تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام
آقا ببخشید سئوال را اینجا مطرح می کنم
اولا من نمی تونم ارسال تاپیک جدید داشته باشم . اصلا اون دکمه ارسال تاپیک جدید برای من نمایش داده نمی شود .
========================
و نمیدونستم سئوال خود کجا بپرسم . خلاصه مدیران مرا ببخشید .
آقا ما هرچی بازی قدیمی روی این لب تاپ نصب می کنیم ، واید اسکرین نمیشه ، یعنی بازی تمام صفحه نمیشه .
بازی که نصب کردم رزیدنت اویل 4 هستش ، در صورتی که اویل 6 رو نصب کردم ولی هیچ مشکلی نداشت .
من این بازی اویل 4 رو خیلی دوست دارم و می خوام تمام صفحه باشه .

مشخصات لب تاپ
اچ پی ( HP ) پورو بوک 4530
کارت گرافیک 1 گیگ AMD RADEON
رم 8 گیگ
سی پیو : CORE i5
==============
بنظر شما مشکل از چی هست
وقتی توی تنظیمات نوع نمایش بازی میرم اون قسمت واید اسکرین خاموش هستش . اصلا اجازه انتخاب بهم نمیده
با تشکر از دوستانی که ما را راهنمایی کنند

سلام به همه ی دوستان
من لپ تاپ سونی دارم کارت گرافیگم مدل Nvidia 310M می باشد یک مشکل تو نصب اپدیت های جدید انویدیا دارم.
من وقتی دارم اپدیت جدید یعنی 314.22 رو نصب میکنم یکدفعه وسط نصب صفحه کامپیوتر سیاه میشه و تا دوباره درایور قدیمی 310.90 رو از راه Safe Mode نصب نکنم صفحه سیاه میمونه
چندتا از دوستام هم که لپ تاپ سونی دارن و کارت گرافیکشون انویدیاست این مشکل رو دارن
لطفا کمممممممممک کنید

سلام اخرین اپدیت در حال حاضر چنده من314.22 رو ریختم بعد مدتی توی بازیbf3تمام رنگ های بازی قاتی میکنن باقی بازی ها اینطور نیست اینم قبل ریختن اپدیت سالم بود اپدیت جدید بریزم بلکه درست شه.

سلام اخرین اپدیت در حال حاضر چنده من314.22 رو ریختم بعد مدتی توی بازیbf3تمام رنگ های بازی قاتی میکنن باقی بازی ها اینطور نیست اینم قبل ریختن اپدیت سالم بود اپدیت جدید بریزم بلکه درست شه.

اپدیت جدید رو تست نکردم ولی تنها راهش طبق فروم انویدیا اینه که شما MESH QUALITY رو روی HIGH یا MEDIUM قرار بدی .
که تا 90 درصد این مشکل رو برطرف میکنه
بنده هم تست کردم درست شد .

یه توضیح کلی در مورد این قسمت میخواستم :
wvgmggkoya8pduz30473.jpg

کارت گرافیکم Nvidia هستش ...
کلا بهترین تنظیمات manage 3d setting رو میخواستم برای بهترین گرافیک + با یه فریم ریت مناسب ...

سلام خسته نباشید میخواستم از دوستان بپرسم کسی تونسته رو لپ تاپ سونی این درایور های جدید انویدیا رو نصب کنه ؟ موقع نصب صفحه سیاه میشه و باید از راه Safe Mode درایور قبلی رو نصب کنم
تورو خدا سریعا کمک کنید من واسه بازی های جدید لازمش دارم

با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم لپ تاپ من سونی مدل VPCF13CGX است. بعد از دانلود درایور از سایت NVIDIA و پاک کردن دریواری قبلی از SAFE MODE آپدیت جدید را نصب کردم ولی مانیتور بعد از لود ویندوز انگار خاموش میشه و کل صفحه تاریک می شه ولی صدای بالا امدن ویندوز هست.می خواستم بدون میشه درستش کرد؟درضمن با درایور قبلیش مشکلی نداره اما تنها مشکل نمیشه باش بازی کرد مدل کارت گرافیک GEFORCE 310M

دوستان الان دیگه برای نصب درایور های جدید استفاده از driver sweeper لازم نیست درسته ؟
چون خودش clean install داره همون کافیه ؟
بله اگه مشکل خاصی نباشه همون Clean Install کافیه.
دوستان update گرافیک msi n210 1gb اومده یا نه ؟
لطفا سریع جواب بدین
ممنون
این آخرین درایور ارائه شده س.

Nvidia GeForce Graphics Driver 320.18 Windows Vista/7/8 32-bit

Nvidia GeForce Graphics Driver 320.18 Windows Vista/7/8 64-bit

سلام رامین جان....من از انویدیا اخرین اپدیت رو واسه GTX 570M گرفتم واسه لپتاپم...موقع نصب همون قسمت Compatibility میگه No internet Connection Found
در صورتی که من نتم وصله بدون تایم اوت......حتی تو بازیم پینگم 140 اینا بود....نمیدونم چیه مشکل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or