

از صبا نت هم استفاده میکنم

اگه از دوستان فرد دیگری هم این مشکل براش پیش اومده بگه

اخه ما کابل های توی ساختمون رو هم عوض کردیم یعنی یه جعبه تقسیم اون پایین زدن

گفتم شاید به خاطر اونه:confused:

از اونجا که کرج هستی :

برای منم چند روزه بعضی مواقع سایتها خوب باز نمیشن یا جونش در میاد تا بازش کنه . دو شب پیش که گذاشتم برای دانلود یک درصد هم جلو نرفته بود
( هم کرج هستم و هم صبانت دارم )

از Rapidshare یا کلا از همه جا ؟

نه داداش کلا سرعت همه چی اومده پایین

باز کردن صفحات دانلود از همه جا کلا سرعت اومده پایین

من بیرون نت هم از چندتا از دوستهام که از این ای اس پی خدمات میگیرن پرسیدم اونا هم همینجوری شدن

من خودم حتی ویندوزم عوض کردم همه کاری کردم اما فایده نداره:((

الان 2-3 روزه اینجوریه

مثل اینکه سرعت این ای اس پی همیشگی اینجوری شد دیگه

آخرین ویرایش:
سلام
آقا یه سوال
من چند وقت پیش وقتی به اینترنت وصل میشدم بعد از 5 دقیقه یه دفه پینگم میرفت بالای 2000 -3000 و اونقدر سرعت میومد پایین که دیگه نمیشد کار کرد احتمال دادیم ویروسه بعد ویندوز رو عوض کردم درست شد اما الان هم هر چند دقیقه این جوری میشه اما به سرعت درست میشه میخواستم بدونم این مشکل ویروسه یا مثلا از مودمه یا این که از سرویسه (سرویس اینترنتم 256 پارس آن لاینه )البته اگر 4-5 ساعت وصل باشم دیگه کلاقطع میشه و کار نمیکنه یعنی پینگش میره بالا و دیگه درست نمیشه وقتی هم کامپیوتر رو خاموش میکنم چند ساعت بعد بر میگردم درست میشه.
ممنون میشم جواب بدین

سلام
آقا یه سوال
من چند وقت پیش وقتی به اینترنت وصل میشدم بعد از 5 دقیقه یه دفه پینگم میرفت بالای 2000 -3000 و اونقدر سرعت میومد پایین که دیگه نمیشد کار کرد احتمال دادیم ویروسه بعد ویندوز رو عوض کردم درست شد اما الان هم هر چند دقیقه این جوری میشه اما به سرعت درست میشه میخواستم بدونم این مشکل ویروسه یا مثلا از مودمه یا این که از سرویسه (سرویس اینترنتم 256 پارس آن لاینه )البته اگر 4-5 ساعت وصل باشم دیگه کلاقطع میشه و کار نمیکنه یعنی پینگش میره بالا و دیگه درست نمیشه وقتی هم کامپیوتر رو خاموش میکنم چند ساعت بعد بر میگردم درست میشه.
ممنون میشم جواب بدین
با توضیحی که دادین مشکل احتمالاً مربوط به کامپیوترتون هست. وقتی مشکل پیدا می کنه شما اگر مودمتون Telnet رو ساپورت می کنه (مثل Asus یا Symphontyf برای پارس‌آنلاین) به مودم وصل شید و از کنسول مودم پینگ کنید ببینید که باز هم مشکل داره یا نه؟
یا آی‌پی مودمتون رو از کامپیوتر پینگ کنید ببینید باز هم مشکل داره؟

با توضیحی که دادین مشکل احتمالاً مربوط به کامپیوترتون هست. وقتی مشکل پیدا می کنه شما اگر مودمتون Telnet رو ساپورت می کنه (مثل Asus یا Symphony برای پارس‌آنلاین) به مودم وصل شید و از کنسول مودم پینگ کنید ببینید که باز هم مشکل داره یا نه؟
یا آی‌پی مودمتون رو از کامپیوتر پینگ کنید ببینید باز هم مشکل داره؟
خیلی ممنون از جوابتون ولی من نفهمیدم چی گفتید میشه یکم توضیح بدین و روش انجام این کار رو هم بگید .
من مودمم Symphony هست . وقتی هم پینگ میگیرم میرم تو run از yahoo پینگ میگیرم که این اتفاق میفته .
در ضمن من وقتی با ps3 م به اینتر نت وصل میشم این مشکل رو ندارم .
یک سوال دیگه بچه هایی که اینتر نتشون پارس آن لاینه این مشکل رو ندارن ؟؟

سلام
من از دیروز بعد از دانلود هر 2/5 مگ دیس میشم به ای اس پی زنگ زدم گفتن مشکل از ما نیست
با هرچی دانلود منیجر و سرور هم بود امتحان کردم ویندوز هم عوض کردم فرقی نکرد خواهشن اگه میدونین مشکل از کجاست کمک کنید
راستی 128 نامحدود دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or