تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

ممنون از راهنمایی شما
بعد، آخرین ورژن که آمده چی هست؟

آخرین ورژن فک کنم 12.10 هستش. نسخه ی بتاش هم 12.11 باید باشه.
البته بستگی به مدل کارتتون هم داره. مثلا تو همین چندتا پست بالاتر که نگاه کنید میبینید که گفته شده آخرین نسخه واسه سری 4000 ورژن 12.6 هست.

سلام
آقا فرشید یه سوال داشتم
هارد من همونطور که تو امضام ملاحظه میکنید ssd 60GB هستش که ویندوز و بعضی از برنامه ها رو روش نصب کردم....(درایو c)
اول که خریده بودم وقتی توی ویندوز 7 تو قسمت rate and improve your computer performance سیستم نمره دهی رو اجرا کردم به قسمت primary hard disk نمره کامل 7.9 داده بود.....
تا همین چند روز پیشم همین نمره بود ولی وقتی گرافیکمو آپدیت کردم سیستم ازم خواست دوباره سیستم نمره دهی رو اجرا کنم که وقتی اجرا کردم الان به هاردم نمره 5.9 داده یعنی مثل هاردهای معمولی....
بعدشم چند بار دوباره Re-run the assessment رو زدم ولی همش همون 5.9 رو میده
دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟

مشکل اینه که این SSD ها بعد از مدتی افت سرعت پیدا می کنن و الگوریتمی دارن که باید حداقل 60 دقیقه بیکار بمونن تا از طریق عملیات TRIM دوباره بلاک ها رو بازیابی و آماده کنن، در اینصورت بسته به مدل بیشتر سرعت اولیه ی SSD برمی گرده

شما کاری که باید بکنی اول ارتقای فریم ور SSD به آخرین نسخه (2.25 برای AGILITY 3 از اینجا)هست و بعد اینکه بصورت دستی و از طریق برنامه ی DEFRAG خود ویندوز درایو SSD رو یکپارچه سازی کنی.

سلام آقا من سه تا بازی رو نصب کردم ولی هیچ کدوم رو نتونستم بازشون کنم.یعنی مشکلم از کجاست؟نکنه باید برا بازی پیش نیازی های نرمافزاری خاصی رو باید داشته باشیم؟چطوری میشه فهمید که کارت گرافیک نصب شده؟ چونکه من تا حالا بازی نصب نکرده بودم و تا حالا موقع نصب ویندوز دیگه چیزی مثل گرافیک رو بی خیال می شدم.با تشکر

سلام آقا من سه تا بازی رو نصب کردم ولی هیچ کدوم رو نتونستم بازشون کنم.یعنی مشکلم از کجاست؟نکنه باید برا بازی پیش نیازی های نرمافزاری خاصی رو باید داشته باشیم؟چطوری میشه فهمید که کارت گرافیک نصب شده؟ چونکه من تا حالا بازی نصب نکرده بودم و تا حالا موقع نصب ویندوز دیگه چیزی مثل گرافیک رو بی خیال می شدم.با تشکر
مشخصات سیستم چیه ؟ دقیق بگو ، و همینطور OS یا سیستم عامل !

خواهش
مشخصاتش برای اجرای بازی بد نیست (کاری به جزئیات و تنظمیات نداریم) در مورد نصب بودن درایورها تو Device Manager (از طریق Control Panel یا منوی Start میتونی اقدام کنی) مشخص میشه که نصب شدن یا نه !
در مورد درایور گرافیک رو دسکتاپ راست کلیک کن ببین تو لیست Catalyst Control Center میبینی یا نه و در آخر هم درایور گرافیک رو از طریق این برنامه بروز کن ! (نصبش کن خودش میگرده با توجه به مدل گرافیک بهترین درایور رو دانلود و نصب میکنه)

خواهش
مشخصاتش برای اجرای بازی بد نیست (کاری به جزئیات و تنظمیات نداریم) در مورد نصب بودن درایورها تو Device Manager (از طریق Control Panel یا منوی Start میتونی اقدام کنی) مشخص میشه که نصب شدن یا نه !
در مورد درایور گرافیک رو دسکتاپ راست کلیک کن ببین تو لیست Catalyst Control Center میبینی یا نه و در آخر هم درایور گرافیک رو از طریق این برنامه بروز کن ! (نصبش کن خودش میگرده با توجه به مدل گرافیک بهترین درایور رو دانلود و نصب میکنه)
سلام
این از device manager...
frtx543ahratyndvt1t.jpg

در مورد درایور گرافیک دسکتاپ راست کلیک کردم ولی این
Catalyst Control Center رو پیداش نکردم و در آخر هم با این مشخصات گرافیکی دارم که بروزش کنم!

سلام
این از device manager...
frtx543ahratyndvt1t.jpg
در مورد درایور گرافیک دسکتاپ راست کلیک کردم ولی این
Catalyst Control Center رو پیداش نکردم و در آخر هم با این مشخصات گرافیکی دارم که بروزش کنم!
شما تو قسمت Other devices چنتا سخت افزار شناخته نشده داری یعنی درایوراشون نصب نیست همینطور درایور گرافیک !
مگه ویندوز Orginal روش نصب نبود ؟ به نظر میاد ویندوز جداگانه روش ریختی !
برای درایور گرافیک که تو پست قبلی هم گفتم اون نرمافزار رو بگیر نصب کن خودش میگرده بهترین درایور رو نصب میکنه (باید به نت وصل باشی) برای قطعات دیگه هم اگه ویندوز Org روش نصب بوده بهتره ریکاوری کنی (از طریق دیسک ریکاوری یا پارتیشن ریکاوری) اگر هم که نباشه نسخه ویندوز رو بگو تا بشه دنبال درایوراش گشت !

آخرین ویرایش:
ببین داخل display adapters چی نوشته.اونجا مدل گرافیک رو میزنه
نوشته standard VGA graphics adapter
شما تو قسمت Other devices چنتا سخت افزار شناخته نشده داری یعنی درایوراشون نصب نیست همینطور درایور گرافیک !
برای درایور گرافیک که تو پست قبلی هم گفتم اون نرمافزار رو بگیر نصب کن خودش میگرده بهترین درایور رو نصب میکنه (باید به نت وصل باشی) برای قطعات دیگه هم اگه ویندوز Org روش نصب بوده بهتره ریکاوری کنی (از طریق دیسک ریکاوری یا پارتیشن ریکاوری) اگر هم که نباشه نسخه ویندوز رو بگو تا بشه دنبال درایوراش گشت !
نسخه ویندوز (windows 7 sp1 ultimate 32bit (removes activation و به خاطر کرک نسخه اورجینال رو نصب نکردم.
ارادتمنده همه دوستان

سلام
موقع نصب این ارور رو می ده!
چطوری می تونم پاکش کنم و دوباره دانلودش کنم.
ممنونم

p5jchql9qmr2h5enbxrf.jpg

Last edited by a moderator:
خوب اون فایل نسخه ی 64 بیت بود شما از این لینک نسخه ی 32 بیتش رو بگیر نصب کن و ادامه ماجرا...
حل شد و بازیها رو الان آورده...supra ارجمند از زحمات و وقتی رو که بهم گذاشتی رو سپاسگزارم.
الان توی display adapters نوشته: AMD radeon HD 6500M/5600/5700 series . این یعنی تا 6500 amd رو قبول می کنه؟
ولی توی device manager گزینه other devices هنوز جای سوال خود را باقی گذاشته. به نظرتون مشکلی که پیش نمی یاد؟
ببخشید یه سوال دیگه داشتم:مشخصات سیستم من رو اگه خونده باشید توی توضیحات نوشته بود که «کارت گرافیک مجزای قدرتمند ATI MOBILITY RADEON HB-4650 1 GB Dedicate »
این یعنی سیستم من به این نوع کارت هم مجهز هستش؟اگه مجهز باشه این رو هم باید نصب کنم؟
ارادتمندم

آخرین ویرایش:
حل شد و بازیها رو الان آورده...supera ارجمند از زحمات و وقتی رو که بهم گذاشتی رو سپاسگزارم.
الان توی display adapters نوشته: AMD radeon HD 6500M/5600/5700 series . این یعنی تا 6500 amd رو قبول می کنه؟
ولی توی device manager گزینه other devices هنوز جای سوال خود را باقی گذاشته. به نظرتون مشکلی که پیش نمی یاد؟
ببخشید یه سوال دیگه داشتم:مشخصات سیستم من رو اگه خونده باشید توی توضیحات نوشته بود که «کارت گرافیک مجزای قدرتمند ATI MOBILITY RADEON HB-4650 1 GB Dedicate »
این یعنی سیستم من به این نوع کارت هم مجهز هستش؟اگه مجهز باشه این رو هم باید نصب کنم؟
ارادتمندم
خواهش
نه ربطی به قبول کردن یا نکردن نداره بیشتر کارت یا چیپای AMD از طرف ویندوز دقیق شناسایی نمیشن (منظور مدل دقیق چیپ هستش و فقط بصورت اسمی) به همین دلیل به اینصورت دیده میشه !
در کل این لبتاب یه گرافیک بیشتر نداره اونم 6530M هستش اون سایت هم یا اطلاعات دقیقی از این مدل نداره یا اشتباه تایپی تو مشخصاتش داشته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or