تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام بچه ها
یکی از دوستای ما پی سی رو وصل کرده به تلویزیون و همش باهاش فیلم های فول اچ دی میبینه میخواستم ببینم مشکلی برای کارت گرافیک داره؟یعنی منظورم اینه که فشار رو کارت گرافیک نمیاد؟
اینم سیستمشه
مانیتور:LED 46 inch ex72 sony
گرافیک:ati 5450 HD DDR3
سی سی یو:core i3 140 3,7 GHz
رم:6GB

اخرین update
NVidia GTX 570M
میشه لینک بدید
لینک خاصی موجود نیست اکثر لینکا باز به سایت NVIDIA متصل میشه که خوب نیاز به شیلتر داره !

NVIDIA® Verde™ Notebook Drivers Windows Vista/7/8 32-bit
NVIDIA® Verde™ Notebook Drivers Windows Vista/7/8 64-bit
سلام بچه ها
یکی از دوستای ما پی سی رو وصل کرده به تلویزیون و همش باهاش فیلم های فول اچ دی میبینه میخواستم ببینم مشکلی برای کارت گرافیک داره؟یعنی منظورم اینه که فشار رو کارت گرافیک نمیاد؟
اینم سیستمشه
مانیتور:LED 46 inch ex72 sony
گرافیک:ati 5450 HD DDR3
سی سی یو:core i3 140 3,7 GHz
رم:6GB
نه جای نگرانی نیست ، مشکلی پیش نمیاد !

سلام دوستان من . گرافیک ATI دارم . درایور 12.10 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز زده 12.6 .
به نظرتون مشکل از کجاس ؟
در ضمن ویندوز 7 32 بیتی دارم
..................
ویندوز عوض کنم ؟! یا راهی داره ؟!

سلام دوستان من . گرافیک ATI دارم . درایور 12.10 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز زده 12.6 .به نظرتون مشکل از کجاس ؟در ضمن ویندوز 7 32 بیتی دارم..................ویندوز عوض کنم ؟! یا راهی داره ؟!
یه بار درایور رو Uninstall کن و بعد ریستارت 12.10 رو نصب کن ببین حل می شه .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من گرافيكم GeForce 9500 GT هست.يه مدته كه تو هر بازي كه ميرم يه 10-15 دقيقه اي راحت اجرا مي شه ولي بعدش سرعت بازي كند مي شه(3-4 فريم بر ثانيه) و تا سيستم رو ريستارت نكنم درست نميشه.آخرين ور‍ژن درايور رو هم دانلود كردم سه چهار بارم ويندوز عوض كردم ولي تغييري نكرد.مي خواستم بدونم مشكل از چيه؟؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

یه بار درایور رو Uninstall کن و بعد ریستارت 12.10 رو نصب کن ببین حل می شه .

اون راهی که گفتی رو قبلا کرده بودم ! جواب نمیداد . ویندوز عوض کردم ردیف شد:d

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان.من گرافيكم GeForce 9500 GT هست.يه مدته كه تو هر بازي كه ميرم يه 10-15 دقيقه اي راحت اجرا مي شه ولي بعدش سرعت بازي كند مي شه(3-4 فريم بر ثانيه) و تا سيستم رو ريستارت نكنم درست نميشه.آخرين ور‍ژن درايور رو هم دانلود كردم سه چهار بارم ويندوز عوض كردم ولي تغييري نكرد.مي خواستم بدونم مشكل از چيه؟؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

شاید کارت گرافیکت داغ میشه زیاد یا شاید مشکل از CPU باشه !
برنامه چیپست CPU رو نصب کردی ؟

آره گرافيك داغ ميشه.سيستمو باز كردم گرافيكو باز كردم گذاشتم تو يخچال خنك شه!!‌ بعدش دوباره وصلش كردم اينبار بعد از 20 دقيقه بازي هنگ كرد.بعدش متوجه شدم كه فن گرافيك اصلا كار نميكنه!با دست كه ميچرخونمش خيلي سخت حركت ميكنه و مثل فن cpu نرم نيست.سوخته فنش يا نه؟؟ روغن بزنم درست ميشه؟؟

آره گرافيك داغ ميشه.سيستمو باز كردم گرافيكو باز كردم گذاشتم تو يخچال خنك شه!!‌ بعدش دوباره وصلش كردم اينبار بعد از 20 دقيقه بازي هنگ كرد.بعدش متوجه شدم كه فن گرافيك اصلا كار نميكنه!با دست كه ميچرخونمش خيلي سخت حركت ميكنه و مثل فن cpu نرم نيست.سوخته فنش يا نه؟؟ روغن بزنم درست ميشه؟؟
نه با روغن و اینا فکر نکنم درست بشه ! باید فنشو عوض کنی تا گرافیکت نسوزه

قطعه ی الکترونیکی که داغ هستش رو با یخچال خنک نمیکنن باید بذاری با دمای محیط همینجور گرما از دست بده و خنک بشه !
خیر فنش سوخته و حتما باید تعویض شه در غیر اینصورت با خود کارت باید خداحافظی کنی !

درود
خوب بلاخره انودیا درایور جدید خودشو بیرون داد برید حالشو ببرید !

GeForce 310.70 Driver

Version 310.70 - WHQL
Release DateMon Dec 17, 2012
Operating System Windows 7 64-bit
Windows 8 64-bit
Windows Vista 64-bit
LanguageEnglish (US)
File Size168.55 MB

*By clicking the "Agree & Download" button, you are confirming that you have read and agree to be bound by the License For Customer Use of NVIDIA Software for use of the driver. The driver will begin downloading immediately after clicking on the "Agree & Download" button.

لیست تغییرات و ....................
This GeForce driver is recommended for the best experience in the blockbuster holiday games. GeForce R310 drivers add optimizations for Far Cry 3, providing up to 38% faster performance.
These drivers also include optimizations for Call of Duty: Black Ops 2 and Assassin's Creed III, providing up to 26% faster performance in Call of Duty: Black Ops 2 and up to 18% faster performance in Assassin’s Creed III, as well as smooth, shimmer-free graphics with TXAA antialiasing in both games.
GeForce R310 Drivers:

• Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 306.97 WHQL drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:

• GeForce GTX 680:
    • Up to 38% in Far Cry 3
    • Up to 26% in Call of Duty: Black Ops 2
    • Up to 16% in Battlefield 3
    • Up to 18% in Assassin's Creed III
    • Up to 9% in The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Up to 6% in Medal of Honor: Warfighter
    • Up to 6% in StarCraft II
    • Up to 6% in Dragon Age II
    • Up to 6% in Batman: Arkham City
    • Up to 5% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

• GeForce GTX 660:
    • Up to 24% in Call of Duty: Black Ops 2
    • Up to 10% in Battlefield 3
    • Up to 7% in The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Up to 6% in Far Cry 3
    • Up to 5% in Dragon Age II
    • Up to 5% in Assassin's Creed III
    • Up to 4% in Batman: Arkham City
    • Up to 4% in Medal of Honor: Warfighter

• NVIDIA SLI Technology Adds or updates the following SLI profiles:
    • Far Cry 3 – updated SLI profile
    • Call of Duty: Black Ops 2 – updated SLI profile
    • Dirt: Showdown – updated SLI profile
    • Dota 2 - updated SLI profile
    • Dou Zhan Shen – updated SLI profile
    • F1 2012 - added SLI profile
    • FIFA 13 – added SLI profile
    • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – updated SLI profile
    • Hawken – added SLI profile
    • Hitman: Absolution – added SLI profile
    • Natural Selection 2 – added SLI profile
    • Primal Carnage – added SLI profile

• Other Profile Updates
    • Updated NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Counter-strike: Global Offensive
    • Added NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Cross Fire
    • Updated NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Darksides 2
    • Added NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Dragon Nest
    • Updated NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Guild Wars 2
    • Updated NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Mechwarrrior Online
    • Added NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for Meng San Guo

• NVIDIA CUDA
    • NVIDIA SSAA
      • Added negative LOD adjustments for NVIDIA’s full-screen sparse grid supersampling mode to improve image sharpness.
    Additional Details
    • Installs PhysX System Software 9.12.1031. This version fixes a bug that caused some applications including Unreal Tournament III, Trine, and Metro 2033 not to launch.
    • Installs HD Audio v1.3.18.0.
    • Supports OpenGL 4.3 for GeForce 400-series and later GPUs.
    • Supports DisplayPort 1.2 for GeForce GTX 600 series GPUs.
    • Supports multiple languages and APIs for GPU computing: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute, and Microsoft C++ AMP.
    • Supports single GPU and NVIDIA SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11, and OpenGL, including 3-way SLI, Quad SLI, and SLI support on SLI-certified Intel and AMD motherboards.

Last edited by a moderator:
من بعد از آپدیت درایورم (6950) به نسخه ی 12.11 یه سری تغییرات مثبت داشته یه سری منفی!!
تو اکثر بازیا فرم ریت بیشتر شده.. مخصوصا بتلفید که وحشتناک بهتر شده!!
اما نمیدونم چرا کرایسیس1 و 2 مشکل پیدا کردن!
وقتی V-sync رو روشن میکنم فریم ریت از 24 بیشتر نمیشه..
راه حل چیه؟!!

درایور جدید انویدیا برای نوت بوک ها ( ویندوز های 64 بیت)
Version:
310.70 WHQL
Release Date:
2012.12.17
Operating System:
Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language:
English (U.S.)
File Size:
214 MB

لینک دانلود درایور برای ویندوز سون , ویستا و 8.... نسخه ی 64bit
Download 310 notebook win8 win7 winvista 64bit international whql exe