تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

کسی نیست کمکم کنه ؟
کارت گرافیکت چیه؟
کدوم درایور رو نصب کردی؟
ویندوز خود به خود ریست میشه؟
در مورد not responding می تونه مشکل خود برنامه باشه. مرورگرت چیه و اخرین اپدیتش رو گرفتی؟
پاورت چیه؟
در نهایت می تونه مشکل از خود درایور هم باشه.
نرم افزار Driver Sweeper رو نصب کن و یک درایور فعلی رو پاک کن. سپس یک درایور دیگه رو امتحان کن و ببین مشکل پابرجا هستش یا نه.

سلام
من یه کارت گرافیک 7970 دارم میخواستم از یک کارت گرافیک انویدیا برای بهره بردن از قابلیت فیزیکس انویدیا در کنارش استفاده کنم البته این کارت رو دارم و در واقع کارت گرافیک قدیمی من هست و کارت 9400 GT هست .
اگه میشه منو راهنمایی کنید که چطور اینکارو انجام بدم ممنون ...
یه سوال دیگه اینکه من برای اجرای بازی بتمن آرکام سیتی قابلیت فیزیکس رو فعال کردم و روی High گذاشتم و در هنگام انجام بازی با کمال تعجب دیدم که فیزیکس اعمال شده (!) و کار میکنه (روی یه کارت AMD)
البته بدون گذاشتن کارت انویدیا روی مادربرد و بدون استفاده از اون . یعنی چطوریه و چرا فیزیکس روی AMD کار میکنه ؟؟؟

میخوام اون کارت nvidia فقط و فقط کار پردازش فیزیکس رو انجام بده و کوچکترین دخالتی در امر پردازش بازیها و ... نداشته باشه
اگه کامل منو راهنمایی کنید ممنون میشم
cpu : core i7
main: Asus maximus V
VGA 1 : Asus HD7970
VGA 2 : Nvidia Geforce 9400GT
Ram : 8 GB DDR3
سلام
قبلا با درایور های قدیمی می شد در کنار کارت AMD از یک کارت NVIDIA استفاده کرد. اما الان ظاهرا امکانش وجود نداره.
Physx روی کارت های amd اجرا میشه. چون فیزیک می تونه روی سی پی یو هم پردازش بشه. اما Physx با کارت های گرافیک Nvidia بهینه شده. برای همین روی کارت های گرافیک AMD فریم خوبی نمیده.

سلام
قبلا با درایور های قدیمی می شد در کنار کارت AMD از یک کارت NVIDIA استفاده کرد. اما الان ظاهرا امکانش وجود نداره.
Physx روی کارت های amd اجرا میشه. چون فیزیک می تونه روی سی پی یو هم پردازش بشه. اما Physx با کارت های گرافیک Nvidia بهینه شده. برای همین روی کارت های گرافیک AMD فریم خوبی نمیده.
ولی چند جا هم تو سایتای ایرانی و هم خارجی نگاه کردم دیدم با یه پچ این مشکل حل شده و با درایور های جدید هم میشه اینکارو کرد من پچ و جدید ترین درایور انویدیا رو هم دانلود و نصب کردم.
پس اینطور که میگین فیزیکی که در بازیها بدون کارت انویدیا و روی کارت AMD اعمال میشه توسط cpu پردازش میشه ولی فریم ریت کاهش محسوسی پیدا میکنه ...

من کارت گرافیک انویدیایی که دارم قرار دادم رو مادربرد و درایور و پچو نصب کردم ولی بازم فیزیکس توسط cpu پردازش میشه چطوری فیزیکس رو تنظیم کنم که فقط توسط کارت انویدیا پردازش بشه؟؟؟ (کلا میخوام این کارت عمل پردازش فیزیکس رو برعهده داشته باشه و لا غیر !)

ولی چند جا هم تو سایتای ایرانی و هم خارجی نگاه کردم دیدم با یه پچ این مشکل حل شده و با درایور های جدید هم میشه اینکارو کرد من پچ و جدید ترین درایور انویدیا رو هم دانلود و نصب کردم.
پس اینطور که میگین فیزیکی که در بازیها بدون کارت انویدیا و روی کارت AMD اعمال میشه توسط cpu پردازش میشه ولی فریم ریت کاهش محسوسی پیدا میکنه ...

من کارت گرافیک انویدیایی که دارم قرار دادم رو مادربرد و درایور و پچو نصب کردم ولی بازم فیزیکس توسط cpu پردازش میشه چطوری فیزیکس رو تنظیم کنم که فقط توسط کارت انویدیا پردازش بشه؟؟؟ (کلا میخوام این کارت عمل پردازش فیزیکس رو برعهده داشته باشه و لا غیر !)
درایور NVIDIA رو که نصب کردی. به کنترل پنلش برو. قسمت 3D Setting و بعدش Configure Physx. اونجا پردازش Physx را روی کارت گرافیک 9400 تنظیم کن.

کارت گرافیکت چیه؟
کدوم درایور رو نصب کردی؟
ویندوز خود به خود ریست میشه؟
در مورد not responding می تونه مشکل خود برنامه باشه. مرورگرت چیه و اخرین اپدیتش رو گرفتی؟
پاورت چیه؟
در نهایت می تونه مشکل از خود درایور هم باشه.
نرم افزار Driver Sweeper رو نصب کن و یک درایور فعلی رو پاک کن. سپس یک درایور دیگه رو امتحان کن و ببین مشکل پابرجا هستش یا نه.
geforce gt 430
همین درایور بتا 326.80
بعضی وقتا ویندوز صفحه ی آبی با یه نوشته هایی میاد و خودبه خود ریست میشه بعضی وقتا هم ریست نمیشه و چند ثانیه بعد مشکل حل میشه
فایرفاکس آره همیشه آپدیتش میکنم ولی فکر نکنم مشکل از فایر فاکس باشه چون این نات رسپوندینگ از این گوشه سمت چپ پایین رو آرم انویدیا میاد و مینویسه درایور نات رسپوندینگ
پاور رو راستش نمیدونم از کجا باید بفهمم از تو خود pc از کجا بفهمم ؟ چون نمیتونم از پشت خود پاورو ببینم
درایور رو هم از سایتی که همه ی درایورهامو میگرفتم گرفتم تا حالا مشکلی نداشته ولی اینیکی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوریه
درایور رو پاک کردم و 320.49 رو نصب کردم تا حالا که مشکلی نداشته ولی شاید بشه چون اون قبلی مثلا هر سه هفته اینا اینطوری مشد
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
geforce gt 430
همین درایور بتا 326.80
بعضی وقتا ویندوز صفحه ی آبی با یه نوشته هایی میاد و خودبه خود ریست میشه بعضی وقتا هم ریست نمیشه و چند ثانیه بعد مشکل حل میشه
فایرفاکس آره همیشه آپدیتش میکنم ولی فکر نکنم مشکل از فایر فاکس باشه چون این نات رسپوندینگ از این گوشه سمت چپ پایین رو آرم انویدیا میاد و مینویسه درایور نات رسپوندینگ
پاور رو راستش نمیدونم از کجا باید بفهمم از تو خود pc از کجا بفهمم ؟ چون نمیتونم از پشت خود پاورو ببینم
درایور رو هم از سایتی که همه ی درایورهامو میگرفتم گرفتم تا حالا مشکلی نداشته ولی اینیکی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوریه
درایور رو پاک کردم و 320.49 رو نصب کردم تا حالا که مشکلی نداشته ولی شاید بشه چون اون قبلی مثلا هر سه هفته اینا اینطوری مشد
بازم ممنون
صفحه ابی می تونه مشکل از Ram و در درجه بعدی هارد باشه.
memory test 86 رو بگیر که رم ها رو تست کنی. به اضافه hd tune برای تست هارد
فعلا با همون درایور تست کن و ببین مشکل دوباره دیده میشه یا نه.

درایور NVIDIA رو که نصب کردی. به کنترل پنلش برو. قسمت 3D Setting و بعدش Configure Physx. اونجا پردازش Physx را روی کارت گرافیک 9400 تنظیم کن.
تنها در صورتی میشه به کنترل پنل درایور انویدیا رفت که کابل مانیتور به همون 9400 وصل باشه اگر به 7970 وصل باشه اجرا نمیشه. نمیشه کاری کرد که بشه ؟!
ولی وقتی کابلو به 9400 متصل میکنم هم میشه به پنل انویدیا رفت و هم کاتالیست (amd) ولی وقتی به 7970 وصل باشه فقط میشه به کاتالیست رفت ...

من کابلو به کارت انویدیا وصل کردم و همونجایی که گفتین رفتم و پردازش فیزیکس رو گذاشتم رو 9400gt ولی وقتی کابلو جدا میکنم و به 7970 وصل میکنم دوباره فیزیکس توسط cpu انجام میشه یعنی چی ؟

((توسط نرم افزار Afterburner KM فیزیکس رو تست کردم که ببینم کدوم پردازشش میکنن دیدم نوشته Physx بعد تو پرانتز cpu ))

تنها در صورتی میشه به کنترل پنل درایور انویدیا رفت که کابل مانیتور به همون 9400 وصل باشه اگر به 7970 وصل باشه اجرا نمیشه. نمیشه کاری کرد که بشه ؟!
ولی وقتی کابلو به 9400 متصل میکنم هم میشه به پنل انویدیا رفت و هم کاتالیست (amd) ولی وقتی به 7970 وصل باشه فقط میشه به کاتالیست رفت ...

من کابلو به کارت انویدیا وصل کردم و همونجایی که گفتین رفتم و پردازش فیزیکس رو گذاشتم رو 9400gt ولی وقتی کابلو جدا میکنم و به 7970 وصل میکنم دوباره فیزیکس توسط cpu انجام میشه یعنی چی ؟

((توسط نرم افزار Afterburner KM فیزیکس رو تست کردم که ببینم کدوم پردازشش میکنن دیدم نوشته Physx بعد تو پرانتز cpu ))

عرض کردم خدمت تون.
کارت Physx در کنار کارت amd امکان پذیر نیست. قبلا با درایور های بتا می شد.
اما الان به این راحتی ها نمیشه.

سلام. دوستان یه مشکل جدیدا با آپدیت گرافیک لپتاپم پیدا کردم . گرافیک ati mobility radeon 5730 هستش قبلا تا آپدیت 13.1 مشکل نبود اما از اون ورژن به بعد (13.8 بتا و 13.9 رو امتحان کردم) بعد از اینکه آپدیت مطابق کارتم رو دانلود میکنم و نصب می کنم صفحه سیاه میشه انگار برایتنس روی 10 باشه و نمی دونم باید چیکار کنم وقتی پاک میکنم درست میشه. خواهشا" راهنمائی کنید مشکل از کجاست. پیشاپیش ممنون.

سلام دوستان من یه مشکل دارم خواهش میکنم کمک کنین
من درایور 331.58 رو گرفتم میخواست بریزم یکم که خط رفت جلو ارور داد بعد اومدم درایور قبلیم رو نصب کنم بازم همونجوری شد الان نمیدونم چکار کنم
گرافیکم هم gt430 هست
اینم عکس ارور
http://8pic.ir/images/55200491930245906693.jpg
خواهش میکنم کمک کنید

سلام دوستان من یه مشکل دارم خواهش میکنم کمک کنین
من درایور 331.58 رو گرفتم میخواست بریزم یکم که خط رفت جلو ارور داد بعد اومدم درایور قبلیم رو نصب کنم بازم همونجوری شد الان نمیدونم چکار کنم
گرافیکم هم gt430 هست
اینم عکس ارور
http://8pic.ir/images/55200491930245906693.jpg
خواهش میکنم کمک کنید
یه گزینه داره clean install یا همچین چیزی ، حالا که گیر کردی اونرو انتخاب کن تیک بزن ، درایو ها رو پاک میکنه از اول میریزه ! فقط خطرش اینه که اگه پاک کنه نتونه بریزه دیگه هیچی درایور نداری ...!!!!
اگه کامپیوتر رومیزی باشه ، همیشه یه سی دی درایور داره ، اون همیشه جواب میده فقط ورژنش قدیمیه !!

یه گزینه داره clean install یا همچین چیزی ، حالا که گیر کردی اونرو انتخاب کن تیک بزن ، درایو ها رو پاک میکنه از اول میریزه ! فقط خطرش اینه که اگه پاک کنه نتونه بریزه دیگه هیچی درایور نداری ...!!!!
اگه کامپیوتر رومیزی باشه ، همیشه یه سی دی درایور داره ، اون همیشه جواب میده فقط ورژنش قدیمیه !!
ممنون مشکلم حل شد من فکر میکردم که درایور جدید که بخوام نصب کنم خودش خود به خود قبلیه رو پاک میکنه ولی پاک نمیکرد و درایور نصب نمیشد بعد رفتم کلا درایور قبلیه رو پاک کردم و همین 331.58 رو نصب کردم الان مشکلی نداره

ممنون مشکلم حل شد من فکر میکردم که درایور جدید که بخوام نصب کنم خودش خود به خود قبلیه رو پاک میکنه ولی پاک نمیکرد و درایور نصب نمیشد بعد رفتم کلا درایور قبلیه رو پاک کردم و همین 331.58 رو نصب کردم الان مشکلی نداره
در واقع اینها با هم تضادی ندارند و جدید روی قبلی نصب میشه و خیلی کم پیش میاد که نیاز باشه قبلی رو پاک کنی ولی برای این مشکل هم همون گزینه clean install رو گذاشتن ، شما هم همینکارو کردی ، فقط دستی...
موفق باشی.
---

من هر وقت برنامه nvidia control panel رو با درایوام نصب میکنم بازیهایی مثل minecraft یا angry birds اجرا نمیشند و صفحه سفید میاد حالا نمیدونم چی شده پاک شده ، حالا اجرا میشند ، من نمیدونم مشکل از کجاست !؟
کسی میدونه دلیل رو. البته فکر نکنم کسی به اینجور موضوعی تا حالا برخورده باشه.

سلام
من قصد داشتم 331.65 رو نصب کنم ولی در حین نصب یهو تصویر می ره و انگار که کارت Unplug میشه! بعدش هم دیگه تصویر ندارم و مجبورم برم از Safe Mode دوباره 320 رو نصب کنم تا تصویر بده :| چندبار هم تکرار کردم همین اتفاق افتاد مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or