Xbox LOVE
کاربر سایت
20 ثانیه خط رو مورد آزمایش قرار داده و اون قدر بیت عبور کرده و یک بیت هم با اشکال مواجه نشده.
نسبت خطا رو هم نماد علمی نوشته 0. یعنی عاری از خطا و مشکل نویز ندارید.
پس چرا تلفن ما خش خش داره ؟! :biggrin1:
20 ثانیه خط رو مورد آزمایش قرار داده و اون قدر بیت عبور کرده و یک بیت هم با اشکال مواجه نشده.
نسبت خطا رو هم نماد علمی نوشته 0. یعنی عاری از خطا و مشکل نویز ندارید.
ببین عزیزم نویز هست. ولی روی چه محدوده فرکانسی؟؟؟ اون نویزی که شما میشنوی احتمالاً 50 هرتز برقه که القا میشه روی تلفن.پس چرا تلفن ما خش خش داره ؟! :biggrin1:
ببین عزیزم نویز هست. ولی روی چه محدوده فرکانسی؟؟؟ اون نویزی که شما میشنوی احتمالاً 50 هرتز برقه که القا میشه روی تلفن.
adsl از همه پهنای فرکانسی خط استفاده میکنه به جز محدوده صدا تا 20 کیلوهرتز.
نویز 20 کیلوهرتز به بالا هستش که اختلال ایجاد میکنه روی ADSL.
ضمناً به این سادگیها هم نیست. با هزار جور روش Modulation و Demodulation که اعمال میشه از PSK و FSK و ... گرفته تا QAM و روشهای خیلی پیچیدهتر مثل G.DMT که در ADSL استفاده میشه. تا میزان بسیار زیادی نویز بیتأثیر میشه.
اگه این جوری بود که سیگنالهای ماهوارهای و وایرلس و ... با اون همه نویز الآن تعطیل بود!
اون رو باید ببینید که منبع نویز کجاست. نویز برق صداش کاملاً مشخصه یه ویزویز با فرکانس 50.ممنون ،
حالا شما راه حل این خش خش را چی میدونید ؟ استفاده از Spilitter یا چیز دیگه ای ؟! :smile:
خیلی ممنون میشم بگید دقیق چیکار کنم؟؟مودمم هم خیلی خیلی داغ میکنه مثلا یه ربع روشن باشه کلی داغ میکنهسلام دوستان ببخشید من میخواستم مودمم رو UPDATE کنم ولی میرم توی تنضیمات مودم بعدش نوشته SETTING و بعد توش نوشته UPDATE یه جای دیگه هم نوشته که UPDATE SOFTWARE من رو جفتش کلیک میکنم مثل اینکه ازم یه فایل میخواد و این جمله رو بالای یک کادر نوشته:
Update DSL router settings. You may update your router settings using your saved files.
پایینش هم یه کادر هست که اگه روش کلیک کنم ازم میخواد بهش یه فایل بدم من هرچی فایل میدم قبول نمیکنه یعنی فایل خالی میدم قبول نمیکننه ممنون میشم کمک کنید
مدل مودم من هم BROADKAM هست PJ 871 ممنون میشم اخرین اپدیتش رو بدید و بگید چه جوری نصب کنم ممنون
ممنون میشم یکی اپدیت مودم من رو بزاره من وارد نیستم راهنمایی کنید ممنون
چه مدلی وصل ميشی؟سلام ، این وسط من یه مشکل جالب دارم !! اصلا نمیتونم به تنظیمات مودم دست پیدا کنم . یه کمکی کنید من که هر کاری کردم نشد .
TP-Link TD-8811
مودمو ريست کن بعد آی پی خودش که تو کاتالوگش نوشته بزن ميره تو تنظيماتبا کانکشن PPPOE وصل میشم !! منظورت از تو مودم سیو کردی چیه ؟ چون مشکل من اینه که به تنظیمات مودم نمیره که بخوام چیزی هم توش سیو کنم !!!
به صورت default باید 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 باشه.با کانکشن PPPOE وصل میشم !! منظورت از تو مودم سیو کردی چیه ؟ چون مشکل من اینه که به تنظیمات مودم نمیره که بخوام چیزی هم توش سیو کنم !!!
به صورت default باید 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 باشه.
اگه اینا نبود IPCONFIG بگیرید و شماره جلوی default gateway رو ببینید.
امیدوارم فقط تو access list ات دست نزده باشی که فقط MAC های خاص به تنظیماتش دسترسی داشته باشند!!!امتحان کردم 2 تا Defult Gatway داد یکی واس Lan یکی واس PPPOE هر 2 تارو امتحان کردم چیزی نیومد !!
با IE و FF تست شده .
پشت مودم هم defult رو زده 192.168.0.1 که جواب نمیده !! عجب . :biggrin1:
امیدوارم فقط تو access list ات دست نزده باشی که فقط MAC های خاص به تنظیماتش دسترسی داشته باشند!!!