تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

۱. درایور کارت گرافیک اپدیت نیست یا کارت قدیمیه
۲.رزولیشن بالاست و فریم ریتی داره که مانیتور ساپورت نمیکنه اینو میتونی از طریق فایل کانفیگ بازی اگه وجود داره تنظیم کنی بیاری پایین
خیلی دقیق راهنمایی کردی.از پاور بود و درست شد.

دقیقا مشکل از چی بود و چجوری حلش کردی ؟ ممنون میشم توضیح بدی :D
برای یکی از دوستان هم همین مورد پیش اومده ، همینطور برای خودم ( ایراد از اورکلاک کردن مانیتور بود و با خاموش کردن اورکلاک مانیتور اوکی شد)

دقیقا مشکل از چی بود و چجوری حلش کردی ؟ ممنون میشم توضیح بدی :D
برای یکی از دوستان هم همین مورد پیش اومده ، همینطور برای خودم ( ایراد از اورکلاک کردن مانیتور بود و با خاموش کردن اورکلاک مانیتور اوکی شد)
آقا برای من دو تا مشکل بود.یکی پاور بود که 8 پینی که به vga میخوره سوخته بود اصلا و یکی دمای کارت گرافیکم بالا بود و نیاز به سرویس و خمیر سیلیکون خوب بود.امیدوارم برای دوستت بدون هزینه خاصی حل بشه من مجبور شدم پاور جدید بگیرم.فق بهش بگو در این حالت اصلا تا درست نکرده کار نکشه چون مشکل اگه پاور یا دمای گرافیک باشه تو این حالت احتمال صدمه دیدن چیپست گرافیک زیاده.برای منم چیزی نمونده بود 25 تومن کارت گرافیک به فنای ابدی بره :| :D

• Like
Reactions: Arash-S212
آقا برای من دو تا مشکل بود.یکی پاور بود که 8 پینی که به vga میخوره سوخته بود اصلا و یکی دمای کارت گرافیکم بالا بود و نیاز به سرویس و خمیر سیلیکون خوب بود.امیدوارم برای دوستت بدون هزینه خاصی حل بشه من مجبور شدم پاور جدید بگیرم.فق بهش بگو در این حالت اصلا تا درست نکرده کار نکشه چون مشکل اگه پاور یا دمای گرافیک باشه تو این حالت احتمال صدمه دیدن چیپست گرافیک زیاده.برای منم چیزی نمونده بود 25 تومن کارت گرافیک به فنای ابدی بره :| :D
اوه اوه اوضاع خیته پس :D
برای سرویس کارت از گارانتی اقدام کردی ؟

اوه اوه اوضاع خیته پس :D
برای سرویس کارت از گارانتی اقدام کردی ؟
آره آقا یعنی اگه دوروز بیشتر کار کشیده بودم به فنا میرفت :D نه بردم میدون ولیعصر این ساختمونای کنار پاساژ رضا چندتا کار درست داره.دمای هات اسپات کارتم از 105 اومد 85.داشت ذوب میشد.

• Smile
Reactions: Arash-S212
دمای کارت خیلی زیاد بشه کامپیوتر خودکار خاموش میشه و پین اگه مشکلی داشته باشه اصلا ویندوز بالا نمیاد پاور هم مشکلی داشته باشه کامپیوتر استیبل نیست و مدام خطاهای عجیب غریب بالا میاد یا تند تند هنگ میکنه

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or