تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

کمکم کنید لطفا خیلی اظطراریه دارم دیونه میشم من نسخه 12.10 کاتالیست رو دانلود کردم ولی هنوز زده 12.8 چیکار کنم ؟!؟

منم همین مشکل رو داشتم قبلا. ولی از سایتش بود فکر کنم یه نرم افزار گرفتم که خودش دنبال درایور میگشت و دانلودش میکرد. اونو بگیری تمومه

اقا یه سوال همون جور ک میدونید اخرین درایوری ک واسه سری 4000 اومده 12.6ه. میخواستم بدونم با این درایور تو ویندوز8 مشکلی بوجود نمیاد؟ یعنی amd دیگه واقعا سری 4000 رو ساپورت نمیکنه؟

اقا یه سوال همون جور ک میدونید اخرین درایوری ک واسه سری 4000 اومده 12.6ه. میخواستم بدونم با این درایور تو ویندوز8 مشکلی بوجود نمیاد؟ یعنی amd دیگه واقعا سری 4000 رو ساپورت نمیکنه؟
بله ، دیگه از سری HD 4000 و پایینتر پشتیبانی نمیکنه !

آخرین ویرایش:
ارور درایور

با سلام به دوستان ، من درایور nvidia ورژن 305.68 رو دان کردم و با این حال که اسم کارتم توی لیست بود اما ارور this graphics driver could not find compatible graphics hardware رو میده.
چی کار کنم؟

سلام
آقا فرشید یه سوال داشتم
هارد من همونطور که تو امضام ملاحظه میکنید ssd 60GB هستش که ویندوز و بعضی از برنامه ها رو روش نصب کردم....(درایو c)
اول که خریده بودم وقتی توی ویندوز 7 تو قسمت rate and improve your computer performance سیستم نمره دهی رو اجرا کردم به قسمت primary hard disk نمره کامل 7.9 داده بود.....
تا همین چند روز پیشم همین نمره بود ولی وقتی گرافیکمو آپدیت کردم سیستم ازم خواست دوباره سیستم نمره دهی رو اجرا کنم که وقتی اجرا کردم الان به هاردم نمره 5.9 داده یعنی مثل هاردهای معمولی....
بعدشم چند بار دوباره Re-run the assessment رو زدم ولی همش همون 5.9 رو میده
دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟

با سلام به دوستان ، من درایور nvidia ورژن 305.68 رو دان کردم و با این حال که اسم کارتم توی لیست بود اما ارور this graphics driver could not find compatible graphics hardware رو میده.
چی کار کنم؟
gt 430 2gb ddr3
این درایوری که شما گرفتی فقط برای GTX660Ti عرضه شده نه کارتای دیگه به همین دلیل ارور داده !
این آخرین درایور ارائه شده برای GT430 :arrowd:

NVIDIA ForceWare 306.97 Vista / W7 32-bit
NVIDIA ForceWare 306.97 Vista / W7 64-bit

من دنبال آخرین ورژن از درایور AMD هستم
آیا از طریق کنترل پنل خود کارت میشود آپدیت کرد و یا دانلود کرد آپدیت را یا از سایتهای دیگری باید این کار را انجام دهم؟

من دنبال آخرین ورژن از درایور AMD هستم
آیا از طریق کنترل پنل خود کارت میشود آپدیت کرد و یا دانلود کرد آپدیت را یا از سایتهای دیگری باید این کار را انجام دهم؟

درود
اگر منظورت از کنترل پنل، همون catalyst هست که اره میشه از همونجا آپدیت کرد.
در غیر این صورت هم از خود سایت AMD میتونی بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or