تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام رامین جان....من از انویدیا اخرین اپدیت رو واسه GTX 570M گرفتم واسه لپتاپم...موقع نصب همون قسمت Compatibility میگه No internet Connection Found
در صورتی که من نتم وصله بدون تایم اوت......حتی تو بازیم پینگم 140 اینا بود....نمیدونم چیه مشکل؟
سلام
منظورت بخش System Check هستش ؟ اگه اینطوره که کلا بدون اتصال به نت هم از این بخش رد میشه !

آخرین ویرایش:
دوستان دقت کردید سایت انویدیا دیگه بسته نیست و به راحتی میشه ازش درایور دانلود کرد.
سایت اصلی برای تمام ISP ها باز نیست (احتمالا زمان میبره) بطور مثال برای مخابرات هنوز Access Denied میده !
نه...همچنان میگه no internet connection found
رو Pcm چنین مشکلی ندارم
میتونی یه شات ازش بذاری.
فایل رو کامل دانلود کردی دیگه درسته ؟

سلام من یک لب تاپ لنوو مدل g580 دارم با کارت گرفیک nvidia داره مدل 610m اما نه بازی روش اجرا میشه نه میشه کاری کرد چون کارت گرافیک رو نمیشناسه همه کار هم کردم اخرین ورژن رو از سایت دانلود کردم
وقتی intel hd graphics400 رو نصب می کنم سیستم بالا میاد اما تصویر سیاه این پیغام هم موقعی اجرای تنظیمات nvidia میده الان فقط داره با کارت گرافیک استانداره خود ویندوز کار میکنه
http://up.toca.ir/images/ex2f6qvzdyeuqd9986.jpg

دوستان من يه مشكلي دارم .
هنگامي كه كابل HDMI رو به كيس وصل ميكنم و بازي اي مثل Crysis 3 رو اجرا ميكنم ، در هنگام بازي لرزش و تيك فراواني داره بطوري كه نميشه بازي كرد . با كابل معمولي هيچ مشكلي نداره . مشكل از چيه ؟
مشكل ديگه اي كه امروز پيش اومد اينه كه ديگه گرافيك رو نميشناسه و اين ارور رو ميده : could not find any compatible direct 3D devices . دوستان ممنون ميشم زودتر جواب بديد .
راستي گرافيكم GTX 660 ti هست .

آخرین ویرایش:
سلام من یک لب تاپ لنوو مدل g580 دارم با کارت گرفیک nvidia داره مدل 610m اما نه بازی روش اجرا میشه نه میشه کاری کرد چون کارت گرافیک رو نمیشناسه همه کار هم کردم اخرین ورژن رو از سایت دانلود کردم
وقتی intel hd graphics400 رو نصب می کنم سیستم بالا میاد اما تصویر سیاه این پیغام هم موقعی اجرای تنظیمات nvidia میده الان فقط داره با کارت گرافیک استانداره خود ویندوز کار میکنه
http://up.toca.ir/images/ex2f6qvzdyeuqd9986.jpg
تو لبتاب های با 2 گرافیک ، همیشه درایورای بروز که از طرف کمپانی سازنده ارائه میشه به راحتی قابل نصب نیست یا اگر هم نصب بشه با مشکلاتی همراه هستش ، معمولا در اینجور موارد خود Nvidia یا AMD پیشنهاد میدن که اول برید سراغ سایت سازنده ی لبتاب بعد راه حل های دیگه !
شما اول از همه هر چی درایور گرافیک رو سیستم نصب داری پاکش کن بعد به سایت Lenovo برو و طبق مدل لبتاب جدیدترین درایورهای گرافیک رو بگیر و نصبش کن (اول گرافیک Intel بعد Nvidia) یا مدل دقیق لبتاب رو بگو تا ببینیم چی به چیه.
دوستان من يه مشكلي دارم .
هنگامي كه كابل HDMI رو به كيس وصل ميكنم و بازي اي مثل Crysis 3 رو اجرا ميكنم ، در هنگام بازي لرزش و تيك فراواني داره بطوري كه نميشه بازي كرد . با كابل معمولي هيچ مشكلي نداره . مشكل از چيه ؟
مشكل ديگه اي كه امروز پيش اومد اينه كه ديگه گرافيك رو نميشناسه و اين ارور رو ميده : could not find any compatible direct 3D devices . دوستان ممنون ميشم زودتر جواب بديد .
راستي گرافيكم GTX 660 ti هست .
شما افت فریم داری یا... ؟
جدیدترین درایور ارائه شده رو نصب کن یا اگر قبلا نصب شده یک بار دیگه نصبش کن ولی با این تفاوت که تو مراحل نصب گزینه ی Custom رو انتخاب کن بعد تیک این گزینه هارو بردار :

3D Vision Controller Driver
3D Vision Driver
NVIDIA GeForce Experience

و فقط این 3 گزینه :

Graphics Driver
HD Audio Driver
Physx System Software

در حالت انتخاب باشه بعد هم ادامه بده و نصبش کن در آخر نتیجه رو بگو !

آخرین ویرایش:
تو لبتاب های با 2 گرافیک ، همیشه درایورای بروز که از طرف کمپانی سازنده ارائه میشه به راحتی قابل نصب نیست یا اگر هم نصب بشه با مشکلاتی همراه هستش ، معمولا در اینجور موارد خود Nvidia یا AMD پیشنهاد میدن که اول برید سراغ سایت سازنده ی لبتاب بعد راه حل های دیگه !
شما اول از همه هر چی درایور گرافیک رو سیستم نصب داری پاکش کن بعد به سایت Lenovo برو و طبق مدل لبتاب جدیدترین درایورهای گرافیک رو بگیر و نصبش کن (اول گرافیک Intel بعد Nvidia) با مدل دقیق لبتاب رو بگو تا ببینیم چی به چیه.

جدیدترین درایور ارائه شده رو نصب کن یا اگر قبلا نصب شده یک بار دیگه نصبش کن ولی با این تفاوت که تو مراحل نصب گزینه ی Custom رو انتخاب کن بعد تیک این گزینه هارو بردار :

3D Vision Driver

و فقط این 3 گزینه :

Graphics Driver
HD Audio Driver
Physx System Software

بنده خود سایت سازنده لب تاپ هم رفتم و این دایورها رو دانلود کردم اما مشکل برطرف نشد که نشد........ بعد اومدم سایت انودیا دانلود کردم

3D Vision Driver

و فقط این 3 گزینه :

Graphics Driver
HD Audio Driver
Physx System Software

نه افت فريم ندارم ،بازي در هنگام اجراتيك ميزد كه خوشبختانه حل شد . ممنون !

سلام من یک لب تاپ لنوو مدل g580 دارم با کارت گرفیک nvidia داره مدل 610m
ویندوز7 32 بیتی روش نصب ...........
دوست عزیز تو همون پست اول هم این اطلاعات رو قرار دادی ولی G580 فقط مربوط به یه مدل نمیشه ، چنتا زیر مجموعه داره (با مشخصات متفاوت) یعنی بعد از این G580 یه عددی هم داره که مدل دقیقش رو مشخص میکنه تو خود سایت Lenovo دقیق مشخص شده !
Untitled.png
حالا نمیخوای بگی مهم نیست حداقل مدل دقیق CPU رو بگو !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من درایور Nvidia 256 Geforce 5500 رو برا ویندوز سون میخوام اصلا پیدا نکردم تو سایتا.. اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
Nvidia خیلی وقته از این سری پشتیبانی نمیکنه ، جدیدترین درایورش هم مربوط میشه به دوره ی Windows Vista ، برای OSهای جدیدتر مثل 7/8 درایوری نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or