بله ، دیگه از سری HD 4000 و پایینتر پشتیبانی نمیکنه !اقا یه سوال همون جور ک میدونید اخرین درایوری ک واسه سری 4000 اومده 12.6ه. میخواستم بدونم با این درایور تو ویندوز8 مشکلی بوجود نمیاد؟ یعنی amd دیگه واقعا سری 4000 رو ساپورت نمیکنه؟
حداقل مدل گرافیکت رو مینوشتی عزیزمبا سلام به دوستان ، من درایور nvidia ورژن 305.68 رو دان کردم و با این حال که اسم کارتم توی لیست بود اما ارور this graphics driver could not find compatible graphics hardware رو میده.
چی کار کنم؟
با سلام به دوستان ، من درایور nvidia ورژن 305.68 رو دان کردم و با این حال که اسم کارتم توی لیست بود اما ارور this graphics driver could not find compatible graphics hardware رو میده.
چی کار کنم؟
این درایوری که شما گرفتی فقط برای GTX660Ti عرضه شده نه کارتای دیگه به همین دلیل ارور داده !gt 430 2gb ddr3
داش رامین ممنون ولی تو 8 مشکلی بوجود نمیاره؟بله ، دیگه از سری HD 4000 و پایینتر پشتیبانی نمیکنه !
من دنبال آخرین ورژن از درایور AMD هستم
آیا از طریق کنترل پنل خود کارت میشود آپدیت کرد و یا دانلود کرد آپدیت را یا از سایتهای دیگری باید این کار را انجام دهم؟
درود
اگر منظورت از کنترل پنل، همون catalyst هست که اره میشه از همونجا آپدیت کرد.
در غیر این صورت هم از خود سایت AMD میتونی بگیری.
برای کار با ویندوز نه ولی برای برنامه هایی که در آینده قراره نصب بشه ممکنه مشکل پیش بیاد !داش رامین ممنون ولی تو 8 مشکلی بوجود نمیاره؟