تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

آقا من درایور 305 انویدیا رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام بنصبم میگه با سیستم شما هماهنگ نیست؟!!!
تازه زیر لینک دانلودشم اسم کارت گرافیک من بود نسخه 301 ـش راحت نصب میشد این یکی نصب نمیشه

در ضمن هماهنگ با نسخه ویندوزم دانلود کردم مشکل از اینا نیست

آقا من درایور 305 انویدیا رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام بنصبم میگه با سیستم شما هماهنگ نیست؟!!!
تازه زیر لینک دانلودشم اسم کارت گرافیک من بود نسخه 301 ـش راحت نصب میشد این یکی نصب نمیشه

در ضمن هماهنگ با نسخه ویندوزم دانلود کردم مشکل از اینا نیست
اگه 305.68 رو دانلود کردی باید بگم که این نسخه فقط روی 660 کار میکنه که بعضی از سایت ها الکی گفتند رو همه میشه البته با کمی دستکاری میشه رو بقیه کارت ها هم اجرا کرد.که بچه مثبت تو تاپتیک مشکلات دارکسایدر روششو گفته بود.

درود بر شما !
قبلا هم مشکلم رو گفتم اما انگار خوب توضیح نداده بودم واسه همین با توضیح بهتر و عکس میگم !
من گرافیک AMD 5570 دارم نسخه 12.8 رو نصب کردم و در پایان نصب یه اخطاری داد :

VGAERROR1.PNG

و بعد از کلیک کردن روی اون نوشته های زیر میاد :

VGAERROR2.PNG

ابتدا فکر کردم شاید بد دانلود شده اما بعد از دانلود و نصب دوباره همینجوری بود !
--------------------------
لطفا کمک کنید

Last edited by a moderator:
یک مشکلی دارم تو بازیا اینه که وقتی از دور به یه جسم نگریم یه جور گرافیک داره و وقت نزدیکتر میشیمه کل کیفیتش عوض میشه گاهی وقت ها هم جسم نامرئی مرئی میشه مشکله دیگه اینه که هر چند دقیقه یه بار وسط بازی تصویر stop میشه به مدت 5 ثانیه

رم 4 ویندوز 7 گرافیک 1GT 430

لینک اپدیت کارت گرافیکمو میخواستم gt430 nvidia
معمولا به اینا نمیشه گفت مشکل بیشتر به خاطر ضعف گرافیک هستش (GT430 کارت بازی نیست یعنی برای انجام یه بازی با فریم مناسب باید تنظیمات و جزئیات و همینطور Res رو حداقل ممکن قرار بگیره تا قابل بازی باشه) تا چیزای دیگه ولی خوب شما بگو جدیدا این مشکل رو پیدا کردی یا... ؟
اینا هم آخرین درایورای عرضه شده از طرف nVidia هستش :arrowd:

NVIDIA ForceWare 306.23 Vista / W7 32-bit
NVIDIA ForceWare 306.23 Vista / W7 64-bit
با ارض سلام
من لب تابم گرافیک geforce 630m داره. اما به غیر از آپدیت خود سی دی اش که ورزن آن 295.55 هست آپدیت دیگری مثل 306.04 دا نمی پزیرد .
آپدیت ها رو هم از سایت geforce.com دانلود میکنم.
ممنون می شم که اگر راهنمایی ام کنید .
با تشکر
مدل و برند لبتاب چیه ؟ درایورای Ref همیشه رو همه ی مدلا جواب نمیده (بیشتر به خاطر 2 کارته بودنه لبتاب هستش) خود nVidia هم میگه اول سایت سازنده رو چک کنید بعد بیاید برای نصب نسخه ی Ref !
درود بر شما !
قبلا هم مشکلم رو گفتم اما انگار خوب توضیح نداده بودم واسه همین با توضیح بهتر و عکس میگم !
من گرافیک AMD 5570 دارم نسخه 12.8 رو نصب کردم و در پایان نصب یه اخطاری داد :

VGAERROR1.PNG

و بعد از کلیک کردن روی اون نوشته های زیر میاد :

VGAERROR2.PNG

ابتدا فکر کردم شاید بد دانلود شده اما بعد از دانلود و نصب دوباره همینجوری بود !
--------------------------
لطفا کمک کنید
شما قسمت مهم قضیه که توضیحات Error messages باشه رو نذاشتی !
بصورت Clean Install هم تست کردی ؟

سلام دوستان مدل کارت گرافیک لب تاپ من این هست...
ATI Mobility Radeon HD 4650
حالا برای این که اخرین ورژن داریو کارت گرافیک داشته باشم باید برم به سایت ATI اخرین ورژن دانلود کنم این عکس ها رو ببینید که درست میرم برای دانلود ...
حتما لازمه هر چند ماهی که ورژن جدید میاد دانلو کنم.. مثلا من این ماه ورژن 12.7 میگیرم دوماه بعد ورژن 12.9 میاد یا بزارم ورژن مثلا 13 که امد بگیرم...
چون هیچ اطلاعی ندارم از کارت گرافیک لطفا کامل راهنمایی کنید.. با تشکر.
یی سوال دیگه از کسانی که خوب تو کارت گرافیک وارد هستن میخوام بدونم کارت گرافیک لب تاپ من نسبت به لب تاپ ها و کمپیوتر ها چطور از لحاظ قدرت ...؟

ji7f7zozluf9ojlg0l2u.jpg

klsoce5mr0au1splarm.jpg

9fsn6pvbe8b8ic8necg.jpg

شما قسمت مهم قضیه که توضیحات Error messages باشه رو نذاشتی !
بصورت Clean Install هم تست کردی ؟
داداش همش همین بود ارور مسجش خالی بود وگرنه خودم چون انگلیسی بد نیست میفهمیدم داستان چیه !
اون Clean Install رو نه تست نکردم !
میشه توضیح بدی چه جوریه ؟!

حالا برای این که اخرین ورژن داریو کارت گرافیک داشته باشم باید برم به سایت ATI اخرین ورژن دانلود کنم این عکس ها رو ببینید که درست میرم برای دانلود ...
حتما لازمه هر چند ماهی که ورژن جدید میاد دانلو کنم.. مثلا من این ماه ورژن 12.7 میگیرم دوماه بعد ورژن 12.9 میاد یا بزارم ورژن مثلا 13 که امد بگیرم...
یی سوال دیگه از کسانی که خوب تو کارت گرافیک وارد هستن میخوام بدونم کارت گرافیک لب تاپ من نسبت به لب تاپ ها و کمپیوتر ها چطور از لحاظ قدرت ...؟

ji7f7zozluf9ojlg0l2u.jpg

klsoce5mr0au1splarm.jpg

9fsn6pvbe8b8ic8necg.jpg

دوست عزیز اونجا که زده دکستاپ رو به NOTEBOCK تغییر بده همه ی چیزهات درسته فقط اونو تغییر بده

ji7f7zozluf9ojlg0l2u.jpg

klsoce5mr0au1splarm.jpg

9fsn6pvbe8b8ic8necg.jpg
کلا داستان بروز شدن درایور رو پیشرفت یا بهبود عملکرد قطعه میچرخه یعنی هدف بهبود کارایی هستش در نتیجه بهتره همیشه به آخرین نسخه آپدیت باشه !
اما در مورد مسیر ، شما همون اول نوع گرافیک رو اشتباه انتخاب کردی باید Notebook Graphics رو انتخاب کنی و ادامه ماجرا...
در کل این آخرین درایورای ارائه شده برای 4650 :arrowd:

Windows 7 - 32-Bit Edition
Windows 7 - 64-Bit Edition

در حد 9400GT هستش و کلا کارایی خوبی تو بازی نداره ، برای رسیدن به فریم قابل قبول تو (اکثر بازیها) Resـه 1024x768 تنظیمات و جزئیات باید در حالت متوسط رو به پایین قرار بگیره !
داداش همش همین بود ارور مسجش خالی بود وگرنه خودم چون انگلیسی بد نیست میفهمیدم داستان چیه !
اون Clean Install رو نه تست نکردم !
میشه توضیح بدی چه جوریه ؟!
خوب پس این شات هایی که گذاشتی چیزی بابت مشکل نصب نشون نمیده !
یکی از حالتاش اینه که موقع نصب درایور Uninstall رو انتخاب کنی و بعد از پاک شدن و ریست سیستم ، درایور جدید رو نصب کنی !

آخرین ویرایش:
خواهش
خوب پس بهتره از سایت Intel اقدام کنی این لینک رو هم امتحان کن (فقط اگه درایور گرافیک AMD نصبه حتما پاکش کن اولین درایوری که باید نصب شه گرافیکه Intelـه) اگه باز جواب نداد تنها راه موجود فک میکنم ریکاوری باشه !

Intel® HD Graphics Driver for Windows 7 64

اول یه تشکر حسابی از supra جان درایور اینتل نصب شد حالا لینک درایور گرافیک ATI 7450M رو از سایت AMD لطف کنن دو برابر ممنون میشم

اول یه تشکر حسابی از supra جان درایور اینتل نصب شد حالا لینک درایور گرافیک ATI 7450M رو از سایت AMD لطف کنن دو برابر ممنون میشم
خواهش
برای درایور AMD هم Verification Toolش رو بگیر نصب کن خودش بهترین درایور رو میگیره نصب میکنه !

تقدیم به دوستانی که دسترسی به سایت nvidia ندارن.... درایور رو براتون در سرور رودفایل آپلود کردم
درایور مخصوص لب تاپ هایی که ویندوز 64 بیتی دارن

Version:
306.23 WHQL
Release Date:
2012.09.13
Operating System:
Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language:
English (U.S.)
File Size:
219 MB

لینک دانلود درایور برای ویندوز سون , ویستا و 8.... نسخه ی 64bit

Download 306 notebook win8 win7 winvista 64bit international whql exe

لطفا اخرین درایور ATi 7770 و GTX 570M
مرسی
این آخرین ورژن ارائه شده برای HD7770 :arrowd:

AMD Catalyst™ Display Driver for Windows Vista/7/8 32-bit
AMD Catalyst™ Display Driver for Windows Vista/7/8 64-bit

اینم برای GTX570M (چیز شکن میخواد) :arrowd:

nVidia Verde 306.23 Windows Vista/7/8 32-bit
nVidia Verde 306.23 Windows Vista/7/8 64-bit
دوستان اخرین درایور Ge Force GT 520 رو لطف کنید.ویندوز XP 32 بیت . درایور فعلیم به تاریخ 2012/02/09 هست.

nVidia ForceWare 306.23 Windows XP 32-bit

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or