LazaR AngeloV
کاربر سایت
خوب ورژن جدیدی عرضه شده ، این رو دانلود کن :arrowd:ممنون .
الان ویندوز من 64 بیته این رو باید دانلود کنم :
NVIDIA DRIVERS 310.70WHQL
اگه لینکم درست نیست . ممنون میشم لینکشو بهم بدی .
لینکی که دوستمون گذاشته برای 32 بیت هستش .
بعد یه سوال دیگه : برای هر آپدیتی من باید برای شناخت درایور انویدیا ، برای اینتل رو نصب کنم ؟
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32-bitآخرین درایور کارت گرافیک ـه من
7970
ویندوز 7 64 بیت
ممنون میشم بدید !
خوب ورژن جدیدی عرضه شده ، این رو دانلود کن :arrowd:
GeForce 310.90 Driver
برای آپدیت نه ، منظور زمانی هستش که هیچ درایوری رو لبتاب نصب نیست !
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 64-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 64-bit
درسته، اما باید اول درایور گرافیک اینتل رو نصب کنی تا درایور تراشه ی NVIDIA رو هم بشناسه.
خواهش
یه سرچ کوتاه تو اینترنت بزنی خیلی سایتهای خارجی و داخلی برای دانلود گذاشتنش.خب من الان چجوری دانلود کنم ورژن 310.90 رو؟با قند شکن که نمیشه ساکس هم ندارم من.چی کار کنم؟
خب من الان چجوری دانلود کنم ورژن 310.90 رو؟با قند شکن که نمیشه ساکس هم ندارم من.چی کار کنم؟
سلام دوست عزیزسلام خدمت دوستان عزیز
من لپ تاپ ایسوس دارم.برنامه ای روی این لپ تاپ هست به اسم asus live update که درخواست اپدیت کارت گرافیک رو زد من هم ok کردم
بعد از دانلود و بعدهم اپدیت.متاسفانه دیگه هیچ ردی از کارت گرافیک nvidia لپ تاپ هیچ جا دیده نمیشه و فقط کارت گرافیک مجتمع intel هست.حتی قبلا وقتی رو دسکتاپ کلیک راست میکردم گزینه مربوط به nvidia دیده میشد ولی الان نیست ولی در قسمت device manager وقسمت video card زیر گرافیک intel یک گزینه هست که علامت ارور داره
من به این مسائل خیلی وارد نیستم.لطفا کمکم کنید که چه کاری باید انجام بدم
در ضمن مدل کارت گرافیک من gt 635m هست
من که اهل sli نیستم ولی اینو برات پیدا کردمیک سوال داشتم من چند وقت پیش دو عدد کارت گرافیک 570 GTX خریدم و دادم یکی برام ببنده،ولی الان که میرم تو کنترل پنل nvidia تو بخش 3d settings هیچ گزینه ای برای SLI نیست،الان این یعنی اینکه کارت گرافیک دوم من کار نمی کنه؟
خب برای من عین عکس زیر عکس دوتا کارت گرافیک هست فقط زیرش ننوشته SLI:
مشکلی نیست سیستم شما sli هست:dخب برای من عین عکس زیر عکس دوتا کارت گرافیک هست فقط زیرش ننوشته SLI:
به نظرتون مشکل کجاست؟
با درایورای قدیمی مشکلی نداره ؟ ویندوز عوض کردی ؟درود در ویندوز 8 من این مشکل رو دارم:
درایور گرافیک انودیا 310.90 رو نصب میکنم اوایل نصب صفحه مشکی میشه بعد یهو میره روی حالت استندبای بعد چند دقیقه صفحه از سیاهی درمیاد مینویسه درایور نصب نشد چیکار کنم؟