تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام.
جدیدترین درایور Geforce 630m .
ویندوز 7 32 بیتی.
بی زحمت یه سایت برای مقایسه ی کارت گرافیک ها معرفی کنید.

http://www.hwcompare.com/

دوستان یک سوال من وقتی از گزینه اپدیت توی کنترل پنل Nvidia استفاده میکنم با ارور microsoft visual c++ runtime library مواجه میشم اگه درایور جدید نصب کنم مدت کوتاهی درست میشه بعد دوباره این ارور میاد کسی نمیدونه مشکلش چیه ؟ با تشکر

دوستان سلام کارت من AMD REDEON HD 6790 است من یک سال نمیشه که گرفتم ولی نمیدونم جدیدا وقتی توی بازی می روم تنها 25 تا 40 از کاراییش استفاده می شه در حالی که باید 99 درصد باشد ودر نتیجه با افت شدید فریم روبه رو می شوم من تازه چند روز پیش اخرین درایورش را دانلود ونصب کردم فکر کنم از اون موقع اینطوری شد چون کارتم بازی هایی مثل DEAD SPACE 3 و FARCRY 3 را به راحتی اجرا می کرد حالا نظر شما را میخواهم بدانم لطفا زود راهنمایی کنید در ضمن درایوری هم که دانلود کردم این بود AMD catalyst v.13.1 بود

دوستان سلام کارت من AMD REDEON HD 6790 است من یک سال نمیشه که گرفتم ولی نمیدونم جدیدا وقتی توی بازی می روم تنها 25 تا 40 از کاراییش استفاده می شه در حالی که باید 99 درصد باشد ودر نتیجه با افت شدید فریم روبه رو می شوم من تازه چند روز پیش اخرین درایورش را دانلود ونصب کردم فکر کنم از اون موقع اینطوری شد چون کارتم بازی هایی مثل DEAD SPACE 3 و FARCRY 3 را به راحتی اجرا می کرد حالا نظر شما را میخواهم بدانم لطفا زود راهنمایی کنید در ضمن درایوری هم که دانلود کردم این بود AMD catalyst v.13.1 بود
خوب شما برگرد به درایور قبلی ببین بازم این مشکل رو داری یا نه تا به یه نتایجی برسیم !

http://www.hwcompare.com/

دوستان یک سوال من وقتی از گزینه اپدیت توی کنترل پنل Nvidia استفاده میکنم با ارور microsoft visual c++ runtime library مواجه میشم اگه درایور جدید نصب کنم مدت کوتاهی درست میشه بعد دوباره این ارور میاد کسی نمیدونه مشکلش چیه ؟ با تشکر

شما باید همین برنامه رو نصب کنی هر چند این سایت یلتره شما به راحتی از داخل سایتشم می تونید اپدیت کنید NVidia/driver

خوب شما برگرد به درایور قبلی ببین بازم این مشکل رو داری یا نه تا به یه نتایجی برسیم !

دوست عزیز انجام دادم و یکم بهتر شد ولی بازهم حداکثر از 45 درصدر کاراییش استفاده میکند .واقعا نمی دونم چرا این طوری شده مگه اخه میشه کارتی که هنوز یک سال ازش نگذشته خراب بشه تازه من همین چند روز پیش بازی ها را به راحتی اجرا می کرد نمیدونم چرا اینطوری شده

دوست عزیز انجام دادم و یکم بهتر شد ولی بازهم حداکثر از 45 درصدر کاراییش استفاده میکند .واقعا نمی دونم چرا این طوری شده مگه اخه میشه کارتی که هنوز یک سال ازش نگذشته خراب بشه تازه من همین چند روز پیش بازی ها را به راحتی اجرا می کرد نمیدونم چرا اینطوری شده
اگه جدیدا اینجوری شده به احتمال زیاد مشکل نرمافزاریه (که با توجه به توضیحات درایور منتفی شد) مگر اینکه مشکلی برای خود کارت پیش اومده باشه !
برای اطمینان شما بهتره ویندوز رو عوض کنی اگه باز نتیجه نداد باید کارت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کنی تا از سلامتش مطمئن شیم !

باعرض سلام و خسته نباشین
دوستان , من یه مشکلی که دارم اینه که
نمیتونم درایور گرافیک لبتاپم رو نصب کنم , مدل لبتاپ inspiron N5010 و مدل گرافیکش هم ( 64 بیتی ) ati mobility hd 5470
خواهش میکنم کمکم کنین
ویندوزم 7 ( آخرین آپدیت )
تاحالا چند ورژن از این درایور و نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده
آخرین درایوری هم که نصب کردم این بوده
13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql
تو قسمت device manager هم فقط اسم گرافیک داخلی ینی intel hd graphics هست حتی از برنامه gpu-z هم استفاده کردم تو این برنامه هم فقط اسم intel بود
از چند نفر پرسیدم , یکیشون گفت که الان درایور نصبه , ولی لبتاپ نمیتونه رو amd سوییچ کنه
باید یه راهی پیدا کنی که بتونی گرافیک و روی intel یا amd سوییچ کنی
اگه میشه راهنمایی کنین که من باید چیکار کنم
ممنون میشم

باعرض سلام و خسته نباشین
دوستان , من یه مشکلی که دارم اینه که
نمیتونم درایور گرافیک لبتاپم رو نصب کنم , مدل لبتاپ inspiron N5010 و مدل گرافیکش هم ( 64 بیتی ) ati mobility hd 5470
خواهش میکنم کمکم کنین
ویندوزم 7 ( آخرین آپدیت )
تاحالا چند ورژن از این درایور و نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده
آخرین درایوری هم که نصب کردم این بوده
13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql
تو قسمت device manager هم فقط اسم گرافیک داخلی ینی intel hd graphics هست حتی از برنامه gpu-z هم استفاده کردم تو این برنامه هم فقط اسم intel بود
از چند نفر پرسیدم , یکیشون گفت که الان درایور نصبه , ولی لبتاپ نمیتونه رو amd سوییچ کنه
باید یه راهی پیدا کنی که بتونی گرافیک و روی intel یا amd سوییچ کنی
اگه میشه راهنمایی کنین که من باید چیکار کنم
ممنون میشم

درود. دوست عزیز شما روی دسکتابت کلیک راست میکنی گزینه ای به نام configure switchable graphics هست؟

در مورد نیامدن کارت گرافیکت هم شما در قسمت RUN گزینه CCC رو تایپ کن و CCC- Advanced رو انتخاب کن تا وارد ATI Catalyst Control Center بشی. در بالا Switchable Graphics رو انتخاب کن. اگر میخواهی دستگاه همیشه از گرافیک AMD استفاده کنه، تیک گزینه Automatically select power-saving GPU when on battey رو بردارید.

اینم اموزش سوئیچ کردن هستش.
به احتمال قوی کارت شما muxed هست (البته بیشتر این تکنولوژی، روی کارتهای ati HD 4xxx به قبل تر هست و سری جدید یعنی 6 و 7 از سیستم های mux-less استفاده میکنن )

muxed هم از اسمش معلومه، واسه سوییچ کردن بین دو گرافیک، از یه multiplexer به صورت سخت افزاری استفاده میکنه. (مثلا بعضی لپتاپ ها هستند که توی bios میشه مشخص کرد سیستم عامل از کدوم کارت گرافیک استفاده کنه)

در مورد کارت های سری 5 هم من درست متوجه نشدم سیستمشون mux-less یا muxed

این لیست کارتهای switchable هست
AMD Switchable Graphics Technology

حالا اگه سیستم MUXed است، پس میشه با استفاده از بعضی برنامه ها از طریق همون multiplerxer بین دو گرافیک سوییچ کرد.
1: vga_switcheroo
2: acpi_call
فکر میکنم از کرنل 2.6 به بعد امکان سوییچ تو خود لینوکس قرار گرفته. یعنی همون vga_switcheroo
واسه استفاده از vga_switcheroo کافیه پکیج زیر رو دانلود کنین. نصب کنین و خیلی شیک و تمیز از دکمه های گرافیکیه switch استفاده کنین:
http://snifer7.persiangig.com/linux/vgasw_07_amd64.deb

این لینک طریقه ی استفاده از acpi_call رو کامل و راحت توضیح داده :
linux-hybrid-graphics.blogspot.com/2010/07/using-acpicall-module-to-switch-onoff.html

آخرین ویرایش:
سلام عزیز , همین که به فکر حل کردن مشکلمی , ازت ممنونم حتی اگه مشکلم حل نشه .

در جواب اون سوالتون که فرمودین تو دسکتاپ راست کلیک میکنی و .......
باید بگم که , نه . وقتی راست کلیک میکنم , اون گزینه ای که گفتی نیس .
بعد وقتی هم که تو قسمت RUN گزینه CCC رو مینویسم , عبارت CCC-ADVANCED نمیاد . فقط تنها چیزی ک میاد خود فایل نصبی درایور میاد که اونم وقتی انتخب میکنم , میخواد نصبش کنه ( در حالی ک قبلا نصب شده )
بعد یه چیز دیگه این که , من از کجا بفهمم که سییستمم MUXED یا MUX-LESS ؟؟؟
تا بدونم چه کاری باید انجام بدم
بازم ممنون

Last edited by a moderator:
سلام عزیز , همین که به فکر حل کردن مشکلمی , ازت ممنونم حتی اگه مشکلم حل نشه .

در جواب اون سوالتون که فرمودین تو دسکتاپ راست کلیک میکنی و .......
باید بگم که , نه . وقتی راست کلیک میکنم , اون گزینه ای که گفتی نیس .
بعد وقتی هم که تو قسمت RUN گزینه CCC رو مینویسم , عبارت CCC-ADVANCED نمیاد . فقط تنها چیزی ک میاد خود فایل نصبی درایور میاد که اونم وقتی انتخب میکنم , میخواد نصبش کنه ( در حالی ک قبلا نصب شده )
تا بدونم چه کاری باید انجام بدم
بازم ممنون

دوست عزیز به سایت زیر برو برای ویندوزها 64 بیتی هست و کارت گرافیک‌های سری AMD هست . یک فایل 1 مگی رو از اینجا بگیر و اجرا کن، بعد از اجرا کردن برنامه یک فایل 90 مگی رو دان میکنه و وقتی دان کرد نصبش کن (یا شایدم اتومات اپ بشه دقیق یادم نیست) مشکلت باید حل بشه.

AMD Catalyst™ Mobility Display Driver

MUXED هست عزیز. چون همونطور که گفتم سیستم MUX-LESS برای سری 6 بع بعد هست. اگر MUX-LESS شما الان مشکل سوئیچ کردن نداشتی.

دوست عزیز به سایت زیر برو برای ویندوزها 64 بیتی هست و کارت گرافیک‌های سری AMD هست . یک فایل 1 مگی رو از اینجا بگیر و اجرا کن، بعد از اجرا کردن برنامه یک فایل 90 مگی رو دان میکنه و وقتی دان کرد نصبش کن (یا شایدم اتومات اپ بشه دقیق یادم نیست) مشکلت باید حل بشه.

AMD Catalyst™ Mobility Display Driver
داداش , من این فایل رو قبلا هم گرفته بودم ولی مشکلم رو حل نکرد
واسه اطمینان دوباره دانلود و نصب کردم , وقتی که اجراش میکنم این پیغام رو میده :
AMD catalyst Mobility cannot be downloded due to incompatible hardware/software on your computer .

The version of your graphics adapter is not supported .

please contact your notebook manufacturer for a graphics driver update .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or