تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

7850 لطف میکنید
win7 32bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
یک مشکل دارم با این کارت گرافیک مسخره ام زود زود صفحه مانیتورم را خاموش روشن می کنه این پیغامو میده

display driver has responding and has recovery
مدل کارت گرافیک چیه ؟ جدیدا به این مشکل خوردی یا... ؟

سلام . یه مشکل عجیب برام پیش اومده . وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم و عکسی رو برای ویرایش انتخاب میکنم ، پشت سر هم صفحه سیاه و سفید میشه !! انگار یه چیزی در حال گرفتن عکس از صفحه هست ! دارم دیوونه میشم !!:( فوتوشاپ رو مجددانصب کردم ! مشکل حل نشد !

اخرین باری که بدون مشکل رفتم تو فوتوشاپ قبل از نصب اخرین درایور کارت گرافیک .

ویندوز 8 و نسخه فوتوشاپ هم CS6 هست . برای اینکه بهتر متوجه بشید یه فایل ویدئویی 10 مگ گذاشتم :

http://up.toca.ir/download.php?file=...zdl9i0hxxq.flv

لطفا اگه کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده کمک کنه که بدجوری کارم لنگه :(:((

نمیدونم مشکل از درایور کارت گرافیک هست یا نه ! کارت گرافیکم APU هست ! بنابر این فکر نکنم مشکل از کارت گرافیک باشه !

سلام . یه مشکل عجیب برام پیش اومده . وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم و عکسی رو برای ویرایش انتخاب میکنم ، پشت سر هم صفحه سیاه و سفید میشه !! انگار یه چیزی در حال گرفتن عکس از صفحه هست ! دارم دیوونه میشم !!:( فوتوشاپ رو مجددانصب کردم ! مشکل حل نشد !

اخرین باری که بدون مشکل رفتم تو فوتوشاپ قبل از نصب اخرین درایور کارت گرافیک .

ویندوز 8 و نسخه فوتوشاپ هم CS6 هست . برای اینکه بهتر متوجه بشید یه فایل ویدئویی 10 مگ گذاشتم :

http://up.toca.ir/download.php?file=...zdl9i0hxxq.flv

لطفا اگه کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده کمک کنه که بدجوری کارم لنگه :(:((

نمیدونم مشکل از درایور کارت گرافیک هست یا نه ! کارت گرافیکم APU هست ! بنابر این فکر نکنم مشکل از کارت گرافیک باشه !
خوب خودت میگی بعد از آخرین آپدیت به این مشکل خوردی پس درصد اینکه مشکل نرمافزاری باشه زیاده ، احتمال زیاد یجور باگ باید باشه حالا یا خود کمپانی Adobe دست به کار میشه (مثلا Update یا Patch عرضه کنه) یا خود AMD !
در کل تنها راه فعلی برگشت به درایور قبلی هستش !

سلام
من 2 ماهه یه لپ تاپ HP 4540s گرفتم . دوتا گرافیک داره یکی Intel HD 4000 و یکی هم AMD 7650M که قابلیت سوئیچ داره . ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم درست سوئیچ کنم ، مثلا الان میخوام skyrim رو با AMD اجرا کنم ولی اصلا نمیشناستش و تو لیست گرافیک های دیده شده توسط بازی فقط Intel HD 4000 وجود داره . توی قسمت switchable graphic توی catalyst هم skyrim رو روی high performance گذاشتم ولی بازم تاثیری نداشت و نمیتونه گرافیک AMD رو شناسایی کنه . در ضمن هر دو تا گرافیک رو هم آپدیت کردم ، یعنی جفتشونو پاک کردم و اول درایور intel رو از سایتش دانلود کردم و ریختم بعد هم واسه AMD رو از سایت HP گرفتم و نصب کردم .
الان دیگه واقعا موندم چکار کنم و
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

خوب خودت میگی بعد از آخرین آپدیت به این مشکل خوردی پس درصد اینکه مشکل نرمافزاری باشه زیاده ، احتمال زیاد یجور باگ باید باشه حالا یا خود کمپانی Adobe دست به کار میشه (مثلا Update یا Patch عرضه کنه) یا خود AMD !
در کل تنها راه فعلی برگشت به درایور قبلی هستش !

دمت گرم رامین . مشکل حلشد با پاک کردن اپدیت ! اما برای بازی نیازش دارم ! حتما باید منتظر اپدیت باشم ؟!

دمت گرم رامین . مشکل حلشد با پاک کردن اپدیت ! اما برای بازی نیازش دارم ! حتما باید منتظر اپدیت باشم ؟!
خواهش
خوب این بستگی به خودت داره چون یجور باگ هستش با نصبش باز تو اون نرمافزارا به مشکل میخوری یا باید صبر کنی Update/Patch بیاد یا بین دو درایور تا اون زمان سوئیچ کنی ! (که کار واقعا خسته کننده ای هستش)
مشکلم حل شد . همونطوری که گفتم کارت گرافیک من apu هست . درایورمخصوصapu دان کردم مشکل حل شد . ممنونم
پس سر کار بودیم ، درایور یه سخت افزار دیگه رو نصب کرده بودی !
چرا اینطوری نقل قول کردی ! نه بابا سر کارچیه
yahoo_4.gif
درایو AMD کاتالیز نصب کردم . یه کم جستجو کردم ( چون مشکل داشت ) از چند نفر دیگه پرسیدم ، گفتن باید درایور مخصوص APU دانلود کنی . خوب اینکار رو کردم و مشکل حل شد ! این شد سرکار ؟!
yahoo_4.gif
پس چطوری نقل قول کنم ؟! :d
پست جنبه ی شوخی داشت نه جدی عزیز دل برادر ، فقط این >> :d یادم رفت بذارم !
از اول میگفتی چه درایوری گرفتی بهت میگفتم داستان چیه !

آخرین ویرایش:
خواهش
خوب این بستگی به خودت داره چون یجور باگ هستش با نصبش باز تو اون نرمافزارا به مشکل میخوری یا باید صبر کنی Update/Patch بیاد یا بین دو درایور تا اون زمان سوئیچ کنی ! (که کار واقعا خسته کننده ای هستش)

مشکلم حل شد . همونطوری که گفتم کارت گرافیک من apu هست . درایورمخصوصapu دان کردم مشکل حل شد . ممنونم

خواهش

پس سر کار بودیم ، درایور یه سخت افزار دیگه رو نصب کرده بودی !

چرا اینطوری نقل قول کردی ! نه بابا سر کارچیه :d درایو AMD کاتالیز نصب کردم . یه کم جستجو کردم ( چون مشکل داشت ) از چند نفر دیگه پرسیدم ، گفتن باید درایور مخصوص APU دانلود کنی . خوب اینکار رو کردم و مشکل حل شد ! این شد سرکار ؟!:d

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or