تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

ممنون .
الان ویندوز من 64 بیته این رو باید دانلود کنم :

NVIDIA DRIVERS 310.70WHQL
اگه لینکم درست نیست . ممنون میشم لینکشو بهم بدی .
لینکی که دوستمون گذاشته برای 32 بیت هستش .
بعد یه سوال دیگه : برای هر آپدیتی من باید برای شناخت درایور انویدیا ، برای اینتل رو نصب کنم ؟
خوب ورژن جدیدی عرضه شده ، این رو دانلود کن :arrowd:

GeForce 310.90 Driver

برای آپدیت نه ، منظور زمانی هستش که هیچ درایوری رو لبتاب نصب نیست !
آخرین درایور کارت گرافیک ـه من

7970

ویندوز 7 64 بیت

ممنون میشم بدید !
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 64-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 64-bit

آخرین ویرایش:
خوب ورژن جدیدی عرضه شده ، این رو دانلود کن :arrowd:

GeForce 310.90 Driver

برای آپدیت نه ، منظور زمانی هستش که هیچ درایوری رو لبتاب نصب نیست !

AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 64-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 64-bit

ممنون

فرشید جان گفتن که :
درسته، اما باید اول درایور گرافیک اینتل رو نصب کنی تا درایور تراشه ی NVIDIA رو هم بشناسه.

برای همین می خواستم بدونم دقیقا اول باید چی رو نصب کنم . نمی دونم دقیقا برای این موضوع چی سرچ کنم .

ممنون

فرشید جان گفتن که :
درسته، اما باید اول درایور گرافیک اینتل رو نصب کنی تا درایور تراشه ی NVIDIA رو هم بشناسه.
برای همین می خواستم بدونم دقیقا اول باید چی رو نصب کنم . نمی دونم دقیقا برای این موضوع چی سرچ کنم .
خواهش
بله متوجه شدم منظور فرشید این بود که اگه الان درایور گرافیک مجتمع (یا همون Intel) نصب نیست اول اقدام به نصب درایور این گرافیک کنی و بعدش هم درایور NVIDIA ولی اگه درایور Intel از قبل نصبه و به نوعی شما فقط میخوای آپدیت کنی نیازی نیست دوباره درایور Intel رو نصب کنی !

من نسخه نسخه‌ی 310.90 - که مخصوص لپ تاپ هستش دانلود کردم در حال حاضر هم 306.97 روی لپ تاپ نصب بودش ولی می خوام نسخه جدید رو اجرا کنم می گه گرافیک رو شناسایی نمی کنه حتی دایور قبلی رو حذف کردم ولی بازم نصب نشد که نشد.
مدل گرافیک لپتاپم هم 630 gt m هستش.
نسخه 64 بیتی مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردم ویندوزم هم 64 بیتی هستش.
همه چی از نظر تئوری درسته ولی عملا نصب نمیشه!

سلام خدمت دوستان عزیز
من لپ تاپ ایسوس دارم.برنامه ای روی این لپ تاپ هست به اسم asus live update که درخواست اپدیت کارت گرافیک رو زد من هم ok کردم
بعد از دانلود و بعدهم اپدیت.متاسفانه دیگه هیچ ردی از کارت گرافیک nvidia لپ تاپ هیچ جا دیده نمیشه و فقط کارت گرافیک مجتمع intel هست.حتی قبلا وقتی رو دسکتاپ کلیک راست میکردم گزینه مربوط به nvidia دیده میشد ولی الان نیست ولی در قسمت device manager وقسمت video card زیر گرافیک intel یک گزینه هست که علامت ارور داره
من به این مسائل خیلی وارد نیستم.لطفا کمکم کنید که چه کاری باید انجام بدم
در ضمن مدل کارت گرافیک من gt 635m هست

یک سوال داشتم من چند وقت پیش دو عدد کارت گرافیک 570 GTX خریدم و دادم یکی برام ببنده،ولی الان که میرم تو کنترل پنل nvidia تو بخش 3d settings هیچ گزینه ای برای SLI نیست،الان این یعنی اینکه کارت گرافیک دوم من کار نمی کنه؟

سلام خدمت دوستان عزیز
من لپ تاپ ایسوس دارم.برنامه ای روی این لپ تاپ هست به اسم asus live update که درخواست اپدیت کارت گرافیک رو زد من هم ok کردم
بعد از دانلود و بعدهم اپدیت.متاسفانه دیگه هیچ ردی از کارت گرافیک nvidia لپ تاپ هیچ جا دیده نمیشه و فقط کارت گرافیک مجتمع intel هست.حتی قبلا وقتی رو دسکتاپ کلیک راست میکردم گزینه مربوط به nvidia دیده میشد ولی الان نیست ولی در قسمت device manager وقسمت video card زیر گرافیک intel یک گزینه هست که علامت ارور داره
من به این مسائل خیلی وارد نیستم.لطفا کمکم کنید که چه کاری باید انجام بدم
در ضمن مدل کارت گرافیک من gt 635m هست
سلام دوست عزیز
شما هر دو کارت رو از device manager حذف کن
بعد درایور گرافیک مجتمع اینتل رو بریز
سپس درایور انویدیا
امیدوارم مشکل حل بشه

یک سوال داشتم من چند وقت پیش دو عدد کارت گرافیک 570 GTX خریدم و دادم یکی برام ببنده،ولی الان که میرم تو کنترل پنل nvidia تو بخش 3d settings هیچ گزینه ای برای SLI نیست،الان این یعنی اینکه کارت گرافیک دوم من کار نمی کنه؟
من که اهل sli نیستم ولی اینو برات پیدا کردم

Enabling SLI on nVidia cards | Firefall Forums

من که اهل sli نیستم ولی اینو برات پیدا کردم

Enabling SLI on nVidia cards | Firefall Forums
خب برای من عین عکس زیر عکس دوتا کارت گرافیک هست فقط زیرش ننوشته SLI:
nvcpl_enable_sli.jpg

به نظرتون مشکل کجاست؟

درود در ویندوز 8 من این مشکل رو دارم:
درایور گرافیک انودیا 310.90 رو نصب می‌کنم اوایل نصب صفحه مشکی میشه بعد یهو میره روی حالت استندبای بعد چند دقیقه صفحه از سیاهی درمیاد می‌نویسه درایور نصب نشد چیکار کنم؟

درود در ویندوز 8 من این مشکل رو دارم:
درایور گرافیک انودیا 310.90 رو نصب می‌کنم اوایل نصب صفحه مشکی میشه بعد یهو میره روی حالت استندبای بعد چند دقیقه صفحه از سیاهی درمیاد می‌نویسه درایور نصب نشد چیکار کنم؟
با درایورای قدیمی مشکلی نداره ؟ ویندوز عوض کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or