تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

دوست عزیز تو همون پست اول هم این اطلاعات رو قرار دادی ولی G580 فقط مربوط به یه مدل نمیشه ، چنتا زیر مجموعه داره (با مشخصات متفاوت) یعنی بعد از این G580 یه عددی هم داره که مدل دقیقش رو مشخص میکنه تو خود سایت Lenovo دقیق مشخص شده !
View attachment 46488
حالا نمیخوای بگی مهم نیست حداقل مدل دقیق CPU رو بگو !

فدای تو داداش چرا نگم شما داری زحمت میکشی کار من راه میندازی همین فقط نوشته اما مشخصات سخت افزازی همین
پردازنده: intel r core tm i5-3210m cou 2.50ghz
رم: 4 گیگ
ویندوز: 7 32 بیتی
بازم تشکر از شما

فدای تو داداش چرا نگم شما داری زحمت میکشی کار من راه میندازی همین فقط نوشته اما مشخصات سخت افزازی همین
پردازنده: intel r core tm i5-3210m cou 2.50ghz
رم: 4 گیگ
ویندوز: 7 32 بیتی
بازم تشکر از شما
شما از این لینک فایل رو بگیر و نصبش کن فقط قبلش هر درایوری که مربوط به گرافیک میشه رو پاک کن بعدش نتیجه رو بگو.
خواهش میکنم

با سلام
گرافیک 560 ti دارم به اخرین ورژن اپدیت شده ویندوز 64 بیت هنگام اجرای بازیها بعد از چند دقیقه ناگهان سیستم ریست میشه یا بلو اسکرین میاد یا میپره تو ویندوز با نرم افزار 3dmark تست کردم نسخه 11 در هنگام تست ارور میده
هر بازی که سنگین باشه این اتفاق میفته
نسخه 13.20.18 درایور رو نصب کردم وسط نصب نت فریمورک4 متوقف میشه اما درایور کامل نصب میشه و ورژن رو 20.18 میزنه
core i5 3570k
ram 8
win 64 bit
power 700 cooler master

سلام
من 2 ماهه یه لپ تاپ HP 4540s گرفتم . دوتا گرافیک داره یکی Intel HD 4000 و یکی هم AMD 7650M که قابلیت سوئیچ داره . ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم درست سوئیچ کنم ، مثلا الان میخوام skyrim رو با AMD اجرا کنم ولی اصلا نمیشناستش و تو لیست گرافیک های دیده شده توسط بازی فقط Intel HD 4000 وجود داره . توی قسمت switchable graphic توی catalyst هم skyrim رو روی high performance گذاشتم ولی بازم تاثیری نداشت و نمیتونه گرافیک AMD رو شناسایی کنه . در ضمن هر دو تا گرافیک رو هم آپدیت کردم ، یعنی جفتشونو پاک کردم و اول درایور intel رو از سایتش دانلود کردم و ریختم بعد هم واسه AMD رو از سایت HP گرفتم و نصب کردم .
الان دیگه واقعا موندم چکار کنم و
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

منم همین مشکل رو دارم.
خواهش میکنم کمک کنید. سه ماه میشه دنبال حل مشکلم اما هیچی پیدا نشده، درایور hp هم آپدیت نمیشه.
وقتی هم از سایت AMD دانلود میکنم میگه not supported

با سلام
گرافیک 560 ti دارم به اخرین ورژن اپدیت شده ویندوز 64 بیت هنگام اجرای بازیها بعد از چند دقیقه ناگهان سیستم ریست میشه یا بلو اسکرین میاد یا میپره تو ویندوز با نرم افزار 3dmark تست کردم نسخه 11 در هنگام تست ارور میده
هر بازی که سنگین باشه این اتفاق میفته
نسخه 13.20.18 درایور رو نصب کردم وسط نصب نت فریمورک4 متوقف میشه اما درایور کامل نصب میشه و ورژن رو 20.18 میزنه
core i5 3570k
ram 8
win 64 bit
power 700 cooler master
به نظر میاد 320.18 رو نصب کردی ، درسته ؟
اگه اینطوره که این درایور رو یه سری سیستم ها مشکل ایجاد کرده (من خودمم با همین درایور مشکل داشتم) فعلا تنها راه برگشت به 314.22 هستش تا درایور جدیدی عرضه بشه !

به نظر میاد 320.18 رو نصب کردی ، درسته ؟
اگه اینطوره که این درایور رو یه سری سیستم ها مشکل ایجاد کرده (من خودمم با همین درایور مشکل داشتم) فعلا تنها راه برگشت به 314.22 هستش تا درایور جدیدی عرضه بشه !

بله درسته اما این سیستم از روز اولی که جمع کردم این مشکل رو داشت حتی با درایور اورجینال خودش برای همین اپدیتش کردم

بله درسته اما این سیستم از روز اولی که جمع کردم این مشکل رو داشت حتی با درایور اورجینال خودش برای همین اپدیتش کردم
سیستم رو خودت بستی یا دادی بیرون ؟
الان یه مقدار سخت شد ، برای شروع بهتره کارت گرافیک به همراه Power رو یه سیستم دیگه تست بشه تا وضعیت سلامتشون مشخص شه.

سیستم رو خودت بستی یا دادی بیرون ؟
الان یه مقدار سخت شد ، برای شروع بهتره کارت گرافیک به همراه Power رو یه سیستم دیگه تست بشه تا وضعیت سلامتشون مشخص شه.

خودم بستم به سیستم کولر کارت مشکوک شدم واسه همین یه تست با FurMark انجام دادم نتیجه عجیب بود

در حالت عادی بین 43 تا 50 درجه سانتیگراد
در حالت brun in test تا دقیقه 6:40 رفته بود که رسید به 95 درجه که خودم بستمش
در حالت بنچمارک 15 دقیقه ای هم تا 30 درصد رفت که رسید به 96 درجه باز خودم بستمش

نظر شما چیه ؟ این هنگ کردنا و ریست شدنای داخل بازی میتونه از همین باشه؟

خودم بستم به سیستم کولر کارت مشکوک شدم واسه همین یه تست با FurMark انجام دادم نتیجه عجیب بود

در حالت عادی بین 43 تا 50 درجه سانتیگراد
در حالت brun in test تا دقیقه 6:40 رفته بود که رسید به 95 درجه که خودم بستمش
در حالت بنچمارک 15 دقیقه ای هم تا 30 درصد رفت که رسید به 96 درجه باز خودم بستمش

نظر شما چیه ؟ این هنگ کردنا و ریست شدنای داخل بازی میتونه از همین باشه؟
بعید میدونم مشکل از کارت باشه ، در مورد دما شما کارت رو OC کردی ؟ Ref هستش یا مدل خاصیه ؟ اگه این دما برای مدل Ref باشه (و OC هم نباشه) یه مقدار بالاس که دلیلش میتونه دمای بالای محیط ، مشکل تو سیستم تهویه کیس یا از خود خنک کننده ی کارت باشه (دور فن بالا پایین نشه) ولی کار به ریست سیستم معمولا نمیکشه چون قبلش درایور کارت جلوی فعالیتش رو میگیره !
با توجه به اینکه گفتی از روز اول این مشکل رو داشته ممکنه مشکل از قطعه ی دیگه ای باشه مثل RAMها ، HDD ، فن CPU (که بالطبع رو دماش تاثیر میذاره) یا شاید هم نرمافزاری باشه مثل تداخل درایورها و...
فن CPU رو چک کردی ؟ دماش به چه صورت هستش ؟ اگه چنتا RAM داری بهتره تک تک رو هر اسلات تست کنی.
در اخر اگه فک میکنی مشکل از کارت هستش تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه و در شرایط سنگین مثل اجرای Crysisها یا مثلا 3DMark 11 هستش.
تشکر مورد گفته شد دانلود و بعد نصب شد اما مشکل همچنان باقی و حل نشده ........
یعنی بعد از نصب باز هم صفحه سیاه میشه ؟
لبتاب شما ویندوز ارجینال روش نصب بوده ؟ اگه اینطوره که فک میکنم یه Recovery و بعد اقدام به نصب این درایورها بکنی بهتر میشه نتیجه گرفت.
در آخر اگه نتیجه نداد بهتره یه چرخی تو نت بزنیم ببینیم کسی این مشکل رو داشته یا نه.

آخرین ویرایش:
نه اور کلاک کردم نه رف هستش
تا زمانی که برنامه رو نبندم همینطور میره بالا دما
فن سی پی یو و دماشو چک کردم از 80 بیشتر نمیشه هارد رو هم چک کردم مشکل مربوط به این زمینه نداشت حتی روی ssd بازی نصب کردم که بازم ریست شد فرض خرابی هارد و فن سی پی یو کنسله
رو همین سیستم با گرافیک انبورد اینتل اچ دی 4000 سی پی یو چندتا بازی تست کردم با اون گرافیک افتضاح اجرا شد و هیچ مشکلی هم تو زمینه ریست یا کرش پیش نیومد پس فرض خرابی سی پی یو و رم کلا کنسله
فقط میمونه منبع تغذیه که این کارت دوتا کابل 6 پین میخوره بهش ایا ممکنه از منبع تغذیه باشهpower cooler master 700w؟
امکان تست رو سیستمی دیگه ندارم متاسفانه

آخرین ویرایش:
بعید میدونم مشکل از کارت باشه ، در مورد دما شما کارت رو OC کردی ؟ Ref هستش یا مدل خاصیه ؟ اگه این دما برای مدل Ref باشه (و OC هم نباشه) یه مقدار بالاس که دلیلش میتونه دمای بالای محیط ، مشکل تو سیستم تهویه کیس یا از خود خنک کننده ی کارت باشه (دور فن بالا پایین نشه) ولی کار به ریست سیستم معمولا نمیکشه چون قبلش درایور کارت جلوی فعالیتش رو میگیره !
با توجه به اینکه گفتی از روز اول این مشکل رو داشته ممکنه مشکل از قطعه ی دیگه ای باشه مثل RAMها ، HDD ، فن CPU (که بالطبع رو دماش تاثیر میذاره) یا شاید هم نرمافزاری باشه مثل تداخل درایورها و...
فن CPU رو چک کردی ؟ دماش به چه صورت هستش ؟ اگه چنتا RAM داری بهتره تک تک رو هر اسلات تست کنی.
در اخر اگه فک میکنی مشکل از کارت هستش تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه و در شرایط سنگین مثل اجرای Crysisها یا مثلا 3DMark 11 هستش.

یعنی بعد از نصب باز هم صفحه سیاه میشه ؟
لبتاب شما ویندوز ارجینال روش نصب بوده ؟ اگه اینطوره که فک میکنم یه Recovery و بعد اقدام به نصب این درایورها بکنی بهتر میشه نتیجه گرفت.
در آخر اگه نتیجه نداد بهتره یه چرخی تو نت بزنیم ببینیم کسی این مشکل رو داشته یا نه.

نه ویندوز اورجینال نداشته بله بعد نصب صفحه سیاه بالا میاد تا زمانی که این درایور رو پاک کنیم...................

نه اور کلاک کردم نه رف هستش
تا زمانی که برنامه رو نبندم همینطور میره بالا دما
فن سی پی یو و دماشو چک کردم از 80 بیشتر نمیشه هارد رو هم چک کردم مشکل مربوط به این زمینه نداشت حتی روی ssd بازی نصب کردم که بازم ریست شد فرض خرابی هارد و فن سی پی یو کنسله
رو همین سیستم با گرافیک انبورد اینتل اچ دی 4000 سی پی یو چندتا بازی تست کردم با اون گرافیک افتضاح اجرا شد و هیچ مشکلی هم تو زمینه ریست یا کرش پیش نیومد پس فرض خرابی سی پی یو و رم کلا کنسله
فقط میمونه منبع تغذیه که این کارت دوتا کابل 6 پین میخوره بهش ایا ممکنه از منبع تغذیه باشه؟امکان تست رو سیستمی دیگه ندارم متاسفانه
خوب با توجه به اطلاعات دمای کارت بالاس حالا یا مشکل از خنک کننده ی کارت هستش یا تهویه کیس.
البته بهتره که درایور کارت با چیزی غیر از 320.18 تست بشه چون همونطور که قبلا هم گفتم برای یه سری سیستم ها مشکل ایجاد میکنه. (البته اگه قبلا اینکارو نکردی)
ممکنه از Power هم باشه که البته تا یه Power دیگه برای تست نباشه نمیشه نظر قطعی داد (یا یه کارت گرافیک دیگه با قدرتی در حد GTX560 Ti یا بالاتر در کنارش قرار بدی) در مورد کارت گرافیک هم همینطور تا وقتی رو یه سیستم دیگه تست نشه نمیشه از سلامتش اطمینان پیدا کرد.
نه دوست عزیز منظورمو اشتباه متوجه شدید گفتم که از ابتدا که سیستم و بستم اینطوری بود تا به حال اورکلاک نکردم حتی یکمرتبه
در هر صورت ممنون از راهنمائیت
الان متوجه شدم جمله ت ایهام داشت.
خواهش میکنم

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز منظورمو اشتباه متوجه شدید گفتم که از ابتدا که سیستم و بستم اینطوری بود تا به حال اورکلاک نکردم حتی یکمرتبه
در هر صورت ممنون از راهنمائیت

Last edited by a moderator:
درود

آقا من دیروز این 7870 2g sapphire رو خریدم 2 تا مشکل دارم، تو بازی فیفا 13 تیک داره مشکل چیه؟

درایور 13.6 beta2 نصبه، این چیه؟ مگه نباید 7870 بشناسه؟ چرا 7800 میشناسه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or