تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

درود به دوستان عزیز.آقا من بازی Saints Row 2 رو نصب کردم.مشکلی هم نداشت.به راحتی بالا اومد.منِ بی عقل گرافیکش رو بردم رو 2000 بازی رو ری استارت کردم.الان دیگه هر چه میکنم بالا نمیاد.چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم فایده ای نداشت.لطفا یه نفر کمک کنه به من!!

درود
من کارت گرافیکم 5770 ati xfx هستش .من وقتی درایور جدید نصب میکنم هیچ بازی برام اجرا نمیشه .بازی هی میرن تو ولی از لودینگو اینا خبری نیستکلا صحفه سیاه میمونه و هنگ میکنه!
الان در حال حاضر ورژن 12.6 نصب دارم.

دوستان من وقتی درایور جدید برای کارت گرافیکم نصب میکنم , اقت فریم میارم به شدت , تو همه بازیها !!!
فقط درایوری که برای BF3 اومده بود رو خوب اجرا میکنه !!!
مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
580 matrix GTX
درایور رو هم درست دانلود میکنم !
ورژنهای 301.42 , 306.23 و آخری که 306.97 باشه رو دارم ولی هر کدوم رو میریزم , افت فریم میارم .
دیدن فایلهای ویدئویی هم با Gom Player برام امکان نداره یعنی تیکه تیکه میشه !!! ولی با KM Player مشکلی نداره

ATI Radeon™ HD 4670 Series رو میشه اپدیتش رو لطف کنین ! ممنون

AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32/64-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 64-bit
درود
من کارت گرافیکم 5770 ati xfx هستش .من وقتی درایور جدید نصب میکنم هیچ بازی برام اجرا نمیشه .بازی هی میرن تو ولی از لودینگو اینا خبری نیستکلا صحفه سیاه میمونه و هنگ میکنه!
الان در حال حاضر ورژن 12.6 نصب دارم.
اینکه هیچ بازی اجرا نمیشه معمولا از مشکلات درایور کارت هستش ، اگه از سلامت نسخه ای که دانلود کردی مطمئنی بهتره ویندوز رو عوض کنی و بعد اقدام به آپدیت درایور کنی !
دوستان من وقتی درایور جدید برای کارت گرافیکم نصب میکنم , اقت فریم میارم به شدت , تو همه بازیها !!!
فقط درایوری که برای BF3 اومده بود رو خوب اجرا میکنه !!!
مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
580 matrix GTX
درایور رو هم درست دانلود میکنم !
ورژنهای 301.42 , 306.23 و آخری که 306.97 باشه رو دارم ولی هر کدوم رو میریزم , افت فریم میارم .
دیدن فایلهای ویدئویی هم با Gom Player برام امکان نداره یعنی تیکه تیکه میشه !!! ولی با KM Player مشکلی نداره
شما هم همینطور توضیحاتی که دادی بیشتر مربوط میشه به مشکلات درایور حالا درست نصب نشدنش ، پاک نشدن درایور قبلی بطور کامل و...
بهتره ویندوز رو عوض و بعد اقدام به آپدیت درایور کنی تا به یه نتایجی برسیم !
سلام

آخرین درایورهارو برای کارتم "HD 6670" میخواستم، اون بتا هم بی زحمت بزارید ...

AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows 8 64-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver Windows Vista/7 64-bit

چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم مشکل پابرجاست
خوب شما رو نسخه های دیگه مثل Vista ، 8 یا... هم تست کردی ؟
البته درایور جدیدی هم عرضه شده بهتره با این هم تست کنی !

NVIDIA ForceWare 310.70 Vista/W7 32-bit

NVIDIA ForceWare 310.70 Vista/W7 64-bit
من هم همینطور .حتا رو ویندوز8 هم تست کردم .نمیشه
من تا الان به همچین مشکلی بر نخوردم باید یه چرخی تو نت بزنیم ببینیم داستان چیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or