!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit7850 لطف میکنید
win7 32bit
مدل کارت گرافیک چیه ؟ جدیدا به این مشکل خوردی یا... ؟یک مشکل دارم با این کارت گرافیک مسخره ام زود زود صفحه مانیتورم را خاموش روشن می کنه این پیغامو میده
display driver has responding and has recovery
با درایورای دیگه (ورژن های پایینتر) امتحان کردی ؟!مدل کارت گرافیک gt 430 است انویدیا است از همون اول به این مشکل برخوردم
با ورژن 270 به پایین مشکلی ندارم ولی بیست بار ویندوز نصب حذف کردمبا درایورای دیگه (ورژن های پایینتر) امتحان کردی ؟!
در نهایت اگه ویندوز عوض نکردی عوض کن تا به یه نتایجی برسیم !
خوب خودت میگی بعد از آخرین آپدیت به این مشکل خوردی پس درصد اینکه مشکل نرمافزاری باشه زیاده ، احتمال زیاد یجور باگ باید باشه حالا یا خود کمپانی Adobe دست به کار میشه (مثلا Update یا Patch عرضه کنه) یا خود AMD !سلام . یه مشکل عجیب برام پیش اومده . وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم و عکسی رو برای ویرایش انتخاب میکنم ، پشت سر هم صفحه سیاه و سفید میشه !! انگار یه چیزی در حال گرفتن عکس از صفحه هست ! دارم دیوونه میشم !! فوتوشاپ رو مجددانصب کردم ! مشکل حل نشد !
اخرین باری که بدون مشکل رفتم تو فوتوشاپ قبل از نصب اخرین درایور کارت گرافیک .
ویندوز 8 و نسخه فوتوشاپ هم CS6 هست . برای اینکه بهتر متوجه بشید یه فایل ویدئویی 10 مگ گذاشتم :
http://up.toca.ir/download.php?file=...zdl9i0hxxq.flv
لطفا اگه کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده کمک کنه که بدجوری کارم لنگه
نمیدونم مشکل از درایور کارت گرافیک هست یا نه ! کارت گرافیکم APU هست ! بنابر این فکر نکنم مشکل از کارت گرافیک باشه !
خوب خودت میگی بعد از آخرین آپدیت به این مشکل خوردی پس درصد اینکه مشکل نرمافزاری باشه زیاده ، احتمال زیاد یجور باگ باید باشه حالا یا خود کمپانی Adobe دست به کار میشه (مثلا Update یا Patch عرضه کنه) یا خود AMD !
در کل تنها راه فعلی برگشت به درایور قبلی هستش !
خواهشدمت گرم رامین . مشکل حلشد با پاک کردن اپدیت ! اما برای بازی نیازش دارم ! حتما باید منتظر اپدیت باشم ؟!
پس سر کار بودیم ، درایور یه سخت افزار دیگه رو نصب کرده بودی !مشکلم حل شد . همونطوری که گفتم کارت گرافیک من apu هست . درایورمخصوصapu دان کردم مشکل حل شد . ممنونم
پس چطوری نقل قول کنم ؟! :dچرا اینطوری نقل قول کردی ! نه بابا سر کارچیهدرایو AMD کاتالیز نصب کردم . یه کم جستجو کردم ( چون مشکل داشت ) از چند نفر دیگه پرسیدم ، گفتن باید درایور مخصوص APU دانلود کنی . خوب اینکار رو کردم و مشکل حل شد ! این شد سرکار ؟!
خواهش
خوب این بستگی به خودت داره چون یجور باگ هستش با نصبش باز تو اون نرمافزارا به مشکل میخوری یا باید صبر کنی Update/Patch بیاد یا بین دو درایور تا اون زمان سوئیچ کنی ! (که کار واقعا خسته کننده ای هستش)
خواهش
خوب این بستگی به خودت داره چون یجور باگ هستش با نصبش باز تو اون نرمافزارا به مشکل میخوری یا باید صبر کنی Update/Patch بیاد یا بین دو درایور تا اون زمان سوئیچ کنی ! (که کار واقعا خسته کننده ای هستش)
پس سر کار بودیم ، درایور یه سخت افزار دیگه رو نصب کرده بودی !
NVIDIA BETA 313.96 Vista/7/8 64-bitسلام:d
جدیدترین درایور (بتا) nvidia رو میخوام برای seven 64 bit