RattleSnake
کاربر سایت
سلام دوستان عزیز
یه مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید
گرافیک من HD7870 SAPPHIRE هست.
AMD CATALYST 13.6 BETA2 نصب هست .تو این ورژن دو مدل رزولیشن HD و BASIC موجوده که وقتی 1920*1080 میزارم .تصویرم یه مقدار تنظیم نیست ولی میشه از طریقه CUSTOM رزولیشن تنظیم کرد(مثلا 1840*1036 میزارم تصویرم فیکس DESKTOP میشه).ولی وقتی 13.8 BETA رو میریزم رزولیشن HD کلا نیست (1920*1080 موجوده ولی نمیشه CUSTOM رزولیشن کرد)یعنی کلا کاریش نمیشه کرد .LCD 32 دارم .مانیتور نیست.هر کاریم که به فکرم رسیده کردم.فقط مونده خود زنی د خود کشی کنم.:d
هیچ کاری نمیخواد بکنید.دروود بر همه دوستان
سيستم من دارای گرافيك nVidia 540m با رم 1 گيگابايته
توی فسمت System Information برنامه nVidia Control Panel نوشته Total Available Graphic Card Memory: 4GB يعنی اينكه می تونه 3 گيگ ديگه از رم سيستم كه در مجموع 8 گيگه share كنه، برای استفاده از اين قابليت بايد چه كرد؟
تو تنظیمات تلویزیون سایز صفحه رو بذار روscreen fitفکر کنم درست بشهسلام دوستان عزیز
یه مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید
گرافیک من HD7870 SAPPHIRE هست.
AMD CATALYST 13.6 BETA2 نصب هست .تو این ورژن دو مدل رزولیشن HD و BASIC موجوده که وقتی 1920*1080 میزارم .تصویرم یه مقدار تنظیم نیست ولی میشه از طریقه CUSTOM رزولیشن تنظیم کرد(مثلا 1840*1036 میزارم تصویرم فیکس DESKTOP میشه).ولی وقتی 13.8 BETA رو میریزم رزولیشن HD کلا نیست (1920*1080 موجوده ولی نمیشه CUSTOM رزولیشن کرد)یعنی کلا کاریش نمیشه کرد .LCD 32 دارم .مانیتور نیست.هر کاریم که به فکرم رسیده کردم.فقط مونده خود زنی د خود کشی کنم.
با درود بر دوستان گرامی... آقا این اولین پست من تو بازی سنتره...امیدوارم خوش یمن باشه ...
و اما مشکل عظیم من.کلا سیستممو مینویسم
Cpu : i7 3770k
Graphic : Msi 7950 3G ddr5
Main board : Giga z77x-d3h
Ram : 8*2 Geil 1600
H.d.d: 1T
Power : 685 green+
مشکلم با دو تا بازیه !
1. GTA IV که اصلا از داخل تنظیمات گرافیکس عملا به حد و لیمیت خودش رسیده و نمیشه گرافیک بازی رو یک ذره...حتی یکذره بالا برد.موضوع اونجایی اوج میگیره که میبینم Video Memory حدود 3076 مگا بایت ظرفیت داره اما عملا فقط 250 تاش پر میشه و کلا توی خود بازی اخطار و وارنینگ میده که بیشتر نمیشه بالا برد و این حرفا...گرافیکو بردم تحویل نمایندگی دادم..خودشونم تست زدن همین مشکلو داشت...ولی گفتن روی بازیای دیگه هیچ مشکلی نداره..خواستم ببینم این غیر عادیه ؟
2. افت فریم شدیییییید در بازی Metro Last light که چه کیفیت و گرافیکش روی Ultra باشه چه Low وقتی یکم صحنه شلوغ میشه افت فریم بدناکی میگیره...
پی نوشت : تمام درایور ها آپدیت روز هستن حتی ویندوز... و اینکه این بازیا روی گرافیکهای 4850 / 7750 / 6950 تست شده و هیچ مشکلی نداشت...
اگه کسی کارت گرافیکش مثل منه بم یه ندایی بده ببینم واسه اونم اینجوریه یا نه
ممنونم از پاسخ جامع و کاملت...
1- بازی GTA IV زمان خودش مشکلات افت فریم داشت. شما اخرین پچ بازی رو نصب کنید که شاید درست بشه. البته طبیعی هستش که موتور گرافیکی بازی با کارت های نسل جدید هماهنگ نباشه.
2- بازی Metro LL هم Engine بازی مشکل داره کلا. و روی کارت های گرافیک high-end افت فریم و مشکل suttering داره. البته من این بازی رو با 7950boost روی تنظیمات very high و no ssaa بازی کردم و قابل بازی و روان بود. البته بعضی صحنه ها فریم کاهش شدید داشت که تاثیر این کاهش احساس می شد..
اگر می خوای تست سلامت از کارتت بگیری چند تا بنچمارک معتبر اجرا کن. مثل 3dmark11 و 3dmark 2013 و furmark.
بازی های دیگه رو هم اگر بدون مشکل اجرا کنه، کارت سالم هستش.
بازی GTA IV رو میشه چشم پوشی کرد. چون بازی قدیمی هستش و توقع نمیره که با کارت های گرافیک جدید سازگار باشه.ممنونم از پاسخ جامع و کاملت...
جی تی ای افت فریم اصلا نداره...فقط مشکل اینه که نمیشه گرافیک رو حتی یککم برد بالا...یه فونت با رنگ نارنجی مایل به قرمز اخطار داده که به Limit خودش رسیده و این در حالیه که پایین 3076 مگا بایت از video memory خالیه و تنها تا 250 پر شده و دیگه نمیشه بالا تر بردش...جی تی ای آی وی هم آخرین پچشو دارم ... کلا جی تی ای بازم من...جالبتر اینکه روی گرافیک های 7750 / 6950 تست زدم بدون مشکل اومد...حتی روی گرافیک قدیمی 4850 خودم تست زدم بدون مشکل 4 سال بازی میکردم ... ولی واسه این جدیده اصن نمیشه گرافیک رو برد بالا...اصن اجازه نمیده و با همون فونتی که گفتم اخطار داده...نمیدونم چشه...
درباره مترو هم تو نت تحقیق کردم نوشته بود اگه گرافیک رو آپدیت کنید درست میشه...که واسه من اینجور نشد...