تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من یه مشکلی دارم و اون اینه که گرافیک لپتاپم نصب نمیشه هم دایور رو از سایت msi و هم از سایت nvidia دانلود کردم ولی نصب نمیشه و این ارور رو میده
Nvidia-Installer-cannot-continue.png

توی safe mode هم تست کردم نصب نشد مشکل از چیه هر کاری میکنم نصب نمیشه و الانم فقط با گرافیک intel فقط کار میکنه ممنون میشم که راهنمایی کنید تا این مشکل برطرف بشه نسخه مخصوص لپتاپم دانلود کردم مشکل از چیه

سلام دوستان من یه مشکلی دارم و اون اینه که گرافیک لپتاپم نصب نمیشه هم دایور رو از سایت msi و هم از سایت nvidia دانلود کردم ولی نصب نمیشه و این ارور رو میده
Nvidia-Installer-cannot-continue.png

توی safe mode هم تست کردم نصب نشد مشکل از چیه هر کاری میکنم نصب نمیشه و الانم فقط با گرافیک intel فقط کار میکنه ممنون میشم که راهنمایی کنید تا این مشکل برطرف بشه نسخه مخصوص لپتاپم دانلود کردم مشکل از چیه

سلام.با اجازه اساتید محترم:)
دوست عزیز احتمالا درایور رو اشتباه دانلود کردی
اگه ویندوز 32 بیتی داری نسخه ی 32 بیتی رو دانلود کن و اگرم ویندوزت 64 بیتی هست نسخه 64 بیتی رو نصب کن
در ضمن دقت کن درایوی که داری توش درایور کارت رو نصب میکنی باید فضای کافی داشته باشه
یه نگاه هم به پست 1185 صفحه 79 همین تاپیک بنداز.شاید مشکلت مثل مشکل دوستمون باشه

سلام،من ویندوز xp دارم و کارت گرافیکم ( DDR2 9400GT 128bit super+1Gb 1024mb ) هستش و میخوام ویندوز 7 نصب کنم ولی کارت گرافیکم فقط xp و vista رو ساپورت میکنه .میخواستم بدونم که کجا میتونم درایور مخصوصش رو دانلود کنم ؟
این هم عکس کارت گرافیکم
viewer.php
[/URL][/IMG]

دوستان هم هروقت هرکدوم از درایورهای سری 320 رو نصب میکنم سیستمم یه مشکل های عجیبی پیدا میکنه,مثلا 5 پانیه کامل هنگ میکنه یا مونیتر یهو خاموش میشه یا حتی موس شکلهای عجیب به خودش میگیره!!!
مشکل از درایورها هست یا سیستم من؟؟؟:-/

دوستان هم هروقت هرکدوم از درایورهای سری 320 رو نصب میکنم سیستمم یه مشکل های عجیبی پیدا میکنه,مثلا 5 پانیه کامل هنگ میکنه یا مونیتر یهو خاموش میشه یا حتی موس شکلهای عجیب به خودش میگیره!!!
منم همین مشکل رو موقعی که کارتم انویدیا بود،داشتم.( یه هفته ای هستش 6870 Radeon گرفتم :d)
مجبور شدم همون درایور 314 رو بریزم

سیستمت در حال تجدید فراشه:d

این یجور باگ تو سری جدید درایورهای Nvidiaس بعد از 314.22 تا الان (WHQL) این باگ تو یه مدلایی از سری 400 و 500 پیش اومده و تا الان هم Nvidia توضیح خاصی نداده !
تو فروم Nvidia مفصل راجب این مشکل بحث شده و خیلیا بعد از نصب این سری درایورها یه همچین مشکلاتی پیدا کردن.
فعلا تنها راه برگشت به 314.22 هستش تا Nvidia یه فکری به حال ملت بکنه.

سلام دوستان آقا بدادم برسید کل اینترنتو زیررو کردم یک لینک سالم بیدا نکردم helpp
Geforce 315m
windows :7 64 bit
laptop:samsung rv511-s01
خلاصه یک ورژن درست درایور (ترجیحا 314.22 یا بایین تر (باااااگ نمیخوام)) که با این سازگار باشه قرار بدید بدجور رفتم تو ON-PAUSE

یا علی(ع)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or