تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من یک لپ تاپ که کارت گرافیکش هست ATI Mobility Radeon HD 4650
و الان ویندو 8 enterprise . بیت64 نصب کردم .. (البته ویندوز اصلی خودش 7 بود.) ببنید این لینک درسته برای دانلود درایو کارت گرافیک اشتباه دانلود نکنم ..!!!!!! مرسی از کمکتون .. فقط مطما باشید .. که باید از همینجا بگیرم یا نه..؟

AMD Catalyst™ Driver for AMD Radeon™ HD 4000, HD 3000 and HD 2000 Series

81213066216068365566.jpg

دوستان یک سوال هم دارم فرق ATI با AMD چی هست.. الان کارت گرافیک لپ تاپ من ATI ولی سایت و برند AMD هست..!!!!

و الان ویندو 8 enterprise . بیت64 نصب کردم .. (البته ویندوز اصلی خودش 7 بود.) ببنید این لینک درسته برای دانلود درایو کارت گرافیک اشتباه دانلود نکنم ..!!!!!! مرسی از کمکتون .. فقط مطما باشید .. که باید از همینجا بگیرم یا نه..؟

دوستان یک سوال هم دارم فرق ATI با AMD چی هست.. الان کارت گرافیک لپ تاپ من ATI ولی سایت و برند AMD هست..!!!!

درمورد گرفتن کارتت بله همین هست.

در مورد سوال دومت هم AMD شرکت سازنده پردازنده بود قبلا (CPU) و ATI هم یک شرکت کانادایی بود که به ساخت کارت گرافیک مشغول بود. در سال 2006 AMD شرکت ATI رو خرید و از اون سال به این ور ATI زیر مجموعه ای‌ام دی هست وبراش کارت گرافیک میسازه. یعنی یکی هستند.

دوستمون توضیح داد من کاملش میکنم سال 2006 AMD کمپانی ATI رو خریداری کرد تا سال 2010 هم از همین برند و نشان ATI برای محصولات بخش گرافیک خودش (منظور AMD) استفاده میکرد ولی بعد از اون دیگه چیزی به نام ATI وجود نداره !
در نتیجه 4650 هم مربوط به دوران قبل از 2010 میشه و به همین دلیل برند ATI روش خورده !

سلام به همه عزیزان
دوستان من یه مدتی کارت گرافیکم دچار مشکل شده
اول اینکه تقریبا تو تمام بازیها هنگ میکنه و بعد کامپیوتر خاموش میشه بعضی اوقات هم هنگ میکنه به طوری که حتی دکمه ریستارت هم کار نمیکنه و باید دکمه خاموش شدن رو بگیری تا کامل خاموش بشه البته فقط مانیتور فقل میکنه و کیس کار میکنه و صدای بازی هم میاد
بعضی اوقات صفحه آبی میاد و دامپینگ میکنه تازه گاهی اوقات هم تصویر مانیتور میره ولی کیس هنوز کار میکنه و با خاموش روشن کردن مانیتور تصویر بر میگرده ولی هنگ کرده
خلاصه کلی مشکل داره
در ضمن کارت گرافیک من GT-240 DDR5 هست و قبلا خوب کار میکرد.
لطفا اگه میشه زود جواب بدین تا از این خرابتر نشده.

سلام به همه عزیزان
دوستان من یه مدتی کارت گرافیکم دچار مشکل شده
اول اینکه تقریبا تو تمام بازیها هنگ میکنه و بعد کامپیوتر خاموش میشه بعضی اوقات هم هنگ میکنه به طوری که حتی دکمه ریستارت هم کار نمیکنه و باید دکمه خاموش شدن رو بگیری تا کامل خاموش بشه البته فقط مانیتور فقل میکنه و کیس کار میکنه و صدای بازی هم میاد
بعضی اوقات صفحه آبی میاد و دامپینگ میکنه تازه گاهی اوقات هم تصویر مانیتور میره ولی کیس هنوز کار میکنه و با خاموش روشن کردن مانیتور تصویر بر میگرده ولی هنگ کرده
خلاصه کلی مشکل داره
در ضمن کارت گرافیک من GT-240 DDR5 هست و قبلا خوب کار میکرد.
لطفا اگه میشه زود جواب بدین تا از این خرابتر نشده.
مشخصات سیستم شما چیه ؟
برای اطمینان از سلامت کارت تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه هستش !

وقتی وارد Nvidia Control Panel میشم فقط یه تسک داخلش داره
3D Setting و سه تا زیر مجموعش
در صورتی که من بقیه لپ تاپ ها رو که دیدم آپشن های خیلی بیشتری دارن
مشکل از کجاست؟ میتونه از نسخه درایوری باشه که دانلود کردم؟(از خود سایت انویدیا دانلود می کنم)
ورژن 314.07
کارت گرافیک GeForce GT 540M DX11
ویندوز 8 64bit

سلام.یه سوال دارم.گرافیک من gainward gtx465 است.چند روزه که دارم بازی tomb rider و bio shock رو بازی میکنم.من حتی اینا رو با درجه ی ultra بازی میکنم و بدون هیچ لگی بازی اجرا میشه ولی دمای گرافیکم از 52 درجه که معمولی هست به 90 یا حتی 95 درجه هم میرسه و فن گرافیک به سرعت کار میکنه.میخواستم ببینم مشکلی واسه گرافیک پیش نمیاد؟؟؟مثلا بسوزه یا...
ممنون میشم جواب بدید.مرسی

سلام.یه سوال دارم.گرافیک من gainward gtx465 است.چند روزه که دارم بازی tomb rider و bio shock رو بازی میکنم.من حتی اینا رو با درجه ی ultra بازی میکنم و بدون هیچ لگی بازی اجرا میشه ولی دمای گرافیکم از 52 درجه که معمولی هست به 90 یا حتی 95 درجه هم میرسه و فن گرافیک به سرعت کار میکنه.میخواستم ببینم مشکلی واسه گرافیک پیش نمیاد؟؟؟مثلا بسوزه یا...
ممنون میشم جواب بدید.مرسی
دمای کارت گرافیک نباید به 90 برسه و دور فن هم نباید خیلی زیاد بشه.بهتره روی high تنظیم کنید که از عمر کارت گرافیکتون کم نشه.

سلاام دوستان لطفا داریورهای کارت گرافیک AMD hd 5450 2 gig برای ویندوز 8 64 بیت بزارید.
ممنون

AMD Catalyst™ Display Driver 13.1 Windows Vista/7/8 64-bit
لست اپدیت کارت های سری 5 انویدیا برا win 64 کسی لینک داره بده؟

Nvidia GeForce Graphics Driver 314.22 Windows Vista/7/8 64-bit
سلام رامین جان....اخرین درایور واسه GTX 670 Win 64-bit
رو میخوام...مرسی...windows 7
سلام
لینک پایین آخرین ورژن ارائه شده س :

Nvidia GeForce Graphics Driver 314.22 Windows Vista/7/8 64-bit
خواهش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or