دوستان لطفا درایور 64 بیتی 310.61 بزارین برای دانلود هر چی گشتم نبود با تشکر
Nvidia GeForce Graphics Driver 310.61 Beta for Windows 64-bit - TechSpot Drivers
دوستان لطفا درایور 64 بیتی 310.61 بزارین برای دانلود هر چی گشتم نبود با تشکر
لینکت مشکل داره باز می ره از سایت اصلی بگیره که نمی ذاره
لینکت مشکل داره باز می ره از سایت اصلی بگیره که نمی ذاره
فرقی نکرد.
Desktop :arrowd:سلام بی زحمت من آپدیت کارت گرافیکی
AMD Catalyst جدید برای سری HD 5000 می خوام
سپاس گذارم
ATI Radeon™ HD 4670 Series رو میشه اپدیتش رو لطف کنین ! ممنون
اینکه هیچ بازی اجرا نمیشه معمولا از مشکلات درایور کارت هستش ، اگه از سلامت نسخه ای که دانلود کردی مطمئنی بهتره ویندوز رو عوض کنی و بعد اقدام به آپدیت درایور کنی !درود
من کارت گرافیکم 5770 ati xfx هستش .من وقتی درایور جدید نصب میکنم هیچ بازی برام اجرا نمیشه .بازی هی میرن تو ولی از لودینگو اینا خبری نیستکلا صحفه سیاه میمونه و هنگ میکنه!
الان در حال حاضر ورژن 12.6 نصب دارم.
شما هم همینطور توضیحاتی که دادی بیشتر مربوط میشه به مشکلات درایور حالا درست نصب نشدنش ، پاک نشدن درایور قبلی بطور کامل و...دوستان من وقتی درایور جدید برای کارت گرافیکم نصب میکنم , اقت فریم میارم به شدت , تو همه بازیها !!!
فقط درایوری که برای BF3 اومده بود رو خوب اجرا میکنه !!!
مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
580 matrix GTX
درایور رو هم درست دانلود میکنم !
ورژنهای 301.42 , 306.23 و آخری که 306.97 باشه رو دارم ولی هر کدوم رو میریزم , افت فریم میارم .
دیدن فایلهای ویدئویی هم با Gom Player برام امکان نداره یعنی تیکه تیکه میشه !!! ولی با KM Player مشکلی نداره
سلام
آخرین درایورهارو برای کارتم "HD 6670" میخواستم، اون بتا هم بی زحمت بزارید ...
خوب شما رو نسخه های دیگه مثل Vista ، 8 یا... هم تست کردی ؟چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم مشکل پابرجاست
من تا الان به همچین مشکلی بر نخوردم باید یه چرخی تو نت بزنیم ببینیم داستان چیه !من هم همینطور .حتا رو ویندوز8 هم تست کردم .نمیشه