تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

CPU : 3770 K
ram : 16 dual 2*8
main : P8z-77v

اما تو بازی هایی مثل Sdogs و DIRT4 هیچ مشکلی مشاهده نکردم !
خوب قطعات که مشکلی ندارن (البته مدل یا خروجی پاور رو نگفتی) و بعیده سخت افزاری باشه !
اگه V-sync روشنه (حالا بصورت کلی یا تو یه بازی خاص) حتما خاموشش کن چون میگی تو اکثر بازیها این مشکل رو داری !
دمت گرم رامین جون ...

Driver Max نصب کردم و درایورهاش رو سرچ کرد و دانلود کردم. بازم ممنونم ازت.
خواهش
بله درسته با این روش هم میشه که من خاطرم نبود .

این v-sync کارش چیه دقیقا ؟
بعد اینکه از کجا بفهمم به صورت کلی روشن هست ؟
پاورمم GX 650 W هست
و سشوال دیگه اینکه بخش gaming 3D app توی کنترل پنل کاتالیست چیه و چه کاری باهاش میشه کرد یه سری تنظیمات داره که انگار میشه روی بازی های خاص پیادش کرد !
من رو Dishnored امتحان کردم فریم به شدت پایین امد
ممنون

جدیدترین درایور AMD ، ورژنِ 12.9 هستش؟ برای نصب کردنِ ورژن جدید باید قدیمیه رو حذف کرد؟ (اونی که روی دیسک هستش)

نرم افزارِ Afterburner به چه دردی میخوره؟

جدیدترین درایور AMD ، ورژنِ 12.9 هستش؟ برای نصب کردنِ ورژن جدید باید قدیمیه رو حذف کرد؟ (اونی که روی دیسک هستش)

نرم افزارِ Afterburner به چه دردی میخوره؟

شما وقتی نرمافزار درایورت اپ کنی و نصبش کنی نیازی به حذف قبلی نیست چون به صورت اتومات به روزش میشه. درایور AMD Catalyst™ 12.9 Beta هنوز بتا هستش و 12.8 هستش که اومده

در مورد نرم افزار هم اگر منظورتون MSI afterburner هست این نرم افزار برای اورکلاک کردن کارت گرفیک هاست.

این v-sync کارش چیه دقیقا ؟
بعد اینکه از کجا بفهمم به صورت کلی روشن هست ؟
پاورمم GX 650 W هست
و سشوال دیگه اینکه بخش gaming 3D app توی کنترل پنل کاتالیست چیه و چه کاری باهاش میشه کرد یه سری تنظیمات داره که انگار میشه روی بازی های خاص پیادش کرد !
من رو Dishnored امتحان کردم فریم به شدت پایین امد
ممنون
ساده بخوایم بگیم یعنی FPS (یا همون فریم ریت) رو با Refresh Rate مانیتور هماهنگ میکنه (برای جلوگیری از Artifact و کلا بهبود کیفیت تصویر) به اینصورت که بطور مثال مانیتور رو 60Hz تنظیم شده ولی کارت گرافیک داره 120 فریم خروجی میده (تو یه بازی) اینجا اگه V-sync غیر فعال باشه چون مانیتور نمیتونه خودشو به فریم کارت گرافیک برسونه تو تصویر حالت بریدگی ایجاد میشه اما اگه فعال باشه فریم از Refresh Rate مانیتور بالاتر نمیره و شما تصاویر رو نرم و بدون بریدگی میبینی این از این حالا از اونطرف در حالت فعال یه محدودیت هم داره (که ممکنه شامل وضعیت شما باشه) اگه فریم کمتر از Refresh Rate مانیتور باشه به نصف کاهش پیدا میکنه که خوب تفاوت محسوسی تو خروجی ایجاد میشه البته یه گزینه تو درایور کارت گرافیک (برای هر دو سازنده کارت) هم هست که میشه V-sync رو بصورت هوشمند فعال کرد !
تو CCC یا همون کنترل پنل درایور کارت گرافیک تو قسمت Gaming>>3D Application Settings صفحه ای که باز میشه اون پایین قسمت Wait for vertical refresh اگه رو Quality تنظیم باشه یعنی همیشه در حالت فعاله !
اگه Cooler Master GX650W هستش که از طرف پاور هم مشکلی نیست.
در مورد اون بخش هم اگه اطلاعی از گزینه هاش نداری بهتره تغییری توش ایجاد نکنی.

آخرین ویرایش:
در مورد نرم افزار هم اگر منظورتون MSI afterburner هست این نرم افزار برای اورکلاک کردن کارت گرفیک هاست.

یعنی اگهoc کنم فرکانس هسته از ماگزیموم خودِ کارت بالا تر میره؟( حد نهایت کارت 1000MHz و الان روی 920 به صورت پیش فرض هستش)و با یه پاور 500 واتی(Trust) میشه این کار رو انجام داد؟

یعنی اگهoc کنم فرکانس هسته از ماگزیموم خودِ کارت بالا تر میره؟( حد نهایت کارت 1000MHz و الان روی 920 به صورت پیش فرض هستش)و با یه پاور 500 واتی(Trust) میشه این کار رو انجام داد؟
نه اون 1000 نهایت فرکانسی هستش که نرمافزار Afterburner در اختیار کاربر میذاره حالا کارت شما 920 در حالت Default هستش ممکنه تو روند OC به 1000 نرسه و پایدار نشه !
مدل کارت شما چیه ؟ (مشخصات بقیه قطعات رو هم بگو)

با سلام خدمت دوستان.آقا من چند تامشکل با درایور گرافم دارم یکی این که من هر ورژنی از درایور را که نصب میکنم وقتی به محل نصبش میرم تا MMTableRev0,1,2و atiicdxx و chipset و خلاصه هر چیز دیگه ای را که مربوط به کاتالیست باشه را نصب کنم نمیشه و این ارور را میده this installation package could not open be opened.contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package. و وقتی کاتالیست را باز میکنم هیچ تنظیماتی برای تغییرات هسته گرافیک و حافظه آن وجود ندارد.فقط میشه کلاک سی پی یو را تغییر داد.تازه با نرم افزارGPU-Z هم مقدار ترانزیستور؛میزان پهنای باند؛میزان VERTEX, SHADER و خلاصه هیچ چیز را نشان نمیده یعنی جلوش میزنهUNKNOWN انم از مدل کارت گرافیکم:7750ATI ویندوزم 8 هست.خواهشا بهم بگید چیکا کنم؟

با سلام خدمت دوستان.آقا من چند تامشکل با درایور گرافم دارم یکی این که من هر ورژنی از درایور را که نصب میکنم وقتی به محل نصبش میرم تا MMTableRev0,1,2و atiicdxx و chipset و خلاصه هر چیز دیگه ای را که مربوط به کاتالیست باشه را نصب کنم نمیشه و این ارور را میده this installation package could not open be opened.contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package. و وقتی کاتالیست را باز میکنم هیچ تنظیماتی برای تغییرات هسته گرافیک و حافظه آن وجود ندارد.فقط میشه کلاک سی پی یو را تغییر داد.تازه با نرم افزارGPU-Z هم مقدار ترانزیستور؛میزان پهنای باند؛میزان VERTEX, SHADER و خلاصه هیچ چیز را نشان نمیده یعنی جلوش میزنهUNKNOWN انم از مدل کارت گرافیکم:7750ATI ویندوزم 8 هست.خواهشا بهم بگید چیکا کنم؟

ی کاری کن شما .
بهترین کار . برو تو سایت amd/ati قسمت درایور دانلود . ی نرم افزار داره برای شناسایی چیپ گرافیکی روی سیستمت اونو بگیر اجرا کن خودش بهت مدل و آخرین ورژن درایوری که لازم داری بهت میگه از همونجا هم میتونی دانلودش کنی. و مطمئن باش 100 درصد جواب میده خودم بارها این کارو برای لب تاپ انجام دادم .
برای انویدیا هم باز همچین سیستمی تو سایتشون هست . البته اون با استفاده از جاوا کار میکنه و تحت browser و پلاگین javascript کار میکنه و میگرده و javascript رو رو سیستمت فعال میکنه و میگرده و بهت میگه چیپ گرافیکیت چیه و کدوم درایور نهایی یا بتا رو میتونی روش نصب کنی . روی لب تاپ خودم همین کارو انجام دادم چون درایور 680M رو نداشتم .

نه اون 1000 نهایت فرکانسی هستش که نرمافزار Afterburner در اختیار کاربر میذاره حالا کارت شما 920 در حالت Default هستش ممکنه تو روند OC به 1000 نرسه و پایدار نشه !
مدل کارت شما چیه ؟ (مشخصات بقیه قطعات رو هم بگو)

نبودم!

مدل کارت R6870 (برند MSI) ورژنِ oc(اورکلاک شده)

CPU : اینتل core2 quad q9650 ...3.0GHz

4gig RAM DDR2

مین بورد ASUS P5KPL/EPU

نبودم!

مدل کارت R6870 (برند MSI) ورژنِ oc(اورکلاک شده)

CPU : اینتل core2 quad q9650 ...3.0GHz

4gig RAM DDR2

مین بورد ASUS P5KPL/EPU
مدل دقیق پاور مشخص نیست ولی به نظر میاد متفرقه باشه و اگه اینجور باشه همین الان هم ممکنه به مشکل بخوره چه برسه به OC و ادامه ماجرا...
در آخر کارت شما در شرایط عادی هم قدرتمند هستش (با توجه به اینکه نسبت به مدل Ref فرکانسای بالاتری هم داره) و فکر نمیکنم نیازی به OC باشه !

سلام دوستان
من چند روز پیش داشتم با کامپیوترم کار میکردم که به ارور Display driver stopped responding and has recovered برخوردم درایور کارت گرافیک آپدیت کردم اما درست نشد میشه راهنمایی کنید و بگید باید چیکار کنم.

سلام دوستان مدل گرافیکم GTX 550 TI TOP هست ورژن درایور هم 306.23 هست وقتی با DVI یا VGA میزنم تصویر میاد و مشکلی نداره ولی وقتی با HDMI میزنم صفحه سیاه میشه و توی قسمت CHANG ROSOLESTION توی NVIDIA PANEL هم RES 720P و این جور چیزا رو نداره لطفا کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or